Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 2 éve
www.nfl.com/news/tickets-for-potential-neutral-site-afc-championship-game-in-atlanta-set-to-go-onMarketing.
Köszi NFL! Még le se játszottuk a meccset! De ezek már megelőlegezték a Billsnek az AFC döntőt. . .
Azt hiszem erre mondják hogy a fejétől büzlik a hal!
WhoDey83
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
www.nfl.com/news/tickets-for-potential-neutral-site-afc-championship-game-in-atlanta-set-to-go-onEzt már egyszer eljátszottuk, neee. Ez tényleg üldözési mánia.
Köszi NFL! Még le se játszottuk a meccset! De ezek már megelőlegezték a Billsnek az AFC döntőt. . .
WhoDey83
Szerkesztette: megyerikrisz
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Mondjuk ha valamelyik nem jut be szerintem még olcsóbb lesz. De hogy lesz kereslet szinte biztos vagyokwww.nfl.com/news/tickets-for-potential-neutral-site-afc-championship-game-in-atlanta-set-to-go-on😂😂😂,
WhoDey83
Miken tudsz fennakadni, ez egy egyszerű üzlet: olyan meccsre is lehet jegyet eladni, ami lehet nem is lesz. Gondolom az árak most még alacsonyak😄
Szipeter
Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
www.nfl.com/news/tickets-for-potential-neutral-site-afc-championship-game-in-atlanta-set-to-go-on😂😂😂,
WhoDey83
Miken tudsz fennakadni, ez egy egyszerű üzlet: olyan meccsre is lehet jegyet eladni, ami lehet nem is lesz. Gondolom az árak most még alacsonyak😄
több mint 2 éve
Welcome To The Jungle
több mint 2 éve
Nem semmi utat tett meg azert a Bengals, hogy a a Dalton fele "orokos one and done" evekbol eljutottak odaig, hogy a HC minden PO gyozelem utan valamelyik helyi barban meccslabdat oszt 😀knows the system
Zac Taylor game ball at Blind Pig pic.twitter.com/sQ5pByGz5O
— Kevin Herbers (@kevinherbers) January 16, 2023
undisputedly
több mint 2 éve
Tavaly is bejött a liga top fal. Donald lájkoltaA Super Bowlt meg bazmeg úgy játssza a csapat, hogy én leszek a vak oldali tackle az 50 kilómmal…Report: Jonah Williams suffered dislocated kneecap during Sunday's win. https://t.co/4uJvcvBsXO
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) January 16, 2023
empty taxi
Mikey
több mint 2 éve
A Super Bowlt meg bazmeg úgy játssza a csapat, hogy én leszek a vak oldali tackle az 50 kilómmal…Report: Jonah Williams suffered dislocated kneecap during Sunday's win. https://t.co/4uJvcvBsXO
empty taxi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Nem semmi utat tett meg azert a Bengals, hogy a a Dalton fele "orokos one and done" evekbol eljutottak odaig, hogy a HC minden PO gyozelem utan valamelyik helyi barban meccslabdat oszt 😀Zac Taylor game ball at Blind Pig pic.twitter.com/sQ5pByGz5O
— Kevin Herbers (@kevinherbers) January 16, 2023
több mint 2 éve
Report: Jonah Williams suffered dislocated kneecap during Sunday's win. https://t.co/4uJvcvBsXO

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Grat a Ravensnek, brutális kemény védelmet raktak össze.Igazi AFCN rangadó volt, nem domborodott ki a játék szépsége. 😀
Jöhet a Bills, itt már jósolgatni szvsz teljesen felesleges. Valószínűleg egy hiba vagy egy extra játék fog dönteni, nagy különbség nincs a csapatok között.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Nyögvenyelős, de megvan. Ez volt a legnehezebb, remélem! 😉
több mint 2 éve
Szerintem tök felesleges szétbontani a csapatrészeket, mindenki tisztában van vele (idehaza, külföldön) hogy osszessegeben tiétek a jobb formában lévő csapat. Az egyetlen ami miatt senki nem tud biztosat mondani, az Allen. Nyilván benne van mindig a labdavesztés idén a gyengébb skill sor miatt (bár a tegnapi két int nem az ő hibája, a fumble inkább), de ha előveszi azt a játékát ami a plafonja, akkor bárkit megver-ebből következik hogyha nem hozza a maximumot akkor baj van 😀Ha szigorúan a matchupokat nézem, akkor azé jók vagyunk....Ha a hajnaliból indulok ki ti sem vagytok épp verhetetlenekEnnél a mainál sokkal több kell a Bills ellen, mind a 2 oldalon.Ha a tegnapi meccsüket veszem alapnak, akkor elég ez...
shagi0206
meme
ThySoul
Szerintem a D nálunk egyértelműen jobb.
O oldalt nézve, nektek áll a fal, ami nálunk nincs.
Rb játékról nem tudok nyilatkozni, mert nem ismerem a futóitok.
TE is legyen a tietek.
Wr egyértelműen a mienk.
Na és a sarkalatos Qb poszt...
Tény, hogy Allen képes nagy játékokra, de sok int. közelit is dob.
Burr nyeli a sackeket, de labdabiztosabb!
Én valahogy tőletek kevésbé tartok mint a kányáktól.....
meme
több mint 2 éve
Ha szigorúan a matchupokat nézem, akkor azé jók vagyunk....Ha a hajnaliból indulok ki ti sem vagytok épp verhetetlenekEnnél a mainál sokkal több kell a Bills ellen, mind a 2 oldalon.Ha a tegnapi meccsüket veszem alapnak, akkor elég ez...
shagi0206
meme
ThySoul
Szerintem a D nálunk egyértelműen jobb.
O oldalt nézve, nektek áll a fal, ami nálunk nincs.
Rb játékról nem tudok nyilatkozni, mert nem ismerem a futóitok.
TE is legyen a tietek.
Wr egyértelműen a mienk.
Na és a sarkalatos Qb poszt...
Tény, hogy Allen képes nagy játékokra, de sok int. közelit is dob.
Burr nyeli a sackeket, de labdabiztosabb!
Én valahogy tőletek kevésbé tartok mint a kányáktól.....
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Beharangoztuk itt valami világi rangadónak aztán egy cripple fight lesz belőleEz is jogos! 😉Ha a hajnaliból indulok ki ti sem vagytok épp verhetetlenekEnnél a mainál sokkal több kell a Bills ellen, mind a 2 oldalon.Ha a tegnapi meccsüket veszem alapnak, akkor elég ez...
shagi0206
meme
ThySoul
meme
több mint 2 éve
Ez is jogos! 😉Ha a hajnaliból indulok ki ti sem vagytok épp verhetetlenekEnnél a mainál sokkal több kell a Bills ellen, mind a 2 oldalon.Ha a tegnapi meccsüket veszem alapnak, akkor elég ez...
shagi0206
meme
ThySoul
több mint 2 éve
Touché 😀Ha a hajnaliból indulok ki ti sem vagytok épp verhetetlenekEnnél a mainál sokkal több kell a Bills ellen, mind a 2 oldalon.Ha a tegnapi meccsüket veszem alapnak, akkor elég ez...
shagi0206
meme
ThySoul
A félelmem szerintem bejött: nagyon tartottam a meccstől, nem tudom hogy ez a North miért ekkora mumus Burrownak
Lényeg a győzelem, a a 2. Félidős D, és hogy O oldalon valamit nagyon ki kell találni (plusz a fal, mint a tavalyi POban..)
Ja és McP iránti szerelmem is csökkenőben van, remélem ez csak egy 2. Éves visszaesés😕
több mint 2 éve
Ha a hajnaliból indulok ki ti sem vagytok épp verhetetlenekEnnél a mainál sokkal több kell a Bills ellen, mind a 2 oldalon.Ha a tegnapi meccsüket veszem alapnak, akkor elég ez...
shagi0206
meme
több mint 2 éve
Ennél a mainál sokkal több kell a Bills ellen, mind a 2 oldalon.Ha a tegnapi meccsüket veszem alapnak, akkor elég ez...
shagi0206
több mint 2 éve
Meglett de nagyon megköszönhetjük a mai meccset a D#-nek. Az pedig hogy az O# így leáll második fi-re azt nem értem... Ezzel valamit kezdeni kell Buffalo meccsig mert ott csak a D kevés lesz sztem. Cappa szerintetek összerakható addig? Esetleg tényleg jó az öreg a háznál #Bigwhit#Theyhavetoplayus
Welcome To The Jungle
több mint 2 éve
Nagyjából ezt vártam, mondjuk jobb lett volna sérülések nélkül. Jonah idén nem játszott jól, de Carman nem tudom még ahhoz az alacsony szinthez fel tud-e nőni.Jövő héten underdog-ok leszünk, az jobban szokott menni nekünk. Bízzunk benne, hogy sikerül kitalálni valami okosat támadó oldalon.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Hát igen, csoda Carman a vakoldalon halálos Burrowra nézve. Megint a védelem hozta, ahogy mindig a PO-ban.
több mint 2 éve
Egy nyögvenyelős meccset vártam, az lett. A lényeg a W. Az OL állapota eléggé aggasztó, meglátjuk mit tudnak kihozni ebből Taylorék.
több mint 2 éve
Azért ez ezzel a támadófallal necces lesz 😁. Lassan kelleni fog whit