Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 2 éve
meme
2 102
Callahant azonnal elküldeni! Tökéletesen alkalmatlan OC-nek! Mindenki látta, hogy nem megy a futás! Összehozzuk passzokból az egyenlítést. Erre ez az alkalmatlan faszkarika a hosszabításban mit csinál? FUTAT! Ha az én alkalmazottam lenne, hétfőn már ott figyelne a felmondólevél!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Elvileg visszatérnek a hiányzók a falba, reméljük stabilabb lesz a az O.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
A következő három meccset ha hozzuk, és nagyjábol a többin jön a papírforma, akkor megvan a csoport első helye, az utólsó kettő nélkül is. A 49 lesz a legnehezebb, plusz a Browns győzelme is kellene most, és azután a LA ellen pedig nem. Jó lenne ha a KC meccsen már nem lenne tét, de ehhez olyat kellene csinálnunk, amit ezer éve nem: 3 nyerni zsinórban.
több mint 2 éve
nhm
1 254
Sima PO lesz meglátjátok (az uccsó meccsen fog múlni. 😊 ) , ott meg már bármi lehet....
több mint 2 éve
Miknar
515
Tovabbra sem kerdes hogy a drafton falember kell Oke, tavaly a Chase huzas nagyon ult es bejott ugy nez ki, de igazabol ilyen kevesnek latom a problemat.
Mint Joey a husos pitevel..
A QB jo, az elkapo brigad jo, a futo jo.
Mi hibadzik? A fal, ami tudna adni +2 mp-et (legalabb)
Ennyire vagyunk egy komoly elorelepestol szereny velemenyem szerint. 😊
Addig pedig idenre maradnak a csoda meccsek amikor mindenki (a falbol) extrat hoz, es egy bottom5 falbol egy kozepesnek kepesek latszani (amihez azert Pollack elengedhetetlen volt)
Ez a chargers elleni meccs pont olyan volt, mint barmelyik a tavalyi szezonban. A fal nelkuli qb elete, korulbelul :/
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Azért kár érte, mert nyerhető lett volna, ha az elején nincs a két turnover illetve a falban két zászló. Villámgyorsan nagy lett a hátrány, ami rányomta a bélyegét a playhívásra. Plusz a sérülések. De ez van, tudtuk hogy nem lesz a alapszakasz vége egy majális. Menni kell tovább, remélhetőleg minél több egészséges kezdővel.
több mint 2 éve
A védőfal léket kapott és ezzel el is dőlt a meccs. Nem tudtunk futni, nem tudtuk tartania labdát. A Chargers pedig ha labdához jut mindnekire veszélyes. Kár érte, de nem a vereség a legnagyobb baj. Ha a sérültjeink nem térnek vissza, vagy visszatérnek, de messze nem teljes értékűen, akkor újabb kellemetlen meccsek jöhetnek. Perpillanat ez zavar a legjobban, úgyhogy várom nagyon az injury reportokat...
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
munoz
1 213
Nem szoktam feladni a meccsnézést, de ezúttal 24-0-nál felálltam. Talán jó is, mert az összefoglalót megnézve biztos felrobbantam volna, amikor 2 pontos hátrányban FG távolságban elvesztettük a labdát, és fumble visszhordás után elment a meccs.Amíg néztem én is azt éreztem, hogy a toldozott-foldozott OL miatt bukunk, nem tudunk futni, Joe nem kapott levegőt, és ha nem is vesztettük el a labdát, a Chargers akkor is short fieldekről indult.
Burrow kisujja remélem gyorsan helyre jön.
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Ez nem sikerült valami jól. Ha kiesik több kezdő azt nem bírjuk el, tegnap pedig nem csak egy hiányzott. Remélem hamar felépül mindenki!
több mint 2 éve
Macskamacik feladata kipipálva.Előbb is látszódott nálam…Cincinnati szurkolók figyelmébe azért a Bearcats mai meccsét is ajánlanám, otthon a Nippert Stadiumban játszik a csapat konferenciadöntőt a Houston ellen magyar idő szerint 22 órától (az Arena4+ is közvetíti). A tét a csoportelsőség mellett nemcsak a veretlen szezon, hanem a top4, azaz a rájátszás, ami legalább akkora teljesítmény lenne mintha a Bengals megnyerné ebben a szezonban a Super Bowlt...
Valóban jól néz ki! Reméljük legyőzzük a vihart!
SirPub
Coming 🔜…#Blackcats on a championship stage. pic.twitter.com/LsYfr4VN7k
— Coach Mike Tressel (@CoachMikeTress) December 3, 2021
r.baggio
Most már jöhet az a bizonyos "másik fele"
is.
több mint 2 éve
Előbb is látszódott nálam…Cincinnati szurkolók figyelmébe azért a Bearcats mai meccsét is ajánlanám, otthon a Nippert Stadiumban játszik a csapat konferenciadöntőt a Houston ellen magyar idő szerint 22 órától (az Arena4+ is közvetíti). A tét a csoportelsőség mellett nemcsak a veretlen szezon, hanem a top4, azaz a rájátszás, ami legalább akkora teljesítmény lenne mintha a Bengals megnyerné ebben a szezonban a Super Bowlt...
Valóban jól néz ki! Reméljük legyőzzük a vihart!
SirPub
Coming 🔜…#Blackcats on a championship stage. pic.twitter.com/LsYfr4VN7k
— Coach Mike Tressel (@CoachMikeTress) December 3, 2021
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Szipeter
1 652
Ha egyik sem lesz, akkor azért kap egy jókora léket a gameplan. Hopkins blokkjai nagyon fognak hiányozni. Valószínű őt nehezebb pótolni mint Reiffet.Játszani fog mindkettő, Taylor megmondta, és erre utal, hogy ők ketten kaptak questionable-t, a többiek daubful-t. Ha mégsem, akkor pedig, Prince, Hill a belépő, nem pedig Fred, vagy Carman.
Bár Bosa jön majd odaátról, úgyhogy isten mentsen minket Fred Johnsontól. Akkor már inkább Adeniji lépjen kijjebb és a helyén játszon Carman. Mondjuk ha Hopkins se lesz, akkor gyakorlatilag 3 helyen is cserélődne ezzel az alap OL. Az sok jót nem ígér...
nasheem
több mint 2 éve
Ha egyik sem lesz, akkor azért kap egy jókora léket a gameplan. Hopkins blokkjai nagyon fognak hiányozni. Valószínű őt nehezebb pótolni mint Reiffet.Bár Bosa jön majd odaátról, úgyhogy isten mentsen minket Fred Johnsontól. Akkor már inkább Adeniji lépjen kijjebb és a helyén játszon Carman. Mondjuk ha Hopkins se lesz, akkor gyakorlatilag 3 helyen is cserélődne ezzel az alap OL. Az sok jót nem ígér...
több mint 2 éve
Miknar
515
Reiff és Hopkins 2 napja nem edzett, kérdéses a hétvégi játékuk :/
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Előbb is látszódott nálam…Valóban jól néz ki! Reméljük legyőzzük a vihart!
több mint 2 éve
Miknar
515
Na akkor elölről 😀 Nem tudom mit szerencsétlenkedek, máskor is töltöttem fel képet és akkor ment (mondjuk telóról próbáltam először az lehet gond volt)Szóval elég menő ez a plakát 😀
(ha most sem látszódik feladom 😀 )
több mint 2 éve
Na ne 😀 most mar latszodik?Nope
Miknar
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Willie Parker
15 388
Annyira menő, hogy telóról nem is látom!😄
Íííhh!!
Legmenőbb plakát ever.
🐅🐅🐅
Miknar
több mint 2 éve
munoz
1 213
Ennek a videónak a fele a Bengalsről szól. www.youtube.com/watch?v=pom0xhza-dI
Arra jutottak benne, hogy Pollack és Callahan összerakott egy nagyon jó run block sémát, aminek köszönhetően Mixon nagyon sokat tud futni.
Ráadásul nagyon nehéz védekezni a Bengals ellen, mert ha valaki telerakja a boxot, akkor megnyújtjuk a pályát és Chase és Higgins tud fickándozni. Ha pedig az LB-k a futást védik, a S meg besegít a hosszú labdák ellen, akkor meg a zónákat Boyd és Uzomah révén szedi szét a Bengals.
Azt én teszem hozzá, hogy ehhez azért hosszú siralmas évek kellettek mire a játékosállomány összeállt, és ugye a coaching team még mindig nagyon nagy kérdőjel, hogy az az ilyen pozitívumok mellett összességében mire képes.
több mint 2 éve
munoz
1 213
A Steelers elleni meccsnek szerintem fontos tapasztalata, hogy azok a csapatok ellen is fel kell készülni, amelyeknél papíron jobbak vagyunk, és ha a stáb ezt megteszi, és a játékosok is ott vannak fejben, akkor be is tudjuk őket húzni. Idén volt két olyan meccs, amelyek szerintem papíron jóval könnyebbek lehettek volna (Jets, Bears), mégsem sikerült megnyerni. Bár Taylor és az edzői stáb kapcsán továbbra is szkeptikus vagyok, azért jár nekik a piros pont, hogy a totális szétesés irányába induló gárdát megfogták, és a bye week alatt rendezték a sorokat.
Ha az OL (akár fejlesztéssel, akár új FA vagy draftolt játékossal) tovább tud javulni, akkor ez az O mindenkire nagyon veszélyes lesz a következő három-négy évben. (Amíg kiderül, hogy ki fér majd be a mostani újoncszerződéssel futók közül a sapka alá, hiszen Joe, Higgins és Jamar, J. Williams is olyan játékos, akiket nem lesz olcsó megtartani).
Én most megint nagyon optimista vagyok, és ha one and done lesz szokás szerint, szerintem akkor is jót tenne a társaság lelkének és a tapasztalatok gyűjtése miatt is, ha már idén meglenne a PO.
több mint 2 éve
Nehéz ebből a meccsből követeztetéseket levonni, mert most tényleg jobbak vagyunk a vasasnál. Ismerjük őket, így meglepni nem tudnak, az alapjátékunk pedig mindkét oldalon erősebb. Ebből jött ez a sima győzelem. Bennel, a cefet szar OL-lel és Canadával rettentő limitált a támadójátékuk. Nem elit a védelmünk, de pontosan tudtuk mit fognak csinálni és arra nagyon jól felkészültünk. Futás, futás, screen. Futás, screen, screen. Futás, futás, szélsőhosszú. Futás, futás, screen. És így tovább. Azon az oldalon megvoltunk.
A meglepő és meghatározó az volt, hogy a másik oldalon is mi nyertük a falak csatáját. Méghozzá brutálisan fölényesen. Watt vagy motiválatlan, vagy még nem egészséges, mert ő önmagában (na jó, nem önmagában, de Heywarddal együtt mindenképp) elég máskor hogy gondot okozzon. Most ennek nyoma sem volt. Spain pedig allpro formában nyomta.
Szóval én nem láttam nagyon kreatív játékhívásokat, csak elvettük, amit a rendszer és a minőség kínált. A belső TE és a WR blokkok voltak mondjuk esetleg azok, amik kicsit újszerűek és ilyen mennyiségben meglepőek voltak, de ezek a meccs elejétől működtek, nem kellett változtatni semmit.
Ráadásul ezzel annyira domináltunk a front ellen, hogy szépen behúztuk az egyik safetyt is a boxba. Ez pedig idegen is a Vasas védelemnek, mert inkább 2 mély safetyvel és kikönnyített boxszal állnak fel, mert megszokták, hogy Watték megoldják izomból. De vasárnap Mixon állatkodott, így csak egy mélységi DB maradhatott, aki persze Chase-re figyelt. Higgins pedig egy-egyezett egy újonc CB-vel. És ez ment az első perctől addig, amíg el nem dőlt.
Szerintem alapjátékkal és utazótempóval mostuk le őket. Nagyon nem kellett variálni. DE mondjátok, ha másképp láttátok.
Ja, és ezzel nem a stáb érdemeit akarom kisebbíteni, hisz a vasárnapi gameplant ők rakták össze. Csak épp az annyira fasza volt, hogy nem kellett belenyúlni. Jobb ez így, mintha variálni kellene egy győzelemért.
És még valami, ami nem látványos, de baromi fontos. Az ST atom stabil. Nem extra, de soha nem hibázik. Teszik a dolgukat és nem adnak könnyű ppontokat az ellenfélnek. Ha ligaszinten nézzük, valószínűleg ez az egységünk van a legmagasabban.
Szerkesztette: nasheem
több mint 2 éve
meme
2 102
Nekem már az is pozitívum, hogy így az idény vége fele, meccsben vagyunk a rájátszásért! És igen, a "hollószomszédok" is minket tartanak elsőszámuú kihívóknak a csoportért! Szezonkezdéskor ki gondolt erre? Bármi is lesz, már elégedett vagyok! Az edzői munkáról...
Hangot adtam már annak, hogy sokszor 1 félidősnek érzem a csapatot. Nos szerintem ez azért van, mert a stáb elképzel valamit, ami vagy működik, vagy nem! Piszok nagy előrelépésnek tartom, hogy a nem működő dolgokon általában a félidőben át tudunk állni. Ez számomra azt mutatja, hogy lenne ebben a stábban potenciál! Valószínű már megvoltak az új játékok jövőre, de a hétvégén kapcsoltak, hogy Ho-ho még játékban vagyun a rájátszásért, virítsunk.... Mintha nem is mi lettünk volna! Véleményetek?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Miknar
515
Szerintem idén konzisztensen jók vagyunk! Ha az alaphelyzetünket nézzük, hogy Burrow milyen sérülésből jött vissza, ez volt az első éve, ahol edzőtábor és nézők vártak rá, egy teljesen új OL-val megspékelve, akkor brutál jók vagyunk. A Browns meccsünk volt az egyetlen ahol megvertek minket. A kezdeti 24 pontok után, rendre 30 pont felett zárunk, már négy meccsünk volt ahol a kezdőket le tudtuk hozni szotyizni, mi ez ha nem konzisztens jó teljesítmény. Szerintem nagyon kishitüek vagyunk (mondjuk van rá okunk), de én bemondom, hogy az első kiemelésért fogunk teperni, nem csak a north címért, és a KC elleni meccsünkön fog múlni.A próféta szóljon belőled!!!
Szipeter