NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 994 — WHO DAT!!!!
Az Eagles-ben aprópénzért játszott, de tartok tőle, hogy most ő is kérne annyit, mint Bell.
nasheem
Ha annyit kér szerintem el kellene fogadni nem volt olyan rossz ő abban az Eagles D#-ben. Nyilván ha megadjuk felmerül a kérdés miért nem tartottuk meg Bell-t
WhoDey83
Szerintem nem hogy rossz nem volt, konkrétan ligaelit volt amikor egészséges volt, nem véletlenül vezette a ligát int ben. Szerintem jóval többet fog kérni mint Bell, bőven 10 millió/év felett

több mint 2 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 445 — Believelander
Ahogy látom még nem volt, így FA időszak elején szép lépés Brown papától.

www.msn.com/en-us/sports/nfl/nfl-world-furious-at-bengals-for-horrible-move/ar-AA18vBFc

Szerkesztette: Joey Tribbiani

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
Az Eagles-ben aprópénzért játszott, de tartok tőle, hogy most ő is kérne annyit, mint Bell.
nasheem
Ha annyit kér szerintem el kellene fogadni nem volt olyan rossz ő abban az Eagles D#-ben. Nyilván ha megadjuk felmerül a kérdés miért nem tartottuk meg Bell-t

Welcome To The Jungle
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
Állítólag CJ Gardner Johnson Cincinnatiben van. Vele azért visszatérne a rutin Safety posztra.

Welcome To The Jungle
több mint 2 éve
Bell 3 évre 7,5M/éves szerződésért ment el. Nem kevés, de nem is olyan sok, amit ne lehetett volna megadni, hogy legalább az egyik játékosunk megmaradjon a poszton. Ha önmagában nézem az elengedését ekkora fizuért, akkor egy közepes döntés. DE így, hogy Bates is ment, inkább hiba.
Meglátjuk mit tudnak a fiatalok.

Amúgy Singleton is ugyanazt a szerződést kapta, mint Pratt, Okereke pedig bőven felette. Náluk azért jobb az emberünk, így nézve pedig jobb az optikája a Pratt szerződésnek.

Szerkesztette: nasheem

több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 782
Akkor a két kezdő S elment. Valahol benne volt a pakliban.
Ha csak nem lesz valami nagy meglepetés a drafton a második körben simán jöhet nagyon jó safety, Bates is ott lett kiválasztva. Ha pedig mindenképpen ragaszkodunk a tapasztalt játékosokhoz még mindig vissza lehet hívni Reggie Nelsont és Chris Crockert 😀
munoz
Tavaly hoztunk az 5. körben is Safetit, Tycen Anderson-t. Veszélyes tervnek hangzik, de két fiatallal lehet megpróbálja Lou.

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 994 — WHO DAT!!!!
Edmunds 72 millió négy évre, na ez sok egy LB ért, Pratt baráti továbbra is
Szipeter
Anzalone 3 év, 6.25M/év. Na ez a kemény 😁
nasheem
Mai fizuk mellett szerintem egyáltalán nem vészes pénz.

több mint 2 éve
Patrick Peterson közben a Steelersé. Pletykálták hozzánk, de nagyon nem sajnálom.

több mint 2 éve
Szipeter
Anzalone 3 év, 6.25M/év. Na ez a kemény 😁

több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 292
Akkor a két kezdő S elment. Valahol benne volt a pakliban.
Ha csak nem lesz valami nagy meglepetés a drafton a második körben simán jöhet nagyon jó safety, Bates is ott lett kiválasztva. Ha pedig mindenképpen ragaszkodunk a tapasztalt játékosokhoz még mindig vissza lehet hívni Reggie Nelsont és Chris Crockert 😀
több mint 2 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu
Lehet, hogy túl optimista vagyok, de amikor WJ3 elment és helyette jött Awuzie meg Apple, akkor is nagy sírás-rívás volt, hogy most aztán mi lesz, nincs egy értelmes CB-nk sem, de Lou megoldotta. Szerintem jövőre az S posztot is megfogja.
munoz
Beállni nem fog. Muszáj lesz igazolni. Bell esélyes volt hogy megfizethető. Batesnél erre semmi esély 17+ millióért évente. 16 lett. Nem tartott sokáig.

Szerkesztette: laoce

Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 031
Bates Falcons 16 millió/év 4 évre. Ahogy azt sejteni lehetett. Na ezt nem lehetett meccselni.
több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 292
Lehet, hogy túl optimista vagyok, de amikor WJ3 elment és helyette jött Awuzie meg Apple, akkor is nagy sírás-rívás volt, hogy most aztán mi lesz, nincs egy értelmes CB-nk sem, de Lou megoldotta. Szerintem jövőre az S posztot is megfogja.
több mint 2 éve
Honnan lesz 2! Safety plusz mélység. Konkrétan ki van Hillen kívül kezdő kaliberű?
laoce
Kell FA ról valaki, és CB is kelleni fog.
Lou parázott ettől, ami egyre valószínűbb: két kezdő S veszíteni,kemény. "So yeah, I’d rather not think about that dark day.”
több mint 2 éve
Honnan lesz 2! Safety plusz mélység. Konkrétan ki van Hillen kívül kezdő kaliberű?
laoce
Mi sem tudjuk…

több mint 2 éve
több mint 2 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu

Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
Mondjuk ha a DL minden dropback-nél hátbab.ssza az ellenfél QB-ját, akkor mindegy ki áll hátul.
Ilyen feltételekkel végülis én is ráérek. Fél év fizetettlen szabit lezsirozok a főnökömmel 😁

Szerkesztette: SirPub

több mint 2 éve
Tornhillt mondják páran, de nem lesz egyszerű egy új embert beépíteni egy rookieval
több mint 2 éve
Bell Panthersbe megy ☹️
Szipeter
Az baj 😕 Akkor Dex Hill és ??? lesz a kezdő!?

több mint 2 éve
Bell Panthersbe megy ☹️
több mint 2 éve
Évi 7M egy LBnek nem kevés, de így hogy 3 éves csak a deal, nagy zűrt nem okoz. Gondolom Quincy Williams volt a viszonyítási alap. Nem érzem jobb játékosnak Pratt-et, de a tavalyi éve erős lett és gondolom az öltözőnek is jót tesz ha egy erős kontrakt év után megkapja a nagy pénzt itt is az ember.

Kár, hogy előbb-utóbb elfogy a cap.

Szerkesztette: nasheem

több mint 2 éve
Pratt marad, nekem tetszik!
SirPub
Ez nagyon jó hír! Rendkívül baráti a 3 év 21 milla, nem nézet ki ez ennyire "könnyűnek". Bell kellene még nagyon, ott talán rezeg a léc, Hurst szerintem nagyon maradni akar,és brutál a TE felhozatal a drafton
több mint 2 éve
Gyorsan fogynak az FA OT -k, évi 8 milláért 3 évre talán nekünk is megérte volna valamelyik. Sebaj, igazából nincs hiányposztunk, ami meg van azt megoldjuk a draftról 😂