Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Még nem volt időm meghallgatni, de tippre Spain visszaigazolását reméli. Fasza is lenne.
Nyertem?

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Goodberrynek a Cincy Bengals Talk YT-csatornáján indult egy műsora, minden kedden este jelentkezik egy órában. Általában érdemes adni a szavára, ráadásul az első részben pont az LG-poszt, benne Volson volt az egyik fő téma. Aki érzi magában a csít, nézzen bele, megéri.
megyerikrisz
Nézném, de Magua rosszul beszélni angol nyelvet 😕

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
Goodberrynek a Cincy Bengals Talk YT-csatornáján indult egy műsora, minden kedden este jelentkezik egy órában. Általában érdemes adni a szavára, ráadásul az első részben pont az LG-poszt, benne Volson volt az egyik fő téma. Aki érzi magában a csít, nézzen bele, megéri.

Szerkesztette: megyerikrisz

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Carman helyett Cordell Volson gyakorol az első csapattal jobb guard-ban. Nem azért mert Carman szar, neeeem. Csak kipróbáljuk...
Sam Hubbard továbbra is csak egyéni gyakorlatokat végez
Cam Taylor-Britt továbbra sem edz, egy hete nem vesz részt a gyakorlatokon
Ossai jól dolgozik, nagyon dicsérik (rá én is kíváncsi vagyok nagyon)

több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.36329-15/299420681_5616019198459784_4083006359452220131_n.jpg?stp=cmp1_dst-jpg_s640x640&_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=18de74&_nc_ohc=FPl9rem6foMQ7kNvgG_SdWQ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=A9g_hBKlcl9HqN1NKa6v6wy&oh=00_AYA7Kt_ljFlDsDaE9HO-SpVPrXgv_snS1XjzylvCiR7bbw&oe=67488E7C
Cincinnati Bengals on Instagram: "Right back at it 👏"
142K likes, 631 comments - bengals on August 14, 2022: "Right back at it 👏".

Nem csak beöltözött😁
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 502
Bengals’ QB Joe Burrow returned to practice Sunday for the first time since last month’s appendectomy.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Hát nem tudom, látom hogy Hill sajtója baromi jó, de volt pár elég csúnya játéka. A szerelései pedig nem az igaziak. Azt hittem keményebb a srác. Persze újonc, így a hullámzó teljesítmény érthető, csak az agyondícsérést éreztem túlzásnak. A kommentátorok is minden jó megmozdulása után kiemelték, amikor meg lemaradt vagy nem szerelt pontosan, akkor meg sem említették. Az mondjuk tényleg pozitív, hogy mindig a labda közelében volt.

A sok vak falember közül Cochran tetszett csak. Nyomást engedett ő is, de izomból nem tolták el és a futásblokk is jól megy neki. Carman ijesztő volt.

És ja, a többivel egyetértek. Gunter és Pryor jó volt. Evans peches, de nagyon-nagyon ígéretes. Mcpherson pedig hatalmas király.
Lassiterről sok nem derült ki, pedig őt nagyon akartam látni.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
Carman, Hill, Adeniji, Prince sajnos semmit nem javultak, szörnyű volt nézni azt a szenvedést, amit a cserék ellen mutattak. Nem nagyon látom kié lesz a hiányzó G pozi.
Moss képtelen normálisan blokkolni, teljesen felesleges holdingokat hozott össze, szegény Evans bukta a TDjét miatta, max gyakorló csapatba férhet be, de oda is csoda lenne.
Pryor a 19 mezhez méltó pre meccses elkapásokat mutatott, ő lehet az egyik udfa aki marad.
Patrick is tetszet, elférne egy ilyen dömper RB, a benyújtott TD-je már nagyon a végén jött, de azért az ott volt. Perinet nem értem miért tartjuk RB2 poziba...
Dex Hill első köröshöz illően mutatkozott be, Bates jöhetne vissza és akkor Apple helyéte is tuti lenne.
Passrush gyér volt, főleg az elején, Sample, Carter mutatott némi fényt.
Shelvin az LSU reménysége, annyi lehetőséget kap, és ezekben pont annyit mutat, hogy szerintem kizárt a végső keretbe jutása, Mossval együtt mehetnének.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
A tavalyi hetedik körös DE pick, Wyatt Hubert visszavonul.
több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Van linketek ahol utolag megnézhetném a meccset?
meme
 nflreplay.net/
Fontos_Vidra
Nagyon köszönöm 😄

Szerkesztette: meme

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 483
meme
 nflreplay.net/
több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Pár laikus megjegyzés a hajnali meccshez:
- Dex Hill jól ment. Első drive végén lemaradt, de utána volt majdnem INT, látványos leütött passz stb.
- rookie DE Jeff Gunter-t nagyon dicsérte Munoz (ő volt az egyik kommentátor)
- Carman nem volt meggyőző a cserékkel. Fals start, engedett nyomás stb. Nem húzta fel a többieket… 😕
- Amúgy is nagyon sok sárgát dobtak ránk, főleg támadó oldalon. Tavaly nem ez volt jellemző, egyik erősségünk volt a kevés sárga.
- Nagyon nyeltük a futást, QB-tol is. Lamarkával meg Disónkával (meg Turbóval 😉) egy csoportban ez nem jó hír…
- Megint rengeteg volt a korai down-os futás nálunk. Amit vagy betemettek mínuszban vagy ha el is szabadult a RB, akkor holding miatt visszafújtak. Szerencsétlen Chris Evans futott vagy 100 yardot 3 carryből, de mind visszajött bünti miatt, így lett a statja 8 futás -3 yard.
- QB2 Allen keveset volt a pályán, egy sack után vizsgáltak, eléggé megbicsaklott a nyaka
- QB3 Browning nem volt rossz, volt pár szép kimozgás után elengedett passza, amit lábujjhegyesen elkaptak a srácok
- QB4 Plitt az utolsó drive-ot kapta meg, vanília D ellen 5 perc alatt végigment, 6/6, 76 yard

Más most nem jut eszembe 😃

Jaaa, de. McP egy állat, két FG-t is bevert simán a logoból. 58 + 56 yard 😎

Szerkesztette: SirPub

több mint 2 éve
- Cam Taylor-Britt szerdán nem edzett
- McP kihagyta a második rúgását is a táborban (54 yardról). Ezt talán túléljük 😀
- Az első napi kezdők közül csak Carman játszik várhatóan hajnalban, talán még Dex Hill beáll, de ez erősen kérdőjeles

több mint 2 éve
La'el Collins aktiválva. Nagyon remélem, hogy nem lesz sérült! 🤞

több mint 2 éve
Barátkozhatunk az új névvel, Paycor Stadium. 16 évre szól a deal. Asszem nekem marad PBS.
megyerikrisz
Értem én, hogy kell a zsé, itt nem milliárdosok a tulajok, nincs más érdekeltségük, csak a csapat. De azért az apám/nagyapám nevét nem cserélném le semmiért. Nem vagyunk egyformák…
SirPub
De (gondolom) nem is vezetsz egy dollármilliárdos vállalkozást. Én se örülök, de ez volt a helyes lépés. Fontos, hogy pl a jegyekkel ellentétben ezt a bevételt nem kell megosztani a ligával, ez marad a csapat zsebében. Egy ilyen kis piacon, nem a leggazdagabb tulajjal bizony probléma a cashflow, ha meg akarjuk tartani Burrowt, chase-t, stb akkor kell a lóvé.
megyerikrisz
Persze, értem. Teljesen igazad van, más szempontok is vannak. Kell a lóvé.
Csak épp most kicsit érzékenyen érint az ilyen apa-téma 😕

több mint 2 éve
Barátkozhatunk az új névvel, Paycor Stadium. 16 évre szól a deal. Asszem nekem marad PBS.
megyerikrisz
Értem én, hogy kell a zsé, itt nem milliárdosok a tulajok, nincs más érdekeltségük, csak a csapat. De azért az apám/nagyapám nevét nem cserélném le semmiért. Nem vagyunk egyformák…
SirPub
De (gondolom) nem is vezetsz egy dollármilliárdos vállalkozást. Én se örülök, de ez volt a helyes lépés. Fontos, hogy pl a jegyekkel ellentétben ezt a bevételt nem kell megosztani a ligával, ez marad a csapat zsebében. Egy ilyen kis piacon, nem a leggazdagabb tulajjal bizony probléma a cashflow, ha meg akarjuk tartani Burrowt, chase-t, stb akkor kell a lóvé.

több mint 2 éve
megyerikrisz
SirPub
Bő egy évtizede rendszeresen előjön, hogy sok minden más mellett az is nagyon amatőrré teszi a frencsájzt, hogy nincs névadó szponzora a stadionnak.

Megannyi év után végre lett, szóval hurrá.
több mint 2 éve
megyerikrisz

több mint 2 éve

több mint 2 éve
- Drew Sample hetekre kidőlt térdsérülés miatt. De elvileg a szezonkezdetre rendben lesz.
- Burrow visszatérése az edzésbe egyelőre nincs időponthoz kötve. Elméleti munkát végez, ha jól lesz majd dobál.
- La’el Collins háta “szépen gyógyul” (bármit jelentsen is ez)

több mint 2 éve
Zimmer is baaaaack!
Mikey
És ez jó nekünk?
SirPub
Fogalmam nincs, csak olyan jól esett leírni, mégha ő csak a fia is. 😀
Mikey
Te kis like-vadász 😃
SirPub
:d Az utolsó kommentem az lesz a fórumon, amelyiket először lájkvadászatnak fogok szánni. 😊
több mint 2 éve
Zimmer is baaaaack!
Mikey
És ez jó nekünk?
SirPub
Mikey
Te kis like-vadász 😃

több mint 2 éve
Zimmer is baaaaack!
Mikey
És ez jó nekünk?
SirPub
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nagyon bírom a csávót, kimaxolja amit egy kiker népszerűségben el tud érni.
 youtu.be/WA3KFNeX3do
Szipeter
Milyen jó is, hogy annak idején elvittük Elliottot 😉 😛 (akit egyébként kutyába se nèznek pedig.......😡😒)

Szerkesztette: dande2