NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Az én várakozásom felemás 😊Mi játszottunk tavaly a super bowlban!!!
Azért ez hatalmas eredmény egy ekkora franchisenak. És tavalyhoz képest a csapat csak erősebb lett papíron. Burrow megkapta a falat ami ha nem is elit de egy D- -ról elmozdult egy C+, B, akár B+ irányába.
A védelem mélyült a draftról bár mivel egyetemi focit nem nézek csak a szakértőknek tudok hinni, akik szerint ez egy minimum B draft volt. És még Ossai is jön idén…
Ezek alapján tök optimistának kellene lenni. A csapat jó, fiatal, van franchise irányítónk, végre úgy tűnik, szépen süt a nap Cincinnati felett.
Eközben azonban olyan brutális fegyverkezés történt mind a Northban, mind az egész AFC-ban, hogy nem is tudom mi lenne a realitás. Becsúszni a PO-ba? A tavaly után úgy érzem, egy jogos minimum elvárás. De tényleg félelmetes lett az AFC a kiürült NFC-hez képest. És csak A csoportban van az elvileg top5 Watson, a közel tökéletesen draftoló Ravens, és a Tomlinnalnincsnegativszezon Steelers is.
Persze oké, nagyon sok minden történhet még őszig, de jelen állás szerintem tök nyitott a csoport.
Ez egy legendás szezon lesz!🐅😤
több mint 3 éve
Kezdek reménykedni. A magyar szurkerek már most a csoport végére látnak bennünket. Remélem szeptemberre ez általános lesz odakint is. Úgy legalább nem bízzák el magukat a srácok. Van fal javult a védelem is, bár messze van az elittől mindkettő. A csoport persze nehéz, de ez egy jobb csapat mint a másik három.
Lou Anarumo for president
több mint 3 éve
Ha már így lehagytam, akkor behúzom L nek.Így egyben látva még brutálisabbnak tűnik ez a szezon. A bye week után végig PO szintű meccseink lesznek. PIT kezdés otthon viszont a lehető legjobb.A 17. meccsre meg én álljak ki? 😊
Hiába mentünk SB-be, és léptünk nagyot OL szinten, senki nem számol velünk a végén. Nem lesz igazuk, Burrownak ez lesz az első "teljes" szezonja, szintet fog lépni, MVP, 12-5 zárjuk az alapszakaszt. Afc döntő a Chargers ellen. KC nem jut PO-ba, SB-ben pedig TB12 átadja Burrownak a koronát🤞🤔
Szipeter
Wyatt
több mint 3 éve
Így egyben látva még brutálisabbnak tűnik ez a szezon. A bye week után végig PO szintű meccseink lesznek. PIT kezdés otthon viszont a lehető legjobb.A 17. meccsre meg én álljak ki? 😊
Hiába mentünk SB-be, és léptünk nagyot OL szinten, senki nem számol velünk a végén. Nem lesz igazuk, Burrownak ez lesz az első "teljes" szezonja, szintet fog lépni, MVP, 12-4 zárjuk az alapszakaszt. Afc döntő a Chargers ellen. KC nem jut PO-ba, SB-ben pedig TB12 átadja Burrownak a koronát🤞🤔
Szipeter

több mint 3 éve
Így egyben látva még brutálisabbnak tűnik ez a szezon. A bye week után végig PO szintű meccseink lesznek. PIT kezdés otthon viszont a lehető legjobb. Hiába mentünk SB-be, és léptünk nagyot OL szinten, senki nem számol velünk a végén. Nem lesz igazuk, Burrownak ez lesz az első "teljes" szezonja, szintet fog lépni, MVP, 12-5 zárjuk az alapszakaszt. Afc döntő a Chargers ellen. KC nem jut PO-ba, SB-ben pedig TB12 átadja Burrownak a koronát🤞🤔
Szerkesztette: Szipeter
több mint 3 éve
Elég erős ellenfelek, dehát a tavalyi produktum alapján várható volt.Ugyanazt tudom mondani, mint tavaly is, az első négy meccs döntő lehet. Vasas otthon, kóbojok majd repülőgépek idegenben, delfinek otthon. Ebből jó lenne minimum 3 (4?) W, és akkor megvan a szezon alaphangja. Sokat számítana!
Persze ilyenkor nehéz tippelni, meg sérülésbogár itt is ott is stb de én betippelek 10 győzelmet.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Idei menetrend:Kicsit részletesebben:
What happens when you combine 100+ stock photos, bad animation, and the biggest Bengals season ever?
— Cincinnati Bengals (@Bengals) May 13, 2022
The 2022 Schedule Release!
🎟 Single game tickets are on sale at https://t.co/RXVXLW0wuy pic.twitter.com/F9ka8zZNze
több mint 3 éve
Még Harrisszel hosszabbíthatnánk és akkor kezdődhet is a szezon!Március 16-án írt alá újabb egy évre.
nasheem
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Aláírt Mathieu a Saints-hez, egy állítólagos "agresszív" ajánlatra mondott igent: 3 év 33M, 18M garantált, 29 évesen.Marcus Williams Ravens lett, 5 év 70M, 37M garantált, Ő 25 éves.
Ha jól emlékszem mindketten Jassie Bates elé voltak sorolva a szabadügynökök között.
Nem tudom mennyi volt Bates ajánlata, de van egy gyanúm, hogy ennél jobb. Remélem ezek után átgondolják az ügynökével.
több mint 3 éve
Még Harrisszel hosszabbíthatnánk és akkor kezdődhet is a szezon!
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
News of the year...Huber is back! 💪💪💪
több mint 3 éve
Mindenhol pörög a fórum, csak nálunk nem....Ti is leszálltatok a sok bandwagonossal együtt? 😂Csinált a csapat egy A-s free agencyt, a korai körökben jól draftolt, lassan jön az az időszak, amikor a szertáros és a konyhásnéni is MVP formában nyomja, szóval minden fasza, csendben örülünk.
meme
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Egyebkent kicsit fura erzes.Nem hoz annyira lazba a draft, nem is tudom oruljek-e Hillnek, vagy az O erkezese Bates tavozasat jelenti. kicsit meg a tavalyi szezonban vagyok, es remelem hogy potens marad a szeretett csapatom, de foleg Burrow. Az FA munkank eddig A nalam, kivancsian varom mi lesz Joeval, ha kap 2-3 extra masodpercet, szoval minden klappol, szuper volt a tavalyi ev, alig varom az ideit. De egyelore ennyit tudok hozzafuzni ehhez az off szezonhoz 😀 es ahogy latom mindenki mas is igy van vele
több mint 3 éve
Mindenhol pörög a fórum, csak nálunk nem....Ti is leszálltatok a sok bandwagonossal együtt? 😂
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
Ha megnézzük a draftot és az FA-t, akkor szerintem jól állunk.Az O esetében ami lyuk (szakadék) volt az OL és a TE
Az OL szerintem jól meg lett erősítve, ha minden kötél szakad, akkor Spaint is vissza lehet igazolni, és akkor mélység is van ezen a területen. A TE poszt vagy nem annyira hangsúlyos vagy elégnek látják Hayden Hurst-öt. Mondjuk amit Uzsi hozott, azt elvileg ő is tudja.
A D érdekesebb, mert ott szerintem ordító hiány nem volt, de gyakorlatilag minden poszton lehetett (volna) upgradelni, a prémium posztok közül különösen a CB tűnt fejlesztendőnek. Plusz itt volt egy olyan csavar, hogy a safty duónk elit, de az egyikük tag alatt van, a másiknak lejár a szezon végén a szerződése. A hátsó alakzatba jött három ember, az első két pick-kel szerzett játékost szerintem be is fogják dobni az elején a mélyvízbe. A DL-be inkább csak a mélységet teremtettük meg, az LB poszt meg kimaradt. Számomra megnyugtató lenne, ha pass rushba, és LB posztra kukáznánk még potens játékost.
több mint 3 éve
És a ötödikben egy újabb safety és egy újabb atléta 😊Volt egy TE, de már nem emlékszem a nevére. Az elejére várták a draftnak, csak év elején elszakadt az achillese. Neki örültem volna, ha elhozzuk.
Ők már rotációba jönnek jobb esetben. Mélyenszántó következtetéseket felesleges levonni. Ha TE jött volna, vele sem lennénk előrébb, mint a jelenlegiekkel.
nasheem
több mint 3 éve
És a ötödikben egy újabb safety és egy újabb atléta 😊Ők már rotációba jönnek jobb esetben. Mélyenszántó következtetéseket felesleges levonni. Ha TE jött volna, vele sem lennénk előrébb, mint a jelenlegiekkel. Egyébként Anderson 4.36-os 40yardja és méretei impresszívek. BElőle nevelhetünk értelmes játékost.
Szerkesztette: nasheem
több mint 3 éve
Cordell Volson G/T, ő fogja kiütni Carmant? Ezt most nem annyira értem, 6-7 körre tették, most kellett volna TE húzni, akiket vittek is utánunk.
több mint 3 éve
Jók vagyunk. Teljesen korrekt húzások,atletikus mindkét srác és a teljesítmény is a helyén volt, ráadásul hiányposztra jöttek. Eddig fasza.Zach Taylor húzott egy Zachet és egy Taylort nice!
megyerikrisz
Nem tudok belekötni egyikbe sem, az pedig, hogy feljövünk azért, akit szeretnénk csodás. 6. kör végét teljesen megérte, az 5. ben kell a punter God-ot húznunk, csak ne vigye el a GB. Mockokban is sokszor előjött Britt hozánk, vele teljes a kép, két sokoldalú bármilyen sémában használható DB-vel erősödtünk. Örülök, hogy nem bohockodtunk TE pickkel. Zach egy szintén bárhol bevethető brutál srác, aki minden évében 4 sack felett zárt.
Korrekt draft eddig, amit akartunk az jött, nem kellett a B, C tervhez nyúlni
több mint 3 éve
A secondary kapott két svájci bicskát, Lou nagyon boldognak tűnt. Taylor azt mondta, hogy az OL-t az FA-n és a tavalyi draftról megoldották. Érdekes módon a 3. Pick is kicsit hibrid játékos, mert DT és DE is volt Carter. Gondolom a harmadik nap a kertet fogják mélyíteni. LB, TE, DL és OL jöhet szóba. Ha csak nincs még valaki, konkrét ember a kívánság listán, akkor BPA alapon. Amikor top 10-ben választ egy csapat akkor sokkal nagyobbak a remények a csodára, a Bengals tavaly ezt megcsinálta, úgyhogy most csak szinten kell tartani a csapatot 😊 Az FA -t és a draftot együtt nézve szerintem nagyon jó munkát végzett Tobin és a csapata.
több mint 3 éve
Jók vagyunk. Teljesen korrekt húzások,atletikus mindkét srác és a teljesítmény is a helyén volt, ráadásul hiányposztra jöttek. Eddig fasza.
több mint 3 éve
Örülünk Vincent?Posztra jók vagyunk. De nekem ezek a srácok már radar alattiak. Mondjátok!
(Azért az sajnálom hogy Cobyt kihagytuk, a viszont biztató hogy felmentünk Taylor-Brittért)
Szerkesztette: nasheem
több mint 3 éve
Carman nemi erőszakos ügye, nem nagy hírveréssel, de azért bekúszott a draft előtt. Ezzel ismét rávilágítottak arra, hogy a mi scout csapatunk 6 fővel csinálja azt a melót, amit máshol 30 ember. Állítólag több csapatnál is meg volt az infó, és nem húzták volna 2 körben.Ebben azért nem vagyok biztos. Sőt, Mixonnál is volt hasonló, és azt utána elég alaposan levezették, hogy hónapokig tanulmányozták, pszichológust vontak be, stb. Meg ugye Carmannál sokat nyomott polák szava, aki jól ismerte.
Szipeter
több mint 3 éve
Carman nemi erőszakos ügye, nem nagy hírveréssel, de azért bekúszott a draft előtt. Ezzel ismét rávilágítottak arra, hogy a mi scout csapatunk 6 fővel csinálja azt a melót, amit máshol 30 ember. Állítólag több csapatnál is meg volt az infó, és nem húzták volna 2 körben.