Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
Ha nincs sérülés nem fog több snappet kapni. Ennyi:Ha jól láttam, Dax is több snapet kapott.Az a vicc, hogy nem. Kezdett papiron, mert rogton 3 safetys felallasban kezdett a Cincy vedelme, vegul viszont kapott kemenyen ot snapet megint. Es ez viszont nevetseges, amit vele muvelnek a stabnal.
megyerikrisz
Stez
"I’ve been doing this for 30 years; I’ve never rotated a corner or a safety in my life. And I never will,” Anarumo said. “The starters are the starters for a reason. And there’s usually good reason. That kid will get in when I feel it’s the right time, the right place, in the right role, in the right game. And that’s how that’s gonna go.”
több mint 2 éve
Ha jól láttam, Dax is több snapet kapott.Az a vicc, hogy nem. Kezdett papiron, mert rogton 3 safetys felallasban kezdett a Cincy vedelme, vegul viszont kapott kemenyen ot snapet megint. Es ez viszont nevetseges, amit vele muvelnek a stabnal.
megyerikrisz
több mint 2 éve
meme
2 102
Reader minimum 1 hónapra kiszállt!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Szerintem is ocsmány. Mondjuk nekem a tigrisfej se tetszik, maradok a B-nél.vannak ezek az oldalvonal melletti mörcsök, amiket hord ott minden bámészkodó, évről évre más, ugyanaz a séma minden csapatra.szerintem túl sokat gyártottak a Browns-ból és azóta inkább több Bengals drukker lett. Ezért így 2 az 1-ben megoldották. 😀 sorry de ez rohadt szarul néz ki 😀
Mostani a logo+alatta szalagon a csapatnév. A bengalsnál miért egy csíkós browns logot tettek a sapira? 😀
mióta ez a bengals logo?
😀
braxa88
Toto21
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Toto21
5 955
vannak ezek az oldalvonal melletti mörcsök, amiket hord ott minden bámészkodó, évről évre más, ugyanaz a séma minden csapatra.szerintem túl sokat gyártottak a Browns-ból és azóta inkább több Bengals drukker lett. Ezért így 2 az 1-ben megoldották. 😀 sorry de ez rohadt szarul néz ki 😀
Mostani a logo+alatta szalagon a csapatnév. A bengalsnál miért egy csíkós browns logot tettek a sapira? 😀
mióta ez a bengals logo?
😀
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
vannak ezek az oldalvonal melletti mörcsök, amiket hord ott minden bámészkodó, évről évre más, ugyanaz a séma minden csapatra.Mostani a logo+alatta szalagon a csapatnév. A bengalsnál miért egy csíkós browns logot tettek a sapira? 😀
mióta ez a bengals logo?
😀
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Bocs, de adott pillanatban még épp nem volt túl sok értékelhető a statján (mint írtam is), ezért voltam mérges. Persze nehéz labdákat kellett volna behúzni, nem sikerült. Ez benne van. De a fumblit teljesen egyedül sikerült neki összehozni. És tévedés ne essék, ez is benne van. Csak ilyenkor inkább csendben kellene maradni.Dzsámárkával meg el kellene valakinek beszélgetni, mert kezd primadonna attitűdöket felvenni. A múltkori mutogatás, most meg 2 elkapás (6-ból) 8 yardnál elkezd kötözködni a pályán.Hát ezt elég utcaszéli stílusban sikerült.
Majd 150 yardnál pofázzál ember! Ok, hogy van tehetség, de tedd is le a pályára a teljesítményt!
SirPub
Amúgy meg 3 meccsen 200+ yard és két TD egy félig alvó csapatban nem feltétlenül szégyellni való.
megyerikrisz
Értem, hogy fiatal. Pont ezért kellene ilyen szempontból mentorálni. Nehogy elvigye rossz irányba a természete.
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
🤣 Az tény hogy az ellen fogvédő letépesében is vezeti a statisztikát. Pont úgy viselkedik mint egy 22 éves. Nem megy neki frusztrált lesz, és nem bírja feldolgozni a beszólásokat. Gardner brutál jó CB már most, nagyot játszott Chaseen, és Higginsenn is.Dzsámárkával meg el kellene valakinek beszélgetni, mert kezd primadonna attitűdöket felvenni. A múltkori mutogatás, most meg 2 elkapás (6-ból) 8 yardnál elkezd kötözködni a pályán.Hát ezt elég utcaszéli stílusban sikerült.
Majd 150 yardnál pofázzál ember! Ok, hogy van tehetség, de tedd is le a pályára a teljesítményt!
SirPub
Amúgy meg 3 meccsen 200+ yard és két TD egy félig alvó csapatban nem feltétlenül szégyellni való.
megyerikrisz
Megnéztem Tua összecsuklását, és ezt hátsérülésnek eladni, szép mutatvány. Sebaj verjük meg őket így, és kerüljünk vissza a helyünkre.
több mint 2 éve
Dzsámárkával meg el kellene valakinek beszélgetni, mert kezd primadonna attitűdöket felvenni. A múltkori mutogatás, most meg 2 elkapás (6-ból) 8 yardnál elkezd kötözködni a pályán.Hát ezt elég utcaszéli stílusban sikerült.
SirPub
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Dzsámárkával meg el kellene valakinek beszélgetni, mert kezd primadonna attitűdöket felvenni. A múltkori mutogatás, most meg 2 elkapás (6-ból) 8 yardnál elkezd kötözködni a pályán.Majd 150 yardnál pofázzál ember! Ok, hogy van tehetség, de tedd is le a pályára a teljesítményt!
több mint 2 éve
KeyG
9 501
21 ponthát azért a delfineknek volt rendesen szerencséjük az utóbbi fordulókban. 500yardokat nyelve nem mindig fognak nyerni, főleg úgy, hogy a bills ellen 212-öt szereztek. a mi meccsünk is az első vereség volt az utóbbi 711 meccsből, amikor 14pont plusszal fordul rá egy csapat a 4. negyedre és ekkora yardkülönbség is ki szokott ütközni normál esetben.Nem tudom mire lesz ez elég csütörtökön. A delfinek hasítanak 😬Egy jó barátomnak köszönhetően az összes Phins meccset is láttam... Nem egyszerű, de... 😉
SirPub
nhm
gedam
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
gedam
5 906
hát azért a delfineknek volt rendesen szerencséjük az utóbbi fordulókban. 500yardokat nyelve nem mindig fognak nyerni, főleg úgy, hogy a bills ellen 212-öt szereztek. a mi meccsünk is az első vereség volt az utóbbi 711 meccsből, amikor 14pont plusszal fordul rá egy csapat a 4. negyedre és ekkora yardkülönbség is ki szokott ütközni normál esetben.Nem tudom mire lesz ez elég csütörtökön. A delfinek hasítanak 😬Egy jó barátomnak köszönhetően az összes Phins meccset is láttam... Nem egyszerű, de... 😉
SirPub
nhm
Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
A védelemben hatalmas baj eddig se volt, tegnap kifejezetten jót mentek. Ha jól láttam, Dax is több snapet kapott. Az egyetlen gond itt a sérülés, Reader és Hendrickson is göthös, de előbbi állítólag nem komoly, utóbbi pedig vissza is tért a meccsbe. Nagyon kéne, mert depthnek pár playre jó Ossai és Tupou, de egy egész meccsen keresztül nem ugyanaz a szint. Kíváncsi leszek ugyanakkor arra, hogy mennyire fogja rotálni Prattet és ADG-t, utóbbi jól játszott tegnap, sokkal mobilisabb volt a LB-sorunk. Mármint az a két ember.Burrow tetszett, magabiztosabb volt, türelmesebb. Egy pillanatra megfagyott bennem a szar mikor rávetődött a jóember a térdére, dehát ez van, összességében jót ment. A fal is előre lépett, kifejezetten sokszor volt 3 másodperc felett is clean pocket, ami nálunk nagy szó. Erre a Jets passrush se kifogás, mert egyrészt nem rossz, másrészt eddig a falunk a ligautolsó ellen is tudott mélytorkozni, szóval az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.
Ami nem tetszett: Chase és a futójáték. Előbbinek rossz napja volt, sok volt a drop. Nem könnyű labdák, de ő ezeket be szokta húzni. Nem gond, ha van mellé egy jó formában lévő Higgins és Boyd, de azért ne legyen ebből rendszer, ha kérhetem.🙂
Mixon viszont rettentő görcsös. Látszik hogy nagyon akar (mondjuk azt eddig se kérdőjelezte meg senki), viszont ez így inkább erőlködés csak. Lehet bármilyen jó a fal, ha nem kerüli ki a szereléseket, baj lesz. Perine se csinált extrát, csak néha váratlanul irányt váltott, ez elég is. Mixon bokája megsérült, ezért nem volt fent a végén, de állítólag az se komoly.
Összességében biztató volt, csak ne álljunk meg itt hanem fokozatosan lépkedjünk előre.
Nagy felmérő lesz a Dolphins elleni, RG3 szerint jelenleg ők a liga legjobb csapata. Meglátjuk, én ebben nem vagyok biztos, de nagyon jók. Itt már nem mellettünk a papírforma, de hatalmas lökést adhatna a W.
Szerkesztette: megyerikrisz
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Igen és ettől egyből focicsapatnak néztünk ki. Az OL is sokkal stabilabb volt, Burrow pedig kevesebbet kockáztatott és variálta a célpontokat. Ezért is zavar a két vereség. Most már úgy gondolom, hogy hiányozni fognak az alapszakasz végén.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
nhm
1 254
Az első perctől érezni lehetett, hó hogy jobbak vagyunk. Jó volt újra ezt megélni. Reeder iszonyatosan fog hiányozni, ha komoly a serülése.Igazából megjött a DEF!!! 😉
Igazából most először idegesít, hogy nem 3-0lal kezdtünk. Merthogy annyival kellett volna a játéktudás alapján.
nasheem
több mint 2 éve
nhm
1 254
Nem tudom mire lesz ez elég csütörtökön. A delfinek hasítanak 😬Egy jó barátomnak köszönhetően az összes Phins meccset is láttam... Nem egyszerű, de... 😉
SirPub
több mint 2 éve
Az első perctől érezni lehetett, hó hogy jobbak vagyunk. Jó volt újra ezt megélni. Reeder iszonyatosan fog hiányozni, ha komoly a serülése. Igazából most először idegesít, hogy nem 3-0lal kezdtünk. Merthogy annyival kellett volna a játéktudás alapján.
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Nem tudom mire lesz ez elég csütörtökön. A delfinek hasítanak 😬
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Volt azért még probléma bőven, de legalább megvan a W.
több mint 2 éve
nhm
1 254
Dehner is írt az Athleticre egy hosszabb interjúcikket a problémáinkról (beszédes hogy ligautolsók vagyunk DVOA-ben Burrow-val, Chase-zel, Higgins-szel...). Elég ijesztő volt olvasni, hogy Taylor és Callahan szerint Burrow komfortérzetével semmi probléma, miközben a tiszta zsebből is egy szakadéknyit zuhant a teljesítménye (PFFFnél az elsőről a 17. helyre). Arányaiban kicsit több a tiszta zsebe, mint tavaly, mégis sokkal kevesebbet hoz ki belőle.Mi az esetek 99%-ában egyetértünk, most is. Halkan megjegyzem, h tavaly is a coachingot ekéztük végig, mégis eljutottunk a Superbowl-ba... Legyen így idén is! 😉
A labdatartogatásról ugyanazt mondták, mint Goodberry. Az edzői nem is akarják tőle elvenni ezt a mentalitást, csak sokat kell tanulni, hogy mi a tényleg tök felesleges már. A nyomásainak 38%-a lett idén sack. Tavaly ez csak 27% volt, de azzal is második legrosszabb volt a ligában. Idén természetesen messze-messze a legrosszabb. Szóval fel kell készülnünk a sok sackes meccsekre, mert Joe játéka ilyen. De azért próbálnak optimalizálni rajta.
A falat kicsit mentegették. Össze kell szokniuk, javulni kell a kommunikációbnak. Na ez Collins kiesésével pont nem ebbe az irányba indul. A két fő probléma a tackle poszt. De mentségükre szóljon, hogy a liag talán két legjobb passrusherével találkoztak.
Összefoglalva: sok új nem hangzott el. Dolgoznak és bíznak abban, hogy ez elég lesz. Nyilván részleteket nem fognak mondani egy rövid interjúban, de nem volt megnyugtató olvasni őket. A coaching engem eléggé aggaszt. Csak azt remélem, hogy Burrow megoldja komoly edzői támogatás nélkül is.
nasheem
több mint 2 éve
Dehner is írt az Athleticre egy hosszabb interjúcikket a problémáinkról (beszédes hogy ligautolsók vagyunk DVOA-ben Burrow-val, Chase-zel, Higgins-szel...). Elég ijesztő volt olvasni, hogy Taylor és Callahan szerint Burrow komfortérzetével semmi probléma, miközben a tiszta zsebből is egy szakadéknyit zuhant a teljesítménye (PFFFnél az elsőről a 17. helyre). Arányaiban kicsit több a tiszta zsebe, mint tavaly, mégis sokkal kevesebbet hoz ki belőle.A labdatartogatásról ugyanazt mondták, mint Goodberry. Az edzői nem is akarják tőle elvenni ezt a mentalitást, csak sokat kell tanulni, hogy mi a tényleg tök felesleges már. A nyomásainak 38%-a lett idén sack. Tavaly ez csak 27% volt, de azzal is második legrosszabb volt a ligában. Idén természetesen messze-messze a legrosszabb. Szóval fel kell készülnünk a sok sackes meccsekre, mert Joe játéka ilyen. De azért próbálnak optimalizálni rajta.
A falat kicsit mentegették. Össze kell szokniuk, javulni kell a kommunikációbnak. Na ez Collins kiesésével pont nem ebbe az irányba indul. A két fő probléma a tackle poszt. De mentségükre szóljon, hogy a liag talán két legjobb passrusherével találkoztak.
Összefoglalva: sok új nem hangzott el. Dolgoznak és bíznak abban, hogy ez elég lesz. Nyilván részleteket nem fognak mondani egy rövid interjúban, de nem volt megnyugtató olvasni őket. A coaching engem eléggé aggaszt. Csak azt remélem, hogy Burrow megoldja komoly edzői támogatás nélkül is.
Szerkesztette: nasheem
több mint 2 éve
Collins sérült. Lehet, hogy a szezon elején sem volt teljesen rendben?
több mint 2 éve
Miknar
515
Just take a deep breath, relax, we're gonna be fine.' - Joe BurrowHiszek neki.
Amúgy sincs más választásom.
De nagyon lehangoló amit eddig mutattunk. Húzhatjuk meg elemezgethetjük, de ez eddig kva gyenge.
De a szerelmem Burrow, Chase, és McP iránt töretlen ❤️
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
Múltkor mutattátok Goodberry elemzését, és most is jól összefoglalja a problémáinkat.Nna, azért ne temessétek a PO-t...érdekes mennyi múlik egy-két drive-on. mert tavaly is ugyanez a forgatókönyv volt a meccsek 60-70%-ban, csak akkor a végén sikerült fordítani javarészt. kb. ugyanez a nyomasztás vot burrow-val szemben, de tavaly rengeteg jól megrajzolt menekülőjáték volt, amikor a blitz mögé dobta és ott volt a futó vagy az elkapó, hogy vágtázzon 10-20yardot. most elsősorban ezek a játékok hiányoznak. valamint a védelem teljesített felül a képességeihez képest.
Oda fogunk érni. Tavaly az ilyen meccseket megnyertük, azért álltunk úgy, ahogy.
Idén is ott leszünk!!!!!!
Ott meg bármi lehet...
nhm
gedam
youtu.be/yq1KoXwjT8E
Véleménye szerint leginkább Burrownak kell javulnia, és ez a mi szerencsénk, ő képes lesz rá, mert meccs közben meg is teszi, csak ez egyelőre kevés a W hez. A videókon jól látszik, hogy ott vannak a menekülő utvonalak, sőt a helyzetek is, csak nem dobja meg azokat. Fejbe kell ezt neki összerakni, persze kell az is, hogy az OL ne hibázzon ennyit, és kellenek a jobb hívások is, de Burrow a kulcs.
több mint 2 éve
gedam
5 906
Nna, azért ne temessétek a PO-t...érdekes mennyi múlik egy-két drive-on. mert tavaly is ugyanez a forgatókönyv volt a meccsek 60-70%-ban, csak akkor a végén sikerült fordítani javarészt. kb. ugyanez a nyomasztás vot burrow-val szemben, de tavaly rengeteg jól megrajzolt menekülőjáték volt, amikor a blitz mögé dobta és ott volt a futó vagy az elkapó, hogy vágtázzon 10-20yardot. most elsősorban ezek a játékok hiányoznak. valamint a védelem teljesített felül a képességeihez képest.
Oda fogunk érni. Tavaly az ilyen meccseket megnyertük, azért álltunk úgy, ahogy.
Idén is ott leszünk!!!!!!
Ott meg bármi lehet...
nhm