Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én pont nem értettem a nagy mágus Tomlin-t, h tudta nagyon jól, vagyis mindenki tudta rajta kívül, hogy a végén Burrow csak Chase-nek fog passzolni, mégsem kettőzte.

Chase egy állat!!! 😊

sztem Burrow-nál ez sima rozsda, sosem értettem miért nem edzenek többet a nyáron NFL-ben, pontosan ezért is van ez a sok sérülés év elején.
(Steelers-nek ez a győzelem nagyon sokba került... )

Söprés idén elmarad, de sebaj, majd a SB feledteti! 😉
nhm
Hat mivel Burrownak megrepedt a vakbele, ami miatt operalni is kellett, es ami miatt egesz nyaron nem dobalhatott, plusz csomo izmot veszitett ekkor, amit vissza is kellett hozni...

... Igy o ezert nem edzett nyaron. 😊
Stez
Én pont nem értettem a nagy mágus Tomlin-t, h tudta nagyon jól, vagyis mindenki tudta rajta kívül, hogy a végén Burrow csak Chase-nek fog passzolni, mégsem kettőzte.

Chase egy állat!!! 😊

sztem Burrow-nál ez sima rozsda, sosem értettem miért nem edzenek többet a nyáron NFL-ben, pontosan ezért is van ez a sok sérülés év elején.

nhm
Hat mivel Burrownak megrepedt a vakbele, ami miatt operalni is kellett, es ami miatt egesz nyaron nem dobalhatott, plusz csomo izmot veszitett ekkor, amit vissza is kellett hozni...

Stez

több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.

Chase egy állat!!! 😊

nhm

Szerkesztette: Stez

több mint 2 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 254

Chase egy állat!!! 😊

több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
Folyamatosan az OL-t, az edzőket szidjuk, de azért ebben nagyon nagy része volt Burrownak, akármennyire is visszahozta a csapatot később. Sok tekintetben elit, de nagyon nem érzi, hogy mikor kéne feladnia egy játékot és mikor tud menekülni. Nyilván amikor sikerül akkor highlight lesz belőle év végén, de nekem minden kibaszott alkalommal infarktusom van, mikor a 140 kilós DL-emberek rávetődnek a földön. Ezzel kéne valamit kezdenie, mert egy kiharcolt első fordulós győzelem se ér annyit, mint hogy utána Brandon Allent nézzük 10 meccsen keresztül. A sackek egyrésze simán az ő sara, és nem az OL-é. Nem erős ez a Steelers, viszont a coverage brutál jó volt, ha így fogják az embereket, 7 másodpercig is tarthat a fal, akkor se lesz szabad ember.

Az OL szerintem jó lesz, kell nekik néhány snap, de határozottan jobb az alapanyag. Hurst jól mozgott, de nagyon kéne hogy Higgins mielőbb visszatérjen.

Adomitist dícsérték egész nyáron (meglepő a training camp alatt...), remélem jól tudja pótolni a legendát, mert konkrétan a győzelem ment el a rossz snapen és a gyenge ST-blokkoláson. Igazából utóbbiért haragszom, mert az hogy Wilcox nem tud longsnappelni, az egy dolog, nem ezért tartjuk. De hogy blokkolni se, az már nagyobb baj. Ugyanez fokozottan igaz Sample-re, mert ő elvileg blokkoló TE.

Védelemben szintén nem volt nagy gond. Feltűnő lehet a sackek hiánya, de ez nagyban köszönhető a Vasas játékrendszerének. Kicsit keveslem Dax Hill snapjeit, szerintem ezen a meccsen bőven elmehetett volna 30-ig, de úgy néz ki hogy fokozatosan akarják beépíteni.

Bármilyen fura is leírni, a döntő különbség az volt, hogy míg Tomlin felismerte hogy Traubi nem NFL-kezdő szintű irányító és ehhez szabta a playeket, addig mi tudtuk hogy Burrow klasszis, ehhez szabtuk a hívásokat, de messze elmaradt a saját szintjétől.

Bírózni nem szeretnék, mert simán szar volt, nem részrehajló, de maradjunk annyiban, hogy ez a hocsuli se jobb mint a faterja.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Miknar Cincinnati Bengals 515
Bármennyire is borzasztó volt Burrow, még ebben az állapotban is visszahozta a csapatot.

Ennyi a pozitívum.

Ezt leszámítva kár ragozni, itt most minden szar volt, tipikus sb másnap
Az O fal cseppet sem mutatott jobban mint tavaly, Burrow is megtett mindent hogy ne is legyen könnyű dolguk.

Ez olyan kritikàn aluli volt az O részéről ( a D sem csillogott, ez a Trubis Steelers ritka gyenge) de ez most ott ment el.
több mint 2 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 273
Sziasztok Tee állapotáról hallott valaki valamit ? Nagyon nagy szükség lenne rá a Dallas ellen igaz ez nem tudom hogy jó vagy rossz de Prescott kiesett kb 2 hónapra! Továbbra is Whodey!

Welcome To The Jungle
több mint 2 éve
laoce Cincinnati Bengals 744 — laoce68@freemail.hu
Lehiggadás után. A támadófalnak kellett volna az előszezon, szerintem. A csapat meg kb azzal a mentalitással ment pályára mint tavaly a Jets ellen. Szörnyű meccs volt minden szempontból. Ami pozitív hogy a padlónk is elég lett volna a Vasas ellen ha tud a TE egy jó snapet adni a hosszabbításban. Továbbra is van erö ahhoz hogy hátrányból felálljunk. Végignéztük a tízes évek nihilljét ahol folyamatosan láttuk milyen alacsonyan van a plafon, én szívesebben nézem milyen magasan a padló. Minden csapatnak lesz szar meccse, nekünk bízzunk benne most volt.

Szerkesztette: laoce

Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Nos, rettenetesen vártam már a szezont, de ez…
Csak abban reménykedem, hogy most végre mindenkiben tudatosult, hogy a tavalyi eredmények már csak a múlt, újra dolgozni kell.
A ST-et én nem hibáztatom a kimaradt rúgásokért, egy TE adta fel a labdát. Nem ez a dolga általában.

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
Remélhetőleg minden SB hangovert letudott a csapat tegnap, mert minden szar összejött, elég durva volt.

Viszont pozitív, hogy visszajött a csapat, és így is csak OT-ban kapott ki.

Most hogy ez mennyire a Bengals érdeme és mennyire a Steelers kritikája, az egy másik kérdés.

Ennyire retek meccse a csapatnak aligha lesz még egy.
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
Na tegye fel a kezét, aki tudja hogy ez mi a retek volt.
És pont a Vasas ennel. Broáf.
nasheem
Jó lett volna, ha az OL játszik pár snapet együtt, a bal oldal teljesen ramaty volt, és Collins se tűnt testőrnek, sőt. Burrow pedig teljesen ráparázott, ilyen rosszul még nem játszott, a tavalyi Bears ellenit is alulmúlta. Mondjuk a sack/picksix első két play kombóból nehéz visszajönni, de ilyen meccset
is csak mi tudunk játszani. A lényeg hogy újra van foci és idegállapotba lehet kerülni🤯
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Na tegye fel a kezét, aki tudja hogy ez mi a retek volt.
És pont a Vasas ennel. Broáf.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
Nem számítottam sétagaloppra, de ez az O nagyon gyenge volt. Lehet azt mondani, hogy a Steelers D erős, stb. de ez a millió sack + TO, ez azt jelenti, hogy vagy a coaching volt gyenge, vagy a csapat nem volt fejben ott a meccsen. Egy olyan ellenféltől kaptunk ki, amelyiknek az O-ja nem sok meccset fog idén nyerni (ha Watt és/vagy Heyward kiesik, akkor a D sem), bár ha a Bengals nem szedi magát, akkor tényleg SB hangover lesz ez a szezon.
De az ST is gáz, ok, megsérül egy ember, de két 30 yardon belüli lövésből egyet akkor is be kellett volna rúgni valahogy.
(Amúgy tavaly a Jets ellen hasonlóan szánalmas volt a csapat produkciója.)
több mint 2 éve
Egy csoda volt. És böven meg lehetett volna nyerni. Az O fal rendbetétele megtörtént. Tee agyrázkódás. Boyd lábával nem tudni mi van. Egy jó long snapper lehet nem ártana. A steelers is vesztett pár jelentéktelen embert. Ez így kemény lesz
laoce

több mint 2 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 433 — greenmedia10@gmail.com
Ezt a szart, amit ma az O és a spec team letett az asztalra, nehéz bármivel is magyarázni! Nem emlékszem, hogy mikor játszottunk ennyire mélyen a tudásunk alatt!
meme
ST-nél a long snapper hiánya volt a fő probléma. Gondolom ezért nem akartunk FG-t rúgni 8 perccel a vége előtt. De Taylor és Callahen nem sokat lépett előre tavalyhoz képest. Ott voltunk megint 5 yardon belül és egyszerűen nem tudtunk TD-t csinálni. A legvégén is kellett hozzá vagy 6-8 kísérlet, mire sikerült bevinni. Van hová fejlődni.
több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Ezt a szart, amit ma az O és a spec team letett az asztalra, nehéz bármivel is magyarázni! Nem emlékszem, hogy mikor játszottunk ennyire mélyen a tudásunk alatt!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Gyerekek!
Az első negyed nagyon gáz! Szitább a falunk mint tavaly! Így nehéz szezonunk lesz....

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Https://reddit.nflbite.com

Itt vannak általában működő stream-ek
SirPub
Köszönöm

több mint 2 éve
Https://reddit.nflbite.com

Itt vannak általában működő stream-ek

több mint 2 éve
Tud valaki dobni egy linket?

több mint 2 éve
Kezdjünk már! 😁

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
Nagyon durva hogy már kezdődik a szezon. Még élénken él bennem a playoff menetelés, és a SB emléke. Én csak annyit kérek, hogy ússza meg a csapat a sérüléseket a lehető legjobban, és akkor előrébb lép a társaság idén is. Játékban egészen biztos, aztán eredményekben meg majd kiderül.

Let's fuckin' go!!
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
A Steelers ellen mindig pesszimista vagyok. Szoros lesz ez végig, nem kérdés. Reméljük az utolsó támadásnál Burrow kezében lesz a labda vagy ha nem, akkor reméljük azt, hogy a Trubinsky camphírekből csak annyi volt igaz, amennyi a camphírekből igaz szokott lenni.

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
Ennyit Jackson-ról, már így is túl sokat beszéltünk róla a Bengals topicban! 😃😉
Ki mit vár, tippel hétvégére?
A Vasast sosem szabad leírni, de azért én győzelmet várok. 🤞
SirPub
Én idén minden meccsen, az az 5-7 vereség majd jól meglep
laoce
SB után otthon kezdeni a PIT ellen a legjobb forgatókönyv. Ennél jobban semmi se tudja berobantani a szezonunkat. Mind a csapat mind a stadion 1000%-on fog pörögni. Egy szenvedős W is csalódás lenne.
Szipeter
Uhh, azért ez meredek. Nyitomeccs, a csoportrivális vasas ellen... Remélem a játékosoknál nem ez a felfogás, mert akkor fel fogják mosni velünk a gyepet.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
SirPub
laoce
SB után otthon kezdeni a PIT ellen a legjobb forgatókönyv. Ennél jobban semmi se tudja berobantani a szezonunkat. Mind a csapat mind a stadion 1000%-on fog pörögni. Egy szenvedős W is csalódás lenne.
Szipeter
😮

több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
SirPub
laoce