Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 2 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 254
Nna, azért ne temessétek a PO-t...

Oda fogunk érni. Tavaly az ilyen meccseket megnyertük, azért álltunk úgy, ahogy.

Idén is ott leszünk!!!!!!
Ott meg bármi lehet...

Szerkesztette: nhm
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
Azért hosszútávon a sack mágnes tulajdonsága biztos nem lesz kifizetődő. Az első 32 meccsén Luck 76 sacket nyelt be, Carr 101-et, Burrow 115 nél tart. Ez nem egészséges.

Az első meccsen kb 3-4 volt Burrowé, de most még inkább a fal volt a fő probléma főleg Collins, és Willson. Parsons-nak volt több olyan játéka, ahol senki nem blokkolta!?? Azt gondolhattuk javul a teljesítmény, de inkább romlott.

Az a szomorú, hogy két könnyebb meccset buktunk, ahol nincs offense, mi lesz ha jó támadó csapatok jönnek, felmossák velünk a padlót. Tovább tetőzi a bajt, hogy a védelmünk is szarul fest, passrush semmi, elvileg liga alja falak ellen, passz elleni védekezésünk Apple-vel ramaty Bates, Hill sebességben kevés, az újoncok nem kapnak lehetőséget. A delfinek fogják elsőnek beárazni a védelmünket.

Végtelenségig pozitív tudok lenni, de most nálam is elszállt a PO esély rendesen. Most már annak szurkolok, hogy ne csináljunk Burrowból Luckot.
Taylorról pedig mindent elmond, amikor a QB kikiabál neki, hogy többet ne hívd be azt a felállást, mert nem működik!!
több mint 2 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 496 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Igazából az volt nekem érdekes, amit Burrow mondott a po után/körül. Előtte én is mondtam, hogy basszus, mocsok nagy sackmágnes a srác, sokkal több sack jön, mint amennyi a fal miatt kellene, sokszor az ő hibája, hogy ez lesz a játékból.

Ő viszont arról beszélt, hogy nem minden sack rossz játék, és hiába van sok sack, ami miatta jön ki, igazából azok nem számítanak. Amire ő gondolt az az volt, hogy vannak olyan szituációk, mint mondjuk egy saját térfélen lévő 3. kísérlet, ahol ha nincs meg a játék, így is, úgy is vége a támadásnak, és inkább meghosszabbítja addig, amíg csak egy kicsi esély is van arra, hogy mehessen tovább, bevállalva az amúgy feleslegesnek tűnő sacket, mert végeredményben nincs differencia, úgyis punt jön, ha nem jön össze. Vagy amikor mondjuk ilyen ellenfél 45 yardosán van az ember, amikor ha pár yardos sack van, igazából full mindegy, a puntnál még jobban is jön (lásd a direkt benyelt delay of game büntetéseket), viszont ezzel megtartja az esélyt, hogy legyen FG.

Most itt nyilván nem csak ilyen szituációk vannak, csak hogy ezt is meg kell vizsgálni egy sacknél, hogy az valóban rossz játék volt-e.

Ami kérdéses még nála, hogy nem erőlteti-e túl Chase-t akkor is, ha lenne egyszerűbb opciója, de azt meg nyilván kielemzik majd
Wyatt
Valamelyik PFF podcastban (talan a forecastban) pont errol beszelgettek meg a nyaron, es mondtak, hogy ez egy kisebb red flag Burrownal.

O egyetemen se hosszabbitotta meg a jatekot, nem ebbol elt, pont abbol elt, hogy tokeletesen jatszott a rendszerben.
Wilson, ARod, Mahomes meg pont az out of structure jatekokban a legerosebbek, attol elitek.

Na ha Burrow azt hiszi magarol, hogy ez neki is menni fog, abbol sztem az utolso par ev Wilsonja lesz inkabb, mint Mahomes.

Az emlitett QBk tobb nyomast is generalnak a jatekstilusok miatt, de joval kisebb szazalekban lesz az o esetukben sack az adott nyomasbol.

Es nem az olyan szitukra gondolok, hogy 3.kiserletre jon a sack, mert ha valamikor, akkor inkabb akkor jojjon (drive folytathatosag / megvalosulas szempontjabol nagyon jelentosek ugye az early down sackek)..

De Taylort is elo lehetne venni, sot. Azert nem gyakran latsz olyat, h kikiabal a QB a HCnak hogy ilyen personnel-el tobbet ne alljunk fel mert szopas lesz 😀...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Igazából az volt nekem érdekes, amit Burrow mondott a po után/körül. Előtte én is mondtam, hogy basszus, mocsok nagy sackmágnes a srác, sokkal több sack jön, mint amennyi a fal miatt kellene, sokszor az ő hibája, hogy ez lesz a játékból.

Ő viszont arról beszélt, hogy nem minden sack rossz játék, és hiába van sok sack, ami miatta jön ki, igazából azok nem számítanak. Amire ő gondolt az az volt, hogy vannak olyan szituációk, mint mondjuk egy saját térfélen lévő 3. kísérlet, ahol ha nincs meg a játék, így is, úgy is vége a támadásnak, és inkább meghosszabbítja addig, amíg csak egy kicsi esély is van arra, hogy mehessen tovább, bevállalva az amúgy feleslegesnek tűnő sacket, mert végeredményben nincs differencia, úgyis punt jön, ha nem jön össze. Vagy amikor mondjuk ilyen ellenfél 45 yardosán van az ember, amikor ha pár yardos sack van, igazából full mindegy, a puntnál még jobban is jön (lásd a direkt benyelt delay of game büntetéseket), viszont ezzel megtartja az esélyt, hogy legyen FG.

Most itt nyilván nem csak ilyen szituációk vannak, csak hogy ezt is meg kell vizsgálni egy sacknél, hogy az valóban rossz játék volt-e.

Ami kérdéses még nála, hogy nem erőlteti-e túl Chase-t akkor is, ha lenne egyszerűbb opciója, de azt meg nyilván kielemzik majd
Wyatt
Chase esetén nincs olyan, hogy túlerőltetés.
alatriste
Aztán úgy jár, mint Megatron...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Wyatt
Chase esetén nincs olyan, hogy túlerőltetés.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
miért nem kap védelmet burrow?
nem kötekedésből kérdezem, de elvileg ujrahúztátok falat, nem szoktak össze, le vannak sérülve, nem szakadnak el elkapók, vagy csak simán sokat tartja a labdát?
Kúrfürst briareos
vagy nem jó játéksokat hoztak?
La'El Collins szteme gy átlag kezdő RT
Alex Cappa aki csak Brady féle gyors passzok miatt tűnit jónak
Ted Karras is egy cseréből lett vészmegoldás kezdő.
meg a rookie a 2.osztályból Cordell Volson.
a megmaradt Jonah Williams sincs a jobb LTk között, sőt

nyáron se értettem a naghy optimizmust, hogy most Burrow meg lesz védve. oké ne Spain meg Carman játszik, de hatalmas upgrade nem volt.
mondjuk ennyira szarnak se vártam az egységet, ez eléggé legalja amit mutatnak eddig.
braxa88
Sokat nem számít, de Volson 0 pressuret engedett. Cappa volt még aki csak 1-et, a többiek minimum 3-at de La'el pl 5-öt. Burrow is felelős egy jópárért persze.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
És tegyük hozzá azt is, hogy Frank Pollackot körbeszopkodta mindenki, mikor visszaigazolt. Voltak is biztató jelek. De ez most elég nagy pofáraesés akkor is, ha a fal és Burrow alig dolgozott együtt. Mert a sackek harmada sajnos Joe-é, úgyhogy a felelősség közös. Múlt héten még biztos voltam benne, hogy ebben lesz gyors előrelépés. Egyrészt csiszolódnak, másrészt a játékhívás is átalakul. Az első félidőben ennek nyoma se volt. Egyszerűen nem is értem Taylor mire készült. Súlyos pofon volt.
Azt tartom, hogy fal és Burrow egész biztos jobb lesz. Akár már a jövő hétre. A coachingban sokkal kevésbé bízom és sajnos hosszabb távon az a legfontosabb. Szerencsére nem esik nehezemre átírni az elvárásokat és így várni a szezon folytatását. Tündérmese volt a tavalyi év. Ezek pedig a melós hétköznapok. Reméljük a nyitástól csak az arc lesz kisebb, az önbizalomszint sem. Akkor ott lehetünk a playoff alsó helyeiért küzdő masszában. Pont úgy mint tavaly.

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
nem kötekedésből kérdezem, de elvileg ujrahúztátok falat, nem szoktak össze, le vannak sérülve, nem szakadnak el elkapók, vagy csak simán sokat tartja a labdát?
Kúrfürst briareos

nyáron se értettem a naghy optimizmust, hogy most Burrow meg lesz védve. oké ne Spain meg Carman játszik, de hatalmas upgrade nem volt.
mondjuk ennyira szarnak se vártam az egységet, ez eléggé legalja amit mutatnak eddig.
braxa88
Az a durva, hogy tavaly a Wiliams-Spain-Hopkins-XSF-Reiff kezdő sokkal összeszedettebb volt, mint amit a mostani OL mutat. A sérülések miatt persze az is átjáróház lett gyorsan, de akkor nem volt senkinek illúziója. Most viszont jóval stabilabb OL-t várt szerintem itt mindenki, viszont amit a csapat mutat az nulla. Ami gáz, hogy tavaly ezt a gyengeséget kezelni tudták az edzők, és a playeket ennek megfelelően úgy hívták, hogy Joe minél előbb szabadulhasson a labdától. Nem tudom, hogy egy-két hét alatt át lehet-e szabni úgy a playbookot, hogy valami életjelet mutasson a társaság, de ez így gáz. Jön még egy papíron könnyebb meccs, aztán három nehezebb. Ha ezeket mind hozná a csapat, akkor van remény és lehet mondani, hogy sikerült a hibákat javítani, de az első két kör játékával ez aligha fog menni.
több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Kúrfürst briareos

több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life

több mint 2 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 254
Gáz.
nasheem
Az. 😕
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Ez ismét elképesztően nyögvenyelős volt. Nem megy semmi gördülékenyen, szenvedés az egész. 😓

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Gáz.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Lesz ma egy college football meccs is a Bengals stadionjában, ami bár mostanában eléggé egyoldalú a Bearcats irányába, mégis csak a legrégebbi non-konf rivalizálás
 en.m.wikipedia.org/wiki/Victory_Bell_(Cincinnati%E2%80%93Miami)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 6 549 — maci faszán vitézkötés
Na, akkor kezdjünk latolgatni hétvégére.
Dak is no back, elég lehet ez egy győzelemre?
SirPub
Ha ott lenne Dak akkor is ti lennetek a favoritok. Jo, hat nem vagyok egy prescottianus de ez ettol fuggetlen teny.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
SirPub
Ha Cooper Rush ellen nem tud nyerni egy csapat, az az 1/1-re hajt.
zacknorb
Turbóról is hasonlóan gondolkodtunk 😬
SirPub
Azért nagyon nem: Turbó se magas szint, de Rush még nála is 2 ha nem 3 polccal alacsonyabban van. Szóval igen, ha itt most nem nyertek, egy Burrow-val, Chase-szel (nem lenézve a Dallast, mert a védelmük nem rossz) erősen elindult a SB hangover 😉
dande2
Bocs, nem bírtam ki.
Mikey
Egészségedre ha ettől jobban èrzed magad...
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 751
SirPub
zacknorb
SirPub
Azért nagyon nem: Turbó se magas szint, de Rush még nála is 2 ha nem 3 polccal alacsonyabban van. Szóval igen, ha itt most nem nyertek, egy Burrow-val, Chase-szel (nem lenézve a Dallast, mert a védelmük nem rossz) erősen elindult a SB hangover 😉
dande2
Bocs, nem bírtam ki.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
SirPub
zacknorb
SirPub
Azért nagyon nem: Turbó se magas szint, de Rush még nála is 2 ha nem 3 polccal alacsonyabban van. Szóval igen, ha itt most nem nyertek, egy Burrowal Chassel (nem lenézve a Dallast, mert a védelmük nem rossz) erősen elindult a SB hangover 😉
több mint 2 éve
SirPub
zacknorb

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 828 — Kinek mit intézett a kormánya
SirPub
több mint 2 éve

több mint 2 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 433 — greenmedia10@gmail.com
 www.instagram.com/reel/Cict-eyg-Ga/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Fogalmam sincs ezt meg tudjátok-e nyitni. 20-20nál, mikor vártuk az FG-t.

Az a baj hogy ha ezt látom, nem tudok nem rajongani a 2 tökiért. 😀
Miknar
Feltűnt nekem is. Burrow mutatta a kisujját, azt hittem először, hogy megint ott sérült meg.
több mint 2 éve
gyeek LSU Tigers 8 189 — Faith, Fight, Fold
Sziasztok Tee állapotáról hallott valaki valamit ? Nagyon nagy szükség lenne rá a Dallas ellen igaz ez nem tudom hogy jó vagy rossz de Prescott kiesett kb 2 hónapra! Továbbra is Whodey!
WhoDey83
Csill! 😉 Idén a Cowboys alsóházi csapat.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Miknar Cincinnati Bengals 515
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.36329-15/306894174_622187402763221_2016570312732355068_n.jpg?stp=cmp1_dst-jpg_s640x640&_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=18de74&_nc_ohc=gibx3tiQtT4Q7kNvgFJ5BOs&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=A2iApz-TN41kC6OaNEvs6-c&oh=00_AYB3us951tt26VysqE05-v5lv3VHnhbUnmWlIk2XcHfttA&oe=674A8510
Cincinnati Bengals on Instagram: "BFF - Best Football Friends 🤞"
45K likes, 202 comments - bengals on September 13, 2022: "BFF - Best Football Friends 🤞".

Fogalmam sincs ezt meg tudjátok-e nyitni. 20-20nál, mikor vártuk az FG-t.

Az a baj hogy ha ezt látom, nem tudok nem rajongani a 2 tökiért. 😀