NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 3 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Hendricksonnál nincs nagy gond, kicsit megrándult a nyaka, volt már ilyen. Állítólag Wilson játékára is jó esély van, Reader viszont még idő.

Lou - állítása szerint - továbbra is rotálni fogja CBT-t és Apple-t.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 784
Azt lehet tudni, higy az nfl.com-on miért nincs a meccsünknél stat? A többinél van (amelyiket néztem szúrópróba szerűen).
SirPub
Mostanában random módon szarok az adatok. Volt, hogy csak egy félidőt vittek fel és csak napokkal később korrigáltak. Kell nektek ennyi TD-t szerezni 😀
astroid
Csak annyit akartam megnézni, hogy Higginsnek is meglett-e a 100 yard… 🙄
SirPub
nope. 93 vagy 98 yard-al zárt.
Toto21
Köszi!

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Btw három elkapónk a top20-ban az elkapott yardokban 😎

több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 7 413
Azt lehet tudni, higy az nfl.com-on miért nincs a meccsünknél stat? A többinél van (amelyiket néztem szúrópróba szerűen).
SirPub
Mostanában random módon szarok az adatok. Volt, hogy csak egy félidőt vittek fel és csak napokkal később korrigáltak. Kell nektek ennyi TD-t szerezni 😀
astroid
SirPub
nope. 93 vagy 98 yard-al zárt.
több mint 3 éve
SirPub
astroid

több mint 3 éve
astroid Pittsburgh Steelers 667
SirPub
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 032
Az utolsó 15 meccsen 22 pontot kaptunk a 3. negyedben, és idén még nem kaptunk TD-t a félidő után, ez az Anarumo magic😄. Jó ez a védelem, csak Applet padoztassuk már!

Az O meccsről, meccsre egyre jobb, és most már a hívások is okék.
több mint 3 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Az O végig domináns volt, a D a félidő végén megingott, de a második félidőben megint nagyon jók voltak. Kellenek az ilyen meccsek. Reméljük a sérülések miatt senkinek nem kell majd kihagynia.
több mint 3 éve
Na, végre egy sima meccs.
A D tovább nyújtja a második félidei jó játékot!

több mint 3 éve
Csak emlegetni kellett, èjszaka jelent meg egy cikk Readerről:

www.cincyjungle.com/platform/amp/2022/10/19/23411328/d-j-reader-cant-be-replaced-so-bengals-look-to-weather-the-storm

Semmi konkrét. Minimum 4 hét ez a sérülés de Taylor annyit válaszolt a mikor tér vissza kérdésre hogy “nem ismeri az idővonalat” (ezt hogy mondjuk szépen??)

Amúgy ugyanaz amit Szipeter mond, igyekezni kell “túlélni a vihart” nélküle
Miknar
Nincs kitűzve céldátum a visszatérésére.

Amúgy nagy matek nem kell ahozz hogy tudjuk, nem fog menni Reader pótlása, hiszen a liga legjobbja abban amit csinál. Ki kell bekkelni.
megyerikrisz
Lehetetlen pótolni, de az új Atkins-ünk remekül szállt be a Saints meccsbe. Ősszesen 19 snapet ment, de simán össze lehetett vágni róla egy korrekt anyagot. Jay Tufele lehet az idei év BJ Hill-e. Fel is veszem a Fantasy csapatomba😁

youtu.be/zAJAGQZfUlg
több mint 3 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista

www.cincyjungle.com/platform/amp/2022/10/19/23411328/d-j-reader-cant-be-replaced-so-bengals-look-to-weather-the-storm

Semmi konkrét. Minimum 4 hét ez a sérülés de Taylor annyit válaszolt a mikor tér vissza kérdésre hogy “nem ismeri az idővonalat” (ezt hogy mondjuk szépen??)

Miknar
Nincs kitűzve céldátum a visszatérésére.

Amúgy nagy matek nem kell ahozz hogy tudjuk, nem fog menni Reader pótlása, hiszen a liga legjobbja abban amit csinál. Ki kell bekkelni.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581

több mint 3 éve
Mintha azt olvastam volna Readerről még mikor megsérült, hogy bye után térhet vissza
Wilson 😕
Miknar
Még jó, hogy a Falcons csak passzol🤣, nem lesz gond. Aztán a Barnák, és McCaffrey csapat, földhöz ragadtak mind. Pedig ezt a hármat nagyon kellene hoznunk, hogy legyen sanszunk a brutál szezonzáró meccseinkkel.
Szipeter
Majd benyelünk meccsenként 250 yardot a földön, de csak FG-okat tudnak rúgni. Az O meg feltesz ZT remek playcalling-jával 30 pontot és győzünk. 😜

több mint 3 éve
Mintha azt olvastam volna Readerről még mikor megsérült, hogy bye után térhet vissza
Wilson 😕
Miknar
Még jó, hogy a Falcons csak passzol🤣, nem lesz gond. Aztán a Barnák, és McCaffrey csapat, földhöz ragadtak mind. Pedig ezt a hármat nagyon kellene hoznunk, hogy legyen sanszunk a brutál szezonzáró meccseinkkel.
több mint 3 éve
Wilson 😕
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Wilson 2-5 hét kihagyás a vállsérülése miatt (tehát közelebb lesz az öthöz). Kellett mint mókusnak az erdőtűz.

Majd pár perccel később Taylor már azt mondja, hogy csak day-to-day és nem zárja ki hogy most hétvégén játszhat. Haha.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Tényleg, Reader mikorra várható? Most jön pár könnyebb meccs, de a szezon vége kutyakemény lesz.
A védelem olyan, amilyen. Egy nevek alapján gyenge támadósortól nyeltük a pontokat, majd később szerencsére csak a yardokat. De a Saints egy nagyon jól edzett csapat. így hiába a gyengébb roster meg a sok sérülés, nem remélhettük, hogy domináljuk őket a Domeban. De Anarumo van annyira jó kordinátor, hogy a végére megfejtette őket.

A támadójátékunk kifejezetten biztató volt. A fal is alakul, illetve Burrow gyors és jó döntéseket hozott. A tendencia jó, mert az idei legjobb meccsüket hozták Burrowék.

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Nem tudom, nekem ugyanaz a véleményem a W ellenére, mint az ezt megelőző meccsen:

Ma jobbak voltak a skill playereink, vagy rosszabb napot fogott ki a Saints D, de ezért nyertünk. Reader nélkül nincs középen védelem, és nem nagyon látok szép játékokat felrajzolva.
több mint 3 éve
Alakul ez. Rengeteg yardot nyeltünk be futásból, de sajna Tupou is hamar kiesett, így kevesek voltunk. Apple ismét nagyon gyengén játszott, nem értem miért nem rotáljuk. Hilton pozijába is jöhetne az 1 körösünk, mert folyton TE, vagy magas elkapóval maradt, aki simán verte. Még Flowers is több lehetőséget kap☹.
Támadásban a futást továbbra is keressük, de most már Burrownak van +1 másodperce, ami elég. Ha Mixonnak kell blokkolni, akkor viszont garantált a sack, teljesen fogalmatlan😒.
3-3 a lényeg!! Jöhet a Falcons, akik egyre jobban játszanak, kemény meccs lesz.
több mint 3 éve
Nem sikerült végig követni, el-elment a stream, meg asszony is fogott egy pontyot, menni kellett szákolni…
De amennyit láttam a tamadásokbol, az már kezd ahhoz hasonlítani, amit elvárunk. Gyors, okos passzok, javuló OL munka, ergo kevés, de minőségi futó játék.
A D meg ismét felkeményedett a második félidőre. Jó lesz ez!

több mint 3 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Hát nem mondom, hogy megnyugtató volt a mai játék, de skill playerek közötti minőségi különbség a végén kijött. Vártam volna Andytől legalább egy INT-et, de teljesen jól játszott az utolsó drive-ig, ahol azért a nyomás sok lett neki. Örülök neki, hogy Tee és Jamar is előre tudott lépni a második félidőben. Plusz a sok pont ellenére a D a második félidőt megint lehozta TD nélkül, ami kulcsfontosságú volt. (Azért sem bánkódok nagyon, hogy a Ravens egy nyert meccset kiengedett a végén, így azonos győzelemmel állunk velük.)
Kemény hullámvasút eddig ez a szezon, remélem képes lesz a csapat megragadni a mometumot és a Bye weekig a következő 3 meccset behúzzák a fiúk.
több mint 3 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Jön az Andy bosszúmeccs. Kellene nagyon a W!
SirPub
Igen most pár szál összefut New Orleansban... 😄

több mint 3 éve
Jön az Andy bosszúmeccs. Kellene nagyon a W!

több mint 3 éve
Ez most baromira rosszul esett. 😕
19 ponton tartjuk otthon a Ravenst, második félidőben nem engedünk TD-t és nem vagyunk képesek rohadás 20 pontot összekaparni. Szégyen ezzel az állománnyal egy ismét megtizedelt D ellen.
SirPub
Eddig egyik meccsen sem engedtünk a második félidőben TD-t.... és nem 5:0 ... 😕
nhm
Különben minimális szerencsével (játékhívással) simán lehetne 5-0. Burrow mindig visszahozza a gödörből is a meccseket, ugyan úgy mint tavaly, csak most a védelemben nem jött ki jól a lépés az utolsó driveokban. Egyértelműen Taylor a fék.
Szipeter
Ezt vajon látják már Brown-ék is?
A. Látják, de túl sokba kerülne majd kirúgni.
B. Látják, de mégis csak SB-ba vitte a csapatot.
C. Nem látják.
D. Látják és ha nem változik semmi, akkor idővel lépni fognak. (Na jó, ez az utolsó verzió csak vicc volt.)
ikuvihar
D! D!!! Legyen a D! 😀