Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
Ha jól láttam, Dax is több snapet kapott.
megyerikrisz
Az a vicc, hogy nem. Kezdett papiron, mert rogton 3 safetys felallasban kezdett a Cincy vedelme, vegul viszont kapott kemenyen ot snapet megint. Es ez viszont nevetseges, amit vele muvelnek a stabnal.
Stez
Ha nincs sérülés nem fog több snappet kapni. Ennyi:

"I’ve been doing this for 30 years; I’ve never rotated a corner or a safety in my life. And I never will,” Anarumo said. “The starters are the starters for a reason. And there’s usually good reason. That kid will get in when I feel it’s the right time, the right place, in the right role, in the right game. And that’s how that’s gonna go.”
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Ha jól láttam, Dax is több snapet kapott.
megyerikrisz
Az a vicc, hogy nem. Kezdett papiron, mert rogton 3 safetys felallasban kezdett a Cincy vedelme, vegul viszont kapott kemenyen ot snapet megint. Es ez viszont nevetseges, amit vele muvelnek a stabnal.

több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Reader minimum 1 hónapra kiszállt!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
vannak ezek az oldalvonal melletti mörcsök, amiket hord ott minden bámészkodó, évről évre más, ugyanaz a séma minden csapatra.
Mostani a logo+alatta szalagon a csapatnév. A bengalsnál miért egy csíkós browns logot tettek a sapira? 😀
mióta ez a bengals logo?

😀
braxa88
szerintem túl sokat gyártottak a Browns-ból és azóta inkább több Bengals drukker lett. Ezért így 2 az 1-ben megoldották. 😀 sorry de ez rohadt szarul néz ki 😀
Toto21
Szerintem is ocsmány. Mondjuk nekem a tigrisfej se tetszik, maradok a B-nél.

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 5 955
vannak ezek az oldalvonal melletti mörcsök, amiket hord ott minden bámészkodó, évről évre más, ugyanaz a séma minden csapatra.
Mostani a logo+alatta szalagon a csapatnév. A bengalsnál miért egy csíkós browns logot tettek a sapira? 😀
mióta ez a bengals logo?

😀
braxa88
szerintem túl sokat gyártottak a Browns-ból és azóta inkább több Bengals drukker lett. Ezért így 2 az 1-ben megoldották. 😀 sorry de ez rohadt szarul néz ki 😀
több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
mióta ez a bengals logo?

😀
több mint 2 éve
Dzsámárkával meg el kellene valakinek beszélgetni, mert kezd primadonna attitűdöket felvenni. A múltkori mutogatás, most meg 2 elkapás (6-ból) 8 yardnál elkezd kötözködni a pályán.
Majd 150 yardnál pofázzál ember! Ok, hogy van tehetség, de tedd is le a pályára a teljesítményt!
SirPub
Hát ezt elég utcaszéli stílusban sikerült.

Amúgy meg 3 meccsen 200+ yard és két TD egy félig alvó csapatban nem feltétlenül szégyellni való.
megyerikrisz
Bocs, de adott pillanatban még épp nem volt túl sok értékelhető a statján (mint írtam is), ezért voltam mérges. Persze nehéz labdákat kellett volna behúzni, nem sikerült. Ez benne van. De a fumblit teljesen egyedül sikerült neki összehozni. És tévedés ne essék, ez is benne van. Csak ilyenkor inkább csendben kellene maradni.
Értem, hogy fiatal. Pont ezért kellene ilyen szempontból mentorálni. Nehogy elvigye rossz irányba a természete.

több mint 2 éve
Dzsámárkával meg el kellene valakinek beszélgetni, mert kezd primadonna attitűdöket felvenni. A múltkori mutogatás, most meg 2 elkapás (6-ból) 8 yardnál elkezd kötözködni a pályán.
Majd 150 yardnál pofázzál ember! Ok, hogy van tehetség, de tedd is le a pályára a teljesítményt!
SirPub

Amúgy meg 3 meccsen 200+ yard és két TD egy félig alvó csapatban nem feltétlenül szégyellni való.
megyerikrisz
🤣 Az tény hogy az ellen fogvédő letépesében is vezeti a statisztikát. Pont úgy viselkedik mint egy 22 éves. Nem megy neki frusztrált lesz, és nem bírja feldolgozni a beszólásokat. Gardner brutál jó CB már most, nagyot játszott Chaseen, és Higginsenn is.

Megnéztem Tua összecsuklását, és ezt hátsérülésnek eladni, szép mutatvány. Sebaj verjük meg őket így, és kerüljünk vissza a helyünkre.
több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
SirPub

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 501
Nem tudom mire lesz ez elég csütörtökön. A delfinek hasítanak 😬
SirPub
Egy jó barátomnak köszönhetően az összes Phins meccset is láttam... Nem egyszerű, de... 😉
nhm
hát azért a delfineknek volt rendesen szerencséjük az utóbbi fordulókban. 500yardokat nyelve nem mindig fognak nyerni, főleg úgy, hogy a bills ellen 212-öt szereztek. a mi meccsünk is az első vereség volt az utóbbi 711 meccsből, amikor 14pont plusszal fordul rá egy csapat a 4. negyedre és ekkora yardkülönbség is ki szokott ütközni normál esetben.
gedam
21 pont

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
gedam 5 906
SirPub
Egy jó barátomnak köszönhetően az összes Phins meccset is láttam... Nem egyszerű, de... 😉
nhm
hát azért a delfineknek volt rendesen szerencséjük az utóbbi fordulókban. 500yardokat nyelve nem mindig fognak nyerni, főleg úgy, hogy a bills ellen 212-öt szereztek. a mi meccsünk is az első vereség volt az utóbbi 711 meccsből, amikor 14pont plusszal fordul rá egy csapat a 4. negyedre és ekkora yardkülönbség is ki szokott ütközni normál esetben.

Szerkesztette: gedam
több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
A védelemben hatalmas baj eddig se volt, tegnap kifejezetten jót mentek. Ha jól láttam, Dax is több snapet kapott. Az egyetlen gond itt a sérülés, Reader és Hendrickson is göthös, de előbbi állítólag nem komoly, utóbbi pedig vissza is tért a meccsbe. Nagyon kéne, mert depthnek pár playre jó Ossai és Tupou, de egy egész meccsen keresztül nem ugyanaz a szint. Kíváncsi leszek ugyanakkor arra, hogy mennyire fogja rotálni Prattet és ADG-t, utóbbi jól játszott tegnap, sokkal mobilisabb volt a LB-sorunk. Mármint az a két ember.

Burrow tetszett, magabiztosabb volt, türelmesebb. Egy pillanatra megfagyott bennem a szar mikor rávetődött a jóember a térdére, dehát ez van, összességében jót ment. A fal is előre lépett, kifejezetten sokszor volt 3 másodperc felett is clean pocket, ami nálunk nagy szó. Erre a Jets passrush se kifogás, mert egyrészt nem rossz, másrészt eddig a falunk a ligautolsó ellen is tudott mélytorkozni, szóval az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.

Ami nem tetszett: Chase és a futójáték. Előbbinek rossz napja volt, sok volt a drop. Nem könnyű labdák, de ő ezeket be szokta húzni. Nem gond, ha van mellé egy jó formában lévő Higgins és Boyd, de azért ne legyen ebből rendszer, ha kérhetem.🙂
Mixon viszont rettentő görcsös. Látszik hogy nagyon akar (mondjuk azt eddig se kérdőjelezte meg senki), viszont ez így inkább erőlködés csak. Lehet bármilyen jó a fal, ha nem kerüli ki a szereléseket, baj lesz. Perine se csinált extrát, csak néha váratlanul irányt váltott, ez elég is. Mixon bokája megsérült, ezért nem volt fent a végén, de állítólag az se komoly.

Összességében biztató volt, csak ne álljunk meg itt hanem fokozatosan lépkedjünk előre.
Nagy felmérő lesz a Dolphins elleni, RG3 szerint jelenleg ők a liga legjobb csapata. Meglátjuk, én ebben nem vagyok biztos, de nagyon jók. Itt már nem mellettünk a papírforma, de hatalmas lökést adhatna a W.

Szerkesztette: megyerikrisz

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Igen és ettől egyből focicsapatnak néztünk ki. Az OL is sokkal stabilabb volt, Burrow pedig kevesebbet kockáztatott és variálta a célpontokat.
Ezért is zavar a két vereség. Most már úgy gondolom, hogy hiányozni fognak az alapszakasz végén.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 254
Az első perctől érezni lehetett, hó hogy jobbak vagyunk. Jó volt újra ezt megélni. Reeder iszonyatosan fog hiányozni, ha komoly a serülése.
Igazából most először idegesít, hogy nem 3-0lal kezdtünk. Merthogy annyival kellett volna a játéktudás alapján.
nasheem
Igazából megjött a DEF!!! 😉
több mint 2 éve
SirPub
több mint 2 éve
Az első perctől érezni lehetett, hó hogy jobbak vagyunk. Jó volt újra ezt megélni. Reeder iszonyatosan fog hiányozni, ha komoly a serülése.
Igazából most először idegesít, hogy nem 3-0lal kezdtünk. Merthogy annyival kellett volna a játéktudás alapján.

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Volt azért még probléma bőven, de legalább megvan a W.

több mint 2 éve
Dehner is írt az Athleticre egy hosszabb interjúcikket a problémáinkról (beszédes hogy ligautolsók vagyunk DVOA-ben Burrow-val, Chase-zel, Higgins-szel...). Elég ijesztő volt olvasni, hogy Taylor és Callahan szerint Burrow komfortérzetével semmi probléma, miközben a tiszta zsebből is egy szakadéknyit zuhant a teljesítménye (PFFFnél az elsőről a 17. helyre). Arányaiban kicsit több a tiszta zsebe, mint tavaly, mégis sokkal kevesebbet hoz ki belőle.

A labdatartogatásról ugyanazt mondták, mint Goodberry. Az edzői nem is akarják tőle elvenni ezt a mentalitást, csak sokat kell tanulni, hogy mi a tényleg tök felesleges már. A nyomásainak 38%-a lett idén sack. Tavaly ez csak 27% volt, de azzal is második legrosszabb volt a ligában. Idén természetesen messze-messze a legrosszabb. Szóval fel kell készülnünk a sok sackes meccsekre, mert Joe játéka ilyen. De azért próbálnak optimalizálni rajta.

A falat kicsit mentegették. Össze kell szokniuk, javulni kell a kommunikációbnak. Na ez Collins kiesésével pont nem ebbe az irányba indul. A két fő probléma a tackle poszt. De mentségükre szóljon, hogy a liag talán két legjobb passrusherével találkoztak.

Összefoglalva: sok új nem hangzott el. Dolgoznak és bíznak abban, hogy ez elég lesz. Nyilván részleteket nem fognak mondani egy rövid interjúban, de nem volt megnyugtató olvasni őket. A coaching engem eléggé aggaszt. Csak azt remélem, hogy Burrow megoldja komoly edzői támogatás nélkül is.
nasheem
Mi az esetek 99%-ában egyetértünk, most is. Halkan megjegyzem, h tavaly is a coachingot ekéztük végig, mégis eljutottunk a Superbowl-ba... Legyen így idén is! 😉
több mint 2 éve
Dehner is írt az Athleticre egy hosszabb interjúcikket a problémáinkról (beszédes hogy ligautolsók vagyunk DVOA-ben Burrow-val, Chase-zel, Higgins-szel...). Elég ijesztő volt olvasni, hogy Taylor és Callahan szerint Burrow komfortérzetével semmi probléma, miközben a tiszta zsebből is egy szakadéknyit zuhant a teljesítménye (PFFFnél az elsőről a 17. helyre). Arányaiban kicsit több a tiszta zsebe, mint tavaly, mégis sokkal kevesebbet hoz ki belőle.

A labdatartogatásról ugyanazt mondták, mint Goodberry. Az edzői nem is akarják tőle elvenni ezt a mentalitást, csak sokat kell tanulni, hogy mi a tényleg tök felesleges már. A nyomásainak 38%-a lett idén sack. Tavaly ez csak 27% volt, de azzal is második legrosszabb volt a ligában. Idén természetesen messze-messze a legrosszabb. Szóval fel kell készülnünk a sok sackes meccsekre, mert Joe játéka ilyen. De azért próbálnak optimalizálni rajta.

A falat kicsit mentegették. Össze kell szokniuk, javulni kell a kommunikációbnak. Na ez Collins kiesésével pont nem ebbe az irányba indul. A két fő probléma a tackle poszt. De mentségükre szóljon, hogy a liag talán két legjobb passrusherével találkoztak.

Összefoglalva: sok új nem hangzott el. Dolgoznak és bíznak abban, hogy ez elég lesz. Nyilván részleteket nem fognak mondani egy rövid interjúban, de nem volt megnyugtató olvasni őket. A coaching engem eléggé aggaszt. Csak azt remélem, hogy Burrow megoldja komoly edzői támogatás nélkül is.

Szerkesztette: nasheem

több mint 2 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 433 — greenmedia10@gmail.com
Collins sérült. Lehet, hogy a szezon elején sem volt teljesen rendben?
több mint 2 éve
Miknar Cincinnati Bengals 515
Just take a deep breath, relax, we're gonna be fine.' - Joe Burrow

Hiszek neki.
Amúgy sincs más választásom.

De nagyon lehangoló amit eddig mutattunk. Húzhatjuk meg elemezgethetjük, de ez eddig kva gyenge.

De a szerelmem Burrow, Chase, és McP iránt töretlen ❤️
több mint 2 éve
Nna, azért ne temessétek a PO-t...

Oda fogunk érni. Tavaly az ilyen meccseket megnyertük, azért álltunk úgy, ahogy.

Idén is ott leszünk!!!!!!
Ott meg bármi lehet...
nhm
érdekes mennyi múlik egy-két drive-on. mert tavaly is ugyanez a forgatókönyv volt a meccsek 60-70%-ban, csak akkor a végén sikerült fordítani javarészt. kb. ugyanez a nyomasztás vot burrow-val szemben, de tavaly rengeteg jól megrajzolt menekülőjáték volt, amikor a blitz mögé dobta és ott volt a futó vagy az elkapó, hogy vágtázzon 10-20yardot. most elsősorban ezek a játékok hiányoznak. valamint a védelem teljesített felül a képességeihez képest.
gedam
Múltkor mutattátok Goodberry elemzését, és most is jól összefoglalja a problémáinkat.

youtu.be/yq1KoXwjT8E

Véleménye szerint leginkább Burrownak kell javulnia, és ez a mi szerencsénk, ő képes lesz rá, mert meccs közben meg is teszi, csak ez egyelőre kevés a W hez. A videókon jól látszik, hogy ott vannak a menekülő utvonalak, sőt a helyzetek is, csak nem dobja meg azokat. Fejbe kell ezt neki összerakni, persze kell az is, hogy az OL ne hibázzon ennyit, és kellenek a jobb hívások is, de Burrow a kulcs.
több mint 2 éve
gedam 5 906
Nna, azért ne temessétek a PO-t...

Oda fogunk érni. Tavaly az ilyen meccseket megnyertük, azért álltunk úgy, ahogy.

Idén is ott leszünk!!!!!!
Ott meg bármi lehet...
nhm
érdekes mennyi múlik egy-két drive-on. mert tavaly is ugyanez a forgatókönyv volt a meccsek 60-70%-ban, csak akkor a végén sikerült fordítani javarészt. kb. ugyanez a nyomasztás vot burrow-val szemben, de tavaly rengeteg jól megrajzolt menekülőjáték volt, amikor a blitz mögé dobta és ott volt a futó vagy az elkapó, hogy vágtázzon 10-20yardot. most elsősorban ezek a játékok hiányoznak. valamint a védelem teljesített felül a képességeihez képest.