Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 2 éve
munoz
1 213
Mive Gabtsi kollegát helyettesítenem kell emondanámJaj egyem a szíved, köszi, hogy felemlegetted. Ezt tényleg hányszor leírta 😊
EZÖSSZEÁLLTMINTAGECISBUGYI
sutianap
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Bármennyire fura, én nagyon örülök a Bengals SB-jének.Eleve szimpatikus a csapat, az irányító, nem egy nagypofájú a vezetőedző és nagyon szépen összerakott egységekről, csendben dolgozó stábról van szó. A rúgó sztorija külön felemelő.
Másrészt baromira nem örültem volna még egy dinasztiának, hogy Mahomes folyton döntőzik.
több mint 2 éve
Baasszus, én pl.Ki az aki sajnálna tőletek egy SB-t? Max a Rams drukkerek 😀Jelen. Remélem a rams odabasz nekik. Ki a bánat szurkol egy csoport rivalisnak de komolyan?
bcsarli
Norbi180
De nem akárhogy: fogalmam sincs, de a Rams közelebb áll a szívemhez, mint a Bengals. Érthető okokból. Viszont valahogy nem bánnám azt se, ha a BengD sikert hozna. Tök fura érzés, én magam is tudom, hogy ez ilyen bipoláris ph@$ztuggya mi, de na.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 2 éve
Ennyi. Nem kötelező tajparasztnak lenni 😊Kövezzenek meg, de én is szoktam, bármelyiknek...Én szoktam. Ilyen ember vagytok, elnézést!Ki az aki sajnálna tőletek egy SB-t? Max a Rams drukkerek 😀Jelen. Remélem a rams odabasz nekik. Ki a bánat szurkol egy csoport rivalisnak de komolyan?
bcsarli
Norbi180
ulpianus
nagir
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Kövezzenek meg, de én is szoktam, bármelyiknek...Én szoktam. Ilyen ember vagytok, elnézést!Ki az aki sajnálna tőletek egy SB-t? Max a Rams drukkerek 😀Jelen. Remélem a rams odabasz nekik. Ki a bánat szurkol egy csoport rivalisnak de komolyan?
bcsarli
Norbi180
ulpianus
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Én szoktam. Ilyen ember vagytok, elnézést!Ki az aki sajnálna tőletek egy SB-t? Max a Rams drukkerek 😀Jelen. Remélem a rams odabasz nekik. Ki a bánat szurkol egy csoport rivalisnak de komolyan?
bcsarli
Norbi180
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Norbi180
676
Ki az aki sajnálna tőletek egy SB-t? Max a Rams drukkerek 😀Jelen. Remélem a rams odabasz nekik. Ki a bánat szurkol egy csoport rivalisnak de komolyan?
bcsarli
több mint 2 éve
gedam
5 908
Ki az aki sajnálna tőletek egy SB-t? Max a Rams drukkerek 😀jelen
bcsarli
több mint 2 éve
Mive Gabtsi kollegát helyettesítenem kell emondanámEZÖSSZEÁLLTMINTAGECISBUGYI
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Ki az aki sajnálna tőletek egy SB-t? Max a Rams drukkerek 😀
több mint 2 éve
Beszarás mekkora comeback volt Culkinéktől! 😁 Gratula!!
több mint 2 éve
vilicus4
34
Gratulálok! nagyon megérdemelte már a csapat!
több mint 2 éve
Érthető okok miatt, nekem eleve szimpatikus minden irányító, aki a 9-es mezszámot használja, de Burrow még ezen felül se rossz 😛Grat srácok, hatalmas sztori lenne ha a bajnoki cím is összejönne. Hajrá!
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
Cuchulain82
985
Grat srácok, remélem az utolsó meccs is meglesz! 😉
több mint 2 éve
JéBé
7 035
Az LSU - Bama ota szep csendben fent ulok a több mint 2 éve
zolkoo
259
Durvajók vagytok! Az ismerősi köromben kb. mindenki nektek szurkol😉
több mint 2 éve
Ha véletlenül SBt nyernénk, mi lennénk az első csapat ami győzelem nélkül érné ezt el, hiszen minden ellenfél direkt kikapott ellenünk és magukat verték meg. (Nyilván ironizálok, de az valid hogy ekkora underdog utoljára az Eagles volt)Ugyanez BB től. Zseniális, hagyta hogy megverje magát az ellenfél. Nekem a hozzászólások még jobban bejönnek. Ott már látszik az igen komoly frusztráció.
Miknar
Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Ne foglalkozzatok senkivel, ...A szokás hatalma. 🙂
KeyG
Persze érthető, hogy egy évtizedek óta lesajnált csapat bajnoki esélye sokakat frusztrál. Úgy örülnék, ha teljesen érdemtelenül lenne bajnok a Bengals. 😊
több mint 2 éve
KeyG
9 515
Ne foglalkozzatok senkivel, csak a W számít. A Rams ellen nem fog beleférni az első félidő.
Szurkolok nektek, mintha a Ravens lenne ott, hajrá Cicák!!!!!!!
És mivel ez a divat, nincs esélyetek, kikaptok. 😀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
meme
2 102
Fk szerint nem mi nyertünk, hanem a Kc bukott! Ezeknek még mindig nem esett le....
Annyit játszik az O, amennyit a D enged!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Davidka85
173
Nagyon rég szóltam hozzá, de az itt az ideje. Nehezen lehetett elhinni a 3-21 után történteket, mindkét csapatrész szintet lépett meccs közben. Ezért a napért (meg persze az előző két körért is) megérte annyi éven át követni a csapatok! Who Dey!
több mint 2 éve
Miknar
515
Egyébként a szakértőket valahol megértem, de ettől függetlenül kis elégtételt érzek.a Raiders elleni meccs “tipikus wild card meccs, két kb azonos szintű csapattól ahol majdnem bukott a Bengals”
A Titans ellen, “inkább a Titans veszîtette el mint a Bengals nyert és amúgy is Taylor adja be a felmondását” (ha nem tudtam volna ki nyert, a podcastekből nem derült ki)
Nagyon kíváncsi vagyok most mi lesz, miért voltunk ma is rosszabbak.
Komolyan, szemét Bengals, hogy nem tud az a szar csapat lenni aminek lefestik 😁🐅🐅