Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 2 éve
Grat srácok, jó meccs volt!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Egy megvan!!! 😎Mindenképpen. Sosem fogadok, de most a fiam rábeszélt. 😁 Uzsi egyszer üresen marad 5 yardon.Megfogadtam hogy nyerünk, uzsonna chase és mixon touchdownt szerez. Harminckétszeres szorzó kétezret megért. 😁Uzsonna lesz a szűk keresztmetszet, de azért szurkolunk!
laoce
Ha bejön, akkor közösen isszuk el? 🙄😃
SirPub
laoce
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Petila
687
Remélem van még hely a bandwagonon, felugranék rá, Hajrá Burrow Chase páros, vesszenek a kaszinó városi fosztogatók! 😉
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Hááát, nem voltam sok angol pub-ban, de jó sörrel ritkán találkoztam 😬Minden PUB-ban jó a sör, SIR.Már bekészítettem egy üveg bort! Azt a meccs alatt megiszom, mert megérdemlik a srácok...és én is! A megérzésem egyenlőre a w-felé hajlik 😉Én még nem tudom, mihez lesz kedvem, úgyhogy sör és bor is van a hűtőben. Meg pálinka a kamrában. Asszony aggódik… 😃
meme
SirPub
Willie Parker
több mint 2 éve
Legyen meg bmeg, legyen meg! Mindegy hogy, de LEGYEN MEEEEEEEG!
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
Miknar
515
Nem is tudok mit írni, nincs már érv, vagy gondolat, csak a szurkolói reményWHO DEY!!!
több mint 2 éve
Willie Parker
15 387
Minden PUB-ban jó a sör, SIR.Már bekészítettem egy üveg bort! Azt a meccs alatt megiszom, mert megérdemlik a srácok...és én is! A megérzésem egyenlőre a w-felé hajlik 😉Én még nem tudom, mihez lesz kedvem, úgyhogy sör és bor is van a hűtőben. Meg pálinka a kamrában. Asszony aggódik… 😃
meme
SirPub
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Már bekészítettem egy üveg bort! Azt a meccs alatt megiszom, mert megérdemlik a srácok...és én is! A megérzésem egyenlőre a w-felé hajlik 😉Én még nem tudom, mihez lesz kedvem, úgyhogy sör és bor is van a hűtőben. Meg pálinka a kamrában. Asszony aggódik… 😃
meme
több mint 2 éve
munoz
1 213
Mindenkinek (játékos, szurkoló) úgy kell hozzáállni, hogy 31 év után ismét nyerünk a playoffban. 😊Az utolsó győzelmünk egyébként 1991 január 6-án az akkor Houston Oilers ellen volt, majd egy héttel később pont a Raiders verte meg a Bengals.
több mint 2 éve
meme
2 102
Már bekészítettem egy üveg bort! Azt a meccs alatt megiszom, mert megérdemlik a srácok...és én is! A megérzésem egyenlőre a w-felé hajlik 😉
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Élőben fel sem tűnt, hogy extrán durva, mert tök ideg voltam. Utólag megnézve csoda hogy túlélte. Brutális mit kapott.Szegény Buccs még most is nyögi annak a meccsnek az utóhatásait. AB agya ott kapta a végső sokkhatást. Nem csoda hogy néha vetkőzni támad kedve.Mondjuk az egy rettentő alattomos, csúnya ütés volt.
nasheem
SirPub
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Szegény Buccs még most is nyögi annak a meccsnek az utóhatásait. AB agya ott kapta a végső sokkhatást. Nem csoda hogy néha vetkőzni támad kedve.Mondjuk az egy rettentő alattomos, csúnya ütés volt.
nasheem
több mint 2 éve
Szegény Buccs még most is nyögi annak a meccsnek az utóhatásait. AB agya ott kapta a végső sokkhatást. Nem csoda hogy néha vetkőzni támad kedve.
több mint 2 éve
Burfict 😁😁Emlékeim szerint meg sem történt az a meccs. Mondom NEM TÖRTÉNT MEG!Annak a 2015-ös(2016) PO meccsnek az emléke még mindig kísért, ...Oh, az a PO meccs! A vége előtt másfél perccel vezetünk és nálunk a labda a Vasas térfélen. Ééés kikaptunk.
Szipeter
SirPub
Mikey
Szerkesztette: laoce
Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Jó jó!Emlékeim szerint meg sem történt az a meccs. Mondom NEM TÖRTÉNT MEG!Annak a 2015-ös(2016) PO meccsnek az emléke még mindig kísért, ...Oh, az a PO meccs! A vége előtt másfél perccel vezetünk és nálunk a labda a Vasas térfélen. Ééés kikaptunk.
Szipeter
SirPub
Mikey
Akkor végülis csak 6 éve várunk PO winre? Ezek szerint…
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Emlékeim szerint meg sem történt az a meccs. Mondom NEM TÖRTÉNT MEG!Annak a 2015-ös(2016) PO meccsnek az emléke még mindig kísért, ...Oh, az a PO meccs! A vége előtt másfél perccel vezetünk és nálunk a labda a Vasas térfélen. Ééés kikaptunk.
Szipeter
SirPub
több mint 2 éve
Had to bring in some extra slime for the first two-time NVP!
— Cincinnati Bengals (@Bengals) January 6, 2022
Congrats, @Real10jayy__! pic.twitter.com/jFHQ6WNq7L
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Még csak szerda, de már elindult az adrenalin... Annak a 2015-ös(2016) PO meccsnek az emléke még mindig kísért, szerencsére a csapatban nem sokan vannak akik átélték, így a negatív energiák nem lesznek jelen.Oh, az a PO meccs! A vége előtt másfél perccel vezetünk és nálunk a labda a Vasas térfélen. Ééés kikaptunk.
Mínuszok viszont igen és lehet havazás is, ami elvileg nekünk kedvezhet, Carr nem csípi a hideget.
Visszanézve az alapszakasz meccsünket, nem voltunk olyan meggyőzőek, mint amit az eredmény mutat. Alig volt nyomás Carron, viszont Burrown annál inkább, végig erőltettük a futást úgy, hogy 3 negyedig nem müködött, volt egy csomó negatív yardos futása Mixonnak. Több esetben csak kétes zászlókkal tudtunk haladni, szóval nem lesz egyszerű meccs. Remélem az extra bye weekünk nem üt vissza, és a Raidersben pedig benne marad az OT + a rövid hét + utazás.
Szipeter
A szomszédok hetekig nem köszöntek, mert arra ébredtek hajnali ötkor, hogy valaki artikulálatlanul üvölt a házban.
Most valahogy jó érzésem van, de igen: kezdjünk már!!! 😃
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
Még csak szerda, de már elindult az adrenalin... Annak a 2015-ös(2016) PO meccsnek az emléke még mindig kísért, szerencsére a csapatban nem sokan vannak akik átélték, így a negatív energiák nem lesznek jelen. Mínuszok viszont igen és lehet havazás is, ami elvileg nekünk kedvezhet, Carr nem csípi a hideget.
Visszanézve az alapszakasz meccsünket, nem voltunk olyan meggyőzőek, mint amit az eredmény mutat. Alig volt nyomás Carron, viszont Burrown annál inkább, végig erőltettük a futást úgy, hogy 3 negyedig nem müködött, volt egy csomó negatív yardos futása Mixonnak. Több esetben csak kétes zászlókkal tudtunk haladni, szóval nem lesz egyszerű meccs. Remélem az extra bye weekünk nem üt vissza, és a Raidersben pedig benne marad az OT + a rövid hét + utazás.
több mint 2 éve
Miknar
515
Ugyanerre gondoltam, mikor olvastam. Szinte meglepődtem, mikor először találkoztam a hírrel. Ki volt az utolsó? Zimmer? Ki gondolta volna 1 éve? Mekkora visszaigazolás ez a szezonunkról, ahhoz képest hogy 2 éve 1/1 voltunk?Közben a Broncos HC - interjút kért Callahantől, hát ezt szerintem senki nem gondolta 1-1.5 éve.A sikernek az egyik fokmérője, hogy a csapatod edzői mennyire kelendőek a piacon. Nem tartom valószínűnek, hogy őt elvinnék, de ha mégis, akkor szerintem Joe Brady jöhetne helyette.
megyerikrisz
munoz
Ha őszinte akarok lenni egy tündérmese ez a PO eredménytől függetlenül is. North champ!!
több mint 2 éve
munoz
1 213
Közben a Broncos HC - interjút kért Callahantől, hát ezt szerintem senki nem gondolta 1-1.5 éve.A sikernek az egyik fokmérője, hogy a csapatod edzői mennyire kelendőek a piacon. Nem tartom valószínűnek, hogy őt elvinnék, de ha mégis, akkor szerintem Joe Brady jöhetne helyette.
megyerikrisz
több mint 2 éve
Közben a Broncos HC - interjút kért Callahantől, hát ezt szerintem senki nem gondolta 1-1.5 éve.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
SirPub
1 459
A győzés remélem meglesz, de én nem várok sok pontot. Szerintem ilyen 20-17 körüli eredmény lesz. Nagy a tét, sok rontás lesz mindkét oldalon szerintem.Szerintem nyertek, bár egy nagyon fiatal brigád első meccs lesz ez.Mindenképpen. Sosem fogadok, de most a fiam rábeszélt. 😁 Uzsi egyszer üresen marad 5 yardon.Megfogadtam hogy nyerünk, uzsonna chase és mixon touchdownt szerez. Harminckétszeres szorzó kétezret megért. 😁Uzsonna lesz a szűk keresztmetszet, de azért szurkolunk!
laoce
SirPub
laoce
60 pont körüli, szoros meccset várok.
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Szerintem nyertek, bár egy nagyon fiatal brigád első meccs lesz ez.Mindenképpen. Sosem fogadok, de most a fiam rábeszélt. 😁 Uzsi egyszer üresen marad 5 yardon.Megfogadtam hogy nyerünk, uzsonna chase és mixon touchdownt szerez. Harminckétszeres szorzó kétezret megért. 😁Uzsonna lesz a szűk keresztmetszet, de azért szurkolunk!
laoce
SirPub
laoce
60 pont körüli, szoros meccset várok.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers