NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
Nem néz ki jól Bates saga: a csapat kijátszotta a lapokat nem szeretne jól kereső safetyt, mert variálható hibrid DB-ben gondolkodik. Bates pedig nagy lóvét akar, és nem játszik tag alatt. Ebből nem lesz megállapodás. Hiába öltözöi karakter Uzsonnát is simán elengedtük, őt is elfogjuk, csak rombolja a morált egy évig.
több mint 2 éve
munoz
1 213
Édes faszom, tudtam hogy kár leírni, mert jönni fognak a trollok.Most komolyan én 2-3 éve ban-eltem ezt szerencsétlent, így nem látom a hozzászólásait (ha csak nem idézi valaki más, mint most). Tök értelmetlen nem csak reagálni, de észrevenni is a hülyeségeit.
megyerikrisz
több mint 2 éve
Ha más nincs birózik. Komolyan vehetetlen ember, ha csak egy embert lehetne kitiltani. 13 évesen sem tolerálható. Ha több... Baj vanÉdes faszom, tudtam hogy kár leírni, mert jönni fognak a trollok.Az anyámat de nagy lett az arc,. Amikor a Clevelandben egy sérült irányító játszott, nálunk a cseréknek a cseréje, meg pittsburg ahol egy vén trotyos játszott. Hu ha komoly kihívás volt megszerezni a csoport elsőséget.Az én várakozásom felemás 😊Kövezzetek meg, de én nem látom a brutális fegyverkezést a northban. A Browns hozott egy irányítót, akinek idén minden józen ész szerint sokat kellene kihagynia (Bauert (MLB) felmentette a bíróság hasonló ügyben, a liga 2 évre tiltotta el), a Ravens offseason + draftja inkább szexi mint valódi erősítés a hiányposztokra, a Vasas pedig új irányítóval kezd, aki lehet hogy ülni fog Trubisky mögött. Papíron ez a csoport a miénk. Ez nyilván nem garancia semmire, egy Burrow-sérülésre vagyunk a 4-13-tól, de a teljes, egészséges kereteket nézve a Bengals a csoport favoritja. És itt jön a lényeg, hogy ezt érvényre is kéne juttatni, mert könnyebb így bejutni a playoffba, mint WC-helyen. Nagyjából 8 csapatnak van reális esélye a csempionsipre, és ebből egy be se fog jutni. A srácok nyilatkozatait olvasva úgy érzem, az egészséges önbizalom keveredik a lenéznek minket-mentalitással, ami nekem kifejezetten tetszik, mert nincs szó sem önbizalomhiányról, sem elbizakodottsáról.
Mi játszottunk tavaly a super bowlban!!!
Azért ez hatalmas eredmény egy ekkora franchisenak. És tavalyhoz képest a csapat csak erősebb lett papíron. Burrow megkapta a falat ami ha nem is elit de egy D- -ról elmozdult egy C+, B, akár B+ irányába.
A védelem mélyült a draftról bár mivel egyetemi focit nem nézek csak a szakértőknek tudok hinni, akik szerint ez egy minimum B draft volt. És még Ossai is jön idén…
Ezek alapján tök optimistának kellene lenni. A csapat jó, fiatal, van franchise irányítónk, végre úgy tűnik, szépen süt a nap Cincinnati felett.
Eközben azonban olyan brutális fegyverkezés történt mind a Northban, mind az egész AFC-ban, hogy nem is tudom mi lenne a realitás. Becsúszni a PO-ba? A tavaly után úgy érzem, egy jogos minimum elvárás. De tényleg félelmetes lett az AFC a kiürült NFC-hez képest. És csak A csoportban van az elvileg top5 Watson, a közel tökéletesen draftoló Ravens, és a Tomlinnalnincsnegativszezon Steelers is.
Persze oké, nagyon sok minden történhet még őszig, de jelen állás szerintem tök nyitott a csoport.
Ez egy legendás szezon lesz!🐅😤
Miknar
megyerikrisz
Norbi180
megyerikrisz
Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Hagyd el, ő csak ezért jár ide. Meg a saját csapata topicjába is. Meg mindenhova máshova is.Szerencsére a többség nem fülig epében éli az életet, de van aki igen. Egészségére!
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Édes faszom, tudtam hogy kár leírni, mert jönni fognak a trollok.Az anyámat de nagy lett az arc,. Amikor a Clevelandben egy sérült irányító játszott, nálunk a cseréknek a cseréje, meg pittsburg ahol egy vén trotyos játszott. Hu ha komoly kihívás volt megszerezni a csoport elsőséget.Az én várakozásom felemás 😊Kövezzetek meg, de én nem látom a brutális fegyverkezést a northban. A Browns hozott egy irányítót, akinek idén minden józen ész szerint sokat kellene kihagynia (Bauert (MLB) felmentette a bíróság hasonló ügyben, a liga 2 évre tiltotta el), a Ravens offseason + draftja inkább szexi mint valódi erősítés a hiányposztokra, a Vasas pedig új irányítóval kezd, aki lehet hogy ülni fog Trubisky mögött. Papíron ez a csoport a miénk. Ez nyilván nem garancia semmire, egy Burrow-sérülésre vagyunk a 4-13-tól, de a teljes, egészséges kereteket nézve a Bengals a csoport favoritja. És itt jön a lényeg, hogy ezt érvényre is kéne juttatni, mert könnyebb így bejutni a playoffba, mint WC-helyen. Nagyjából 8 csapatnak van reális esélye a csempionsipre, és ebből egy be se fog jutni. A srácok nyilatkozatait olvasva úgy érzem, az egészséges önbizalom keveredik a lenéznek minket-mentalitással, ami nekem kifejezetten tetszik, mert nincs szó sem önbizalomhiányról, sem elbizakodottsáról.
Azért ez hatalmas eredmény egy ekkora franchisenak. És tavalyhoz képest a csapat csak erősebb lett papíron. Burrow megkapta a falat ami ha nem is elit de egy D- -ról elmozdult egy C+, B, akár B+ irányába.
A védelem mélyült a draftról bár mivel egyetemi focit nem nézek csak a szakértőknek tudok hinni, akik szerint ez egy minimum B draft volt. És még Ossai is jön idén…
Ezek alapján tök optimistának kellene lenni. A csapat jó, fiatal, van franchise irányítónk, végre úgy tűnik, szépen süt a nap Cincinnati felett.
Eközben azonban olyan brutális fegyverkezés történt mind a Northban, mind az egész AFC-ban, hogy nem is tudom mi lenne a realitás. Becsúszni a PO-ba? A tavaly után úgy érzem, egy jogos minimum elvárás. De tényleg félelmetes lett az AFC a kiürült NFC-hez képest. És csak A csoportban van az elvileg top5 Watson, a közel tökéletesen draftoló Ravens, és a Tomlinnalnincsnegativszezon Steelers is.
Persze oké, nagyon sok minden történhet még őszig, de jelen állás szerintem tök nyitott a csoport.
Miknar
megyerikrisz
Norbi180
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Norbi180
676
Az anyámat de nagy lett az arc,. Amikor a Clevelandben egy sérült irányító játszott, nálunk a cseréknek a cseréje, meg pittsburg ahol egy vén trotyos játszott. Hu ha komoly kihívás volt megszerezni a csoport elsőséget.Az én várakozásom felemás 😊Kövezzetek meg, de én nem látom a brutális fegyverkezést a northban. A Browns hozott egy irányítót, akinek idén minden józen ész szerint sokat kellene kihagynia (Bauert (MLB) felmentette a bíróság hasonló ügyben, a liga 2 évre tiltotta el), a Ravens offseason + draftja inkább szexi mint valódi erősítés a hiányposztokra, a Vasas pedig új irányítóval kezd, aki lehet hogy ülni fog Trubisky mögött. Papíron ez a csoport a miénk. Ez nyilván nem garancia semmire, egy Burrow-sérülésre vagyunk a 4-13-tól, de a teljes, egészséges kereteket nézve a Bengals a csoport favoritja. És itt jön a lényeg, hogy ezt érvényre is kéne juttatni, mert könnyebb így bejutni a playoffba, mint WC-helyen. Nagyjából 8 csapatnak van reális esélye a csempionsipre, és ebből egy be se fog jutni. A srácok nyilatkozatait olvasva úgy érzem, az egészséges önbizalom keveredik a lenéznek minket-mentalitással, ami nekem kifejezetten tetszik, mert nincs szó sem önbizalomhiányról, sem elbizakodottsáról.
Miknar
megyerikrisz
több mint 2 éve
Nyitott a csoport, talán ez a legjobb szó rá.Allen, Lamar, Watson, Russ, Herbert, Mahomes… Nem is emlekszem, volt-e valaha ennyire telitett egy konferencia, miota kovetem.
A hollók nagyon fogadkoztak, hogy tavaly csak a rengeteg sérült miatt csúsztak le a PO-ról, ehhez jön ez a szexi draft, idén eldől valóban csak a sérülés miatt maradtak-e le
A PIT először BigBen nélkül, idén eldől, Tomlin valóban képes-e mindig kihozni egy pozitív szezont.
És végül a Browns, ahol Watsonnal idén eldől, maguk mögött hagyták-e végleg a “brownsoskodás” korát.
Ezek mind olyan kérdések, hogy kijöhet belőle egy sima csoport győzelem, de akár egy sima lecsúszás is a PO-ról
… vagy valóban új ura van-e a Northnak/AFCnek😎
Who dey!
Mióta NFLt nézek, gyakorlatilag azonnal Bengals fan lettem a pályája csúcsán járó Greenel, azóta nem vártam ilyen izgatottan szezon kezdést
Jó érzés egy PO aspiráns csapatnak szurkolni azért, mondjuk ki. 😀
Miknar
Fel van adva nektek a lecke, az biztos.
több mint 2 éve
Miknar
515
Nyitott a csoport, talán ez a legjobb szó rá. A hollók nagyon fogadkoztak, hogy tavaly csak a rengeteg sérült miatt csúsztak le a PO-ról, ehhez jön ez a szexi draft, idén eldől valóban csak a sérülés miatt maradtak-e le
A PIT először BigBen nélkül, idén eldől, Tomlin valóban képes-e mindig kihozni egy pozitív szezont.
És végül a Browns, ahol Watsonnal idén eldől, maguk mögött hagyták-e végleg a “brownsoskodás” korát.
Ezek mind olyan kérdések, hogy kijöhet belőle egy sima csoport győzelem, de akár egy sima lecsúszás is a PO-ról
… vagy valóban új ura van-e a Northnak/AFCnek😎
Who dey!
Mióta NFLt nézek, gyakorlatilag azonnal Bengals fan lettem a pályája csúcsán járó Greenel, azóta nem vártam ilyen izgatottan szezon kezdést
Jó érzés egy PO aspiráns csapatnak szurkolni azért, mondjuk ki. 😀
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Idén 😊Amúgy nem a northban, hanem az afcben, az tényleg komoly lehet, simán van 10-12 po-szintű csapat
több mint 2 éve
Az én várakozásom felemás 😊Kövezzetek meg, de én nem látom a brutális fegyverkezést a northban. A Browns hozott egy irányítót, akinek idén minden józen ész szerint sokat kellene kihagynia (Bauert (MLB) felmentette a bíróság hasonló ügyben, a liga 2 évre tiltotta el), a Ravens offseason + draftja inkább szexi mint valódi erősítés a hiányposztokra, a Vasas pedig új irányítóval kezd, aki lehet hogy ülni fog Trubisky mögött. Papíron ez a csoport a miénk. Ez nyilván nem garancia semmire, egy Burrow-sérülésre vagyunk a 4-13-tól, de a teljes, egészséges kereteket nézve a Bengals a csoport favoritja. És itt jön a lényeg, hogy ezt érvényre is kéne juttatni, mert könnyebb így bejutni a playoffba, mint WC-helyen. Nagyjából 8 csapatnak van reális esélye a csempionsipre, és ebből egy be se fog jutni. A srácok nyilatkozatait olvasva úgy érzem, az egészséges önbizalom keveredik a lenéznek minket-mentalitással, ami nekem kifejezetten tetszik, mert nincs szó sem önbizalomhiányról, sem elbizakodottsáról.
Miknar
több mint 2 éve
Miknar
515
Az én várakozásom felemás 😊Mi játszottunk tavaly a super bowlban!!!
több mint 2 éve
Kezdek reménykedni. A magyar szurkerek már most a csoport végére látnak bennünket. Remélem szeptemberre ez általános lesz odakint is. Úgy legalább nem bízzák el magukat a srácok. Van fal javult a védelem is, bár messze van az elittől mindkettő. A csoport persze nehéz, de ez egy jobb csapat mint a másik három.
Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
Ha már így lehagytam, akkor behúzom L nek.Így egyben látva még brutálisabbnak tűnik ez a szezon. A bye week után végig PO szintű meccseink lesznek. PIT kezdés otthon viszont a lehető legjobb.A 17. meccsre meg én álljak ki? 😊
Hiába mentünk SB-be, és léptünk nagyot OL szinten, senki nem számol velünk a végén. Nem lesz igazuk, Burrownak ez lesz az első "teljes" szezonja, szintet fog lépni, MVP, 12-5 zárjuk az alapszakaszt. Afc döntő a Chargers ellen. KC nem jut PO-ba, SB-ben pedig TB12 átadja Burrownak a koronát🤞🤔
Szipeter
Wyatt
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Így egyben látva még brutálisabbnak tűnik ez a szezon. A bye week után végig PO szintű meccseink lesznek. PIT kezdés otthon viszont a lehető legjobb.A 17. meccsre meg én álljak ki? 😊
Hiába mentünk SB-be, és léptünk nagyot OL szinten, senki nem számol velünk a végén. Nem lesz igazuk, Burrownak ez lesz az első "teljes" szezonja, szintet fog lépni, MVP, 12-4 zárjuk az alapszakaszt. Afc döntő a Chargers ellen. KC nem jut PO-ba, SB-ben pedig TB12 átadja Burrownak a koronát🤞🤔
Szipeter
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
Így egyben látva még brutálisabbnak tűnik ez a szezon. A bye week után végig PO szintű meccseink lesznek. PIT kezdés otthon viszont a lehető legjobb. Hiába mentünk SB-be, és léptünk nagyot OL szinten, senki nem számol velünk a végén. Nem lesz igazuk, Burrownak ez lesz az első "teljes" szezonja, szintet fog lépni, MVP, 12-5 zárjuk az alapszakaszt. Afc döntő a Chargers ellen. KC nem jut PO-ba, SB-ben pedig TB12 átadja Burrownak a koronát🤞🤔
Szerkesztette: Szipeter
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Elég erős ellenfelek, dehát a tavalyi produktum alapján várható volt.Ugyanazt tudom mondani, mint tavaly is, az első négy meccs döntő lehet. Vasas otthon, kóbojok majd repülőgépek idegenben, delfinek otthon. Ebből jó lenne minimum 3 (4?) W, és akkor megvan a szezon alaphangja. Sokat számítana!
Persze ilyenkor nehéz tippelni, meg sérülésbogár itt is ott is stb de én betippelek 10 győzelmet.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Idei menetrend:Kicsit részletesebben:
What happens when you combine 100+ stock photos, bad animation, and the biggest Bengals season ever?
— Cincinnati Bengals (@Bengals) May 13, 2022
The 2022 Schedule Release!
🎟 Single game tickets are on sale at https://t.co/RXVXLW0wuy pic.twitter.com/F9ka8zZNze
több mint 2 éve
Még Harrisszel hosszabbíthatnánk és akkor kezdődhet is a szezon!Március 16-án írt alá újabb egy évre.
nasheem
több mint 2 éve
Aláírt Mathieu a Saints-hez, egy állítólagos "agresszív" ajánlatra mondott igent: 3 év 33M, 18M garantált, 29 évesen.Marcus Williams Ravens lett, 5 év 70M, 37M garantált, Ő 25 éves.
Ha jól emlékszem mindketten Jassie Bates elé voltak sorolva a szabadügynökök között.
Nem tudom mennyi volt Bates ajánlata, de van egy gyanúm, hogy ennél jobb. Remélem ezek után átgondolják az ügynökével.
több mint 2 éve
Még Harrisszel hosszabbíthatnánk és akkor kezdődhet is a szezon!
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
News of the year...Huber is back! 💪💪💪
több mint 2 éve
Mikey
18 752
Mindenhol pörög a fórum, csak nálunk nem....Ti is leszálltatok a sok bandwagonossal együtt? 😂Csinált a csapat egy A-s free agencyt, a korai körökben jól draftolt, lassan jön az az időszak, amikor a szertáros és a konyhásnéni is MVP formában nyomja, szóval minden fasza, csendben örülünk.
meme
több mint 2 éve
Miknar
515
Egyebkent kicsit fura erzes.Nem hoz annyira lazba a draft, nem is tudom oruljek-e Hillnek, vagy az O erkezese Bates tavozasat jelenti. kicsit meg a tavalyi szezonban vagyok, es remelem hogy potens marad a szeretett csapatom, de foleg Burrow. Az FA munkank eddig A nalam, kivancsian varom mi lesz Joeval, ha kap 2-3 extra masodpercet, szoval minden klappol, szuper volt a tavalyi ev, alig varom az ideit. De egyelore ennyit tudok hozzafuzni ehhez az off szezonhoz 😀 es ahogy latom mindenki mas is igy van vele
több mint 2 éve
meme
2 102
Mindenhol pörög a fórum, csak nálunk nem....Ti is leszálltatok a sok bandwagonossal együtt? 😂
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...