Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 3 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Burrow egy csodálatos szettben érkezett Vegasba😊

www.bengals.com/photos/photo-gallery-bengals-travel-to-las-vegas-for-week-11#241d0877-23df-4ed7-962a-b86b9e9b5ca7
Szipeter
Nem tudom mi lehetett ez a fogadás, de úgy nézem csúnyán elbukta! 😂

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
Burrow egy csodálatos szettben érkezett Vegasba😊

www.bengals.com/photos/photo-gallery-bengals-travel-to-las-vegas-for-week-11#241d0877-23df-4ed7-962a-b86b9e9b5ca7
több mint 3 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Adom.
Mondjuk én minden meccs előtt ezt gondolom 😀

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 254
úgy gondolom a hétvégén el is dől melyik irányban haladunk tovább...

leegyszerűsítve, ha nyerünk: komoly aspiránsok leszünk a North megnyerésére, ha L, akkor visszaesünk a középszerbe...
több mint 3 éve
Azért azt kijelenthetjük, hogy ez egy sikeres bye week volt, már csak össze kell kapni magunkat és kipörgetni Vegasban a nyerőt. A Covid-osainkról van hír? Awuzie hiányát nem bírnánk el. Úgy tűnik Watt ismét kihagyja majd ellenünk a meccset, és BigBen-nek se egyszerű lefolyású a covid, érdekes lesz a csoport, izgi, izgi.
több mint 3 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
Hiányzott a Bengals meccse (na jó, az elmúlt két gyalázatos hét után azért csak mértékkel), de a sors fintora, hogy meccs nélkül a Northban mi lettünk a forduló nyertese. 😊
több mint 3 éve
Süt a nap, a varjúk is kikaptak, péntek van. Minden szép 😀

több mint 3 éve
Megvagytok még? 😮
Fel a fejjel, a bye-t talán legyőzzük... 😀

több mint 3 éve
Snagal Baltimore Ravens 907
Jo volt 2 hete PO-rol almodozni, szerintem ez elment

Miknar
Ez szerintem most csak az elmúlt két hét csalódottsága, amire ráadásul magasról estetek mert épp egy túl hypeolt Ravens ellen sokkal jobbnak tűnt ez a csapat (amihez szerintem inkább mi asszisztáltunk, ti meg kihasználtátok ügyesen a hibáinkat).
Ahogyan az a teljesítmény nem adott teljesen valós képet úgy a Jets/Browns sem. Ennél sokkal jobb ez a Bengals szerintem és a Ravens elleni teljesítmény áll közelebb a valósághoz érzésem szerint.
Bennetek bőven meg van, hogy összeérhet még a csapat a szezon végéig.
A PO-ra az meg adhat egy boostot.
Mert a PO bőven meglehet, elnézve az AFC-t szerintem a North 3 csapatot is adni fog a PO-ba.

Szerkesztette: Snagal
több mint 3 éve
Figyu, szerintem fiatal csapat még ez, és benne vannak ezek az óriási kilengések.
Cserébe nem is most kell Super Bowlba menni, hanem mondjuk 2-3 éven belül, amikor már kellően erős a roster.
tenorx
Tökéletesen egyetértek. Van még 2 évünk. Az sem biztos hogy baj, ha idén földbeállunk. Valahogy el kellene küldeni Taylort és nagyjából ez az egyetlen esély. Vele nagyon alacsony a plafon.
Talán mutatott annyit a tehetségéből a roster, hogy egy komolyabb edző is lásson bennünk fantáziát.

A meccs pedig eldőlt az első Browns drivenál. Lehetett érezni, hogy akkor lesz esélyünk, hogy ők gyengék a támadó oldalon. Hát nem voltak azok. Így az a 2-3 hiba, ami a hátrány miatti rohanásból következik érezni lehetett, hogy sok lesz. Bőven sok lett.

több mint 3 éve
Miknar Cincinnati Bengals 515
Jo volt 2 hete PO-rol almodozni, szerintem ez elment

Mindenesetre nasheem probalta itt a meg ket hete nagyon remenykedo szurkereket (koztuk engem 😀 ) kicsit visszahuzni a foldre, valoszinuleg O latta realisan. Sokat leptunk elore tavalyhoz kepest, ehhez meg Chase elso meccseken nyujtott teljesitmenye is hozzatett de itt allunk realisan.

Inkonzisztens. 2 hete hibatlan jatek, gyozelem a Ravens ellen, mult heten borzaszto jatek es vereseg a Jets ellen, most meg elso drive tokeletes jatek (flea flicker?! Tolunk? Talan az elso az evben?) picksix a redzoneban, majd MEG EGY tokeletes drive, touchdown, majd egy nagyon sima TD drive Bakerektol,
Majd elso passzbol TD ujra Bakertol…

Ehhez nem is kell sok mindent hozzatenni. A szezon nehezebbik fele most jon/vagyunk mar benne, a vedelem most kezdi azt az arcat mutatni ami azert realisnak tunt ev elejen is (sajnos)

Mindenesetre a remeny hal meg utoljara, WHO DEY!
több mint 3 éve
Ezt (is) nagyon benyeltük. Sajnos Chasenek most semmi nem jött össze, a nagy akarás folyamatos hibákba torkollott. Burrow INT--i se néztek ki jól, az elsőt rosszul dobta meg, a másodikat meg túlerőltette. Nem értem, miért nem használjuk Boydot, Chase targeteinek felét simán elvihetné, és neki jóval biztosabb a keze. Higgins se tudja, behúzni a necces labdákat sajnos.
A legnagyobb probléma még is a védelmünk, akik top5-ből két hét alatt ismét liga alja teljesítményt mutatnak. Applet el kellene zavarni, Bates bántó misstackleket csinál, a pass rush is elfogyott. +20 yardos játékokat nyelünk folyton. Jókor jön a bye, de a csoport első helye kezd elúszni, így hogy a Ravens bemákolta megint a hosszabításban. A wildcard helyekért az AFC-ben őrült versenyfutás lesz.
Szipeter
Mit mákolt be? Láttad a meccset? Írd le kérlek mi volt mák.
KeyG
Természetesen nem láttam, csak az eredményt. Hosszabbításban utolsó másodperces FG, úgy hogy ti nyertétek a pénzfeldobást, nem egy domináns sima győzelemre utal. Ehhez szerintem kell egy kis "mák". Az tény, hogy a jó csapat képes ezeket a kiélezett meccseket behúzni.
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Figyu, szerintem fiatal csapat még ez, és benne vannak ezek az óriási kilengések.
Cserébe nem is most kell Super Bowlba menni, hanem mondjuk 2-3 éven belül, amikor már kellően erős a roster.
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 518
Ezt (is) nagyon benyeltük. Sajnos Chasenek most semmi nem jött össze, a nagy akarás folyamatos hibákba torkollott. Burrow INT--i se néztek ki jól, az elsőt rosszul dobta meg, a másodikat meg túlerőltette. Nem értem, miért nem használjuk Boydot, Chase targeteinek felét simán elvihetné, és neki jóval biztosabb a keze. Higgins se tudja, behúzni a necces labdákat sajnos.
A legnagyobb probléma még is a védelmünk, akik top5-ből két hét alatt ismét liga alja teljesítményt mutatnak. Applet el kellene zavarni, Bates bántó misstackleket csinál, a pass rush is elfogyott. +20 yardos játékokat nyelünk folyton. Jókor jön a bye, de a csoport első helye kezd elúszni, így hogy a Ravens bemákolta megint a hosszabításban. A wildcard helyekért az AFC-ben őrült versenyfutás lesz.
Szipeter
Mit mákolt be? Láttad a meccset? Írd le kérlek mi volt mák.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Rush Cincinnati Bengals 874 — Rule The Jungle
egy kis statisztika:

browns elleni mérlegünk 51-44-0 a javunkra, 2102 - 1928 pont.
átlagban: 22,12 - 20,29 pont
viszont az utolsó 6 meccsen, azaz a Mayfield érában: 5-1 a barnáknak.

hazai pályán 31-17 a mérleg. 1127 - 965 pont.
átlagban 23,47 - 20,1 pont

több mint 3 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Egyenlőre borzasztóan inkozistensek vagyunk! Az látnok aki megmondja mi lesz a meccs(ek)en! Dehát csikócsapat na! Reméljük a meccsrutinnal megszűnik! Mindenesetre tavalyhoz képest léptünk előre szerintem, nem is egyet......

Szerkesztette: meme

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
Én az OL-t nem látom jelenleg ennyire kardinális kérdésnek, Carmanon kívül mindenki odateszi magát. Sokkal inkább a D-nek kellene fellépnie, a Ravens meccs utáni másnaposság nem fordulhat elő többé. Azt viszont jó volt látni a Jets ellen, hogy ha kiveszik nagyjából Chase-t, akkor Higgins is fel tud lépni, és akkor még Boyd és Uzomah nem is villogott. Ez hosszútávon jól jöhet (mármint hogy a Jets-meccs rámutatott erre), mert így nem merik majd annyira duplázni Unót. Szvsz harcos meccs lesz, de felfújt pofával behúzzuk.
megyerikrisz
Nekem bántó kicsit, mennyire nem használjuk Boydot. Kevés labda megy felé, pedig a slotban és a szélen is elég biztosan elkapkodta tavaly a labdákat. Persze Ja’Marr érkezésével kalkulálható volt ez, de szerintem többször is nézhetne felé Joe.
SirPub
Ez az egyik fele, viszont a vártnál jobban használjuk Uzsonnát, ami pozitív. Chase, Boyd és Higgins is alkalmas lenne meccsenként 10+ célbavételre, de van mellettük egy Mixon is, úgyhogy nem kaphat meg mindnenki mindent. Boyd jól kezeli a helyzetet a nyilatkozatai alapján, örüljünk neki hogy el vagyunk kényeztetve ebből a szempontból, nekem ez az AJ-Sanu-MJones trióhoz képest is upgrade, ami nagy szó.

OBJ meg nem hiszem hogy nekünk bármit számítana, amíg ott volt se zavart sok vizet.

Szerkesztette: megyerikrisz

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Én az OL-t nem látom jelenleg ennyire kardinális kérdésnek, Carmanon kívül mindenki odateszi magát. Sokkal inkább a D-nek kellene fellépnie, a Ravens meccs utáni másnaposság nem fordulhat elő többé. Azt viszont jó volt látni a Jets ellen, hogy ha kiveszik nagyjából Chase-t, akkor Higgins is fel tud lépni, és akkor még Boyd és Uzomah nem is villogott. Ez hosszútávon jól jöhet (mármint hogy a Jets-meccs rámutatott erre), mert így nem merik majd annyira duplázni Unót. Szvsz harcos meccs lesz, de felfújt pofával behúzzuk.
megyerikrisz
Nekem bántó kicsit, mennyire nem használjuk Boydot. Kevés labda megy felé, pedig a slotban és a szélen is elég biztosan elkapkodta tavaly a labdákat. Persze Ja’Marr érkezésével kalkulálható volt ez, de szerintem többször is nézhetne felé Joe.

több mint 3 éve
OBJ kivágása jó nekünk (még egy probléma a Browns öltözőben) vagy rossz (végre kidobták a ballasztot és felszabadultan lehet játszani)? Esetleg ambivalens (eddig se csinált szinte semmit)? Nem tudom eldönteni…

több mint 3 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista

Szerkesztette: megyerikrisz

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Az OLen fog múlni. Szinte kizárólag. Ha 10 nyomásnál nem lesz sokkal több Burrow-n, azaz tartjuk a szezonátlagot, akkor nyerünk. Ha kergetik és ütik minden harmadik játéknál, akkor nincs esélyünk.

Szerkesztette: nasheem

több mint 3 éve
Sima győzelem! 😉
nhm
Mayfield válla, Landry bénázása, Hunt sérülése, OBJ parádéja, engem is elbizakodottá tesz, de félek a OL-unktól és egy pontszegény mérkőzésen bármi lehet. Még egyszer nem játszhat az eddig remeklő védelmünk annyira bénán mint a Jets ellen. Fontos meccs be kell húzni!!

Szerkesztette: Szipeter
több mint 3 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 254
Sima győzelem! 😉
több mint 3 éve
Nos, kedves hallgatóim. Így, hogy minden párnát telesírtam otthon kezdjünk kicsit a jövővel foglalkozni. Mire számíthatunk a barnák ellen szerintetek? Én kicsit optimista vagyok, mert ők talán inkább futni szeretnének, amit (megint csak talán) mintha idén jobban fognánk. Vagy ne reménykedjek?