NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
14
4
2:15, Arena4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 2 éve
munoz
1 213
Hill jó játékos és értéken is jó az első kör végén. De safety hozzánk? A keret egyik legerősebb posztja így is. Most mi jön majd, wr és utána qb? Akkor ennyit az 'ezentúl megfizetjük a legjobb lejárókat' projektről.Nem szexi, de egy tök korrekt döntés. Bates ugye tag alatt van, Vonn Bell pedig a szerződése utolsó évében. Ami még mellette szól, hogy coverben jó, így slotban is simán tud játszani. Nálam ez egy A- választás.
Vagy a terv, hogy CBt faragunk belőle? De hát akkor is inkább Hiltont váltja ki, nem Applet.
Azt persze értem hogy vezetőként kerülöd aa kényszerhelyzeteket, így a FO motivációja tök rendben van. De ettől még szurkolóként nem egy szexi pick, mert előrevetíti, hogy vkit elveszítesz majd azok közül, akiket szeretsz. Business as usual.
nasheem
több mint 2 éve
Hill jó játékos és értéken is jó az első kör végén. De safety hozzánk? A keret egyik legerősebb posztja így is. Most mi jön majd, wr és utána qb? Akkor ennyit az 'ezentúl megfizetjük a legjobb lejárókat' projektről.Vagy a terv, hogy CBt faragunk belőle? De hát akkor is inkább Hiltont váltja ki, nem Applet.
Azt persze értem hogy vezetőként kerülöd aa kényszerhelyzeteket, így a FO motivációja tök rendben van. De ettől még szurkolóként nem egy szexi pick, mert előrevetíti, hogy vkit elveszítesz majd azok közül, akiket szeretsz. Business as usual.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
Karlaftist egyre jobban mondogatják, ha táblán lesz, akkor valszeg nem engedjük el.
több mint 2 éve
Valahová 5 és 6 közé várják.Milyen fura, hogy lehet majd aludni a Pickünk előtt. Bírom!Első körben kitöltik a 10 percet? Kb mikor kerülünk sorra? 6:30-7:00? Szerintem DEF-be húzunk, leginkább CB.
nasheem
Szipeter
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
Milyen fura, hogy lehet majd aludni a Pickünk előtt. Bírom!Első körben kitöltik a 10 percet? Kb mikor kerülünk sorra? 6:30-7:00? Szerintem DEF-be húzunk, leginkább CB.
nasheem
több mint 2 éve
Milyen fura, hogy lehet majd aludni a Pickünk előtt. Bírom!
több mint 2 éve
Elrettentő, de valós példaként írtam, még véletlenül sem kívánságként.Bármikor jöhet egy Ogbuehi.A lelki egyensúlyunk megőrzése érdekében inkább NE.
megyerikrisz
Mikey
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Bármikor jöhet egy Ogbuehi.A lelki egyensúlyunk megőrzése érdekében inkább NE.
megyerikrisz
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Bucsnál szerintem nincs rá feltétlenül szükség Mason megszerzése után, RG, RT elit, C és LT bőven jó, nem hiszem, hogy kellene ide egy 1. körös ember még, hogy jó legyen a fal. A Cowboysnál nagyon pedzegetik, igenNem lennék meglepődve, ha a szexinek számító Linderbaum helyett OG jönne. Leginkább Zion, de lehet Green is. Sokkal nagyobb lenne az upgrade, mint akár centerben karrashoz képest, akár karrast kitolva guardba.Cowboys-Titans-Bucs hármas közül kiviszik a két G-t
megyerikrisz
ThySoul
több mint 2 éve
ThySoul
1 622
Nem lennék meglepődve, ha a szexinek számító Linderbaum helyett OG jönne. Leginkább Zion, de lehet Green is. Sokkal nagyobb lenne az upgrade, mint akár centerben karrashoz képest, akár karrast kitolva guardba.Cowboys-Titans-Bucs hármas kiviszik a két G-t
megyerikrisz
ThySoul
több mint 2 éve
Nem mernék jósolni. A csapatok szerint 16-18 igazi első körös játékos van, a "szakértők" 50et mockoltak már oda, szóval lesz itt csodálkozás. Bármikor jöhet egy Ogbuehi.Nem lennék meglepődve, ha a szexinek számító Linderbaum helyett OG jönne. Leginkább Zion, de lehet Green is. Sokkal nagyobb lenne az upgrade, mint akár centerben karrashoz képest, akár karrast kitolva guardba.Nagy valószínűséggel előbb kimennek. Főleg Zion.
megyerikrisz
ikuvihar
több mint 2 éve
ThySoul
1 622
Nem lennék meglepődve, ha a szexinek számító Linderbaum helyett OG jönne. Leginkább Zion, de lehet Green is. Sokkal nagyobb lenne az upgrade, mint akár centerben karrashoz képest, akár karrast kitolva guardba.Cowboys-Titans-Bucs hármas közül kiviszik a két G-t
megyerikrisz
több mint 2 éve
Nem lennék meglepődve, ha a szexinek számító Linderbaum helyett OG jönne. Leginkább Zion, de lehet Green is. Sokkal nagyobb lenne az upgrade, mint akár centerben karrashoz képest, akár karrast kitolva guardba.Nagy valószínűséggel előbb kimennek. Főleg Zion.
megyerikrisz
több mint 2 éve
Nem lennék meglepődve, ha a szexinek számító Linderbaum helyett OG jönne. Leginkább Zion, de lehet Green is. Sokkal nagyobb lenne az upgrade, mint akár centerben karrashoz képest, akár karrast kitolva guardba.
több mint 2 éve
DL-t hatsó körben huztok C Brooks-otSziasztok! Nagyon leült a topic, SB másnap? 😃Nálam CB v. DL a favorit. Ha ebből a kettőből nincs bent 1. körös jelölt, akkor egyértelműen a lecserélésre szavaznék.
Tippek első körre? CB, LB, OL, DL, más poszt? Vagy lecserélünk?
Én egy jó LB-nek örülnék…
SirPub
Egyébként azt írják, QB-n kívül bármi jöhet. Akár elkapó is. Úgy néz ki a magas fizetések miatt Higgins kezd kiárazódni nálunk.
Linderbaumról egyre többször hallani, hogy lecsúszhat hozzánk, állítólag érdekelhet is minket, de itt a parasztvakítást érzem, szerintem akkor már inkább cserélnénk, érte jó eséllyel feljönnének.
ikuvihar
több mint 2 éve
Linderbaumot egyre biztosabban írják, hogy elérhető lesz 31-re. Rajta kívül Nakobe Dean LB és George Karlaftis akiket 1. körösnek tartanak és esélyesek, hogy nem választják ki előttünk.Karlaftist csípném.
több mint 2 éve
Bocs, 4-6 hónap. Remélik, az edzőtábor egy részére visszatér.Higgins csak a holtszezonra esett ki vagy hiányzik a szezon elejéről is? Ki mit olvasott?6 hónapot írtak valahol.
nasheem
ikuvihar
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Miért, mi történt vele? 😨Higgins csak a holtszezonra esett ki vagy hiányzik a szezon elejéről is? Ki mit olvasott?6 hónapot írtak valahol.
nasheem
ikuvihar
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Higgins csak a holtszezonra esett ki vagy hiányzik a szezon elejéről is? Ki mit olvasott?6 hónapot írtak valahol.
nasheem
több mint 2 éve
Higgins csak a holtszezonra esett ki vagy hiányzik a szezon elejéről is? Ki mit olvasott?
több mint 2 éve
munoz
1 213
Alaphelyzetben CB-t fog választani a csapat. Ha valaki kihagyhatatlan ember bent lesz, akkor DL vagy OL jöhet szóba.
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
Jó esély van rá, hogy a Saints ellen megint a Bengals jön át Londonba, május 4. én kiderül🤞
több mint 2 éve
Linderbaum szabadesésére szerintem nem készültünk. Másfelé visznek a terveink, pedig ő lenne az álompick. Így valóban a CB és a DL a papírforma pick az elején.
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Sziasztok! Nagyon leült a topic, SB másnap? 😃CB lesz, ezer éve nem volt elsőkörös CB pickünk.
SirPub
több mint 2 éve
Sziasztok! Nagyon leült a topic, SB másnap? 😃Nálam CB v. DL a favorit. Ha ebből a kettőből nincs bent 1. körös jelölt, akkor egyértelműen a lecserélésre szavaznék.
SirPub
Egyébként azt írják, QB-n kívül bármi jöhet. Akár elkapó is. Úgy néz ki a magas fizetések miatt Higgins kezd kiárazódni nálunk.
Linderbaumról egyre többször hallani, hogy lecsúszhat hozzánk, állítólag érdekelhet is minket, de itt a parasztvakítást érzem, szerintem akkor már inkább cserélnénk, érte jó eséllyel feljönnének.