Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 2 éve
meme
2 102
Beszéljük meg ki jönne, és milyen helyre űljünk be!AFC döntő lesz emberi időben 21:05-kor, így én is támogatnék egy közös szurkolást jövő hétre.részemről rendben a közös meccsezés!Bár hosszabítás nem lett, de MEG VAAAAAN! Az italokat mindenkinek a lelkiismeretére bízom! A hosszabítás miatt nem kötelező! Szerencsére a többi bejött! 😀Jövő héten közös meccsnézés valahol? Én nem vagyok Budapesti, de felmennék! Ott át is tudnám adni az ígért liter szilvát! 😉
meme
SirPub
meme
Szipeter
Valami bengalsos viselet kötelező!!!!!
Miknar!Te csak Bengáliával jöhetsz!!!!! 😂
Szerkesztette: meme
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Természetesen támogatom és benne vagyok.AFC döntő lesz emberi időben 21:05-kor, így én is támogatnék egy közös szurkolást jövő hétre.részemről rendben a közös meccsezés!Bár hosszabítás nem lett, de MEG VAAAAAN! Az italokat mindenkinek a lelkiismeretére bízom! A hosszabítás miatt nem kötelező! Szerencsére a többi bejött! 😀Jövő héten közös meccsnézés valahol? Én nem vagyok Budapesti, de felmennék! Ott át is tudnám adni az ígért liter szilvát! 😉
meme
SirPub
meme
Szipeter
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Tigrisboci! 😍
Remélem jó így, másképp nem tudtam beilleszteni 😊 (telefonról)
Miknar
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Szééép!
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
AFC döntő lesz emberi időben 21:05-kor, így én is támogatnék egy közös szurkolást jövő hétre.részemről rendben a közös meccsezés!Bár hosszabítás nem lett, de MEG VAAAAAN! Az italokat mindenkinek a lelkiismeretére bízom! A hosszabítás miatt nem kötelező! Szerencsére a többi bejött! 😀Jövő héten közös meccsnézés valahol? Én nem vagyok Budapesti, de felmennék! Ott át is tudnám adni az ígért liter szilvát! 😉
meme
SirPub
meme
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Burrow több kockázatot vállalt, mint kellett volna. A sackek közül nagyon sokat lekerülhetett volna, ha tol egy rövid passzt (screen, checkdown, stb.), vagy egyszerűen kidobja a labdát. Ugyanakkor a jobb oldalon azért voltak nagyon kemény elváltások, rossz helyezkedés, vagy egyszerűen a limitált képességből adódó sack is.És még a jónak számító Williamst is úgy megverte nem egyszer a DE, hogy én szégyelltem magam.
munoz
több mint 2 éve
Én is a tigristehént keresem... 😊Továbbra is...ÉdesfaszomVárjuk!
El
Se
Hiszem
Ma mutatok egy képet Bengáliáról 😁
Miknar
meme
bcsarli
több mint 2 éve
Továbbra is...ÉdesfaszomVárjuk!
El
Se
Hiszem
Ma mutatok egy képet Bengáliáról 😁
Miknar
meme
több mint 2 éve
Legalább egy szimpatizánsom továbbment. 😊 Több gyors passzt a kövi meccsen, mert az OL nincs meg a hosszúhoz a skill sor meg megvan minden féle passzjátékhoz.
Kell a mesesztori a végéig!
Liverpool Fc
több mint 2 éve
munoz
1 213
Burrow több kockázatot vállalt, mint kellett volna. A sackek közül nagyon sokat lekerülhetett volna, ha tol egy rövid passzt (screen, checkdown, stb.), vagy egyszerűen kidobja a labdát. Ugyanakkor a jobb oldalon azért voltak nagyon kemény elváltások, rossz helyezkedés, vagy egyszerűen a limitált képességből adódó sack is.
több mint 2 éve
Könyörgöm, mondd már el hol írtam hogy mindenki legalább átlag! 😀Nem basztatni akartalak, csak ha mindenki legalább átlag, akkor nem értem!Fejtsd ki légyszi, hol írtam hogy ilyen jók vagyunk? De akkor tessék, szájbarágósan:Ha ilyen jók vagyunk, mi az a 9 sack?Azért a falban ha mindenki egészséges, a Jonah-Spain-Reiff vonal átlagos/átlagon felüli picivel. A maradék 2 belső poszt az, ami kuka…Én még Hopkins miatt sem aggódnék, ő is minimum átlag center. Viszont most jött vissza ACL-ből, ahhoz már kevés, hogy folyamatosan besegítsen jobbra. RG kell, ez nem kérdés, mert Adeniji és XSF sem hosszútávú megoldás, Carman meg hiába athletic freak, a tecnikáján van mit csiszolni. Williams és Spain nálam tuti kezdő, Hopkins és Reif jó, RG mindenképp kell, de igazából az upgrade bárhol elfér.
Miknar
megyerikrisz
Mint a szita.....
meme
Jelenlegi legerősebb kezdő: Williams-Spain- Hopkins-XSF-Reiff. A bal oldal oké. Hopkins ACL-ből jött vissza, de a szezon második felére, a bye után jelentősen javult a teljesítménye. XSF 2 napja jött vissza IR-ről. Reiff még mindig IR-en van. Az első számú csere OT Fred Johnson nem egészséges, IR-re nem akarták rakni, de emiatt inaktív. Így maradt Adeniji, Smith, Carman és Prince, a két középső rookie. Ha jól emlékszem (és jól, mert pont itt van előttem amit írtam), egyiket sem dícsértem. De nyugodtan ki lehet forgatni azt is amit most írok, csak nem látom sok értelmét.
PS: nézd vissza a sackeket. A 9-ből 4 legalább Burrow lelkén szárad, de inkább 5 az, meg nagyjaból 20 yard mínusz.
megyerikrisz
Ami pozitívum és számomra( szakértelem nélküli szurkoló) is jól érzékelhető, hogy tavalyról is előrelépet a fal. De középre akkor is kell erősítés! És tegnap is írtam, hogy nem ment Bur-nak igazán.... Egyetértek a veled, hogy bevonzotta a seck-ket...... De
Ha igy játszik mikor gyengébb meccse van, lelke rajta, kiegyeznék vele 😁. Mc P pedig zseniális rúgónak tűnik
..
Akik a drafton értetlenkedtek, most sunnyognak csak!
meme
XSF-et és Adenijit írtam, hogy nem megoldás, Carman pedig MÉG biztosan nem. Akiket én legalább jónak tartok, azok közül csak Williams volt 100 szazalékos, Spain félig sérült, Hopkin ACL-ből vissza, Reiff meg nem játszott. 😀
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
meme
2 102
Nem basztatni akartalak, csak ha mindenki legalább átlag, akkor nem értem!Fejtsd ki légyszi, hol írtam hogy ilyen jók vagyunk? De akkor tessék, szájbarágósan:Ha ilyen jók vagyunk, mi az a 9 sack?Azért a falban ha mindenki egészséges, a Jonah-Spain-Reiff vonal átlagos/átlagon felüli picivel. A maradék 2 belső poszt az, ami kuka…Én még Hopkins miatt sem aggódnék, ő is minimum átlag center. Viszont most jött vissza ACL-ből, ahhoz már kevés, hogy folyamatosan besegítsen jobbra. RG kell, ez nem kérdés, mert Adeniji és XSF sem hosszútávú megoldás, Carman meg hiába athletic freak, a tecnikáján van mit csiszolni. Williams és Spain nálam tuti kezdő, Hopkins és Reif jó, RG mindenképp kell, de igazából az upgrade bárhol elfér.
Miknar
megyerikrisz
Mint a szita.....
meme
Jelenlegi legerősebb kezdő: Williams-Spain- Hopkins-XSF-Reiff. A bal oldal oké. Hopkins ACL-ből jött vissza, de a szezon második felére, a bye után jelentősen javult a teljesítménye. XSF 2 napja jött vissza IR-ről. Reiff még mindig IR-en van. Az első számú csere OT Fred Johnson nem egészséges, IR-re nem akarták rakni, de emiatt inaktív. Így maradt Adeniji, Smith, Carman és Prince, a két középső rookie. Ha jól emlékszem (és jól, mert pont itt van előttem amit írtam), egyiket sem dícsértem. De nyugodtan ki lehet forgatni azt is amit most írok, csak nem látom sok értelmét.
PS: nézd vissza a sackeket. A 9-ből 4 legalább Burrow lelkén szárad, de inkább 5 az, meg nagyjaból 20 yard mínusz.
megyerikrisz
Ami pozitívum és számomra( szakértelem nélküli szurkoló) is jól érzékelhető, hogy tavalyról is előrelépet a fal. De középre akkor is kell erősítés! És tegnap is írtam, hogy nem ment Bur-nak igazán.... Egyetértek a veled, hogy bevonzotta a seck-ket...... De
Ha igy játszik mikor gyengébb meccse van, lelke rajta, kiegyeznék vele 😁. Mc P pedig zseniális rúgónak tűnik
..
Akik a drafton értetlenkedtek, most sunnyognak csak!
több mint 2 éve
Fejtsd ki légyszi, hol írtam hogy ilyen jók vagyunk? De akkor tessék, szájbarágósan:Ha ilyen jók vagyunk, mi az a 9 sack?Azért a falban ha mindenki egészséges, a Jonah-Spain-Reiff vonal átlagos/átlagon felüli picivel. A maradék 2 belső poszt az, ami kuka…Én még Hopkins miatt sem aggódnék, ő is minimum átlag center. Viszont most jött vissza ACL-ből, ahhoz már kevés, hogy folyamatosan besegítsen jobbra. RG kell, ez nem kérdés, mert Adeniji és XSF sem hosszútávú megoldás, Carman meg hiába athletic freak, a tecnikáján van mit csiszolni. Williams és Spain nálam tuti kezdő, Hopkins és Reif jó, RG mindenképp kell, de igazából az upgrade bárhol elfér.
Miknar
megyerikrisz
Mint a szita.....
meme
több mint 2 éve
munoz
1 213
Akkor jöjjön Brandon Scherff? 😊 És RT-be meg kiteszünk valakit?OL kapcsán az mennyire lehet opció, hogy C jön (pl. felmozogva a drafton Linderbaum) és Hopkins LG-be kerül?Hát nemtom, ha valóban felmegyünk Lindért (kétlem), akkor inkább trédeljük Hopkinst. Én ezekben a mozgatásokban nem hiszek. Williams egy fasz LT, minek kozkáztassuk? Hozzunk akkor inkább RT-t, ne azt barmoljuk szét, ami nagy nehezen összeállt.
A másik ami felmerült, hogy a cap helyzete miatt a Saints játékosai tűnnek a legkönnyebben levadászhatónak. Nem tudom mennyire reális elhozni Armsteadet, úgy, hogy ő védené a vakoldalt és J. Williams meg átmenne jobbra.
munoz
megyerikrisz
több mint 2 éve
Miknar
515
Az általunk felsorolt nem rossz játèkosokból Spain, Reiff, és Hopkins is sérült, vagyis kvázi a kezdő Olineból egyedül Jonah Williams játszott, az azért nagyon nem mindegy..A cseresor meg szar. Ez van.
több mint 2 éve
meme
2 102
Ha ilyen jók vagyunk, mi az a 9 sack?Azért a falban ha mindenki egészséges, a Jonah-Spain-Reiff vonal átlagos/átlagon felüli picivel. A maradék 2 belső poszt az, ami kuka…Én még Hopkins miatt sem aggódnék, ő is minimum átlag center. Viszont most jött vissza ACL-ből, ahhoz már kevés, hogy folyamatosan besegítsen jobbra. RG kell, ez nem kérdés, mert Adeniji és XSF sem hosszútávú megoldás, Carman meg hiába athletic freak, a tecnikáján van mit csiszolni. Williams és Spain nálam tuti kezdő, Hopkins és Reif jó, RG mindenképp kell, de igazából az upgrade bárhol elfér.
Miknar
megyerikrisz
Mint a szita.....
több mint 2 éve
OL kapcsán az mennyire lehet opció, hogy C jön (pl. felmozogva a drafton Linderbaum) és Hopkins LG-be kerül?Hát nemtom, ha valóban felmegyünk Lindért (kétlem), akkor inkább trédeljük Hopkinst. Én ezekben a mozgatásokban nem hiszek. Williams egy fasz LT, minek kozkáztassuk? Hozzunk akkor inkább RT-t, ne azt barmoljuk szét, ami nagy nehezen összeállt.
A másik ami felmerült, hogy a cap helyzete miatt a Saints játékosai tűnnek a legkönnyebben levadászhatónak. Nem tudom mennyire reális elhozni Armsteadet, úgy, hogy ő védené a vakoldalt és J. Williams meg átmenne jobbra.
munoz
több mint 2 éve
munoz
1 213
OL kapcsán az mennyire lehet opció, hogy C jön (pl. felmozogva a drafton Linderbaum) és Hopkins LG-be kerül? A másik ami felmerült, hogy a cap helyzete miatt a Saints játékosai tűnnek a legkönnyebben levadászhatónak. Nem tudom mennyire reális elhozni Armsteadet, úgy, hogy ő védené a vakoldalt és J. Williams meg átmenne jobbra.
több mint 2 éve
Többször méltattam már McPherson-t. De azért mégiscsak!...McPherson pedig nem ember. Újoncként ilyen magabiztosan rúgni a field goalokat, különösen az 50+ yardosokat, sokadjára is a győzelmet szállítva. Nagyon-nagyon remélem, hogy nem one-year wonder lesz Money Mac."He was talking to Brandon (Allen) as he was going out to kick, gave a little warm-up swing and said, 'Looks like we're going to the AFC championship game,' " Burrow said. 😀
Mikey
megyerikrisz
Ráteszik a terhet, itt van öreg, rúgd be 54-ről az utolsó mp-ben. Ok, ezért igazolták, hogy FG, rúgja be.
Erre Ő még be is mondja a tutit: odamegyek, berúgom és megyünk a 4 közé, főcsoport döntőbe. 22 évesen, élete első profi szezonjában úgy, hogy az elődjének pályafutása során van 1 db 50 fölöttije.
Miközben azt látom, hogy a lányom 20 évesen, sokkal-sokkal kisebb tét alatt mennyire le tud blokkolni kulcsszituációkban.
több mint 2 éve
Azért a falban ha mindenki egészséges, a Jonah-Spain-Reiff vonal átlagos/átlagon felüli picivel. A maradék 2 belső poszt az, ami kuka…Én még Hopkins miatt sem aggódnék, ő is minimum átlag center. Viszont most jött vissza ACL-ből, ahhoz már kevés, hogy folyamatosan besegítsen jobbra. RG kell, ez nem kérdés, mert Adeniji és XSF sem hosszútávú megoldás, Carman meg hiába athletic freak, a tecnikáján van mit csiszolni. Williams és Spain nálam tuti kezdő, Hopkins és Reif jó, RG mindenképp kell, de igazából az upgrade bárhol elfér.
Miknar
több mint 2 éve
Miknar
515
Azért a falban ha mindenki egészséges, a Jonah-Spain-Reiff vonal átlagos/átlagon felüli picivel. A maradék 2 belső poszt az, ami kuka…
több mint 2 éve
...McPherson pedig nem ember. Újoncként ilyen magabiztosan rúgni a field goalokat, különösen az 50+ yardosokat, sokadjára is a győzelmet szállítva. Nagyon-nagyon remélem, hogy nem one-year wonder lesz Money Mac."He was talking to Brandon (Allen) as he was going out to kick, gave a little warm-up swing and said, 'Looks like we're going to the AFC championship game,' " Burrow said. 😀
Mikey
több mint 2 éve
A vezetőség mellett annyit meg kell jegyezni, hogy FA és draft oldalon is próbáltak tevékenykedni az OL tunningolásával kapcsolatban. Azon lehet elmélkedni, hogy ki hogy grade-el, de jött Carman a második körben talán, late roundban Adeniji és Smith, FA-ről Spain, XSF és Reiff is, ez az elmúlt két év. Tehát látják ők is hogy kell az ember, csak ezek Jonah kivételével annyira nem váltak be. Reméljük hogy ezután jobban sikerül. Ami megkönnyítheti a dolgukat, hogy a mostani run után (szerintem már hívhatjuk annak) a kerülendő övezetből talán már a szexi oldalra kerülünk, már ami az FA-k célállomásait illeti.
több mint 2 éve
Gerichill
526
Burrow egy győztes alkat, aki nem ijed meg a playoffban és a csapatra is rá tudja ezt a mentalitást ragasztani. Kíváncsi leszek meddig jut ez a széria, Joeyt csak imádni lehet.