Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 2 éve
Miknar
515
Tenyleg rohadtul senki ne ebresszen fel 🥲🥲🥲🥲🥲❤️🐅
több mint 2 éve
Ja'Marr Chase and Joe Burrow's dads 🐐
— Sports Illustrated (@SInow) January 31, 2022
(📸: @LSUfootballpic.twitter.com/hqwQgg8zQ8
több mint 2 éve
Tapsi Hapsi
735
Alap, hogy a divizíós ellenfélnek nem drukkolunk.... Ti eddig kettőt buktatok, pont a frisco ellen, ugyhogy itt az ideje.... nagy kalappal!
több mint 2 éve
Vegyètek lejjebb McVay nagyarcát 😉🙂
több mint 2 éve
munoz
1 213
Hey I fixed it for you all! pic.twitter.com/liLWX1lAuP
— Patrick Judis (@PatrickJudis) January 30, 2022
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Remelem most mar tenyleg elhiszik h kepesek barki ellen nyerni.SolymiŐk azt már elhitték az alapszakasz korai szakaszában, azért jutottak idáig.
Fejben nagyon rendben van a csapat, teljességgel felfoghatatlan. 🙂
több mint 2 éve
Na lássátok, hinni kell mindíg hinni!Gratulálok ismét, lassan meg kell ezt szoknotok. Csak még egyszer gratulálhassak!
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 2 éve
Hihetetlen milyen alulértékelt franchise vagyunk. Pl most is hiába a jó szezon, egyetlen pro bowlerünk se lesz 🤣
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
Hajrá srácok, Cincy a football fővárosa idén, fejezzétek be, amit az ifi elkezdett. SHOCK THE WORLD.
több mint 2 éve
Már eligérkeztem a 4thandlongos bulira, pedig a Bengals Hungary bulija nagyobb durranás lesz.
több mint 2 éve
Azt mondta Burrow, ezert adtak bele mindent!Szal mi lesz a közös SB nézéssel ? 😝Amúgy voltatok ma végül?
meme
SirPub
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
Még szép, kiszurkoltuk💪Szal mi lesz a közös SB nézéssel ? 😝Amúgy voltatok ma végül?
meme
SirPub
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Szal mi lesz a közös SB nézéssel ? 😝Amúgy voltatok ma végül?
meme
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Remélem nekünk is lejár a karantén!Szal mi lesz a közös SB nézéssel ? 😝Csak nem leszek megint beteg!
meme
ikuvihar
több mint 2 éve
Toto21
5 961
Khm...tudtatok, hogy 2022 a Tigris eve? Nem vicc!
több mint 2 éve
Szal mi lesz a közös SB nézéssel ? 😝Csak nem leszek megint beteg!
meme
több mint 2 éve
Burowka se sértődik meg ráKevés gázabb dolog van, mint ez a kicsinyítő képzőzés szerintem mondjuk.Tudom g.ciség,de nagyon várom az FK meccsértékelőt. Remélem ugyanaz a két csávó tolja majd, mint az előzőt 🤣🤣🤣Az. Bár a szezon elött Danika és Chester megtippelte a 4 győzelmet. Remélem meglesz a rájátszásban. A konszenzusos meccseinek kivül mindig losst vártak kb. A felvezető Budai Zolikától volt most emlékezetes. 😁 Visszanézem párszor minden szava arany.
nasheem
laoce
tenorx
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
Mindegyik a fiam lehetne. Nem volt benn többKevés gázabb dolog van, mint ez a kicsinyítő képzőzés szerintem mondjuk.Tudom g.ciség,de nagyon várom az FK meccsértékelőt. Remélem ugyanaz a két csávó tolja majd, mint az előzőt 🤣🤣🤣Az. Bár a szezon elött Danika és Chester megtippelte a 4 győzelmet. Remélem meglesz a rájátszásban. A konszenzusos meccseinek kivül mindig losst vártak kb. A felvezető Budai Zolikától volt most emlékezetes. 😁 Visszanézem párszor minden szava arany.
nasheem
laoce
tenorx
Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
meme
2 102
Szal mi lesz a közös SB nézéssel ? 😝
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Van kutyamaszk kölcsönbe 😛Tudom g.ciség,de nagyon várom az FK meccsértékelőt. Remélem ugyanaz a két csávó tolja majd, mint az előzőt 🤣🤣🤣Dehogy az.... De most már nehogy elkezdjék dícsérni a csapatot! A fikázás eddig bejött! Ezútán külön kérem minden szezon és meccs előtt 😂😁😉
nasheem
meme
több mint 2 éve
meme
2 102
Tudom g.ciség,de nagyon várom az FK meccsértékelőt. Remélem ugyanaz a két csávó tolja majd, mint az előzőt 🤣🤣🤣Dehogy az.... De most már nehogy elkezdjék dícsérni a csapatot! A fikázás eddig bejött! Ezútán külön kérem minden szezon és meccs előtt 😂😁😉
nasheem
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Mondjuk olyan ember valószínűleg nem létezik, aki megjósolta volna, hogy 2 Steelers, 2 Ravens és 2 Chiefs veréssel SBben leszünk 😁Valóban nem. Még mi sem hittünk benne szeptemberben, októberben.
nasheem
De itt vagyunk és most már nem lehet minket félvállról venni.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 020
Gratula sracok, remenykedtem benne h sikerul megint megverni a KC-t.Kicsit elszomorodtam 3-21-nel, ki is kapcsoltam, de aztan csak visszajottem nezni a felido utan.
Szepen osszeallt a vedelem es jol megkergettek Mahomest.
Remelem most mar tenyleg elhiszik h kepesek barki ellen nyerni.
Idegenben, Arrowheadben, 3-21-rol felallni…gratula.
több mint 2 éve
Ajánlom az Eagles topic 75-77ik oldal környèkèt olvasásra 😉😉😉
több mint 2 éve
Ne foglalkozzunk az előre károgókkal, hadd mondják a magukét. Ugyanez lesz a superbowl előtt is. A lényeg, hogy ott vagyunk. És nem becsúsztunk, nem besunnyogtunk, nem volt hátszelünk. Kiérdemeltük!
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.