Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 3 éve
Hű bakker, iszonyú nagy a Chase-Burrow hype minden médiában. Kezdek aggódni, nehogy sok legyen. Nem szoktunk mi ehhez 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Kay Adams a Good morning footballban annyira cuki, hogy így imádja a Bengalst. Hétről hétre jobbál jobb pulcsikban nyomja, és kendőzetlenül felvállalja a rajongását.És az sem hátrány, hogy kifejezetten attraktív kisasszony 😀
twitter.com/lorenzosorice/status/1452738912112238603?s=20
Szipeter
több mint 3 éve
Szipeter
1 652
Kay Adams a Good morning footballban annyira cuki, hogy így imádja a Bengalst. Hétről hétre jobbál jobb pulcsikban nyomja, és kendőzetlenül felvállalja a rajongását. twitter.com/lorenzosorice/status/1452738912112238603?s=20
Szerkesztette: Szipeter
több mint 3 éve
Nojsz. Ja’Marr Chase: 754 receiving yards in his first 7 NFL games
— PFF (@PFF) October 25, 2021
Most in NFL history 👀 pic.twitter.com/aIRbjASHiL
több mint 3 éve
LeviPoki
2 799
Imádnám ezt a Bengalst,ha nem lennénk egy csoportban 😀 Chase egy állat. Odaraktátok tegnap ahogy kell,grat! 😊
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Rosszul fogalmazol!!!4 & long podcast, szezonbeharangozó, peldaul.Másfelől a szezon előtti beharangozók, podcastek, cikkek javarésze arról szólt, hogy “bottom5 csapat a Bengals” , “van 31 NFL csapat és a Cincinnati” , “unalmas, szürke csapat” és társai. Nem mondom hogy kis káröröm nincs most bennem 😊Értem én az underdog mentalitást, meg elég szép amit a csapat csinál, de azért ez kicsit revizionista 😀
Miknar
Én úgy emlékszem, hogy ilyen bottom 5 - 10 csapat volt mindenhol a Bengals, amihez ez nyilván magas túlteljesítés, de soha nem olvastam sehol olyat, hogy ennyire rossz lesz a Bengals.
tenorx
Szerk.: pont nalatok olvastam egy PIT szurkolotol a gyozelmunk utanhpgy bottom5 csapat a bengals, Ezek szerint ti is ott vagytok 😀
Miknar
Mi ott vagyunk, nem mi is ott vagyunk!
Mert Ti nem vagytok ott 😊
Azért nem bottom 5, mert a védelem általában jó, de az offense mindenképp bottom5.
A Bengals viszont jelenleg mindenképp PO csapat, persze változik néha sok dolog egyik hétről másikra, de kifejezett öröm, hogy Bengals topikban a Bengals teljesítményéről olvas az ember és nem más csapatokkal kell foglalkozni.
több mint 3 éve
Miknar
515
4 & long podcast, szezonbeharangozó, peldaul.Másfelől a szezon előtti beharangozók, podcastek, cikkek javarésze arról szólt, hogy “bottom5 csapat a Bengals” , “van 31 NFL csapat és a Cincinnati” , “unalmas, szürke csapat” és társai. Nem mondom hogy kis káröröm nincs most bennem 😊Értem én az underdog mentalitást, meg elég szép amit a csapat csinál, de azért ez kicsit revizionista 😀
Miknar
Én úgy emlékszem, hogy ilyen bottom 5 - 10 csapat volt mindenhol a Bengals, amihez ez nyilván magas túlteljesítés, de soha nem olvastam sehol olyat, hogy ennyire rossz lesz a Bengals.
tenorx
Szerk.: pont nalatok olvastam egy PIT szurkolotol a gyozelmunk utanhpgy bottom5 csapat a bengals, Ezek szerint ti is ott vagytok 😀
Szerkesztette: Miknar
több mint 3 éve
gedam
5 908
Elnèzèst szeretnèk kèrni minden Bengals szurkolóktól, a nem sportszerű viselkedésem miatt, teljesen jogosan nyertetek,minden szinten jobbak voltatok.ilyet nem szabad csinálni fórumon!!! ez tilos!! egy fórumozó sosem téved, mindig ragaszkodik az elméletéhez, ezért tiltás jár! ez durvább, mint az anyázás!
Norbi180
több mint 3 éve
Norbi180
676
Elnèzèst szeretnèk kèrni minden Bengals szurkolóktól, a nem sportszerű viselkedésem miatt, teljesen jogosan nyertetek,minden szinten jobbak voltatok.
több mint 3 éve
SirPub
1 459
grat még egyszer a tegnapi meccshez. Szerintem a Bengalsnál Taylor lesz hosszutavon a legnagyobb kérdőjel. Ha belenő a cipőbe vagy jön helyére vki jobb ha nem válik be, van/lesz most már egy olyan fiatal magja a csapatnak amiből bármit ki lehet hozni hosszabb távon megfelelő edzői stábbal (és normalis FO tevékenységgel ofc)Még sehol se vagyunk ehhez, de a GB is elvitte SB győzelemig McCarthyt. Szóval van rá példa, hogy a HC ellenére is lehet győzni 😉
Morfil
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Morfil
585
grat még egyszer a tegnapi meccshez. Szerintem a Bengalsnál Taylor lesz hosszutavon a legnagyobb kérdőjel. Ha belenő a cipőbe vagy jön helyére vki jobb ha nem válik be, van/lesz most már egy olyan fiatal magja a csapatnak amiből bármit ki lehet hozni hosszabb távon megfelelő edzői stábbal (és normalis FO tevékenységgel ofc)
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 3 éve
A realitás az valahol 22 és 28 között volt. egyrészt mert mi már nem akartunk minden áron legelől draftolni, másrészt mert rengeteg volt a bizonytalanság (Burrow sérülés, gyenge stáb, Chase előszezon, sok érkező a Dbe). Ez szerintem teljesen reális elvárás volt a csapattól. Én sem vártam ennél jobbat, ezért nem is zavart, ha vki esetleg csak a Texanst és a Lionst tette mögénk. A hatalmas LSU fan-ek persze helyenként PO határra húzták a Bengals, de azért elég kevés ilyennel találkoztam. Egyetlen egy kapaszkodónk volt: az offense skill pozíciói. Ehhez jött Pollack munkája és így elég potens csapat lettünk labdával. Nem egy egyedülálló történet, de felénk ritkán esik meg. Úgyhogy ja, magasan túlteljesítünk a várakozásokhoz képest.
De enneél fontosabb, hogy reméljük nem teljesítünk túl a csapat tudásához képest.
Szerkesztette: nasheem
több mint 3 éve
Másfelől a szezon előtti beharangozók, podcastek, cikkek javarésze arról szólt, hogy “bottom5 csapat a Bengals” , “van 31 NFL csapat és a Cincinnati” , “unalmas, szürke csapat” és társai. Nem mondom hogy kis káröröm nincs most bennem 😊Értem én az underdog mentalitást, meg elég szép amit a csapat csinál, de azért ez kicsit revizionista 😀
Miknar
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Kihagytad a 4. pontot, miszerint szándékosan játszott szarul a csapat tavaly, hogy draftolhassa Chase-t. 😊- Mi történt idén a védelemmel, de tényleg??? Én ezen vagyok leginkább meglepődve. Ez egy elit D nek kezd kinézni. Értem hogy DJ Reader pl jó, Hubbard is, Awuzie jó igazolás volt, de túl sok mindenki nem cserélődött ki a D oldalon és rá sem ismerek a csapategységre. Ezt valaki meg tudja magyarázni?Erre ne keress magyarázatot. Nincs. Oké, Awuzie-ról tudtuk hogy nagy erősítés (cserébe azért WJ3 távozott), de a többi érkező vagy visszatérő elvileg nem az. Jók ők (Reader, Ogunjobi, Hendrickson), de egyik sem önmagában emel szintet a védelmen. Hogy együtt működjenek, ahhoz pedig edzői munka kell. Komoly meló. Anarumo, Golden , Hobby, Livingstone, Jackson. Ők hozták ki belőlük az állatot. Különösen Golden munkája döbenetes az LB sorral. A staffból csak Jackson az új. Egyik sem komoly név. Leginkább lesajnált saját megoldások, részben még a Lewis érában szocializálódva. Szerintem senki nem tudja mi okozta ezt a baromi látványos javulást. Egyszerűen nincs egy vagy két olyan ok, amit megjelölhetnél.
Miknar
Tippelgetni lehet, de szerintem még a klubnál dolgozók sem tudják pontosan:
1. Összeállt egyszerre, egy időben sok puzzle darabka.
2. Mázlink van (=masszívan felülteljesít a D)
3. Tényleg lefizetünk minden bírót és ellenfelet.
Én egyikben sem hiszek, úgyhogy elfogadom szimplán csodának 😊
Szerk: még az jutott eszemben, hogy a D egy esélytelen csapatban könnyen esik szét. Sokat vannak pályán, a kisebb vereségért szarabb gürizni, mint a győzelemért, fásultak, beletörődőek. Burrow és az O megadta az esélyt egy komolyabb szereplésre. Ezzel motiváltabbá vált a D és ezért van ez a hatalmas belső fejlődés. Mert nem csak az újak jók, hanem a régebbiek is sokkal jobbak, mint korábban.
nasheem
Taylor pedig valójában kib' nagy zseni. 😉
több mint 3 éve
munoz
1 213
Ezek a srácok most elhiszik, hogy bárkit meg tudnak verni, sőt, ezt meg is teszik. Egyedül a CHI elleni meccs mutatta a korábbi bénázást, amely arra jó lehet, hogy két lábbal a földön maradjanak. Az OL-t sikerült annyira összefoltozni Pollacknak, hogy a meleg pillanatokban a Burrow-Chase páros előkapjon valamit a cilinderből. Ez pedig a D-nek is ad annyi hitet és lendületet, amivel hatalmasat tudtak előrelépni. Én amondó vagyok, hogy itt a győztes kultúra hatását látjuk, amelynek köszönhetően mindenki szintet tudott lépni. A szezon második fele nagyon kemény lesz, de amíg az önbizalom nem inog meg, bárkit képes lehet ez a gárda elkapni. Aztán reméljük nem jön komoly hullámvölgy, vagy a mostani KC-t idéző összeomlás.
több mint 3 éve
Gratulálok a győzelemhez.Az új nevetek Cincinnati zebrák Bengals, fontos momentumok ba állandóan belenyulás a zebrák részéről tejes szétbaszta a csapat ritmusát. Kíváncsi lennék menyi volt a zsozso a zebráknak.
Norbi180
Most kicsuszott pár ezer dollár abból a zsebből, nem is akarok evvel tovább foglalkozni,amikor a bírók hozá járulnak a vereséghez,ott volt a momentum nagy jackson futás erre visza fújják kamu holding nak, Villa abszolút nem volt szabálytalan,ott tejesen megöltek a csapatot hogy egyátalan visza jöjünk. Mondom gratulálok a gyözelemhez ,legközelebb visza vágunk.
Norbi180
Még mindig várom a választ!!!!! Csak úgy megkérdezem nálatok hol vannak a zászlók?erről 1 mese jut eszembe:
Norbi180
" A szamár azt mondta a tigrisnek:
- A fű kék.
A tigris válaszolt:
- Nem, a fű zöld.
A vita elmérgesedett, és mindketten úgy döntöttek, hogy döntőbíróság elé viszik a dolgot, ezért az oroszlán, a dzsungel királya elé járultak.
A szamár már azelőtt kiabálni kezdett, hogy elérte volna az erdei tisztást, ahol az oroszlán ült a trónján:
- Őfelsége, igaz, hogy a fű kék?
Az oroszlán válaszolt:
- Igaz, a fű kék.
A szamár sietett és továbbment:
- A tigris nem ért egyet velem, ellentmond és bosszant, kérlek, büntesd meg.
A király ekkor kijelentette:
- A tigris 5 év hallgatással lesz büntetve.
A szamár vidáman ugrott, és elégedetten, ismételgetve folytatta útját:
- A fű kék ...
A tigris elfogadta a büntetését, de előtte megkérdezte az oroszlánt:
- Felség, miért büntettél meg engem, elvégre a fű zöld.
Az oroszlán válaszolt:
- Valójában a fű zöld.
A tigris megkérdezte:
- Akkor miért büntetsz engem?
Az oroszlán válaszolt:
- Ennek semmi köze ahhoz a kérdéshez, hogy a fű kék vagy zöld. A büntetés azért van, mert egy ilyen bátor és intelligens teremtmény, mint te, nem vesztegetheti az idejét arra, hogy egy szamárral vitatkozzon, aki ráadásul még idejön és ezzel a kérdéssel engem zaklat.
A legrosszabb időpocsékolás a bolonddal és fanatikussal vitatkozni, akit nem érdekel az igazság vagy a valóság, csak a hite és az illúziói győzelme. Soha ne vesztegessük az időt olyan érvekre, amelyeknek nincs értelme. Vannak emberek, akiknek bármennyi bizonyítékot mutatunk is be, nem képesek megérteni, másokat pedig elvakít az ego, a gyűlölet és a harag, és csak azt akarják, hogy igazuk legyen, még akkor is, ha nincs igazuk."
Amikor a tudatlanság ordít, az intelligencia hallgat. A te békéd és nyugalmad többet ér.
több mint 3 éve
- Mi történt idén a védelemmel, de tényleg??? Én ezen vagyok leginkább meglepődve. Ez egy elit D nek kezd kinézni. Értem hogy DJ Reader pl jó, Hubbard is, Awuzie jó igazolás volt, de túl sok mindenki nem cserélődött ki a D oldalon és rá sem ismerek a csapategységre. Ezt valaki meg tudja magyarázni?Erre ne keress magyarázatot. Nincs. Oké, Awuzie-ról tudtuk hogy nagy erősítés (cserébe azért WJ3 távozott), de a többi érkező vagy visszatérő elvileg nem az. Jók ők (Reader, Ogunjobi, Hendrickson), de egyik sem önmagában emel szintet a védelmen. Hogy együtt működjenek, ahhoz pedig edzői munka kell. Komoly meló. Anarumo, Golden , Hobby, Livingstone, Jackson. Ők hozták ki belőlük az állatot. Különösen Golden munkája döbenetes az LB sorral. A staffból csak Jackson az új. Egyik sem komoly név. Leginkább lesajnált saját megoldások, részben még a Lewis érában szocializálódva. Szerintem senki nem tudja mi okozta ezt a baromi látványos javulást. Egyszerűen nincs egy vagy két olyan ok, amit megjelölhetnél.
Miknar
Tippelgetni lehet, de szerintem még a klubnál dolgozók sem tudják pontosan:
1. Összeállt egyszerre, egy időben sok puzzle darabka.
2. Mázlink van (=masszívan felülteljesít a D)
3. Tényleg lefizetünk minden bírót és ellenfelet.
Én egyikben sem hiszek, úgyhogy elfogadom szimplán csodának 😊
Szerk: még az jutott eszemben, hogy a D egy esélytelen csapatban könnyen esik szét. Sokat vannak pályán, a kisebb vereségért szarabb gürizni, mint a győzelemért, fásultak, beletörődőek. Burrow és az O megadta az esélyt egy komolyabb szereplésre. Ezzel motiváltabbá vált a D és ezért van ez a hatalmas belső fejlődés. Mert nem csak az újak jók, hanem a régebbiek is sokkal jobbak, mint korábban.
Szerkesztette: nasheem
több mint 3 éve
#Sewellkellettvolna! 😀Előre a Chargers - Bengals AFC döntőért! 😊
Sajnos Kupp is beteg meccset tolt este, de Chase így is a 2. a ligában elkapott yardokban. 21.5 yard elkapásonként... 21 éves a srác!
Beteg!
Liverpool Fc
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Korrekt, köszi!Még mindig várom a választ!!!!! Csak úgy megkérdezem nálatok hol vannak a zászlók?Norbi, 41-17re kaptunk ki - tényleg azt gondolod, hogy ez zászlókon múlt???
Norbi180
A két csapat teljesítménye között sajnos tegnap ekkora volt a differencia. Ezen nincs mit szépíteni. Ehhez nincs köze a bíróknak.
Gratulálni kell a Bengálsnak és reménykedni, hogy Cincinattiben revansot veszünk. (bár azt még nem látom, hogy hogyan, de ez legyen az edzők dolga).
Snagal
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Snagal
907
Még mindig várom a választ!!!!! Csak úgy megkérdezem nálatok hol vannak a zászlók?Norbi, 41-17re kaptunk ki - tényleg azt gondolod, hogy ez zászlókon múlt???
Norbi180
A két csapat teljesítménye között sajnos tegnap ekkora volt a differencia. Ezen nincs mit szépíteni. Ehhez nincs köze a bíróknak.
Gratulálni kell a Bengálsnak és reménykedni, hogy Cincinattiben revansot veszünk. (bár azt még nem látom, hogy hogyan, de ez legyen az edzők dolga).
több mint 3 éve
Miknar
515
Na jó, mindenki nyugodjon le a csába!Ezt a roppant frappáns mondatot én sem mondhattam volna szebben 😀 de egy kicsit kifejteném hogyan látom én most a dolgokat:
Szét b@sztuk őket 😊
nasheem
- Mi történt idén a védelemmel, de tényleg??? Én ezen vagyok leginkább meglepődve. Ez egy elit D nek kezd kinézni. Értem hogy DJ Reader pl jó, Hubbard is, Awuzie jó igazolás volt, de túl sok mindenki nem cserélődött ki a D oldalon és rá sem ismerek a csapategységre. Ezt valaki meg tudja magyarázni?
- Norbi kollega bizonyára úgy gondolja hogy az összes zebrát megvettük, de általánosságban az a feltűnő nekem idén, hogy nagyon kevés zászlót dobnak ránk. Feltételezve a 2. Leghihetőbb opciót, (az első nyilván a végtelen pénzes lefizetés) látszik hogy mindenki tudja a dolgát, ugyanakkor mikor legutóbb Hill beállt az O falba rögtön egy false starttal és holdinggal nyitott, azaz az első csapatunk nagyon stabil ilyen szempontból is, de szerencsénk van a sérülések elkerülésével is eddig.
- Támadó oldalon én valami hasonlóban reménykedtem, a WR/RB/QB oldalon az O line ban pedig a Williams-Spain rész még mindig nagyon tetszik. Amit viszont nem láttam jönni az Uzomah. Egy kifejezetten gyenge, sokat dropoló, szezononként 1-2 TD-t szerző TE idén úgy látszik valamit nagyon megérzett Burrowal és jó ezt látni 😊
- Végül: ez az 5-2 amivel most állunk, bennem duplán okoz örömet. Egyfelől örülök a kedvenc csapatom sikereinek, ahogy tegnap is írtam: jó most végre Bengals drukkernek lenni! Hosszú még a szezon, de ezalatt a 7 meccs alatt megmutatta a csapat azt a plafont amit ha sikerülne konstanssá tenni, lehetne nagyobb álmokat szövögetni.
Másfelől a szezon előtti beharangozók, podcastek, cikkek javarésze arról szólt, hogy “bottom5 csapat a Bengals” , “van 31 NFL csapat és a Cincinnati” , “unalmas, szürke csapat” és társai. Nem mondom hogy kis káröröm nincs most bennem 😊
Jövőhéten Jets. Ha stabil középcsapattá szeretnénk válni, akkor itt most esélyeshez méltóan kellene nyerni. Csak legyen így….
Szerk: ja és ebből a védelemből esett ki a 3. körös választásunk aki elvileg brutál előszezont produkált és a legnagyobb fogásnak tűnt. Szinte hihetetlen!
Szerkesztette: Miknar
több mint 3 éve
Még mindig várom a választ!!!!! Csak úgy megkérdezem nálatok hol vannak a zászlók?Nincs gond. Olyan 16 éves korodra kinövöd majd. Valószínűleg mind ilyenek voltunk, szóval tényleg semmi gond.
Norbi180
több mint 3 éve
Gratula a gyozelemhez!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
KeyG
9 518
Jobb volt ma/tegnap a Bengals, Playoff esélyes a csapat ezzel a W-vel akár a csoportért is bejelentkeztetek. Minden sorozat megszakad egyszer ez a mai meccs ilyen volt. Szép jövő lehet itt ha vigyáztok Burrowra.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Szipeter
1 652
Brutál nagyot játszottunk. (Ismét) Burrow hihetetlenül magabiztos, és ez a győztes mentalitás kezd beindulni. A GB ellen ahogy buktunk, és ahogy azt Taylor kezelte, szerintem fordulópont volt. Nagyon egyben van az öltöző. A szuper offence számok ellenére a legnagyobb boldogság még is a védelem játéka: a lesajnált Anarumonak vettünk pár embert és top5 védelmet rakott össze. 25 pontnál nem kaptunk többet, és azt is OT-ben. Már most több sackünk van mint tavaly, Fogjuk a futást, van egy elit CB-k, és S duónk. Nagyon egyben vagyunk no💪
Korábban írtátok, hogy nem kellene sietni, ez még nem PO csapat, építkezzünk, lépésről lépésre, de az ilyen W láttán nehéz visszafogni a "lovakat". No limits Who dey!