Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 3 éve
? Bates most fog tag alatt játszani.Egész biztos jönnek még veteránok bőven. A legnagyobb kérdés most Waynes megtartása vagy elküldése. Ha tudunk potens CBt hozni, akkor őt egész biztos kirakjuk. Haden, Bouye, Alford, évi 5-6 milkáért valószínű aláírna rövid szerződéseket is. CBt ráadásul mindig draftolunk, így Awuzie, Hilton és Apple mellé legalább 2-3 ember érkezik még.Azért egy Bates hosszabbítás jól esne. Tag alatt jó volt, de ez nem garancia, hogy most us az lesz.
Kelleni is fog, mert elég vékony a poszt. Veterán safety viszont alig maradt a piacon. Oda nehéz lesz minőségi cserét találni. De legyen ez a legnagyobb problémája a keretünknek 😊
DT is fog jönni. Ott van is választék a draft hátsó köreiben és az FAn egyaránt.
Ha ezeket a döccenőket közepes játékosokkal simítjuk, akkor tényleg maradéktalanul elégedett leszek én is.
Ja, és azért örülnék, ha Spainnel hosszabbítanánk. Őt csíptem.
nasheem
SirPub
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Egész biztos jönnek még veteránok bőven. A legnagyobb kérdés most Waynes megtartása vagy elküldése. Ha tudunk potens CBt hozni, akkor őt egész biztos kirakjuk. Haden, Bouye, Alford, évi 5-6 milkáért valószínű aláírna rövid szerződéseket is. CBt ráadásul mindig draftolunk, így Awuzie, Hilton és Apple mellé legalább 2-3 ember érkezik még.Azért egy Bates hosszabbítás jól esne. Tag alatt jó volt, de ez nem garancia, hogy most us az lesz.
Kelleni is fog, mert elég vékony a poszt. Veterán safety viszont alig maradt a piacon. Oda nehéz lesz minőségi cserét találni. De legyen ez a legnagyobb problémája a keretünknek 😊
DT is fog jönni. Ott van is választék a draft hátsó köreiben és az FAn egyaránt.
Ha ezeket a döccenőket közepes játékosokkal simítjuk, akkor tényleg maradéktalanul elégedett leszek én is.
nasheem
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
6.8at kapott tavaly tőlünk, és most máshol se fog többet. Térdműtét volt, még ha nem is a legkomplikáltabb. Mindkét félnek előnyös lehetne egy újabb, hasonló összegű, 1 éves deal.Egész biztos jönnek még veteránok bőven. A legnagyobb kérdés most Waynes megtartása vagy elküldése. Ha tudunk potens CBt hozni, akkor őt egész biztos kirakjuk. Haden, Bouye, Alford, évi 5-6 milkáért valószínű aláírna rövid szerződéseket is. CBt ráadásul mindig draftolunk, így Awuzie, Hilton és Apple mellé legalább 2-3 ember érkezik még.Szerintem Ogunjobit visszahozzuk, csak még neki is szoknia kell a csillagászati összeg után, hogy meg kell elégednie 6-7 millióval.
nasheem
Nem gondolom, hogy bármi komoly baja lenne, csak a macik rájöttek, hogy óriási hülyeséget csináltak és így faroltak ki az üzletből.
ikuvihar
több mint 3 éve
Az FO tavaly és idén is nagyon jól vizsgázott. Ígéretesek a draftok és az igazolások többsége is ült. Engem ők ezzel megvettek. A keret egész jó lesz. Mondjuk az AFC brutál erős, ami nem könnyít a helyzetünkön.
Azt gondolom, hogy hosszabb távon az edzőinken fog múlni a sikerességünk. Meg persze a szerencsén.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Egész biztos jönnek még veteránok bőven. A legnagyobb kérdés most Waynes megtartása vagy elküldése. Ha tudunk potens CBt hozni, akkor őt egész biztos kirakjuk. Haden, Bouye, Alford, évi 5-6 milkáért valószínű aláírna rövid szerződéseket is. CBt ráadásul mindig draftolunk, így Awuzie, Hilton és Apple mellé legalább 2-3 ember érkezik még.Szerintem Ogunjobit visszahozzuk, csak még neki is szoknia kell a csillagászati összeg után, hogy meg kell elégednie 6-7 millióval.
nasheem
Nem gondolom, hogy bármi komoly baja lenne, csak a macik rájöttek, hogy óriási hülyeséget csináltak és így faroltak ki az üzletből.
több mint 3 éve
Számomra az idei FA piac több egy jól sikerült igazolás sorozatnál. Számomre kétséges volt, de a FO bebizonyította, hogy tényleg hajlandóak az eddigi töketlenkedések után all-in menni a piacon és elkölteni a teljes keretet. És mindezt okosan csinálják.Most már tényleg elhiszem, hogy a következő évek valamelyikében gyűrűi is lehet.
több mint 3 éve
Burrow ráírt Collinsra, hogy megszületett a deal?Collins:
“Nyugi ember, az új testőröd a városban van” 😎
Amerikai szlengben jobban hangzik, de a lényeg átjön.
több mint 3 éve
Egész biztos jönnek még veteránok bőven. A legnagyobb kérdés most Waynes megtartása vagy elküldése. Ha tudunk potens CBt hozni, akkor őt egész biztos kirakjuk. Haden, Bouye, Alford, évi 5-6 milkáért valószínű aláírna rövid szerződéseket is. CBt ráadásul mindig draftolunk, így Awuzie, Hilton és Apple mellé legalább 2-3 ember érkezik még. Kelleni is fog, mert elég vékony a poszt. Veterán safety viszont alig maradt a piacon. Oda nehéz lesz minőségi cserét találni. De legyen ez a legnagyobb problémája a keretünknek 😊
Szerkesztette: nasheem
több mint 3 éve
Rosszul fogalmaztam. Nyilván keresni kell a lehetőséget, hiszen, akár még topszintre pozicionált játékosokat is lehet olcsón szerezni (lásd: Bozeman esete). De ha nem jön egyetlen nagy név sem (a pletykákban szereplő J. Reed, Gilmore, stb.), hanem csak hasznos kiegészítőket kukázunk, nálam a mostani FA akkor is A+ lesz.Szerintem Bengals viszonylatban ki lett maxolva az FA piac, ha még valami akciós játékos beesik, az már csak hab a tortán. A legfontosabb need az OL volt, mindenki egyetért abban, hogy ott egy erős upgrade történt.Nem értek egyet. Gondolj csak bele, hogy az előző szezonban mekkora pluszt jelentettek a tier3 vagy az alatti játékosok. Bj Hillről azt se tudtuk ki, Ogunjobi töltelék volt, Apple-t inkább nem is szerettük volna mint igen. Aztán bőven volt részük a sikerben. Szóval kellenek ezek, nem is nagy pénzekből beszélünk, csak sikerüljön ugyanolyan jól válogatni, mint tavaly. Viszonyításként, Waynes kivágásával kb 3 ilyen játékosra lenne lé.
Egy passrusher, egy DT, egy CB vagy egy coverben is jó LB persze elférne a keretben, de azt gondolom, hogy ezek a drafton többé-kevésbé orvosolható hiányosságok.
munoz
megyerikrisz
több mint 3 éve
Szerintem Bengals viszonylatban ki lett maxolva az FA piac, ha még valami akciós játékos beesik, az már csak hab a tortán. A legfontosabb need az OL volt, mindenki egyetért abban, hogy ott egy erős upgrade történt.Nem értek egyet. Gondolj csak bele, hogy az előző szezonban mekkora pluszt jelentettek a tier3 vagy az alatti játékosok. Bj Hillről azt se tudtuk ki, Ogunjobi töltelék volt, Apple-t inkább nem is szerettük volna mint igen. Aztán bőven volt részük a sikerben. Szóval kellenek ezek, nem is nagy pénzekből beszélünk, csak sikerüljön ugyanolyan jól válogatni, mint tavaly. Viszonyításként, Waynes kivágásával kb 3 ilyen játékosra lenne lé.
Egy passrusher, egy DT, egy CB vagy egy coverben is jó LB persze elférne a keretben, de azt gondolom, hogy ezek a drafton többé-kevésbé orvosolható hiányosságok.
munoz
több mint 3 éve
Szerintem Bengals viszonylatban ki lett maxolva az FA piac, ha még valami akciós játékos beesik, az már csak hab a tortán. A legfontosabb need az OL volt, mindenki egyetért abban, hogy ott egy erős upgrade történt. Egy passrusher, egy DT, egy CB vagy egy coverben is jó LB persze elférne a keretben, de azt gondolom, hogy ezek a drafton többé-kevésbé orvosolható hiányosságok.
több mint 3 éve
A DT és a S poszt se vastag, de szvsz még a piacon se végeztünk. Nagyon kéne még pár középkategóriás játékos, hogy a drafton valóban az elérhető legjobbakat húzhassuk.Sajna a Tampa kiveszi majd előttünk, feljönni pedig biztosan nem fogunk ilyen FA után.Felőlem bármit megérdemel, csak hozzuk az első kör végén Ziont LG-be😀LT: Jonah WilliamsNa, ez nagyon komoly. Ennek a stábnak tényleg el lehet hinni, amit mondanak, mert meg is teszik. Nagyon tetszik hogy Williamsen kívül kiraktak mindenkit, Carman pedig megérdemel még egy esélyt egy új poszton.
LG: Jackson Carman
C: Ted Karras
RG: Alex Cappa
RT: La'el Collins
Nem elit a fal, de nem is kell az legyen. Szinte minden más az az O-ban, de ez már elég lesz egy átlag vagy akár jobb szintre is. Szép munka!
alatriste
Mikey
megyerikrisz
CB most már a legnagyobb needünk, Applet nem jó érzés a kezdők között látni.
Szipeter
több mint 3 éve
Sajna a Tampa kiveszi majd előttünk, feljönni pedig biztosan nem fogunk ilyen FA után.Felőlem bármit megérdemel, csak hozzuk az első kör végén Ziont LG-be😀LT: Jonah WilliamsNa, ez nagyon komoly. Ennek a stábnak tényleg el lehet hinni, amit mondanak, mert meg is teszik. Nagyon tetszik hogy Williamsen kívül kiraktak mindenkit, Carman pedig megérdemel még egy esélyt egy új poszton.
Nem elit a fal, de nem is kell az legyen. Szinte minden más az az O-ban, de ez már elég lesz egy átlag vagy akár jobb szintre is. Szép munka!
alatriste
Mikey
megyerikrisz
CB most már a legnagyobb needünk, Applet nem jó érzés a kezdők között látni.
több mint 3 éve
Felőlem bármit megérdemel, csak hozzuk az első kör végén Ziont LG-be😀LT: Jonah WilliamsNa, ez nagyon komoly. Ennek a stábnak tényleg el lehet hinni, amit mondanak, mert meg is teszik. Nagyon tetszik hogy Williamsen kívül kiraktak mindenkit, Carman pedig megérdemel még egy esélyt egy új poszton.
alatriste
Mikey
több mint 3 éve
Reed és Gilmore van képben még. De DTt hozhatunk a draftról is. Ugyanez igaz a siettetőre.Ossai ha felépül majd teljesen szerintem fasza lesz.
több mint 3 éve
Én még mindig nagyon bízok egy bizonyos Ossaiban is; aki tavaly a 3. körös választásunk volt és mindenki el volt tőle ájulva az előszezonban hogy a legjobb D játékos volt, míg meg nem sérült egész évreAz pedig külön öröm, hogy Burrow komoly melót tesz a toborzásba. Vezér lesz(?) a srác.Lássuk be, az ő bőrére megy a játék. 😃
nasheem
De igen, ott van és csinálja. Nem valahol hever a napon és várja a csodát.
Na, mi kell még? CB, LB és DT?
SirPub
Mellesleg azért remélem ha Carman marad azért minimum Spaint visszaigazoljuk ha olyan marad a jákéka mint tavaly. De természetesen kint már Trettert követelik, akkor lehetne Ő a C, és Karras az LG. De ez már túl szép 😀
Ossaiban viszont valamiért nagyon bízok
több mint 3 éve
Az pedig külön öröm, hogy Burrow komoly melót tesz a toborzásba. Vezér lesz(?) a srác.Lássuk be, az ő bőrére megy a játék. 😃
nasheem
De igen, ott van és csinálja. Nem valahol hever a napon és várja a csodát.
Na, mi kell még? CB, LB és DT?
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
LT: Jonah WilliamsNa, ez nagyon komoly. Ennek a stábnak tényleg el lehet hinni, amit mondanak, mert meg is teszik. Nagyon tetszik hogy Williamsen kívül kiraktak mindenkit, Carman pedig megérdemel még egy esélyt egy új poszton.
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
LT: Jonah Williamsazért a miami tapasztalatok alapján nem lennék nyugodt karras miatt mint C, de valóban tavalyhoz képest ég és föld
alatriste
több mint 3 éve
LT: Jonah WilliamsLG: Jackson Carman

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Az pedig külön öröm, hogy Burrow komoly melót tesz a toborzásba. Vezér lesz(?) a srác.Lesz???
nasheem
Szerintem inkább már az!!!
több mint 3 éve
Az pedig külön öröm, hogy Burrow komoly melót tesz a toborzásba. Vezér lesz(?) a srác.
több mint 3 éve
Bár első körbe így is falba húznék, de BPA alapon O- vagy D-line.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Minden insider lehozta 😊Akkor simán egy elfogadható fal lesz Joey előtt. Már amennyiben egészséges tud maradni az egység.
Miknar