Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 2 éve
Mindenképpen. Sosem fogadok, de most a fiam rábeszélt. 😁 Uzsi egyszer üresen marad 5 yardon.Megfogadtam hogy nyerünk, uzsonna chase és mixon touchdownt szerez. Harminckétszeres szorzó kétezret megért. 😁Uzsonna lesz a szűk keresztmetszet, de azért szurkolunk!
laoce
Ha bejön, akkor közösen isszuk el? 🙄😃
SirPub
Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Megfogadtam hogy nyerünk, uzsonna chase és mixon touchdownt szerez. Harminckétszeres szorzó kétezret megért. 😁Uzsonna lesz a szűk keresztmetszet, de azért szurkolunk!
laoce
Ha bejön, akkor közösen isszuk el? 🙄😃
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Willie Parker
15 387
Megfogadtam hogy nyerünk, uzsonna chase és mixon touchdownt szerez. Harminckétszeres szorzó kétezret megért. 😁Ezen a fórumon a kétezer euroban értendő, ugye?
laoce
több mint 2 éve
Megfogadtam hogy nyerünk, uzsonna chase és mixon touchdownt szerez. Harminckétszeres szorzó kétezret megért. 😁
Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
Mi szeretjük az Underdog szerepet 😊Közhely, de itt (a Steelersen) kívül nincs gyenge csapat,...😀 😀 😀
munoz
Te vagy az emberem! 😉
nasheem
több mint 2 éve
Közhely, de itt (a Steelersen) kívül nincs gyenge csapat,...😀 😀 😀
munoz
Te vagy az emberem! 😉
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Eszem megállt, én ilyet még nem is láttam. Az is egy állat, mint Burrow. Remélem egyiket se rontják el!Amúgy szerencsétlen Chargers RT, mit kapott Crosby-tól tegnap. Nem is értettem, miért nem ment neki soha segítség…Ahhoz kèpest Herbie egèsz jól eldobálgatott ha 4. kísèrletről volt szó, azt hiszem 6t oldott meg zsinórban 🎉🥳🎉🥳
SirPub
dande
több mint 2 éve
Amúgy szerencsétlen Chargers RT, mit kapott Crosby-tól tegnap. Nem is értettem, miért nem ment neki soha segítség…Ahhoz kèpest Herbie egèsz jól eldobálgatott ha 4. kísèrletről volt szó, azt hiszem 6t oldott meg zsinórban 🎉🥳🎉🥳
SirPub
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Amúgy szerencsétlen Chargers RT, mit kapott Crosby-tól tegnap. Nem is értettem, miért nem ment neki soha segítség…
több mint 2 éve
SirPub
1 459
N’gakouet kiveszi Jónás, Samplet meg azért tartjuk, hogy segítsen a RT-nek blokkolni, MadMax is megfogva. Mission Completed! Remélem…🤞🤞🤞A Las vegasi passrush milyen?Erős, Crosby produkálta a legtöbb pressure-t az alapszakaszban, a másik szélen meg Yannick Ngakoue rohamoz.
Miknar
empty taxi
több mint 2 éve
A Las vegasi passrush milyen?Erős, Crosby produkálta a legtöbb pressure-t az alapszakaszban, a másik szélen meg Yannick Ngakoue rohamoz.
Miknar
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
munoz
1 213
Tegnapi meccs:A stáb sem vette túl komolyan ezt a tegnapi meccset, a legfontosabb cél az volt, hogy Chasenek meglegyen a franchise rekord, aztán a második sor játszott. Ami pozitív, hogy így is volt pár ember, aki jó teljesítményt nyújtott, pl. Mike Daniels (jól jöhet a frissessége a PO-ban).
Rájátszás:
Közhely, de itt (a Steelersen) kívül nincs gyenge csapat, tényleg bárki ellen bármit el tudok képzelni. A Raiders kapcsán vannak érvek pro és kontra, egy mindkét fél számára fontos meccsen nagyon simán vertük őket, dominálva a LoS-t. Szombati meccs persze más kávéház lesz, de én bízom Burrowban és a WR-ekben, ahogy Mixon is remélem ismét hoz egy jó meccset. A D számára Jacobs limitálása mellett Darren Waller őrzése is kulcsfontosságú lesz.
Két dolog, ami pluszban esetleg még a Bengals mellett szólhat: a Raidersben most megvan a hajlam, hogy lábon lője magát, tegnap is komoly előnyről olvadtak le pár perc alatt. (Igen, tudom, hogy onnan mégis felálltak.) A másik az időjárás, Vegasban azért más a klíma, a Bengals játékosok pedig most már hetek óta ilyen körülmények között edzenek és játszanak.
több mint 2 éve
Miknar
515
Kicsit vicces, hogy a tegnapi meccsünkről egy szó sem esett. Mondjuk nem csoda. 😃az az igazság hogy én már PO lázban égek, ahogy gondolom Ti is 😊
Egy gondolat: ez a Chris Evans 6. körös rookie RB egész ügyesnek tűnt. Post-Mixon időszakra jó is lenne. Vélemények?
SirPub
Nálam is a Raiders állt a wishlist első helyén, és a Pats az utolsón. Akármilyen rossznak tűnik a Pats, félek az öregtől mint a tűztől...
A Raiders hiába hero meccsről jön, mégis verhetőbb matchupnak gondolom. BB szétszedné taktikailag Taylort.
A Las vegasi passrush milyen? Én leginkább egy olyan forgatókönyvtől félek mint ami a chargers ellen volt,vagyis hogy a falunk kábé 0 mp-ig tart és Burrowt agyba-főbe verik. De nem tudom, játékosállományilag meg tudja-e ezt tenni a Raiders.
Evans játszott néhányszor az idényben, mikor Mixon sérült volt nem? Úgy rémlik. Nekem is az van meg, hogy jó futó, türelmes de egy Mixon béta verzió kb
több mint 2 éve
nhm
1 254
ha odáig ejutnátok, már egyáltalán nem lenne ciki... 😉Mert tőlünk ciki lenne. De nem jutunk el addig...Ígértem hogy ha mi nem jutunk be akkor csoportból bejutónak fogok szurkolni a PO-ban.Bármennyire is fáj ezt leírnom, Én tőletek félek a legjobban!
Így 1 hetet várnotok kell rám 😊
bcsarli
meme
bcsarli
több mint 2 éve
Evans nagyon jó, de pont ugyanaz a stílus, mint Mixon. Nála viszont mindenben kicsivel rosszabb. Így hiába tűnik lényegesen potensebb futónak Perine-nél, nálunk garbage time RB lesz.
Azt meg remélem, hogy a post Mixon időszak még várat magára 2-3 évet.
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Kicsit vicces, hogy a tegnapi meccsünkről egy szó sem esett. Mondjuk nem csoda. 😃Egy gondolat: ez a Chris Evans 6. körös rookie RB egész ügyesnek tűnt. Post-Mixon időszakra jó is lenne. Vélemények?
több mint 2 éve
Kicsi a sansz rá, hogy idén még egyszer találkozzunk. És valóban, ha összejönne, nektek lenne veszíteni valótok.Nem feltétlen ciki, inkább fájdalmas. Kikapni attól a csapattól, akiket az alapszakaszban kétszer is ledomináltunk, na az nagyon fájna. Mástól is fájni fog, de nem ennyire.Mert tőlünk ciki lenne. De nem jutunk el addig...Ígértem hogy ha mi nem jutunk be akkor csoportból bejutónak fogok szurkolni a PO-ban.Bármennyire is fáj ezt leírnom, Én tőletek félek a legjobban!
bcsarli
meme
bcsarli
SirPub
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Nem feltétlen ciki, inkább fájdalmas. Kikapni attól a csapattól, akiket az alapszakaszban kétszer is ledomináltunk, na az nagyon fájna. Mástól is fájni fog, de nem ennyire.Mert tőlünk ciki lenne. De nem jutunk el addig...Ígértem hogy ha mi nem jutunk be akkor csoportból bejutónak fogok szurkolni a PO-ban.Bármennyire is fáj ezt leírnom, Én tőletek félek a legjobban!
bcsarli
meme
bcsarli
több mint 2 éve
Mert tőlünk ciki lenne. De nem jutunk el addig...Ígértem hogy ha mi nem jutunk be akkor csoportból bejutónak fogok szurkolni a PO-ban.Bármennyire is fáj ezt leírnom, Én tőletek félek a legjobban!
bcsarli
meme
több mint 2 éve
Nálam a Vegas volt a wishlist tetején és a Pats az alján. De igazából tök mindegy. Nagyon új lesz ennek a csapatnak a PO. Meglátjuk ez hogy hat ránk. Bárki ellen megéghetünk nagyon csúnyán, de ha a maximumot hozzuk, akkor bárkit verhetünk is. Annak persze kicsi az esélye, hogy most jön 4 maxos meccs, de ez már úgyis csak jutalomjáték ebben a szezonban. Fasza minden.
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Én meg pont nem örültem volna Palpatine-nak. Taylort úgy túlkócsolta volna, mint a xart.Raiders, Titans, Chiefs, SB. Csináljuk!Bárki verhető most az AFC-ben, a jó PIT védelem is elkaphatja a Chiefst. Jobban örültem volna a Patsnek, mint egy herogyőzelem utáni Raiders-nek, de hát ez van, ezt kell megoldani.
nasheem
Oda a Chargers elleni hazai AFC döntő tervem😭
Szipeter
Veszélyes a Raiders is, de talán sokat kivett belőlük az elmúlt pár hét mentálisan.
Egyébként meg nem tudom eleget hangsúlyozni, hogy ez a PO nekünk is ajándék.
több mint 2 éve
meme
2 102
Ígértem hogy ha mi nem jutunk be akkor csoportból bejutónak fogok szurkolni a PO-ban.Bármennyire is fáj ezt leírnom, Én tőletek félek a legjobban!
bcsarli
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
Raiders, Titans, Chiefs, SB. Csináljuk!Bárki verhető most az AFC-ben, a jó PIT védelem is elkaphatja a Chiefst. Jobban örültem volna a Patsnek, mint egy herogyőzelem utáni Raiders-nek, de hát ez van, ezt kell megoldani.
nasheem
Oda a Chargers elleni hazai AFC döntő tervem😭
több mint 2 éve
Ígértem hogy ha mi nem jutunk be akkor csoportból bejutónak fogok szurkolni a PO-ban. Így 1 hetet várnotok kell rám 😊