Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 3 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Ez meglep. Ha tervezett, akkor elkapó TE jöhet a helyére. Más értelmét nem látom. De bárki jön, az öltözőből hiányozni fog Uzsi. Inkább őt fizettem volna meg, mint Hillt. Tudom, ez nem vagy-vagy kérdés, de azért valahol összefügg.

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
A Jets lenyúlta az uzsonnátokat.

iktriad
Úgy látom, nem jött be neki a Super Bowl experience.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Jets lenyúlta az uzsonnátokat.
több mint 3 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 784
Jó lett volna Scherrf, de ez van. A tavalyi emberekhez képest két upgrade, még egy jobb oldali tackle kellene. Meg egy jó LB.
Megyek, megnézem a vasasiak hogy örömködnek Turbónak… 🙄🤪

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 976
Pár éve ilyenkor a Bengals szurkolók apatikusan figyelték a piac indulását, hiszen tudni lehetett, hogy majd a hétvége körül a bent maradt FA-kból kezd el kukázni a csapat. Most meg repkedek az évi 10M-os dealek. Mielőtt valaki félreértené, nem sírom vissza azokat az időket 😀
munoz
Egyszer el kell kezdeni zsebbe nyúlkálni 😊 1-2 eltúlzott FA még belefér, elvégre van lóvé rájuk. Kérdés, hogy drafton is az O-line lesz a célpont 1. körben? Vagy azt megpróbálják piacról, már "bizonyított" emberekkel, a drafton meg a védelmet tömködik be?
több mint 3 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Pár éve ilyenkor a Bengals szurkolók apatikusan figyelték a piac indulását, hiszen tudni lehetett, hogy majd a hétvége körül a bent maradt FA-kból kezd el kukázni a csapat. Most meg repkedek az évi 10M-os dealek. Mielőtt valaki félreértené, nem sírom vissza azokat az időket 😀
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Cappa és Karras. Más magánhangzó nem volt?
Mikey
Foghíjas a billenyűzet 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
The #Bengals keep a big one: BJ Hill gets 3 years and $30mil with $15mil in year one.
Beki
Rászolgált abszolút.

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
The #Bengals keep a big one: BJ Hill gets 3 years and $30mil with $15mil in year one.
több mint 3 éve
Egy RT még kellene, hacsak nem az a mesterterv, hogy Carman kimegy oda. Bár az is benne van, hogy oda a draftról jön ember...
több mint 3 éve
Cappa és Karras. Más magánhangzó nem volt?

több mint 3 éve
Törölt felhasználó
The #Bengals are signing OL Ted Karras to a 3-year, $18M deal
Beki
Ő top playernek számít? 😀
Miknar
mid-tier igazolás, gondolom én 😀
több mint 3 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581
Beki
Ő top playernek számít? 😀
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
több mint 3 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581
Fogalmam sincs milyen jatekos Cappa, de elkezdtem bizni a csapat igazolasaiban a tavalyi ev utan

Egy Spain is ugy erkezett a csapatba hogy az elozo helyeirol egyertelmuen egy “gyenge” ajanlo levelet hozott, aztan itt sokszor a falunk legjobbja volt.

Bizok egy top OL emberben meg, es en mar elegedett leszek 😊
több mint 3 éve
zolkoo Tampa Bay Buccaneers 259
Az évi 10m jó ár, de Cappa bőven nem top guard. Brady előtt semmi extra nem volt, utána se de alapvetően Brady előtt a világ legjobb dolga OL embernek lenni.
alatriste
Burrow előtt sokkal jobb dolga lesz.
Mikey
Kívánom, hogy érezze magàt jól, de ettől ő még egy közepes játékos. Aki két jó között állt.
több mint 3 éve
Az évi 10m jó ár, de Cappa bőven nem top guard. Brady előtt semmi extra nem volt, utána se de alapvetően Brady előtt a világ legjobb dolga OL embernek lenni.
alatriste
Burrow előtt sokkal jobb dolga lesz.

több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
zolkoo Tampa Bay Buccaneers 259
om Brady’s loss will be Joe Burrow’s gain: Bucs’ free-agent guard Alex Cappa intends to sign a four-year, $40 million deal with the Bengals after free agency opens
Beki
Hàt ezt szerintem senki se várta😀
10m/év Cappáért
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
om Brady’s loss will be Joe Burrow’s gain: Bucs’ free-agent guard Alex Cappa intends to sign a four-year, $40 million deal with the Bengals after free agency opens
több mint 3 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 613 — greenmedia10@gmail.com
Itt pedig egy leltár az idei "borzadványról". Na, ezt nem kell kitenni a kirakatba. Van összesen 2,5 elfogadható teljesítmény:
 www.cincyjungle.com/2022/3/9/22939042/bengals-offensive-line-nfl-free-agency-2022
több mint 3 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 613 — greenmedia10@gmail.com
Egy jó összefoglaló arról, mi várható az OL-ban. Nagyjából reális lehet, én megelégednék ezzel a felhozatallal, azzal a kiegészítéssel, hogy a drafton az 1. körben egy tackle a 4-5-ként rangsoroltak közül, aki idővel kezdővé válhat, v. belső ember az első 3 közül.
 www.cincyjungle.com/2022/3/9/22967872/nfl-predictions-2022-bengals-offensive-line-free-agency
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor most már hivatalos a graffiti 😉😌
több mint 3 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
A nagy kérdés valószínűleg az lesz, hogy a drafton látnak-e olyan reálisan megszerezhető OL játékost aki upgrade, vagy előtte az FA-n be akarják biztosítani Joe védelmét. Hogy fognak hozni embert az biztos, a piac nyitása előtt gyakorlatilag az összes potens G és T kapcsán jelentek meg pletykák, hogy a Bengals érdeklődik az adott játékos iránt. A másik oldalon viszont felmerült, hogy lesz egy Trey Hopkins cut. Az viszont azt jelentené, hogy legalább játékos még kell, akkor is, ha Carmanban lát Pollack fantáziát. Potenciálisan persze benne van, hogy Spain visszaigazolásával egy posztot kipipál a csapat.
...
munoz
Hallottam én is, de nem igazán értek vele egyet. Hopkins nem volt rossz, Carman nem volt jó. Ha jön OL FA-ről és draftról is, akkor se vágjuk ki előre Treyt, versenyeztessük meg, abból baj nem lehet. Nem szorít a cap, belefér. Jobban látják a játékosokat mint mi, de bármi is lesz a vége, maximális eltökéltséget szeretnék látni az OL megerősítésére, ez a legfontosabb.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
A nagy kérdés valószínűleg az lesz, hogy a drafton látnak-e olyan reálisan megszerezhető OL játékost aki upgrade, vagy előtte az FA-n be akarják biztosítani Joe védelmét. Hogy fognak hozni embert az biztos, a piac nyitása előtt gyakorlatilag az összes potens G és T kapcsán jelentek meg pletykák, hogy a Bengals érdeklődik az adott játékos iránt. A másik oldalon viszont felmerült, hogy lesz egy Trey Hopkins cut. Az viszont azt jelentené, hogy legalább játékos még kell, akkor is, ha Carmanban lát Pollack fantáziát. Potenciálisan persze benne van, hogy Spain visszaigazolásával egy posztot kipipál a csapat.

DL-ben szerintem egészségi állapotától függően vagy Ogunjobi vagy Hill vissza lesz igazolva. Tudom, hogy jövőre elvileg lesz Ossai, de én nagyon örülnék egy prime időszakán már túl lévő, de szituációs rushernek olcsóért (Hughes, Houston kaliberű emberekre gondolok).

CB posztra is kell ember, és bár sokan sokszor körberöhögték Apple-t, simán el tudnám képzelni, hogy egy 12-13M/3 év szerződést kapjon nálunk.

Ami nem lehet kérdés, az Trae Waynes cut és Bates új szerződése.