Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Carman élete meccsét tolta, Mixon 5 yard felett átlagolt, mondhatnád a lottószámokat is. 😀

Ez kibaszott nagy volt. Lou és Callahan kapja a képzeletbeli meccslabdámat, iszonyat mit raktak össze. A fal kifejezetten jónak tűnt, mindez ADENIJI, CARMAN és SCHARPING főszereplésével, sírok. Jövő héten irány KC, mielőtt bárki meglepődne, ott is underdogok leszünk. 😉
A Billsnek gratula, szimpatikus csapat, remélem nem súlyosak a sérülések.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
astroid Pittsburgh Steelers 665
Gratulálok! Szép munka volt! Különösen ezzel az OL-el 😀 A DEF meg hozta amit tavaly.
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 782
Az se érdekel, ha 7-3, csak nyerjünk! 🤞

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 031
Szakad a hó, ez biztató?
több mint 2 éve
Mondhatok valami biztatót. Reménytelenebbnek látom mint a tavalyi Sbt
laoce
Valami bíztató!!!!
😝😂😁😄😄
meme
Carman élete meccsét hozza, és kifúrja Williamst a LT poziból👍
Dax Hill végre megmutatja miért volt első körös, Flowers helyet leveszi Knoxot a pályáról.👍
Mixon 5 yard felett fog átlagolni, szélső futásokkal haladunk, a WR-ek újra megcsinálják a blokkokat, nem úgy mint a Ravens ellen.👍

Ennyi elég lesz?🤣
több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
laoce
Valami bíztató!!!!
😝😂😁😄😄

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu

Szerkesztette: laoce

Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 275 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A fehér szerelésében játszik a csapat a Bills ellen. Nem vagyok babonás, de ez az a mez, amiben idén minden meccsét megnyerte a csapat. 😊
munoz
Fehér sisakkal? 😍
SirPub
Sajnos nem, ahhoz külön engedély kéne, narancs sisak lesz.
megyerikrisz
Kár, hóban (ha lenne) jól lennétek álcázva 😊

több mint 2 éve
Ha van igazság, akkor nyerünk!....Ha nincs, akkor is 😂😝!

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 437 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egy kis elismerés így reggelre a Jags ST ászától, Dewey WIngradtól.(0:20-tól) avagy más csapatok játékosai szerint a Bengals már megérkezett az elitbe, és olyan helyen vannak, ahol pl. a Jags is vágyik még.

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
 twitter.com/PFF_Bet/status/1616531384205545472?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1616531384205545472%7Ctwgr%5E048c3738ac035af0a5f60520658c9e82795ced61%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.nemzetisport.hu%2Famerikai_sportok%2Fnfl-a-cowbos-visszavagna-a-49ersnek-burrow-nem-fel-a-billstol-2935669

több mint 2 éve
Vasárnapra 0 fok körül várható a hőmérséklet, és 70 % esélyt mondanak hóesésre Buffaloban.
Bazsinho
Akkor még jobb döntés a fehér szerelés. Jó tigrisek módjára beleolvadunk a környezetbe. A bölények nem vesznek minket észre! 😉

több mint 2 éve
Bazsinho Buffalo Bills 1 209
Vasárnapra 0 fok körül várható a hőmérséklet, és 70 % esélyt mondanak hóesésre Buffaloban.
több mint 2 éve
ThySoul Buffalo Bills 1 979
Bengals ruled out LT Jonah Williams and RG Alex Cappa for Sunday’s Divisional Playoff vs. the Bills.
KeyG
Nem gáz, pass rush úgy se létezik nálunk
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 874
Bengals ruled out LT Jonah Williams and RG Alex Cappa for Sunday’s Divisional Playoff vs. the Bills.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 292
A tegnapi fehér mez után újabb fun fact, miért is kellene a Bengalsnek nyerni. Vasárnapra Buffalóban 33 Fahrenheitet várnak, szóval nem lesz hőség (0 C körül). Ellenben Joe számára a hideg nem jelent problémát, a karrierje során soha nem veszített még meccset, ha 40 F alatti volt a hőmérséklet. 😀
több mint 2 éve
Semmi közöm mások érzéseihez, de ez a téma engem már némileg fáraszt.
A Bengals LEHET, HOGY nem járt jól azzal, hogy a Bills meccs nem lett lejátszva. Ha győzünk ott és a későbbi meccsek eredménye is ugyan az, meglett volna a 2. kiemelés. Ettől függetlenül a most hétvégi meccs nem lesz semleges pályán. Ez az egyetlen, ami engem zavar. Viszont semmi garancia arra, hogy győztünk volna. Vezettünk, igen. De rohadt sok idő volt még hátra.
De ezt is leszarom! Azt is leszarom, hogy mi van az AFC döntő jegyeivel. Menjünk ki és győzzünk! Akkor minden hipotetikus. Persze, hogy jó lett volna otthon játszani, de ez már történelem. Ha mindig azzal foglalkozunk, mi volt és milyen vélt vagy valós igazságtalanság történt sosem érünk el semmit.
SirPub
Uff!

Köszi hogy leírtad helyettem 😀

Engem az foglalkoztat leginkább, hogy mit akarunk kitalálni ezzel a hullagyenge fallal?😕
Miknar
Sok futás, check-down, rövid útvonalak a fal és a LB-ek közé, play action. Gondolom ezt

több mint 2 éve
A fehér szerelésében játszik a csapat a Bills ellen. Nem vagyok babonás, de ez az a mez, amiben idén minden meccsét megnyerte a csapat. 😊
munoz
Fehér sisakkal? 😍
SirPub
megyerikrisz
Oummm, pedig nekem azzal tetszik igazán. Na mindegy.

több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
munoz
Fehér sisakkal? 😍
SirPub

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
munoz
Fehér sisakkal? 😍

több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 292
több mint 2 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581
Semmi közöm mások érzéseihez, de ez a téma engem már némileg fáraszt.
A Bengals LEHET, HOGY nem járt jól azzal, hogy a Bills meccs nem lett lejátszva. Ha győzünk ott és a későbbi meccsek eredménye is ugyan az, meglett volna a 2. kiemelés. Ettől függetlenül a most hétvégi meccs nem lesz semleges pályán. Ez az egyetlen, ami engem zavar. Viszont semmi garancia arra, hogy győztünk volna. Vezettünk, igen. De rohadt sok idő volt még hátra.
De ezt is leszarom! Azt is leszarom, hogy mi van az AFC döntő jegyeivel. Menjünk ki és győzzünk! Akkor minden hipotetikus. Persze, hogy jó lett volna otthon játszani, de ez már történelem. Ha mindig azzal foglalkozunk, mi volt és milyen vélt vagy valós igazságtalanság történt sosem érünk el semmit.
SirPub
Uff!

Köszi hogy leírtad helyettem 😀

Engem az foglalkoztat leginkább, hogy mit akarunk kitalálni ezzel a hullagyenge fallal?😕
több mint 2 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
Ha jön a Bengals megyünk mi is a feleségemmel az fix.

Welcome To The Jungle
több mint 2 éve
Chiefs-Bengals Münchenben az ősszel még össze is jöhetne. Én lájkolnám 😀 Bár valószínű ez SNF/MNF lesz, ha van egy kis esze az NFL-nek. 😉
SirPub
De nagy esély van a londoni Jags, vagy Titans ellenire is. Remélem 3. európai túra is összejön, és láthatom Burrowt élőben. Jags lenne a legjobb oda van bérletem.
több mint 2 éve
Chiefs-Bengals Münchenben az ősszel még össze is jöhetne. Én lájkolnám 😀 Bár valószínű ez SNF/MNF lesz, ha van egy kis esze az NFL-nek. 😉