Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 2 éve
Grat!!!!
több mint 2 éve
Why not us???? 😀CJ Uzomah: “Enough of this ‘why not us’ bullshit. It is us.”
munoz
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Grat skacok! De kell egy normalis OL Joe ele!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Na ezt a kimenetelt nem akartam eljinxelni. Hatalmas gratula!!!
több mint 2 éve
munoz
1 213
Why not us???? 😀
több mint 2 éve
Ááááááá
több mint 2 éve
Gg!
több mint 2 éve
Egy igazi Jax drukker SOHA nem drukkol a Tit(an)snek, főleg nem a playoffban.Én csak azért nem merek semmit jósólni, mert tudjuk mi a másik ismert nevem a fórumon. 😊Remélem sima Titans győzelet jinxeltél mára 😀
iktriad
munoz
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
munoz
1 213
Én csak azért nem merek semmit jósólni, mert tudjuk mi a másik ismert nevem a fórumon. 😊Remélem sima Titans győzelet jinxeltél mára 😀
iktriad
több mint 2 éve
shagi0206
10 947
bocs, főnix párti vagyok 😊"Majd megtudod."Én csak azért nem merek semmit jósólni, mert tudjuk mi a másik ismert nevem a fórumon. 😊én azt se tudom te ki vagy 😮 😀
iktriad
shagi0206
Ő majdnem olyan hatalmas, mint én. 😀 😀 😀
iktriad
több mint 2 éve
"Majd megtudod."Én csak azért nem merek semmit jósólni, mert tudjuk mi a másik ismert nevem a fórumon. 😊én azt se tudom te ki vagy 😮 😀
iktriad
shagi0206
Ő majdnem olyan hatalmas, mint én. 😀 😀 😀
több mint 2 éve
shagi0206
10 947
Én csak azért nem merek semmit jósólni, mert tudjuk mi a másik ismert nevem a fórumon. 😊én azt se tudom te ki vagy 😮 😀
iktriad
több mint 2 éve
Én csak azért nem merek semmit jósólni, mert tudjuk mi a másik ismert nevem a fórumon. 😊
több mint 2 éve
5 DT aktív, sok lesz itt a 3 középső védős felállás. Shelvin villanthatna valamit, ha már draftoltuk.@miknar Morgant ma se ismered meg, inaktív. 🙂
több mint 2 éve
Inkább úgy mondanám, hogy teljesen más.Régen minden jobb vót 😊Telefonról megnyitotta az első és második linket isBengália, ez jó.
Sajnos munka végett nem fogom tudni liveban nézni a meccset így csak lélekben leszek veletek az eredménykövetőben, de minden gondolatom ekörül forog órák óta!
(Meg egy ellés körül, pont most született egy kisboci a farmon; ha nyerünk elnevezem Bengáliának 😅😍)
Miknar
Annak idején nagymamáméknál kisborjú született. Arrafelé bornyúnak mondták. Kérdezték, mi legyen a neve? Én a Nők lapjában olvastam, hogy egy Bendős Blanka nevű tehén kilencven-valahány liter tejet adot, mondtam legyen a neve Blanka. Ez a név olyan kuriózum volt a 70-es évek első felében, hogy nem tudták megjegyezni. Ezért szénnel felírtam az istálló falára, kb. 80 centis betűkkel, mert a nagyszülők nem láttak túl jól.
Ma sem tudom, hogy tud egy tehén több, mint 90 liter tejet adni. Biztos valamelyik ötéves terv része lehetett.
ikuvihar
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 947
Régen minden jobb vót 😊Telefonról megnyitotta az első és második linket isBengália, ez jó.
Sajnos munka végett nem fogom tudni liveban nézni a meccset így csak lélekben leszek veletek az eredménykövetőben, de minden gondolatom ekörül forog órák óta!
(Meg egy ellés körül, pont most született egy kisboci a farmon; ha nyerünk elnevezem Bengáliának 😅😍)
Miknar
Annak idején nagymamáméknál kisborjú született. Arrafelé bornyúnak mondták. Kérdezték, mi legyen a neve? Én a Nők lapjában olvastam, hogy egy Bendős Blanka nevű tehén kilencven-valahány liter tejet adot, mondtam legyen a neve Blanka. Ez a név olyan kuriózum volt a 70-es évek első felében, hogy nem tudták megjegyezni. Ezért szénnel felírtam az istálló falára, kb. 80 centis betűkkel, mert a nagyszülők nem láttak túl jól.
Ma sem tudom, hogy tud egy tehén több, mint 90 liter tejet adni. Biztos valamelyik ötéves terv része lehetett.
ikuvihar
több mint 2 éve
Telefonról megnyitotta az első és második linket isBengália, ez jó.
Miknar
több mint 2 éve
Érdekes, de sokkal kevesebb a félelem és a görcs bennem, mint egy hete. Akkor nyerni kellett, az már ajándékkör.Remélem a csapat is hasonlóképp érzi.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
Nyerni fogtok!
több mint 2 éve
meme
2 102
Telefonról megnyitotta az első és második linket isHa nem, akkor is elnevezhetnéd 😁
Miknar
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Mikey
18 753
... jó lenne arra kényszeríteni őket, hogy Tannehill passzaival kelljen nyerniük.Nagyon kíváncsian várom, mit fog tudni nyújtani Tannehill. Taylor egész jól ismeri...
megyerikrisz
A mai meccset én már abszolút ajándéknak fogom fel. Legyen akármi a vége, mosolyogni fogok.
több mint 2 éve
Miknar
515
Telefonról megnyitotta az első és második linket isSajnos munka végett nem fogom tudni liveban nézni a meccset így csak lélekben leszek veletek az eredménykövetőben, de minden gondolatom ekörül forog órák óta!