Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 3 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 044
Az, hogy Allent kivágtuk hogy kell értelmezni? Fizu csökkentés, és visszavesszük? Howard még a városban, de nem akar jönni a bejelentés..?
több mint 3 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Pryort azért eléggé elkeféltük. Várható volt, hogy valaki felkapja. A érkezők közül viszont nagyon tetszik OJ és Scharping is. Asiasit pedig a 20as drafton szerettem volna hozzánk. Megjött.

Persze nem ezeken az embereken múlik a szezon, de azért így elsőre azt gondolom, hogy lesz aki hozzá fog tudni tenni. FAtól pedig többet nem remélhettünk.
nasheem
Easy, volt már ilyen generációs preseason hollofémerünk nem is egy, akár ugyanezen a poszton is. Emlékezz csak Damion Willisre vagy a mégnagyobb zseni Armon Binnsre. Szóval ha 2 év múlva a ligában lesz pryor, majd akkor szomorkodom. Egyébként is, max hatodik, de inkább hetedik számú célpontról beszélgetünk, nincs tragédia.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 840 — SuperBowl Champions 2013/2014
Jó a buli...

Klaci79
gondolom nem lesz elmeszelve ez a gyökér
Nemzetes és Méltóságos petey
Nem dörgölte a farkát senkihez.
Max pénzbünti.
Bazzani
Akarmekkora generacios jatekos, egy dirty szarzsak az ember. Nem az elso ilyen eset tole.
több mint 3 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 534 — Bengals fan
Pryort azért eléggé elkeféltük. Várható volt, hogy valaki felkapja. A érkezők közül viszont nagyon tetszik OJ és Scharping is. Asiasit pedig a 20as drafton szerettem volna hozzánk. Megjött.

Persze nem ezeken az embereken múlik a szezon, de azért így elsőre azt gondolom, hogy lesz aki hozzá fog tudni tenni. FAtól pedig többet nem remélhettünk.

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 615 — greenmedia10@gmail.com
TE Devin Asiasi, DT Jay Tufele, G Max Sharping is érkezik.
Mikey
Tufele meglepi volt, hogy nem csípett nálunk kerete, mert nem volt rossz campje. A legnagyobb baja, hogy inkonzisztens. Van, hogy remekel, van, hogy a nagyid is elfut mellette.

Cserébe mi elvittük Kendrick Pryort, ami miatt Zac Taylor csöppet morcos volt ma a tesójára, Press Taylorra (aki nálunk OC).

iktriad
Ettől tartottam. Pryorban benne van, hogy kiugrik. Örültem volna, ha bekerül a keretbe.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Akik mentek a 3 új érkező miatt:
QB Brandon Allen
S Michael J. Thomas
RB Trayveon Williams

Bengals' practice squad: Cal Adomitis, Jake Browning, Drue Chrisman, Devin Cochran, Domenique Davis, Nate Gilliam, Trenton Irwin, Raymond Johnson III, Keandre Jones, Kwamie Lassiter II, Thaddeus Moss,Tegray Scales, Tyler Shelvin
több mint 3 éve
Egy percet nem láttam mèg tőle de így is nyugodtabb vagyok mint Carmannal.

Spain?!🥲
Miknar
Scharping játszott LG-t a Texansban és abból a nem túl jó dalból inkább felfelé lógott ő ki, sztem ő a veterán biztosíték ha Volsont nagyon égetik.
empty taxi
Épp ezért rakták át RG-be, hogy ott ugyanolyan szar legyen, mint a fal többi tagja. 😀
De a lényeg, hogy Carmanhoz képest nagy upgrade.

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mikey
Tufele meglepi volt, hogy nem csípett nálunk keretet, mert nem volt rossz campje. A legnagyobb baja, hogy inkonzisztens. Van, hogy remekel, van, hogy a nagyid is elfut mellette.

Cserébe mi elvittük Kendrick Pryort, ami miatt Zac Taylor csöppet morcos volt ma a tesójára, Press Taylorra (aki nálunk OC).

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26

Spain?!🥲
Miknar
Scharping játszott LG-t a Texansban és abból a nem túl jó dalból inkább felfelé lógott ő ki, sztem ő a veterán biztosíték ha Volsont nagyon égetik.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581

Spain?!🥲
több mint 3 éve
Zac says Volson is starting LG

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 022

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
OJ HOward érkezik. HA fizikailag rendben lesz, valószínűleg meg is állapodunk vele. Kifejezetten örülnék neki.

több mint 3 éve
Tobin és Taylor atom szar fantasy játékosok lehetnek 😂😂😂

több mint 3 éve
Nincs nagy meglepetés, talán Moss, és Shelvin. Huber marad még egy évet, ennek örülök, döntse a rekordokat, megérdemli. Az elkapó duónk, hiába volt jó az előszezonban, ebbe a WR sorba ez is kevés.

twitter.com/BlakeJewellNFL/status/1564704699252604928/photo/1
Szipeter
Mondjuk a 4 RB és 5 WR egy kicsit fura nem ezt szoktuk meg. Michael Thomas pedig valahogy majd csak befér a wr sorba.
több mint 3 éve
Nincs nagy meglepetés, talán Moss, és Shelvin. Huber marad még egy évet, ennek örülök, döntse a rekordokat, megérdemli. Az elkapó duónk, hiába volt jó az előszezonban, ebbe a WR sorba ez is kevés.

twitter.com/BlakeJewellNFL/status/1564704699252604928/photo/1
több mint 3 éve
Idén nagyon erősnek tűnik a pre meccsek alapján a második vonal, nehéz döntések várhatóak a keretszűkítésnél. A védelemben végre van mélysége a csapatnak főleg DL DB sorban. Könnyebben tudunk rotálni, és talán a sérüléseket is ki tudjuk bekkelni majd. A tavalyi szezon derült égből jött, de az idei már elvárás lesz, ha ezt meg tudják ugorni fejben, akkor visszatéthetünk a PO-ba. Kezdődjön már a szezon!!
több mint 3 éve
A liga kizárólag a csapatoktól kapott infók alapján dönt ilyen helyzetekben. Mivel sem a Bengals, sem a Rams nem fújja fel a történteket, nem sérült meg senki, így tuti nem lesz eltiltás. Ez mondjuk nekünk is jó, mert a tűzfészek a Floyd-Collins páros volt és Collins múltjában azért van pár hasonló eset. Majdnem biztos, hogy őt is eltiltanák. Az pedig semmiképp nem hiányzik.

Ennél mondjuk fontosabb, hogy az edzés első felében a Rams O nagyon etette a kezdő védelmünket, majd a második soroknál folytatódott ugyanez. 27/29-cel passzoltak ellenük.
A második periódusban javult a pass rush a fiataloknak köszönhetően, Aztán jöttek a levédekezett passzok is. A 2 perces drilleknél mindkét sorunk megállította a támadásokat. McVay körbe is nyalogatta a védelmünket.

A második napról egyelőre csak a bunyós hírek jöttek.

Szerkesztette: nasheem

több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Jó a buli...

Klaci79
Nemzetes és Méltóságos petey
Nem dörgölte a farkát senkihez.
Max pénzbünti.

több mint 3 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 143 — Csodabogár
Jó a buli...

Klaci79

több mint 3 éve
Collins több mint testőr 🤣. Elkezdte a bodyguardolást. Már a hét elején jöttek a hírek, hogy nem lesz fight, mindenki tudja a dolgát, jókedélyű edzések várhatóak. Ja, majd nem összejött, csak 3 snapet kellett volna kibírni. Szépen csépelt ott bent középen valaki sisakkal. A második, harmadik sor a meccsen lejátsza majd, egy kicsit legalább felpaprikázódtak, így izgibb lesz a pre lezáró.
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 880
Jó a buli...
több mint 3 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 805
ZT azt mondta délután, a kezdő OL áll fel először a Rams ellen, az pedig a Williams - Volson-Karras-Cappa- Collins volt. Szeretném úgy látni, hogy Volson jobb mint Carman, de hogy szimpatikusabb, az biztos. Apró lépés előre.
megyerikrisz
Nincs magasan a léc, de azt a második PS meccs alapján könnyen sikerült megugrani.
Ez alapján Carman bust lett, de az utóbbi évek 1-2. körös pickjeink közül ő az egyetlen (Ossai-t még nem tudni, de nagyon bízom benne, higy beválik!).
Nem sikerülhet mindig, sok csapat így is cserélne velünk ilyen szempontból.

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
ZT azt mondta délután, a kezdő OL áll fel először a Rams ellen, az pedig a Williams - Volson-Karras-Cappa- Collins volt. Szeretném úgy látni, hogy Volson jobb mint Carman, de hogy szimpatikusabb, az biztos. Apró lépés előre.

több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Állítólag a kezdő OL fasza volt a Rams védelem ellen a közös edzésnapon.
Igencsak jó hír!
nasheem
Bár csak egy fél évvel ezelőtt lett volna az 😊