Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 2 éve
laoce Cincinnati Bengals 744 — laoce68@freemail.hu
Megfogadtam hogy nyerünk, uzsonna chase és mixon touchdownt szerez. Harminckétszeres szorzó kétezret megért. 😁
laoce
Uzsonna lesz a szűk keresztmetszet, de azért szurkolunk!
Ha bejön, akkor közösen isszuk el? 🙄😃
SirPub
Mindenképpen. Sosem fogadok, de most a fiam rábeszélt. 😁 Uzsi egyszer üresen marad 5 yardon.

Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Megfogadtam hogy nyerünk, uzsonna chase és mixon touchdownt szerez. Harminckétszeres szorzó kétezret megért. 😁
laoce
Uzsonna lesz a szűk keresztmetszet, de azért szurkolunk!
Ha bejön, akkor közösen isszuk el? 🙄😃

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 387
laoce
Ezen a fórumon a kétezer euroban értendő, ugye?
több mint 2 éve
laoce Cincinnati Bengals 744 — laoce68@freemail.hu

Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Közhely, de itt (a Steelersen) kívül nincs gyenge csapat,...
munoz
😀 😀 😀

Te vagy az emberem! 😉
nasheem
Mi szeretjük az Underdog szerepet 😊

több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Közhely, de itt (a Steelersen) kívül nincs gyenge csapat,...
munoz
😀 😀 😀

Te vagy az emberem! 😉

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
Amúgy szerencsétlen Chargers RT, mit kapott Crosby-tól tegnap. Nem is értettem, miért nem ment neki soha segítség…
SirPub
Ahhoz kèpest Herbie egèsz jól eldobálgatott ha 4. kísèrletről volt szó, azt hiszem 6t oldott meg zsinórban 🎉🥳🎉🥳
dande
Eszem megállt, én ilyet még nem is láttam. Az is egy állat, mint Burrow. Remélem egyiket se rontják el!

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 747 — Így remélem megfelelek nektek.....
Amúgy szerencsétlen Chargers RT, mit kapott Crosby-tól tegnap. Nem is értettem, miért nem ment neki soha segítség…
SirPub
Ahhoz kèpest Herbie egèsz jól eldobálgatott ha 4. kísèrletről volt szó, azt hiszem 6t oldott meg zsinórban 🎉🥳🎉🥳
több mint 2 éve

több mint 2 éve
A Las vegasi passrush milyen?
Miknar
Erős, Crosby produkálta a legtöbb pressure-t az alapszakaszban, a másik szélen meg Yannick Ngakoue rohamoz.
empty taxi
N’gakouet kiveszi Jónás, Samplet meg azért tartjuk, hogy segítsen a RT-nek blokkolni, MadMax is megfogva. Mission Completed! Remélem…🤞🤞🤞

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
A Las vegasi passrush milyen?
Miknar
Erős, Crosby produkálta a legtöbb pressure-t az alapszakaszban, a másik szélen meg Yannick Ngakoue rohamoz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
Tegnapi meccs:
A stáb sem vette túl komolyan ezt a tegnapi meccset, a legfontosabb cél az volt, hogy Chasenek meglegyen a franchise rekord, aztán a második sor játszott. Ami pozitív, hogy így is volt pár ember, aki jó teljesítményt nyújtott, pl. Mike Daniels (jól jöhet a frissessége a PO-ban).

Rájátszás:
Közhely, de itt (a Steelersen) kívül nincs gyenge csapat, tényleg bárki ellen bármit el tudok képzelni. A Raiders kapcsán vannak érvek pro és kontra, egy mindkét fél számára fontos meccsen nagyon simán vertük őket, dominálva a LoS-t. Szombati meccs persze más kávéház lesz, de én bízom Burrowban és a WR-ekben, ahogy Mixon is remélem ismét hoz egy jó meccset. A D számára Jacobs limitálása mellett Darren Waller őrzése is kulcsfontosságú lesz.
Két dolog, ami pluszban esetleg még a Bengals mellett szólhat: a Raidersben most megvan a hajlam, hogy lábon lője magát, tegnap is komoly előnyről olvadtak le pár perc alatt. (Igen, tudom, hogy onnan mégis felálltak.) A másik az időjárás, Vegasban azért más a klíma, a Bengals játékosok pedig most már hetek óta ilyen körülmények között edzenek és játszanak.
több mint 2 éve
Miknar Cincinnati Bengals 515
Kicsit vicces, hogy a tegnapi meccsünkről egy szó sem esett. Mondjuk nem csoda. 😃
Egy gondolat: ez a Chris Evans 6. körös rookie RB egész ügyesnek tűnt. Post-Mixon időszakra jó is lenne. Vélemények?
SirPub
az az igazság hogy én már PO lázban égek, ahogy gondolom Ti is 😊

Nálam is a Raiders állt a wishlist első helyén, és a Pats az utolsón. Akármilyen rossznak tűnik a Pats, félek az öregtől mint a tűztől...
A Raiders hiába hero meccsről jön, mégis verhetőbb matchupnak gondolom. BB szétszedné taktikailag Taylort.

A Las vegasi passrush milyen? Én leginkább egy olyan forgatókönyvtől félek mint ami a chargers ellen volt,vagyis hogy a falunk kábé 0 mp-ig tart és Burrowt agyba-főbe verik. De nem tudom, játékosállományilag meg tudja-e ezt tenni a Raiders.

Evans játszott néhányszor az idényben, mikor Mixon sérült volt nem? Úgy rémlik. Nekem is az van meg, hogy jó futó, türelmes de egy Mixon béta verzió kb
több mint 2 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 254
Ígértem hogy ha mi nem jutunk be akkor csoportból bejutónak fogok szurkolni a PO-ban.
Így 1 hetet várnotok kell rám 😊
bcsarli
Bármennyire is fáj ezt leírnom, Én tőletek félek a legjobban!
meme
Mert tőlünk ciki lenne. De nem jutunk el addig...
bcsarli
ha odáig ejutnátok, már egyáltalán nem lenne ciki... 😉
több mint 2 éve
Evans nagyon jó, de pont ugyanaz a stílus, mint Mixon. Nála viszont mindenben kicsivel rosszabb.
Így hiába tűnik lényegesen potensebb futónak Perine-nél, nálunk garbage time RB lesz.

Azt meg remélem, hogy a post Mixon időszak még várat magára 2-3 évet.

több mint 2 éve
Kicsit vicces, hogy a tegnapi meccsünkről egy szó sem esett. Mondjuk nem csoda. 😃
Egy gondolat: ez a Chris Evans 6. körös rookie RB egész ügyesnek tűnt. Post-Mixon időszakra jó is lenne. Vélemények?

több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ígértem hogy ha mi nem jutunk be akkor csoportból bejutónak fogok szurkolni a PO-ban.
bcsarli
meme
bcsarli
Nem feltétlen ciki, inkább fájdalmas. Kikapni attól a csapattól, akiket az alapszakaszban kétszer is ledomináltunk, na az nagyon fájna. Mástól is fájni fog, de nem ennyire.
SirPub
Kicsi a sansz rá, hogy idén még egyszer találkozzunk. És valóban, ha összejönne, nektek lenne veszíteni valótok.

több mint 2 éve
bcsarli
meme
bcsarli
Nem feltétlen ciki, inkább fájdalmas. Kikapni attól a csapattól, akiket az alapszakaszban kétszer is ledomináltunk, na az nagyon fájna. Mástól is fájni fog, de nem ennyire.

több mint 2 éve
bcsarli
meme

több mint 2 éve
Nálam a Vegas volt a wishlist tetején és a Pats az alján. De igazából tök mindegy. Nagyon új lesz ennek a csapatnak a PO. Meglátjuk ez hogy hat ránk. Bárki ellen megéghetünk nagyon csúnyán, de ha a maximumot hozzuk, akkor bárkit verhetünk is. Annak persze kicsi az esélye, hogy most jön 4 maxos meccs, de ez már úgyis csak jutalomjáték ebben a szezonban. Fasza minden.

több mint 2 éve
Raiders, Titans, Chiefs, SB. Csináljuk!
nasheem
Bárki verhető most az AFC-ben, a jó PIT védelem is elkaphatja a Chiefst. Jobban örültem volna a Patsnek, mint egy herogyőzelem utáni Raiders-nek, de hát ez van, ezt kell megoldani.
Oda a Chargers elleni hazai AFC döntő tervem😭
Szipeter
Én meg pont nem örültem volna Palpatine-nak. Taylort úgy túlkócsolta volna, mint a xart.
Veszélyes a Raiders is, de talán sokat kivett belőlük az elmúlt pár hét mentálisan.
Egyébként meg nem tudom eleget hangsúlyozni, hogy ez a PO nekünk is ajándék.

több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
bcsarli

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
nasheem
Bárki verhető most az AFC-ben, a jó PIT védelem is elkaphatja a Chiefst. Jobban örültem volna a Patsnek, mint egy herogyőzelem utáni Raiders-nek, de hát ez van, ezt kell megoldani.
Oda a Chargers elleni hazai AFC döntő tervem😭
több mint 2 éve

Szerkesztette: nasheem

több mint 2 éve