Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Idén nagyonis volt/van.
nasheem
Valjuk meg, volt honnan előrelépni....hátra már nem tudtunk volna!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Remek, akkor alakul a L 😒

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Miknar Cincinnati Bengals 515
Reiff IR-en, Awuzie covid listán

Szerkesztette: Miknar
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Ne legyetek már ilyen kishitűek. Van egy minden poszton kiegyensúlyozott csapat néhány kiemelkedő játékossal. Nézzétek már meg a jelenlegi AFC-t. Az hogy PO nem kérdés, szeintem a csoportot is behúzzátok. Ilyen visszahordós bénázás meg nem lesz minden fordulóban. Szerintem meg kell ragadni az alkalmat és a többi csapat gyengélkedését. Lehet jövőre több lesz a sérülés és a többi csapat is erősödhet. Most kell a 200%, ehhez kellene egy jó motivátor, akit még nem látok.
astroid
Ennek semmi köze a kishitűséghez. Szerintem a broncókat pl leverjük és ugyanezt vártam a 49ers ellen is. És még azt sem mondom, hogy a rájátszásban totál esélytelenek lennénk az első körben.
Szimplán annyit írtam, hogy nem gáz ha nem jön össze idén és ezért nem akasztott ki nagyon a zakó.

A csapat még nincs kész. Helyre kell tenni pár dolgot, hogy igazán esélyesek legyünk. Van rá minimum 2 évünk. Idegeskedni ráérünk majd akkor, amikor előszür érezzük, hogy nincs előrelépés. Idén nagyonis volt/van.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 433 — greenmedia10@gmail.com
PO, nem PO ez idén ebben az AFC-ben nettó rulett. Minden csapatnak van Achilles sarka. Sérülések, gyenge D vagy O vagy QB, nálunk ez a HC leginkább. Az dönt, kinek lesz szerencséje.
Én nem bánom, ha idén nem jutunk be. A lényeg, hogy képben legyünk a végéig, érezze a sok fiatal a tétet. Jövőre illetve utána lehet még hozni prémium FA-t drágán, aztán lesz fejvakarós, mikor el kell kezdeni megfizetni a sztárokat: Williams, Burrow, Higgins, Jamarka stb… McPherson 😃
SirPub
Az a durva, hogy ha most a héten bukunk, még mindig nyitott lesz a csoport, mert nem látom a Ravenst (GB), Steelerst (Titánok) nyerni, és a Browns is jó ha a vizesfiúval ki tud állni ilyen Covid helyzetben, pedig ők lendületben voltak. A Ravens elleni lesz a döntő meccs a PO-ról, és csak a csoportgyőztes lesz tőlünk rájátszásban.
Szipeter
A héten nem veszítünk. Uff. 😊 (Bár ki tudja, a vírus mennyire kavar be.)
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
PO, nem PO ez idén ebben az AFC-ben nettó rulett. Minden csapatnak van Achilles sarka. Sérülések, gyenge D vagy O vagy QB, nálunk ez a HC leginkább. Az dönt, kinek lesz szerencséje.
Én nem bánom, ha idén nem jutunk be. A lényeg, hogy képben legyünk a végéig, érezze a sok fiatal a tétet. Jövőre illetve utána lehet még hozni prémium FA-t drágán, aztán lesz fejvakarós, mikor el kell kezdeni megfizetni a sztárokat: Williams, Burrow, Higgins, Jamarka stb… McPherson 😃
SirPub
Az a durva, hogy ha most a héten bukunk, még mindig nyitott lesz a csoport, mert nem látom a Ravenst (GB), Steelerst (Titánok) nyerni, és a Browns is jó ha a vizesfiúval ki tud állni ilyen Covid helyzetben, pedig ők lendületben voltak. A Ravens elleni lesz a döntő meccs a PO-ról, és csak a csoportgyőztes lesz tőlünk rájátszásban.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
no Baltimore Ravens 7 301
Jo a jovokep, de iden is meg boven lehet keresnivalo barki ellen, hogy ki lehessen hivni a KC-t. A bills, pats, chargers, colts, titans ( amig ilyen serult ), denver, raiders, browns ellen boven van esely es nem kell hozza sokat almodni. Persze ti is ide tartoztok, akar 500 yard es sima liba is benne van a pakliban ahogy mindenkinel.
több mint 2 éve
Ne legyetek már ilyen kishitűek… …Most kell a 200%, ehhez kellene egy jó motivátor, akit még nem látok.
astroid
Kijelentésedben a válasz kedves ellenfél drukker

PIT szurkolóként nyilván furcsa lehet hogy miért vagyunk ilyen negatívak, mióta kb egy évtizede olyan edzőtök van akinek nem volt még negatív szezonja

Én a keretünkben nem kételkedem. Tényleg! Hiányposztok persze vannak mint mindenhol de ez egy jó és szerethető csapat.

Viszont szűk 2 szezon alatt hány olyan meccse volt Burrowéknak Ahol bemutattunk egy nagy comebacket, vagy egy GW driveot? Segítek: egy sem

Azt pedig nem vagyok hajlandó elhinni, hogy ez a keret hibája

De cáfoljon rám mindenki!! Legyen PO és egy AFC döntő már akkor 😀

Szerkesztette: Miknar
több mint 2 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 254
Taylorék nálam még kapnának egy évet talán a felturbózott kerettel, és ha akkor sem sikerül, akkor valami potensebb szakembert keresnék.
Willie Parker
Remélem kib.sszátok Tomlint és átjön hozzánk 😀
nasheem
bebaszna...
több mint 2 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
Ne legyetek már ilyen kishitűek. Van egy minden poszton kiegyensúlyozott csapat néhány kiemelkedő játékossal. Nézzétek már meg a jelenlegi AFC-t. Az hogy PO nem kérdés, szeintem a csoportot is behúzzátok. Ilyen visszahordós bénázás meg nem lesz minden fordulóban. Szerintem meg kell ragadni az alkalmat és a többi csapat gyengélkedését. Lehet jövőre több lesz a sérülés és a többi csapat is erősödhet. Most kell a 200%, ehhez kellene egy jó motivátor, akit még nem látok.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Taylorék nálam még kapnának egy évet talán a felturbózott kerettel, és ha akkor sem sikerül, akkor valami potensebb szakembert keresnék.
Willie Parker
nasheem
Az nekünk miért lenne jó? *hányóemoji*
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 388
Willie Parker
nasheem
Vele nem járnátok jól szerintem, mert abszolút nincs kötődése az off-hez
több mint 2 éve
Willie Parker

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 388
Teljesen egyetértek veled nasheem.

Az előrelépés bôven megvan idén. Egy meccset buktunk az STn, ha 17ből 1 marad ez a szám az hibahatáron belüL van nálam

Az idegeskedést meg valami csoda folytán el tudom engedni már, valószínűleg nem lesz PO és látva az utolsó 2 meccsünket nem is biztos hogy baj ez: kell az a minél magasabban draftolt falember

Az egész szezonunkon érződik hogy egy baromi tehetséges roster limitálva van egy közepes edzői munkával

Nagyon megnéznék más edzőt itt de félek pont a tehetségünk lesz a végzetünk: annyira nem leszünk rosszak hogy Taylort kirúgják, de vele félek itt a plafon

Pedig Burrowék volt sikeredzője épp szabad…
Miknar
Szerintem nektek el kell kezdeni turbózni most a két falat, hogy legyen tehetség és mélység ott is és kb kész vagytok, mert a playmakereitek (QB, RB, WR, CB, S) mindkét oldalon megvannak. Egy prémium pass rusher nem ártana még.

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 2 éve
Teljesen egyetértek veled nasheem.

Az előrelépés bôven megvan idén. Egy meccset buktunk az STn, ha 17ből 1 marad ez a szám az hibahatáron belüL van nálam

Az idegeskedést meg valami csoda folytán el tudom engedni már, valószínűleg nem lesz PO és látva az utolsó 2 meccsünket nem is biztos hogy baj ez: kell az a minél magasabban draftolt falember

Az egész szezonunkon érződik hogy egy baromi tehetséges roster limitálva van egy közepes edzői munkával

Nagyon megnéznék más edzőt itt de félek pont a tehetségünk lesz a végzetünk: annyira nem leszünk rosszak hogy Taylort kirúgják, de vele félek itt a plafon

Pedig Burrowék volt sikeredzője épp szabad…
több mint 2 éve
Persze, simán lehet. Én nem látok benne többet Fieldsnél, de alig volt pályán. Kiderül.

több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Igen pont erre gondoltam. Burrow miatt cserélnétek az egész rostet egy az egyben. Fasza ez a 49ers. De túl jó. Ezért nem lesz draftról qb-tek. Így. Egy egy conf döntő tűnik maxnak. Viszont amíg mi gyengék vagyunk, szívesen szurkolok nektek.
nasheem
ezt nem értem, most húztuk Lance-t. aki kicsit nyers de magasabb a plafonja, mint Fields/Jones-nak.

több mint 2 éve
Igen pont erre gondoltam. Burrow miatt cserélnétek az egész rostet egy az egyben. Fasza ez a 49ers. De túl jó. Ezért nem lesz draftról qb-tek. Így. Egy egy conf döntő tűnik maxnak. Viszont amíg mi gyengék vagyunk, szívesen szurkolok nektek.

több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Hát nem tudom, engem nem akasztott ki a meccs (nagyon).
Az ST bénázott, pedig mindeddig nagyon stabil és közel ligaelit egység voltak. Egyszer belefér. Oké elment a meccs rajtuk, de többet nem fog. A csapatépítés szempontjából nem számít hogy ez a meccs zakó lett.
Nézzünk messzebbre, mert úgyis tök mindegy, hogy idén lesz-e PO (és egy elsőkörös kizúgás) vagy sem. Tudom, jó lenne a PO rutin, de majd szerzünk jövőre és azután.

A D legalább a hosszú drive-okat jó arányban megakasztotta. A végén nagyon hiányzott Hendrickson, így ott már nem tuduk tartani őket. De 20 pontot kapni ilyen ST teljesítmény mellett minimum közepes szint. Egyszerre megfogni Kittle-t, Samuelt és Aiyukot baromi nehéz. Ha lett volna Wilson, ADG vagy Gaither (a 2 legjobb cover LBnk és a cseréjük), akkor sima a meccs. Oké, náluk meg Mitchell hiányzott, de egy RB nem lehet akkora hatással, mint egy foghatatlan TE. Szóval a D hozott hiányzokkal együtt is egy jó átlagos szintet. Idén többet nem vártam tőlük. Nem hagytuk hogy uralja a labdát a 49ers, meccsben tartpották a csapatot. Pipa.

Az O pedig, amikor igazán nagy volt a tét, hát valami hihetetlen jól teljesített. Higgins, Boyd és Burrow zseni volt, Chase pedig Chase. Hol idegesítő drop, hol istenien megfutott útvonalak. Újonc. Ha levetkőzi a dropokat (nem könnyű, de nem is lehetetlen), akkor egész biztos ligaelit WR lesz. A skill pozíciós teljesítményünk olyan volt (ismét), hogy nyugodtan nézhetünk a következő szezonok elé. Persze Burrownak volt pár nagyon csúnyán megdobott labdája, de megúsztuk a turnovereket. Ő is javulni fog ebben (hisz alig több mint újonc), de már most sem rossz. McPharson pedig még egyértelműbb, hogy levetkőzi ezeket a hülye hibákat. A kicker poszt is pipa.

Szóval a meccs csak megerősített benne, hogy rosterben iszonyú jól állunk. Ezért nem idegesített a vereség. És higgyétek el, hogy Mitchell, Kittle, Samuel, Aiyuk vagy bárki más ellenére a 49ers FO is azonnal cserélné a saját rosterüket a miénkre (na jó Trent Williams egy állat. Őt soha senki nem cseréné senkire), egyszerűen azért, mert viszonylag simán együtt tarthatók vagyunk még 2-3 évig és a végén, ha egyelőre nagyon halványan és rengeteg bizonytalansággal, de feldereng egy nagyon potens PO csapat. Egy igazi kontender. elbaszni persze el lehet. És azok között vannak is bajaink, akik ezt megtehetik.

A stáb valóban töketlen. A meccsterveink nagyon gyakran nem működnek. Értem én, hogy az identitásunk a stabil futójáték, de a tökömért kell erőltetni, ha a passzjáték levédekezését nem tudja megoldani az ellenfél? A negyedik kísérletes döntések pedig... Na mindegy. HC-t és OC-t cserélni könnyebb, mint ilyen keretet összerakni. Ha most POba megyünk, akkor tuti marad Taylor és Callahan is. Ha kizúgunk, akkor van remény a váltásra. De ha nem zavarjuk el őket, akkor is bízhatunk benne, hogy
1. Taylor fejlődik (azért vannak erre utaló jelek)
2. épül a playbook
3. találunk ligaelit pozíciós edzőket és talán koordinátort is, mert már nem vagyunk reménytelen franchise

Úgyhogy szar volt elaludni este, de ha messzebbre nézünk, akkor még ez a meccs is inkább pozitív volt. Who dey!
nasheem
kis kiegészítés, nem CSAK Mitchell hiányzott, hanem 3 kezdő CB-nk(Verrett Moseley, D. Johnson), kezdő LB. Így nem értettem miért nem ment rá Burrow a rookie CB-re többet, vagy a másik rettenet csere CB-re Normanra.
Szerintem ha cserélnénk, max Burrow-t cserélném 😀

a difi a ST volt, elképesztő hogy van nálunk is szarabb tegnap. illetve a playhívás és a DL, Bosa megkapta a kívánságát, hogy bezsákolhatta a cimboráját. majd lejátsszák XBOX-on valamelyik nap 😀

Jó lesz ez Burrow-val, ha lesz aki segíti a playhívással. tegnap nem bíztak benne eléggé.

több mint 2 éve
Hát nem tudom, engem nem akasztott ki a meccs (nagyon).
Az ST bénázott, pedig mindeddig nagyon stabil és közel ligaelit egység voltak. Egyszer belefér. Oké elment a meccs rajtuk, de többet nem fog. A csapatépítés szempontjából nem számít hogy ez a meccs zakó lett.
Nézzünk messzebbre, mert úgyis tök mindegy, hogy idén lesz-e PO (és egy elsőkörös kizúgás) vagy sem. Tudom, jó lenne a PO rutin, de majd szerzünk jövőre és azután.

A D legalább a hosszú drive-okat jó arányban megakasztotta. A végén nagyon hiányzott Hendrickson, így ott már nem tuduk tartani őket. De 20 pontot kapni ilyen ST teljesítmény mellett minimum közepes szint. Egyszerre megfogni Kittle-t, Samuelt és Aiyukot baromi nehéz. Ha lett volna Wilson, ADG vagy Gaither (a 2 legjobb cover LBnk és a cseréjük), akkor sima a meccs. Oké, náluk meg Mitchell hiányzott, de egy RB nem lehet akkora hatással, mint egy foghatatlan TE. Szóval a D hozott hiányzokkal együtt is egy jó átlagos szintet. Idén többet nem vártam tőlük. Nem hagytuk hogy uralja a labdát a 49ers, meccsben tartpották a csapatot. Pipa.

Az O pedig, amikor igazán nagy volt a tét, hát valami hihetetlen jól teljesített. Higgins, Boyd és Burrow zseni volt, Chase pedig Chase. Hol idegesítő drop, hol istenien megfutott útvonalak. Újonc. Ha levetkőzi a dropokat (nem könnyű, de nem is lehetetlen), akkor egész biztos ligaelit WR lesz. A skill pozíciós teljesítményünk olyan volt (ismét), hogy nyugodtan nézhetünk a következő szezonok elé. Persze Burrownak volt pár nagyon csúnyán megdobott labdája, de megúsztuk a turnovereket. Ő is javulni fog ebben (hisz alig több mint újonc), de már most sem rossz. McPharson pedig még egyértelműbb, hogy levetkőzi ezeket a hülye hibákat. A kicker poszt is pipa.

Szóval a meccs csak megerősített benne, hogy rosterben iszonyú jól állunk. Ezért nem idegesített a vereség. És higgyétek el, hogy Mitchell, Kittle, Samuel, Aiyuk vagy bárki más ellenére a 49ers FO is azonnal cserélné a saját rosterüket a miénkre (na jó Trent Williams egy állat. Őt soha senki nem cseréné senkire), egyszerűen azért, mert viszonylag simán együtt tarthatók vagyunk még 2-3 évig és a végén, ha egyelőre nagyon halványan és rengeteg bizonytalansággal, de feldereng egy nagyon potens PO csapat. Egy igazi kontender. elbaszni persze el lehet. És azok között vannak is bajaink, akik ezt megtehetik.

A stáb valóban töketlen. A meccsterveink nagyon gyakran nem működnek. Értem én, hogy az identitásunk a stabil futójáték, de a tökömért kell erőltetni, ha a passzjáték levédekezését nem tudja megoldani az ellenfél? A negyedik kísérletes döntések pedig... Na mindegy. HC-t és OC-t cserélni könnyebb, mint ilyen keretet összerakni. Ha most POba megyünk, akkor tuti marad Taylor és Callahan is. Ha kizúgunk, akkor van remény a váltásra. De ha nem zavarjuk el őket, akkor is bízhatunk benne, hogy
1. Taylor fejlődik (azért vannak erre utaló jelek)
2. épül a playbook
3. találunk ligaelit pozíciós edzőket és talán koordinátort is, mert már nem vagyunk reménytelen franchise

Úgyhogy szar volt elaludni este, de ha messzebbre nézünk, akkor még ez a meccs is inkább pozitív volt. Who dey!

Szerkesztette: nasheem

több mint 2 éve
Callahant el lehet küldeni, de akkor csomagold mellé azt, aki a playeket hívja. Mert a Bengals esetében ezt Taylor csinálja.
A meccs a ST-n ment el, két TO, amiből kaptunk 10 pontot, egy kihagyott FG, ez nem fért bele. Voltak hibák a D és az O oldalon is dögivel, de a különbséget ez adta.
munoz
Ez így van, a ST alulteljesített. Eddig egész szezonban jók voltak viszonylag, benne van egy gyenge meccs.
De ahogy meme írja megnyerhettük volna, ha az OT-ban nem kezdünk beszari, konzerv módon futni. Jaj, csak el ne basszuk, csak a tutit. Faszom, Burrow pontos volt 8-12 járda között. Még az előző playben is. Erre futunk. Kurva mérges vagyok! Ráadásul így csak két órát aludtam. 😡

több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Callahant el lehet küldeni, de akkor csomagold mellé azt, aki a playeket hívja. Mert a Bengals esetében ezt Taylor csinálja.
A meccs a ST-n ment el, két TO, amiből kaptunk 10 pontot, egy kihagyott FG, ez nem fért bele. Voltak hibák a D és az O oldalon is dögivel, de a különbséget ez adta.
munoz
Ő is mehetne.... Ez a meccs megmutatta a hiányosságokat!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
Szétvet az ideg, a sírból hoztuk vissza, nyertük meg az OT-t, csak azért hogy végül elbukjuk ilyen gyalázatos módon. Le kell védeni egy pályát bakker, nem volt egy értelmes drivejuk az egész meccsen, erre mikor meg kellene hogy törjenek, akkor simán átmennek rajtunk...