Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Na most az van, hogy sérülése van Teenek, Boydnak, Hendricksonnak, Ossainak, Hurstnek, Hiltonnak.Plusz Pratt törölt instagramról minden Cincyről szóló bejegyzést, szóval megy kint a pánik hogy nem akar(?) esetleg már itt játszani.
A győzelem szuper, nagyon jó érzés Cincy drukkernek lenni, de ezek azért elkeserítő hírek :/
több mint 3 éve
A következő meccs kell a rájátszáshoz. A billsen kívül mind a csoporthoz az összes az első kiemeléshez. Boyd 1 2 hetet nem lesz a többiekröl nem tudom. Van itt egyáltalán remény? Azért Higgins Boyd Hurst Trey és Awuizee nélkül kicsit lehetetlennek tűnik
Lou Anarumo for president
több mint 3 éve
Ossai majd odabasz helyette is.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Hendrickson csuklótörés, fasza. PO-rá visszatérhet állítólag.Pár hét. A negyedik negyedet úgy tolta. Hollók ellen talán talán.
megyerikrisz
több mint 3 éve
Lássuk, mit tud József.Hendrickson csuklótörés, fasza. PO-rá visszatérhet állítólag.b'me
megyerikrisz
ikuvihar
több mint 3 éve
Hendrickson csuklótörés, fasza. PO-rá visszatérhet állítólag.b'me
megyerikrisz
több mint 3 éve
Hendrickson csuklótörés, fasza. PO-rá visszatérhet állítólag.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Ez a sérüléseket is beleszámítva rendben volt. A D megfogta a Browns a kritikus szituációkban, az O meg feltett annyi pontot, amennyi kellett a biztos győzelemhez. Nyilván lehet fintorogni, hogy szerezhettünk volna 35-40 pontot, az mennyivel jobb lett volna, de ez nekem így is egy nagyon magabiztos siker volt. Szerencsére ezúttal elmarad az ellenfélnél a szokásos 1 yardon szerzett pick. Ami nálam inkább negatívum, hogy az O és az ST megint kapott egy felesleges flaget. Vannak nehézségek, de ha legalább ilyen koncentrációval játszik a csapat, akkor a szoros meccsen, de a Bucs ellenit is be tudjuk húzni, azzal pedig gyakorlatilag biztossá válik a rájátszás.
több mint 3 éve
Bogert és bandáját el kéne tiltani, vak az ember.Az első negyed minősíthetetlen volt, egyik csapat se csinált semmit. Utána belejöttünk, de nagyon kéne, hogy a sérülések ne legyenek súlyosak. Azért az, hogy a második playben elveszítjük Higginst és Boydot is, nem esett jól. De Joe megoldotta, Touchdown Jesus 2.0 újra akcióban, sok izgalom a második félidőre nem maradt. Chase embertelen, szerencsétlen Wardból bohócot csinált.
Más. Libabőr volt, ahogy zúgott a stadionban a "No means no"...
több mint 3 éve
A lényeg a W, illetve újabb rossz sorozat lezárva. Ma nem csillogtunk, de erőből meglett. Mondjuk az a flea flicker jó volt 😁
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Higgins Boyd. Nélkülük egy win is csoda lenne kb. Iszonyat nyögvenyelős volt ma is.Na az lett volna még érdekes, ha Chase sem öltözik be, had pihenjen..... cimszóval! de szerencsére nem igy lett!
laoce
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
Higgins Boyd. Nélkülük egy win is csoda lenne kb. Iszonyat nyögvenyelős volt ma is.
több mint 3 éve
Még szép! Win Now módba kapcsoltunk!Visszavágunk!!Bengals QB Joe Burrow on not panicking after an 0-2 start: "Let's all just take a deep breath and relax. We're going to be fine."
twitter.com/PFF/status/1600573359250673665?t=mETtjaqBpTzmko3ocGSPsg&s=19
Szipeter
Csak hogy pontosan idézzem a multkorit
Mit tippeltek? Mehet ra egy 10-es jatekpenz hogy nyerunk? 😀
Miknar
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
Visszavágunk!!Bengals QB Joe Burrow on not panicking after an 0-2 start: "Let's all just take a deep breath and relax. We're going to be fine."
twitter.com/PFF/status/1600573359250673665?t=mETtjaqBpTzmko3ocGSPsg&s=19
Szipeter
Csak hogy pontosan idézzem a multkorit
Mit tippeltek? Mehet ra egy 10-es jatekpenz hogy nyerunk? 😀
több mint 3 éve
Visszavágunk!!twitter.com/PFF/status/1600573359250673665?t=mETtjaqBpTzmko3ocGSPsg&s=19
több mint 3 éve
Browns week van, gyakorlatilag jobban várom a meccset, mint a Vasas ellenit. Az elsőn legyaláztak minket, illene visszavágni. A stadion pedig remélem megadja a látogatóknak és különösen Watsonnak azt a hangulatot, amit érdemel.
több mint 3 éve
Fun fact: Burrow idén nem dobott még picket csoporton kívül. 8 pickjéből 1-1 a Browns és Ravens ellen és 6 a Steelers ellen jött.Még hogy nincs jelentősége? 😀
Semmi jelentőseg, csak érdekes stat. 😊
alatriste
több mint 3 éve
Fun fact: Burrow idén nem dobott még picket csoporton kívül. 8 pickjéből 1-1 a Browns és Ravens ellen és 6 a Steelers ellen jött. Semmi jelentőseg, csak érdekes stat. 😊

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Valahogy azt érzem hogy most extrán egységes a csapat talán egységesebb mint tavaly hasonló időszakban. A helyzet az ha nem jön össze a barnák elleni meccs, talán azt is okozhatja, hogy összezavarja a fejeket és több zakót is hoz magával. DE a győzelem meg hozhat szerintem hibátlan további mérleget is.Tekintsünk előre! Hétvégén csoportmeccs, jönnek a barnák. Nagyon időszerű lenne végre megverni őket, rég sikerült. Reméljük kitart továbbra is az OL, illetve DW-ről is illene leverni a rozsdát. Mondjuk pár sack segíthet ebben… 🙄😁Én azt se bánom ha marad a rozsda, csak lépjünk már ki ebből a 0-5ös browns mumus dologból.
SirPub
Ha őszinte akarok lenni talán ettől
És a pats meccstől félek a legjobban, mert itt kell a győzelem.
Ilyenkor van az hogy beleszaladunk valami pofonba, és általában a Browns ellen 🫠🫠
Miknar
Welcome To The Jungle
több mint 3 éve
Sima bukó utána mind a négyet nyerjük. Karakterisztikus lenneTekintsünk előre! Hétvégén csoportmeccs, jönnek a barnák. Nagyon időszerű lenne végre megverni őket, rég sikerült. Reméljük kitart továbbra is az OL, illetve DW-ről is illene leverni a rozsdát. Mondjuk pár sack segíthet ebben… 🙄😁Én azt se bánom ha marad a rozsda, csak lépjünk már ki ebből a 0-5ös browns mumus dologból.
SirPub
Ilyenkor van az hogy beleszaladunk valami pofonba, és általában a Browns ellen 🫠🫠
Miknar
több mint 3 éve
Tekintsünk előre! Hétvégén csoportmeccs, jönnek a barnák. Nagyon időszerű lenne végre megverni őket, rég sikerült. Reméljük kitart továbbra is az OL, illetve DW-ről is illene leverni a rozsdát. Mondjuk pár sack segíthet ebben… 🙄😁Én azt se bánom ha marad a rozsda, csak lépjünk már ki ebből a 0-5ös browns mumus dologból.
SirPub
több mint 3 éve
Tekintsünk előre! Hétvégén csoportmeccs, jönnek a barnák. Nagyon időszerű lenne végre megverni őket, rég sikerült. Reméljük kitart továbbra is az OL, illetve DW-ről is illene leverni a rozsdát. Mondjuk pár sack segíthet ebben… 🙄😁
több mint 3 éve
Akkor bosszú helyett mondjuk azt, hogy extra motivációval lépett pályára a KC. Így jó? 😉Minden meccset meg akarnak nyerni. Mi mást akarnának???És nehogy vki azt mondja, hogy nekünk volt fontosabb a győzelem, ezért jött össze. Mahomes és Reid ezt rohadtul meg akarta nyerni. Extra motivált volt a KC is. Jó kis üzengetős meccs volt. És volt tökünk, volt tudásunk, volt akaratunk. Lett W-nk is 😀
nasheem
Már csak az is ezt támasztja alá hogy amikor nem sikerült a 3 down a végén Patrick-nek és Sackelték a srácok földhözverte dühében a sisakját.
WhoDey83
Én azt mondtam, ami ettõl igaz. Ez nem bosszúszomj. A következõ Broncos ellenin el is töri a sisakot ha kikapunk.
ulpianus
több mint 3 éve
Minden meccset meg akarnak nyerni. Mi mást akarnának???És nehogy vki azt mondja, hogy nekünk volt fontosabb a győzelem, ezért jött össze. Mahomes és Reid ezt rohadtul meg akarta nyerni. Extra motivált volt a KC is. Jó kis üzengetős meccs volt. És volt tökünk, volt tudásunk, volt akaratunk. Lett W-nk is 😀
nasheem
Már csak az is ezt támasztja alá hogy amikor nem sikerült a 3 down a végén Patrick-nek és Sackelték a srácok földhözverte dühében a sisakját.
WhoDey83
Én azt mondtam, ami ettõl igaz. Ez nem bosszúszomj. A következõ Broncos ellenin el is töri a sisakot ha kikapunk.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...