Cincinnati Bengals
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
Bakker, nem tudok másra gondolni, minthogy egyértelmű kontendernek hiszik/látják a csapatot. Mi másért írnál alá ilyen szerződést? Tuti lett volna jobb ajánlata.Te inkább csak régebb óta figyeled a dzsungelt (mint mi többiek is itt), ezért vagy szkeptikusabb, pesszimistább. Viszont a (legtöbb) játékosnak ügynöke is van, és ha az azt tanácsolja, hogy írja alá, akkor mi is hihetünk benne, hogy jó most ez a csapat.
Ilyenkor kicsit elszégyellem magam, mert én ennél sokkal visszafogottabb vagyok.
nasheem
Általában távol áll tőlem az optimizmus, de most az vagyok. Igenis ki kell mondani: jelenleg úgy nézünk ki, mint egy PO contender, sőt AFC-bajnoki címre és SB-ra reálisan törő csapat! Reméljük a sérülésbogár elkerül, beválnak az újak, és akkor szép lesz az idény.
Szerkesztette: SirPub
Ezt még anyám is két cekkerrel...
Ilyenkor kicsit elszégyellem magam, mert én ennél sokkal visszafogottabb vagyok.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
La'el Collins: "The only goal is to win championships. I say that with an 'S.' With a strong 'S.""
— Paul Dehner Jr. (@pauldehnerjr) March 23, 2022
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Akkor mondjuk fél%? 😃😃😃Mondjuk Waynes kirakásától önmagában még nem erősödött a keret. Vajh ki lesz az érkező? A kezdőbe kell vki. CBt inkább ne a draftról hozzunk.Úgy néz ki Gilmore-ra erősen ráizgultunk. Elég jó pénzeket szórunk idén és PO csapatnak is nézünk ki. Ezért most kivételesen nem mondom, hogy nulla az esély 😊
nasheem
nasheem
Mondjuk Waynes kirakásától önmagában még nem erősödött a keret. Vajh ki lesz az érkező? A kezdőbe kell vki. CBt inkább ne a draftról hozzunk.Úgy néz ki Gilmore-ra erősen ráizgultunk. Elég jó pénzeket szórunk idén és PO csapatnak is nézünk ki. Ezért most kivételesen nem mondom, hogy nulla az esély 😊
nasheem
Én is olvastam, csak nem értem 😂Akkor Schefter van lemaradva, pont az előbb olvastam a tweetjét.Hát ha jól értelmezem, fordított a sorrend. Megkapta az RFA-tendert, ami ugye 2.4 milla, de nincs benne garantált. Collins érkezésével ezen az áron nem kellett, így ment a waive, és utána jött vissza kevesebb pénzért.Ki is lett rakva.The Bengals re-signed restricted free agent offensive tackle Fred Johnson to a one-year contract
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) March 22, 2022
empty taxi
Mikey
megyerikrisz
Mikey
Szimplán nem tudok angolul 😉
Én is láttam, és nem biztos hogy naprakészebb vagyok mint Schefter. 😀Akkor Schefter van lemaradva, pont az előbb olvastam a tweetjét.Hát ha jól értelmezem, fordított a sorrend. Megkapta az RFA-tendert, ami ugye 2.4 milla, de nincs benne garantált. Collins érkezésével ezen az áron nem kellett, így ment a waive, és utána jött vissza kevesebb pénzért.Ki is lett rakva.The Bengals re-signed restricted free agent offensive tackle Fred Johnson to a one-year contract
empty taxi
Mikey
megyerikrisz
Mikey
We'll see.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
Akkor Schefter van lemaradva, pont az előbb olvastam a tweetjét.Hát ha jól értelmezem, fordított a sorrend. Megkapta az RFA-tendert, ami ugye 2.4 milla, de nincs benne garantált. Collins érkezésével ezen az áron nem kellett, így ment a waive, és utána jött vissza kevesebb pénzért.Ki is lett rakva.The Bengals re-signed restricted free agent offensive tackle Fred Johnson to a one-year contract
empty taxi
Mikey
megyerikrisz
Hát ha jól értelmezem, fordított a sorrend. Megkapta az RFA-tendert, ami ugye 2.4 milla, de nincs benne garantált. Collins érkezésével ezen az áron nem kellett, így ment a waive, és utána jött vissza kevesebb pénzért.Ki is lett rakva.The Bengals re-signed restricted free agent offensive tackle Fred Johnson to a one-year contract
empty taxi
Mikey
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
Ki is lett rakva.The Bengals re-signed restricted free agent offensive tackle Fred Johnson to a one-year contract
empty taxi
The Bengals re-signed restricted free agent offensive tackle Fred Johnson to a one-year contract

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Ez baráti ár egy jó tackleért🤔 kellett hozzá a friday night party BurrownálBengals gave former Cowboys’ OT La’el Collins a three-year, $30 million deal that, in reality, is more of a two-year, $20 million deal worth up to $22 millon, per sources. The third year was added to help prorate the deal and spread out Cincinnati’s cap charge.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 21, 2022
Beki
Bengals gave former Cowboys’ OT La’el Collins a three-year, $30 million deal that, in reality, is more of a two-year, $20 million deal worth up to $22 millon, per sources. The third year was added to help prorate the deal and spread out Cincinnati’s cap charge.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 21, 2022
Igazad van. Tavaly a szerződés hosszabbítást szorgalmazta nagyon.Második körös volt, csak az első körös játékosok esetében van 5. éves opció. Az előző a 4. idénye volt, most fog először tag alatt játszani, majd jövőre még egyszer rá lehet tenni. Kérdés persze, hogy elkezd-e hisztizni, meg holdout-olni, de bízzunk benne, hogy ennyire nem drámakirálynő.5. éves opcióval játszott tavaly.Tavaly is az alatt volt, én úgy tudom. De ha nem, akkor bocs!? Bates most fog tag alatt játszani.Egész biztos jönnek még veteránok bőven. A legnagyobb kérdés most Waynes megtartása vagy elküldése. Ha tudunk potens CBt hozni, akkor őt egész biztos kirakjuk. Haden, Bouye, Alford, évi 5-6 milkáért valószínű aláírna rövid szerződéseket is. CBt ráadásul mindig draftolunk, így Awuzie, Hilton és Apple mellé legalább 2-3 ember érkezik még.Azért egy Bates hosszabbítás jól esne. Tag alatt jó volt, de ez nem garancia, hogy most us az lesz.
Kelleni is fog, mert elég vékony a poszt. Veterán safety viszont alig maradt a piacon. Oda nehéz lesz minőségi cserét találni. De legyen ez a legnagyobb problémája a keretünknek 😊
DT is fog jönni. Ott van is választék a draft hátsó köreiben és az FAn egyaránt.
Ha ezeket a döccenőket közepes játékosokkal simítjuk, akkor tényleg maradéktalanul elégedett leszek én is.
Ja, és azért örülnék, ha Spainnel hosszabbítanánk. Őt csíptem.
nasheem
SirPub
megyerikrisz
SirPub
ikuvihar
munoz
Második körös volt, csak az első körös játékosok esetében van 5. éves opció. Az előző a 4. idénye volt, most fog először tag alatt játszani, majd jövőre még egyszer rá lehet tenni. Kérdés persze, hogy elkezd-e hisztizni, meg holdout-olni, de bízzunk benne, hogy ennyire nem drámakirálynő.5. éves opcióval játszott tavaly.Tavaly is az alatt volt, én úgy tudom. De ha nem, akkor bocs!? Bates most fog tag alatt játszani.Egész biztos jönnek még veteránok bőven. A legnagyobb kérdés most Waynes megtartása vagy elküldése. Ha tudunk potens CBt hozni, akkor őt egész biztos kirakjuk. Haden, Bouye, Alford, évi 5-6 milkáért valószínű aláírna rövid szerződéseket is. CBt ráadásul mindig draftolunk, így Awuzie, Hilton és Apple mellé legalább 2-3 ember érkezik még.Azért egy Bates hosszabbítás jól esne. Tag alatt jó volt, de ez nem garancia, hogy most us az lesz.
Kelleni is fog, mert elég vékony a poszt. Veterán safety viszont alig maradt a piacon. Oda nehéz lesz minőségi cserét találni. De legyen ez a legnagyobb problémája a keretünknek 😊
DT is fog jönni. Ott van is választék a draft hátsó köreiben és az FAn egyaránt.
Ha ezeket a döccenőket közepes játékosokkal simítjuk, akkor tényleg maradéktalanul elégedett leszek én is.
nasheem
SirPub
megyerikrisz
SirPub
ikuvihar
5. éves opcióval játszott tavaly.Tavaly is az alatt volt, én úgy tudom. De ha nem, akkor bocs!? Bates most fog tag alatt játszani.Egész biztos jönnek még veteránok bőven. A legnagyobb kérdés most Waynes megtartása vagy elküldése. Ha tudunk potens CBt hozni, akkor őt egész biztos kirakjuk. Haden, Bouye, Alford, évi 5-6 milkáért valószínű aláírna rövid szerződéseket is. CBt ráadásul mindig draftolunk, így Awuzie, Hilton és Apple mellé legalább 2-3 ember érkezik még.Azért egy Bates hosszabbítás jól esne. Tag alatt jó volt, de ez nem garancia, hogy most us az lesz.
nasheem
SirPub
megyerikrisz
SirPub
(ez lesz az első tag éve)
Szerkesztette: nasheem
Tavaly is az alatt volt, én úgy tudom. De ha nem, akkor bocs!? Bates most fog tag alatt játszani.Egész biztos jönnek még veteránok bőven. A legnagyobb kérdés most Waynes megtartása vagy elküldése. Ha tudunk potens CBt hozni, akkor őt egész biztos kirakjuk. Haden, Bouye, Alford, évi 5-6 milkáért valószínű aláírna rövid szerződéseket is. CBt ráadásul mindig draftolunk, így Awuzie, Hilton és Apple mellé legalább 2-3 ember érkezik még.Azért egy Bates hosszabbítás jól esne. Tag alatt jó volt, de ez nem garancia, hogy most us az lesz.
nasheem
SirPub
megyerikrisz
Ha Mathieu nem kap túl nagy pénzt, akkor jó esély van a megegyezésre, mert Marcus Williams 26 évesen 5 év 70M, 37M garantálttal írt alá, ami kifejezetten csapatbarát szerződés.Egész biztos jönnek még veteránok bőven. A legnagyobb kérdés most Waynes megtartása vagy elküldése. Ha tudunk potens CBt hozni, akkor őt egész biztos kirakjuk. Haden, Bouye, Alford, évi 5-6 milkáért valószínű aláírna rövid szerződéseket is. CBt ráadásul mindig draftolunk, így Awuzie, Hilton és Apple mellé legalább 2-3 ember érkezik még.Azért egy Bates hosszabbítás jól esne. Tag alatt jó volt, de ez nem garancia, hogy most us az lesz.
nasheem
SirPub