NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
Ha megnézzük a draftot és az FA-t, akkor szerintem jól állunk.
Az O esetében ami lyuk (szakadék) volt az OL és a TE
Az OL szerintem jól meg lett erősítve, ha minden kötél szakad, akkor Spaint is vissza lehet igazolni, és akkor mélység is van ezen a területen. A TE poszt vagy nem annyira hangsúlyos vagy elégnek látják Hayden Hurst-öt. Mondjuk amit Uzsi hozott, azt elvileg ő is tudja.

A D érdekesebb, mert ott szerintem ordító hiány nem volt, de gyakorlatilag minden poszton lehetett (volna) upgradelni, a prémium posztok közül különösen a CB tűnt fejlesztendőnek. Plusz itt volt egy olyan csavar, hogy a safty duónk elit, de az egyikük tag alatt van, a másiknak lejár a szezon végén a szerződése. A hátsó alakzatba jött három ember, az első két pick-kel szerzett játékost szerintem be is fogják dobni az elején a mélyvízbe. A DL-be inkább csak a mélységet teremtettük meg, az LB poszt meg kimaradt. Számomra megnyugtató lenne, ha pass rushba, és LB posztra kukáznánk még potens játékost.
több mint 2 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 433 — greenmedia10@gmail.com
És a ötödikben egy újabb safety és egy újabb atléta 😊
Ők már rotációba jönnek jobb esetben. Mélyenszántó következtetéseket felesleges levonni. Ha TE jött volna, vele sem lennénk előrébb, mint a jelenlegiekkel.
nasheem
Volt egy TE, de már nem emlékszem a nevére. Az elejére várták a draftnak, csak év elején elszakadt az achillese. Neki örültem volna, ha elhozzuk.
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
És a ötödikben egy újabb safety és egy újabb atléta 😊
Ők már rotációba jönnek jobb esetben. Mélyenszántó következtetéseket felesleges levonni. Ha TE jött volna, vele sem lennénk előrébb, mint a jelenlegiekkel. Egyébként Anderson 4.36-os 40yardja és méretei impresszívek. BElőle nevelhetünk értelmes játékost.

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
Cordell Volson G/T, ő fogja kiütni Carmant? Ezt most nem annyira értem, 6-7 körre tették, most kellett volna TE húzni, akiket vittek is utánunk.
több mint 2 éve
Jók vagyunk. Teljesen korrekt húzások,atletikus mindkét srác és a teljesítmény is a helyén volt, ráadásul hiányposztra jöttek. Eddig fasza.
megyerikrisz
Zach Taylor húzott egy Zachet és egy Taylort nice!
Nem tudok belekötni egyikbe sem, az pedig, hogy feljövünk azért, akit szeretnénk csodás. 6. kör végét teljesen megérte, az 5. ben kell a punter God-ot húznunk, csak ne vigye el a GB. Mockokban is sokszor előjött Britt hozánk, vele teljes a kép, két sokoldalú bármilyen sémában használható DB-vel erősödtünk. Örülök, hogy nem bohockodtunk TE pickkel. Zach egy szintén bárhol bevethető brutál srác, aki minden évében 4 sack felett zárt.
Korrekt draft eddig, amit akartunk az jött, nem kellett a B, C tervhez nyúlni
több mint 2 éve
A secondary kapott két svájci bicskát, Lou nagyon boldognak tűnt. Taylor azt mondta, hogy az OL-t az FA-n és a tavalyi draftról megoldották. Érdekes módon a 3. Pick is kicsit hibrid játékos, mert DT és DE is volt Carter. Gondolom a harmadik nap a kertet fogják mélyíteni. LB, TE, DL és OL jöhet szóba. Ha csak nincs még valaki, konkrét ember a kívánság listán, akkor BPA alapon. Amikor top 10-ben választ egy csapat akkor sokkal nagyobbak a remények a csodára, a Bengals tavaly ezt megcsinálta, úgyhogy most csak szinten kell tartani a csapatot 😊 Az FA -t és a draftot együtt nézve szerintem nagyon jó munkát végzett Tobin és a csapata.
több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
Jók vagyunk. Teljesen korrekt húzások,atletikus mindkét srác és a teljesítmény is a helyén volt, ráadásul hiányposztra jöttek. Eddig fasza.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Örülünk Vincent?
Posztra jók vagyunk. De nekem ezek a srácok már radar alattiak. Mondjátok!

(Azért az sajnálom hogy Cobyt kihagytuk, a viszont biztató hogy felmentünk Taylor-Brittért)

több mint 2 éve
Carman nemi erőszakos ügye, nem nagy hírveréssel, de azért bekúszott a draft előtt. Ezzel ismét rávilágítottak arra, hogy a mi scout csapatunk 6 fővel csinálja azt a melót, amit máshol 30 ember. Állítólag több csapatnál is meg volt az infó, és nem húzták volna 2 körben.
Szipeter
Ebben azért nem vagyok biztos. Sőt, Mixonnál is volt hasonló, és azt utána elég alaposan levezették, hogy hónapokig tanulmányozták, pszichológust vontak be, stb. Meg ugye Carmannál sokat nyomott polák szava, aki jól ismerte.

több mint 2 éve
Carman nemi erőszakos ügye, nem nagy hírveréssel, de azért bekúszott a draft előtt. Ezzel ismét rávilágítottak arra, hogy a mi scout csapatunk 6 fővel csinálja azt a melót, amit máshol 30 ember. Állítólag több csapatnál is meg volt az infó, és nem húzták volna 2 körben.
több mint 2 éve
Lehivtuk Jonah ötödik éves opcióját, helyes. #protectburrow

több mint 2 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Kezdő CB a második kör végén? Nem vagyok az egyetemi foci nagy ismerője, de a mockok és prospect ismertetők alapján ott olyat már elég nehezen találunk. nasheem
Nem kell ahhoz annak lenni, tapasztalataim, nem tudományos megfigyelésem alapján az RB mellett szerintem elit CB-t a legkönnyebb a zavarosban halászva kifogni, egy-két kisebb egyetemről érkező prospect második-harmadik körösként nem egyszer szép karriert futott be

Tariq Woolenre pl mernék fogadni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Mennyit változott a világ. Hull örül, hogy coach T hívja, a család örül, hogy a srácot a Bengals választotta. Azért szurkolóként ez is jó dolog.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 384
Coby Bryant hátha jobban bejön majd, mint Michael Jordan.
nasheem
Valamelyik nap én is ezen röhögtem, hogy milyen lenne már őt is kihúzni. 😀
munoz
Mehetne Chris Paul is, ő legalább Jordan poszttársa 😀
Wyatt
Durva lenne egy Michael Jordan - Coby Bryant - Chris Paul backcourt
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
nasheem
munoz
Mehetne Chris Paul is, ő legalább Jordan poszttársa 😀

több mint 2 éve
Önmagában a srác az első kör végén jó érték. Nehéz lenne egyértelműen jobbat mondani az bentmaradtak közül. De Hilton, Bell, Bates hármast én nagyon bírom
Örültem volna ha mind maradnak.

Az mondjuk jó hogy nem kell egyből kezdőbe dobni. Rossz, hogy marad lyukas a CB poszt. Ebből FA igazolás lesz
nasheem
1(!!!!) kör ment le a draftból, ne akarjunk egyből a piacra szaladni. Simán jöhet még kezdő CB a másodikban, kezdő TE a harmadikban, rotációs DL vagy OL a negyedikben és később is.
megyerikrisz
Kezdő CB a második kör végén? Nem vagyok az egyetemi foci nagy ismerője, de a mockok és prospect ismertetők alapján ott olyat már elég nehezen találunk. McCrearyt is slotnak írják, Boothék pedig nem csúsznak addig.
Persze találhatunk gyöngyszemet, csak pont a CB poszt az,ahol ritkán sikerül jól még a top játékosok első szezonja is. Lehet inkább várnék a CBvel későbbi körökig. Coby Bryant hátha jobban bejön majd, mint Michael Jordan. Ő azért még bent lehet 3. körben is. Jöjjön inkább DT vagy TE. Dulcich és McBride közül az egyik még kis szerencsével bent lehet.

Egyébként nincs bajom az FA igazolással. Pontosabban CB-ben van a legkevesebb bajom.
nasheem
Emerson pl simán bent lehet, és ő van az a szint. Kezdő CB-ként pedig nem merlohámfrikat kell várni, hanem bárkit aki jobb Apple-nél. Olyan pedig van bent, hidd el. Én másodikban mindenképp ide szeretnék húzni, dulcic a harmadikban, aztán tényleg jöhet Brooks mondjuk az ötödikben.
Btw én sem vagyok a piac ellen, csak fura hogy az első kör után leírjuk az egész classt.
Érdekes amúgy, hogy szó nincs Huber visszahozataláról. Rengetegen mockolták hozzánk Araizát, nemtom van alapja vagy sem.

több mint 2 éve
nasheem
több mint 2 éve
Önmagában a srác az első kör végén jó érték. Nehéz lenne egyértelműen jobbat mondani az bentmaradtak közül. De Hilton, Bell, Bates hármast én nagyon bírom

Az mondjuk jó hogy nem kell egyből kezdőbe dobni. Rossz, hogy marad lyukas a CB poszt. Ebből FA igazolás lesz
nasheem
1(!!!!) kör ment le a draftból, ne akarjunk egyből a piacra szaladni. Simán jöhet még kezdő CB a másodikban, kezdő TE a harmadikban, rotációs DL vagy OL a negyedikben és később is.
megyerikrisz
Kezdő CB a második kör végén? Nem vagyok az egyetemi foci nagy ismerője, de a mockok és prospect ismertetők alapján ott olyat már elég nehezen találunk. McCrearyt is slotnak írják, Boothék pedig nem csúsznak addig.
Persze találhatunk gyöngyszemet, csak pont a CB poszt az,ahol ritkán sikerül jól még a top játékosok első szezonja is. Lehet inkább várnék a CBvel későbbi körökig. Coby Bryant hátha jobban bejön majd, mint Michael Jordan. Ő azért még bent lehet 3. körben is. Jöjjön inkább DT vagy TE. Dulcich és McBride közül az egyik még kis szerencsével bent lehet.

Egyébként nincs bajom az FA igazolással. Pontosabban CB-ben van a legkevesebb bajom.

több mint 2 éve

nasheem

több mint 2 éve
Nagy volt az öröm, és gyorsan jött a pick, ami szerintem jó jel. Egyébként a választás tökéletesen illeszkedik a vezetés új irányához, és Taylor-Tobin hosszútávú terveihez. Mindig egy évvel távolabbra draftolunk, sémákba gondolkodunk, az ellenfelek erőségeire lépünk, és összhangban vagyunk az igazolásokkal, lejáró szerzikkel. 3 S játékot imádjuk, mert a futkározó QB-ket így tudjuk kezelni, az hogy Watsont is idesodorta a szél nem lett könnyebb a helyzet.
Eddig ez nekem is "A" körüli, de a mai nap lesz a lényeg, jönni fog CB még tuti, simán lehet az első három kör is DEF pick.
több mint 2 éve
Az erőforrások végesek, J. Williams, Burrow, Tee, Jamar kiürítik a büdzsét. Amikor arról beszélünk, hogy mi a szexibb, megtartani a Hilton, Bell, Bates triót, vagy a Burrow, Tee, Jamar hármast, akkor azt hiszem egyértelmű a válasz 😊
munoz
Oké, de én nem erről beszéltem 😉
(Tee, Jamal és Burrow így együtt akkor sem tartható meg hosszú távon, ha a teljes DB sort újoncokra cseréljük)

több mint 2 éve
Nálatok landolt a kedvenc játékosom az idei draftról. Bármilyen poszton elkarcol a secondaryben és nem csak kiba gyors, de érti is mi zajlik körülötte. Szerintem jól jártok vele, remélem jó dolga lesz 🙂
Boston
A bármilyen poszt szélső CBre is igaz? Höri mintha azt mondta volna róla, hogy mélységi és slot játékos, komoly blitz képességekkel.

több mint 2 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Nálatok landolt a kedvenc játékosom az idei draftról. Bármilyen poszton elkarcol a secondaryben és nem csak kiba gyors, de érti is mi zajlik körülötte. Szerintem jól jártok vele, remélem jó dolga lesz 🙂

Do your job
több mint 2 éve
Az erőforrások végesek, J. Williams, Burrow, Tee, Jamar kiürítik a büdzsét. Amikor arról beszélünk, hogy mi a szexibb, megtartani a Hilton, Bell, Bates triót, vagy a Burrow, Tee, Jamar hármast, akkor azt hiszem egyértelmű a válasz 😊
több mint 2 éve