NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 3 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 613 — greenmedia10@gmail.com
Igy, hogy Ogunjobi kiesett a phisicali teszten, mi történik? Mi visszaigazolhatjuk? Nálunk is kell ilyen vizsgálat? Vagy nálunk volt az elmúlt évben, “jóvanazúgy”? 😀
Miknar
Mi a probléma vele? Fizikálisan gyenge, sérülése van v. mifene? Erről nem olvastam, csak hogy nem ment át a felmérőn.
több mint 3 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581
Igy, hogy Ogunjobi kiesett a phisicali teszten, mi történik? Mi visszaigazolhatjuk? Nálunk is kell ilyen vizsgálat? Vagy nálunk volt az elmúlt évben, “jóvanazúgy”? 😀
több mint 3 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Hát, hogy elégedett legyek, oda minimum Collins azért kellene. Az RT jelenleg óriási lyuk. Azt meg kell oldanunk és lehetőleg nem valami középszar igazolással. Plusz Uzsi nekem nagyon fog hiányozni. Hurst nem az a TE, aki azonnal feledteti.
A Jonah Will, Karras, Hopkins, Cappa, Collins fal azért legalább ligaátlag passprotban. Annál sajnos nem jobb, de mindenképp előrelépés. Tretterrel lenne igazán ütős, de 4 poszton nem fogunk újítani, úgyhogy legyen Collins.

A DT is megoldandó, de azzal nem fogunk sietni. Hicks, Campbell, Cox és Richardson a nagyobb nevek. Nem sírok, ha nem közülük kerül ki majd az emberünk. Sőt, ezt a posztot simán lehet hogy a draftra hagynám. Logan Hall pl szerintem jól mutatna Reader mellett. Vagy akár még hátrébbról Winfrey.

Illetve érdekes, hogy Waynest nem vágtuk még ki. Csak nem vele próbálkozunk jövőre is?

Ja, és még az ugrott be, hogy ha ZaDarius Smith-t elhoznánk a varnyak orra elől, azt nagyon bírnám. tudom, hogy ő 34-es frontba való elsősorban, de bőven dobna a mi siettetésünkön is.

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 032
Összeségében megint csak azt kell majd mondanunk, hogy van koncepció az FA tevékenységünkben. Jó áron, jó embereket igazolunk, nem szállunk el a szerződésekkel, értelmes ösztönzők vannak. Hurst 3,5+1-ért szerintem nagyon jó deal. Apple 4-ért elfér, főleg úgy, hogy milyen számok repkednek a CB piacon. Cappa, Karras már majdnem készre húzza az OL-t, Collinsben látok némi rizikót, és lehet az ár sem lesz kedvező, de egy ilyet minden évben vállalni kell! Szóval eddig minden szuper.
Az AFC west-ben mindenki allin-t mondott, valaki bukni nagyot fog bukni🤣
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Eli Apple marad 1 évre 4 millióért.
És közben elv La'el Collins is tárgyal a Bengalssal.
RT poszt is meg lenne oldva egy tapasztalt és nagyszerű játékossal.
zacknorb
Szépen rendbe teszi az FO-tok az OL-t, ha Collins aláír.
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
zacknorb
Nem gondoltam volna amikor ide szerződött, de most nagyon örülök ennek az újraigazolásnak. Fájdalmasan inkonzisztens meccsen belül is, de összességében hasznos játékos.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
zacknorb
Apple szerződése teljesen vállalható. Ismeri a csapatot, ennyire bőven rászolgált. Collinsban van kockázat, ha más nem az egészsége miatt, de ezt be kell vállalni.
megyerikrisz
Meg a hozzáállása. Ez a tiltott szer+ megvesztegetés kombó is hordoz kockázatot. Tupou is marad. Ha Collins még aláírna, onnét nagy mozgásokra már nem számítanék.
Tán Ogunjobi pótlására egy olcsóbb opció. Esetleg még egy TE, de az inkább draft, aztán jövőre meglátjuk.
több mint 3 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
zacknorb
Apple szerződése teljesen vállalható. Ismeri a csapatot, ennyire bőven rászolgált. Collinsban van kockázat, ha más nem az egészsége miatt, de ezt be kell vállalni.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nekem nagyon hiányzik a játékunkból egy jó, markáns TE játék.... Mint anno Eifert a fénykorában.... Ha lenne falunk a 3 elkapóhoz egy erős TE, beszarás lenne.... Hát még az ellenfélnek!!!! Uzoma lehet, hogy jó volt csapatépítő szempontból, de a posztján erős középszer szerintem. Egy közepesnél picit jobb fallal, meglehet idén is minimum a rájátszás!
meme

a vezetőség is így gondolja 😉
több mint 3 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Nekem nagyon hiányzik a játékunkból egy jó, markáns TE játék.... Mint anno Eifert a fénykorában.... Ha lenne falunk a 3 elkapóhoz egy erős TE, beszarás lenne.... Hát még az ellenfélnek!!!! Uzoma lehet, hogy jó volt csapatépítő szempontból, de a posztján erős középszer szerintem. Egy közepesnél picit jobb fallal, meglehet idén is minimum a rájátszás!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
A falconsban már halványabb volt, de a 3 drop 4 év alatt egész jól hangzik
megyerikrisz
3 év, 4 target, 3 drop 😀 (csak pojén)
shagi0206
176 volt az, de ki számolja... 😀

több mint 3 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 976
megyerikrisz
3 év, 4 target, 3 drop 😀 (csak pojén)

Szerkesztette: shagi0206
több mint 3 éve
#Bengals also announce re-signing of Josh Tupou and safety Michael Thomas

több mint 3 éve

több mint 3 éve
De ne csak humor legyen:

empty taxi
Baltimóri idejéből nekem úgy rémlik, hogy ő egész jó.

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
De ne csak humor legyen:

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Ha az Armstead, Tretter, Collins, Everett négyesből kettő nálunk landol, akkor baromi elégedett leszek. Ha csak egy, akkor nem leszek nagyon elégedetlen. De ha fogadni kellene, akkor azt mondanám, hogy egyik sem jön.
nasheem
Armstead szinte biztos, hogy nem. Sérülékeny és drága.
Tretter sem valószínű, inkább T lehet a terv.
Collins lehet, de úgy tűnik, picket nem akarunk adni, megvárnánk, hogy kivágják, ott viszont lesz több kérője is. Pedig 10M körüli fizuval, 5-6. körért nem tűnik soknak.
Tretter jó lenne, de kérdés, mennyit kér, mert nagyon úgy tűnik, hogy a piac másképp árazza a TE-et, mint ahogy mi azt gondoljuk. Mindenesetre TE kéne, meg T is. No meg CB, de szerintem arra nem költünk sokat, lehet Apple lesz a befutó.
ikuvihar
Ja, csak valószínűleg többet kérnek érte, mert egy dátum utáni cut esetén kb 4 milla lenne a dead cap, azt megelőző tréddel viszont 10, szerintem most ezt mérlegeli a Cowboys.
megyerikrisz
Közben Collins szabad préda lett. Le lehet rá csapni 😀
munoz
Erről ez ugrott be 😀
 www.youtube.com/watch?v=bQnXYUj8ucQ&t=3193s

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu
Ha az Armstead, Tretter, Collins, Everett négyesből kettő nálunk landol, akkor baromi elégedett leszek. Ha csak egy, akkor nem leszek nagyon elégedetlen. De ha fogadni kellene, akkor azt mondanám, hogy egyik sem jön.
nasheem
Collins lehet, de úgy tűnik, picket nem akarunk adni, megvárnánk, hogy kivágják, ott viszont lesz több kérője is. Pedig 10M körüli fizuval, 5-6. körért nem tűnik soknak.
Tretter jó lenne, de kérdés, mennyit kér, mert nagyon úgy tűnik, hogy a piac másképp árazza a TE-et, mint ahogy mi azt gondoljuk. Mindenesetre TE kéne, meg T is. No meg CB, de szerintem arra nem költünk sokat, lehet Apple lesz a befutó.
ikuvihar
Ja, csak valószínűleg többet kérnek érte, mert egy dátum utáni cut esetén kb 4 milla lenne a dead cap, azt megelőző tréddel viszont 10, szerintem most ezt mérlegeli a Cowboys.
megyerikrisz
munoz
Állítólag rá is megyünk

Lou Anarumo for president
több mint 3 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
nasheem
ikuvihar
megyerikrisz
több mint 3 éve
nasheem
ikuvihar

több mint 3 éve
Közben úgy tűnik, Watson nem a Barnákat választja. Mondjuk ezt nem bánom.
több mint 3 éve
nasheem
több mint 3 éve
Amilyen jól indult az FA, az elmúlt két napban olyan rosszul folytatódott. Sajnos a Ravens és a Steelers is sokat erősödött. Azért remélem a Bengalsnek még lesz valami húzása 😊
munoz
Tegnap indult csak 😀

De aki látott már Bengals offseasont, az nem lepődik meg, soha nem rólunk szolt a nyitóbuli. Kint viszont vannak még jó nevek. Ha nem is a legszexibbek, de bőven van olyan, aki nekünk upgrade.

Btw abban sem vagyok biztos, hogy Karras center lesz. OG-ben is marha jó, különösen pass protectionben, simán lehet left guard, Hopkins pedig a center. RT viszont kell, ahogy DT is, ezek lyukas kezdő pozíciók, jó lenne a draft előtt betömni.
megyerikrisz
Cappa kapcsán - ez így vicces, haha - olvastam azt, hogy valószínűleg őt szánják centernek, így Karrasnak marad az RG poszt.
Mikey
Sok variáció volt az elmúlt napokban, ezzel még nem találkoztam, de szvsz jó nagy baromság lenne. Még az egyetemen se játszott centert Cappa.

több mint 3 éve
Amilyen jól indult az FA, az elmúlt két napban olyan rosszul folytatódott. Sajnos a Ravens és a Steelers is sokat erősödött. Azért remélem a Bengalsnek még lesz valami húzása 😊
munoz
Tegnap indult csak 😀

De aki látott már Bengals offseasont, az nem lepődik meg, soha nem rólunk szolt a nyitóbuli. Kint viszont vannak még jó nevek. Ha nem is a legszexibbek, de bőven van olyan, aki nekünk upgrade.

Btw abban sem vagyok biztos, hogy Karras center lesz. OG-ben is marha jó, különösen pass protectionben, simán lehet left guard, Hopkins pedig a center. RT viszont kell, ahogy DT is, ezek lyukas kezdő pozíciók, jó lenne a draft előtt betömni.
megyerikrisz
Cappa kapcsán - ez így vicces, haha - olvastam azt, hogy valószínűleg őt szánják centernek, így Karrasnak marad az RG poszt.