Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Most amúgy anélkül, hogy megneznem, mirol van szó, én is visszaesést várok.

A második helyről csak egy van feljebb, az AFC mocsok erős, simán benne van, hogy konfdonto sem lesz, hiába erősebb a csapat papíron, mint egy éve

Arról nem beszélve, hogy a Super Bowl vesztesei rendre alaposan vissza is szoktak esni a következő évre, szóval önmagában ez a prognózis szerintem egyáltalán nem sokkoló
Wyatt
Ez szubjektiv, de en mondjuk nem erzem olyan mocsok erosnek az AFC-t. A Browns ugye valoszinuleg toszhatja mar a szezont, mikor Watson visszater, a Ravens erosebb szvsz nem lett. A Chargers tavaly is eros volt, de mondjuk szvsz tulteljesitettek magukat, nem vagyok biztos benne, hogy a szettapolt vedelem annyira eros lesz, mint nevekben. A broncos sotet lo, mert ott van Wilson, de azert az elmult masfel evben o eleg hullamzo volt mar, meg ha a szamai szepek is. Nem bombabiztos roster az, sok a kerdojel szvsz. A Colts ugyszinten Ryannel kerdojel, de szerintem korantsem lesz annyira jo, mint azt sokan hiszik vagy varjak, a Titans meg kicsinalta teljesen a tamadosorat a nyaron. Kerdojel a Raiders is, egyreszt JMD legutobb nem volt tul izmos HC-kent, masreszt szerintem egy fecske, egy elkapo nem csinal nyarat, ugye Adams, de ugyanez igaz a Miamira is, ala Hill.

A bombaeros nalam tovabbra is igazabol a Bills, Chiefs paros, mogejuk odafer a Bengals, es hat sok kerdojeles csapat van. De a Cincynek tavaly eleg sok gyenge pontja volt, jocskan tulteljesitett ehhez kepest, idenre viszont javultak, eros nyarat zartak, emiatt siman ott van, hogy csoportgyozteskent menjenek a po-ba, ott pedig igazabol mar barki verhet barkit.

Es ha mar bombaeros Chiefs, ott azert en meg latom jonni, hogy az egyebkent is eleg hullamzo vedelem nem jo iranyba fog fejlodni Mathieu tavozasaval.

Szamomra peldaul az elmult evek NFC-i sokkal erosebbek voltak ugy, hogy ott dobalt Brees, atment Brady, ott volt Wilson is ugye, Rodgers, Stafford a Ramsben), nagyon eros a Cardinals rostere is ket eve, a 49ers fos kubeval is allandoan ott volt a tuz kozeleben.

több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Most amúgy anélkül, hogy megneznem, mirol van szó, én is visszaesést várok.

A második helyről csak egy van feljebb, az AFC mocsok erős, simán benne van, hogy konfdonto sem lesz, hiába erősebb a csapat papíron, mint egy éve

Arról nem beszélve, hogy a Super Bowl vesztesei rendre alaposan vissza is szoktak esni a következő évre, szóval önmagában ez a prognózis szerintem egyáltalán nem sokkoló

több mint 2 éve
laoce Cincinnati Bengals 744 — laoce68@freemail.hu
Komolyan, hogy az FK "szakértői" visszaesést jósolnak. 😁 Tavaly a szezon előtti PR ben betippeltek 29! helyre, és ezután nem arra van arc hogy mea culpa, hanem majd jól visszaestek. És azért ha két gondolatot saját kutföböl papírra vet már pénzt kér a szakértőség. Kiakadtam. Eddig is csak az itteni jó fejek miatt jöttem, eztán egyáltalán nem látogatom az oldalt

Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Én ennyire (semennyire) nem értek hozzá, egyszerű rajongóként viszont már alig várom a szezont! Kezdődjön már!!!
Remélem látványosak leszünk, többé-kevésbé egészségesek, kevés zászló jön és ZT kicsit kiszeretett a futásból korai downokon. Ennyit szeretnék 😉

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Ilyenkor még minden szép 😁 A kérdés az, meddig marad így.
Én a mélységtől sehol nem vagy elájulva. Oké, a 3 wr fasza, de utána szakadék, illetve a TE elég lyukas. A DT is csak átlagos, az LB pedig átlag alatti. De ezek szerencsére a legkevésbé fontos posztok. Ha az OL liga átlag felett lesz egy picivel, akkor megyünk a POba. A védelmet a DC megoldja, ha pedig Burrow és az elkapók időt kapnak, akkor nincs a a sablonos playbook és béna koncepció ami ne működne.

A legfontosabb lyukat úgy néz ki betömtük. Mi mást várhattunk volna a holtszezontól?
Harcra fel!

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 433 — greenmedia10@gmail.com
Carter is mutatott jó dolgokat és voltak életjelek Guntertől is. A DL-ban bennük is bízok.
Valamelyik draftértékelőn olvastam hogy Hill aki amúgy is corner/db keverék átképezhető lenne Apple
helyére is, de lehet hogy csak a szerző vágyàlma volt ez… 😀

Mindenesetre van a védelemben is mélység.

Nálam szinte tökéletes a keret. Lehet ne nagyobb mélység OLban de ezt látja a vezetőség is, illetve Ossai még aki ha beválik nagyon jót tehet a védelemnek, de ezen felül az Apple upgrade ahol tudunk még fejlődni látványosan.

Szerintetek? Milyen az 53-asunk?
Miknar
Carter is mutatott jó dolgokat és voltak életjelek Guntertől is. A DL-ban bennük is bízok.
Az OL meg a kezdők mögött elég suta. Márpedig valószínűtlen, hogy sérülés nélkül lehozza az egész OL a szezont. Na én ettől tartok leginkább.
több mint 2 éve
Miknar Cincinnati Bengals 515
Valamelyik draftértékelőn olvastam hogy Hill aki amúgy is corner/db keverék átképezhető lenne Apple
helyére is, de lehet hogy csak a szerző vágyàlma volt ez… 😀

Mindenesetre van a védelemben is mélység.

Nálam szinte tökéletes a keret. Lehet ne nagyobb mélység OLban de ezt látja a vezetőség is, illetve Ossai még aki ha beválik nagyon jót tehet a védelemnek, de ezen felül az Apple upgrade ahol tudunk még fejlődni látványosan.

Szerintetek? Milyen az 53-asunk?
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
Azért azt se felejtsük el, hogy jelentős különbség van Howard és Asiasi bére között. Mivel a vezetőség ragszkodott Scharpinghoz, aki szintén majd 3 millát kap, lement a capspace 8 millióra.
megyerikrisz
Mondjuk OJ-ről a nevén kívül én semmit nem tudtam (ez nyilván az én szegénységi bizonyítványom) de ha választani kellett egy TE2(?) és egy plusz veterán OL játékos közt, akkor szerintem jól döntött a vezetőség, megint.

Egész off szezonban off voltam én is, érdekes hogy a tavalyi tündérszezon után nem nagyon tudott semmilyen off szezon hír megmozgatni azon kívül, hogy sikerült legalábbis papíron nagyon megerősíteni a falat Burrow előtt.

Mostmár viszont kezdek egyre lelkesebb lenni, mindent értek hogy milyen erős az AFC, de fuckit, csak bejutottunk tavaly a superbowlba!!!

Ideje megmutatni, hogy minimum konstans PO csapattá lett ez a Bengals.😎😎

Bates aláírásával nem tudom hogy nincsenek-e olyan tervek, hogy Hill kimenne Apple helyére, de igazából nem ezen fog múlni a szezon.

Burrow zsenije, az elkapótrió sokszínűsége, a remélhetőleg elég időt biztosító fal, és McP lába.

Aztán ide nekünk az oroszlánt 😎

(Jójó, azért Anarumo zsenijére is szükség lesz mint tavaly..)
Miknar
Hát azon nagyon csodálkoznék, ha Apple helyére menne. Ha már feljebb akarjuk tolni, akkor inkább Hilton posztja passzol hozzá, de hátul is bőven lesz snapje, az biztos.
megyerikrisz
Apple helyére George megy majd😄
Idén sokat fogunk rotálni meccs közben is, Anarumo imád variálni és most van a védelemben mélység.
több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
Azért azt se felejtsük el, hogy jelentős különbség van Howard és Asiasi bére között. Mivel a vezetőség ragszkodott Scharpinghoz, aki szintén majd 3 millát kap, lement a capspace 8 millióra.
megyerikrisz
Mondjuk OJ-ről a nevén kívül én semmit nem tudtam (ez nyilván az én szegénységi bizonyítványom) de ha választani kellett egy TE2(?) és egy plusz veterán OL játékos közt, akkor szerintem jól döntött a vezetőség, megint.

Egész off szezonban off voltam én is, érdekes hogy a tavalyi tündérszezon után nem nagyon tudott semmilyen off szezon hír megmozgatni azon kívül, hogy sikerült legalábbis papíron nagyon megerősíteni a falat Burrow előtt.

Mostmár viszont kezdek egyre lelkesebb lenni, mindent értek hogy milyen erős az AFC, de fuckit, csak bejutottunk tavaly a superbowlba!!!

Bates aláírásával nem tudom hogy nincsenek-e olyan tervek, hogy Hill kimenne Apple helyére, de igazából nem ezen fog múlni a szezon.

Burrow zsenije, az elkapótrió sokszínűsége, a remélhetőleg elég időt biztosító fal, és McP lába.

Miknar
Hát azon nagyon csodálkoznék, ha Apple helyére menne. Ha már feljebb akarjuk tolni, akkor inkább Hilton posztja passzol hozzá, de hátul is bőven lesz snapje, az biztos.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
megyerikrisz

több mint 2 éve
Visszajött Allen, a safety Mike Thomas és Trayveon Williams.
IR-re ment Tycen Anderson és Isaiah Prince.

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Kicsit korán örültem neki 😕
Most viszont már legyen fasza Asiasi! Miatta gondolta meg állítólag magát OJ. Ha megtanul elfogadható módon blokkolni, akkor vele hosszabb távon megvagyunk. Idén viszont gondolom sokat nem segít még. Bár elkapni tuti nem felejtett el, abban pedig az egyik legjobb volt az egyetemen.

több mint 2 éve
OJ Howard aláírt Houstonban.
több mint 2 éve
Az, hogy Allent kivágtuk hogy kell értelmezni? Fizu csökkentés, és visszavesszük? Howard még a városban, de nem akar jönni a bejelentés..?
Szipeter
Procedurális okai voltak. Ha valakit rosterzárás előtt raksz sérültlistára, annak kötelező kiülni az évet. Viszont ha az 53-as keretbe teszed, majd zárás után pakolod IR-re, akkor év közben visszatérhet. Ezért kerülnek ilyenkor a begipszelt lábúak is keretbe. Allennel megbeszélték hogy visszajöhet rosterre, és mivel ő veterán, tehát nem kell waiverre tenni (nem fenyeget a veszély hogy más csapat claimeli és kötelező oda mennie), így simán visszahozhatjuk. Ugyanezt csinálta a Bucs a Jensen-Ryan duóval, bevett gyakorlat.

több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
Az, hogy Allent kivágtuk hogy kell értelmezni? Fizu csökkentés, és visszavesszük? Howard még a városban, de nem akar jönni a bejelentés..?
több mint 2 éve
Pryort azért eléggé elkeféltük. Várható volt, hogy valaki felkapja. A érkezők közül viszont nagyon tetszik OJ és Scharping is. Asiasit pedig a 20as drafton szerettem volna hozzánk. Megjött.

Persze nem ezeken az embereken múlik a szezon, de azért így elsőre azt gondolom, hogy lesz aki hozzá fog tudni tenni. FAtól pedig többet nem remélhettünk.
nasheem
Easy, volt már ilyen generációs preseason hollofémerünk nem is egy, akár ugyanezen a poszton is. Emlékezz csak Damion Willisre vagy a mégnagyobb zseni Armon Binnsre. Szóval ha 2 év múlva a ligában lesz pryor, majd akkor szomorkodom. Egyébként is, max hatodik, de inkább hetedik számú célpontról beszélgetünk, nincs tragédia.

több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 107 — SuperBowl Champions 2013/2014
Jó a buli...

Klaci79
gondolom nem lesz elmeszelve ez a gyökér
Nemzetes és Méltóságos petey
Nem dörgölte a farkát senkihez.
Max pénzbünti.
Bazzani
Akarmekkora generacios jatekos, egy dirty szarzsak az ember. Nem az elso ilyen eset tole.
több mint 2 éve
Pryort azért eléggé elkeféltük. Várható volt, hogy valaki felkapja. A érkezők közül viszont nagyon tetszik OJ és Scharping is. Asiasit pedig a 20as drafton szerettem volna hozzánk. Megjött.

Persze nem ezeken az embereken múlik a szezon, de azért így elsőre azt gondolom, hogy lesz aki hozzá fog tudni tenni. FAtól pedig többet nem remélhettünk.

Szerkesztette: nasheem

több mint 2 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 433 — greenmedia10@gmail.com
TE Devin Asiasi, DT Jay Tufele, G Max Sharping is érkezik.
Mikey
Tufele meglepi volt, hogy nem csípett nálunk kerete, mert nem volt rossz campje. A legnagyobb baja, hogy inkonzisztens. Van, hogy remekel, van, hogy a nagyid is elfut mellette.

Cserébe mi elvittük Kendrick Pryort, ami miatt Zac Taylor csöppet morcos volt ma a tesójára, Press Taylorra (aki nálunk OC).

iktriad
Ettől tartottam. Pryorban benne van, hogy kiugrik. Örültem volna, ha bekerül a keretbe.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Akik mentek a 3 új érkező miatt:
QB Brandon Allen
S Michael J. Thomas
RB Trayveon Williams

Bengals' practice squad: Cal Adomitis, Jake Browning, Drue Chrisman, Devin Cochran, Domenique Davis, Nate Gilliam, Trenton Irwin, Raymond Johnson III, Keandre Jones, Kwamie Lassiter II, Thaddeus Moss,Tegray Scales, Tyler Shelvin
több mint 2 éve
Egy percet nem láttam mèg tőle de így is nyugodtabb vagyok mint Carmannal.

Spain?!🥲
Miknar
Scharping játszott LG-t a Texansban és abból a nem túl jó dalból inkább felfelé lógott ő ki, sztem ő a veterán biztosíték ha Volsont nagyon égetik.
empty taxi
Épp ezért rakták át RG-be, hogy ott ugyanolyan szar legyen, mint a fal többi tagja. 😀
De a lényeg, hogy Carmanhoz képest nagy upgrade.

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
TE Devin Asiasi, DT Jay Tufele, G Max Sharping is érkezik.
Mikey
Tufele meglepi volt, hogy nem csípett nálunk keretet, mert nem volt rossz campje. A legnagyobb baja, hogy inkonzisztens. Van, hogy remekel, van, hogy a nagyid is elfut mellette.

Cserébe mi elvittük Kendrick Pryort, ami miatt Zac Taylor csöppet morcos volt ma a tesójára, Press Taylorra (aki nálunk OC).

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!

Spain?!🥲
Miknar
Scharping játszott LG-t a Texansban és abból a nem túl jó dalból inkább felfelé lógott ő ki, sztem ő a veterán biztosíték ha Volsont nagyon égetik.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve

Spain?!🥲