Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 2 éve
laoce Cincinnati Bengals 744 — laoce68@freemail.hu
Azért én ilyen bátor nem vagyok. A hátra lévő 6 meccsből 5 pozitív mérlegü csapat ellen lesz, a hatodik a browns idegenben. Egy ilyen menetrendben a 3:3 több mint vállalható. A szezon előtt Vegas 6.5 nél húzta a határt most 12 győzelemről beszéltél, hisz az AFC egyhez az minimum kell. Részemről a 9 gyözelem az álom, Denver és Baltimore. Az kb elég lesz a hatodik seedhez. Ki nem egyezett volna ezzel ki szezon előtt?

Szerkesztette: laoce

Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Szerintem idén konzisztensen jók vagyunk! Ha az alaphelyzetünket nézzük, hogy Burrow milyen sérülésből jött vissza, ez volt az első éve, ahol edzőtábor és nézők vártak rá, egy teljesen új OL-val megspékelve, akkor brutál jók vagyunk. A Browns meccsünk volt az egyetlen ahol megvertek minket. A kezdeti 24 pontok után, rendre 30 pont felett zárunk, már négy meccsünk volt ahol a kezdőket le tudtuk hozni szotyizni, mi ez ha nem konzisztens jó teljesítmény. Szerintem nagyon kishitüek vagyunk (mondjuk van rá okunk), de én bemondom, hogy az első kiemelésért fogunk teperni, nem csak a north címért, és a KC elleni meccsünkön fog múlni.
Szipeter
Ámen testvéreim az Úrban! 🙏

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
Szerintem idén konzisztensen jók vagyunk! Ha az alaphelyzetünket nézzük, hogy Burrow milyen sérülésből jött vissza, ez volt az első éve, ahol edzőtábor és nézők vártak rá, egy teljesen új OL-val megspékelve, akkor brutál jók vagyunk. A Browns meccsünk volt az egyetlen ahol megvertek minket. A kezdeti 24 pontok után, rendre 30 pont felett zárunk, már négy meccsünk volt ahol a kezdőket le tudtuk hozni szotyizni, mi ez ha nem konzisztens jó teljesítmény. Szerintem nagyon kishitüek vagyunk (mondjuk van rá okunk), de én bemondom, hogy az első kiemelésért fogunk teperni, nem csak a north címért, és a KC elleni meccsünkön fog múlni.
több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
Fun fact: ex-kickerünknek, Randy Bullock 7 év (nem mind nálunk) sikerült 7 sikeres +50 yardos FG. Money Mac 11 mérkőzésre volt ehhez szüksége. 😀
több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Én a szezonban most először látom úgy, hogy meglehet a PO.
Igen, a következő két meccs dönt. Mindkettőt otthon játszuk (4 hazai lesz még).
Persze fogalmam sincs arról, hogy a Chargers skill playereit hogy lehet megállítani, főleg hogy cover LB-ben még mindig jelentős gondjaink vannak és Bates kivételével a DBink nem túl fizikálisak. Nem jó matchup ez nekünk, de azért lesz esély.
A 49erst már inkább nekünk való. Ha az edzőinket nem verik szarrá, akkor azt a meccset lehet hozni.

Ha tippelni kellene, akkor 9-8at mondanék a szezonra, Ami persze inkább nem PO, mint igen, de egyetlen nem várt győzelem nagyot fordít ezen.

De a legjobb az, hogy továbbra sem számít mi lesz a mérleg a szezon végén. Előreléptünk, javult az OL, vannak ígéretes emberek a védelemben is. Kezd arca lenni a csapatnak. Ha messzebbre nézünk, akkor ezek sokkal fontosabbak, mint a 9-8 és a 10-7 közötti minimális különbség.
nasheem
Azt megoldja Lombardi. 10-15 yardon túlra úgy se engedi passzolni Hörbit.

Liverpool Fc
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Persze fogalmam sincs arról, hogy a Chargers skill playereit hogy lehet megállítani, főleg hogy cover LB-ben még mindig jelentős gondjaink vannak és Bates kivételével a CBink nem túl fizikálisak. Nem jó matchup ez nekünk, de azért lesz esély.
A 49erst már inkább nekünk való. Ha az edzőinket nem verik szarrá, akkor azt a meccset lehet hozni.

nasheem
Mixon úgy átszalad rajtunk, mint rotavírusos kisgyereken a napi ebéd, hogy ezt tudja-e kompenzálni Herbie, kiderül.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Persze fogalmam sincs arról, hogy a Chargers skill playereit hogy lehet megállítani, főleg hogy cover LB-ben még mindig jelentős gondjaink vannak és Bates kivételével a DBink nem túl fizikálisak. Nem jó matchup ez nekünk, de azért lesz esély.

Ha tippelni kellene, akkor 9-8at mondanék a szezonra, Ami persze inkább nem PO, mint igen, de egyetlen nem várt győzelem nagyot fordít ezen.

De a legjobb az, hogy továbbra sem számít mi lesz a mérleg a szezon végén. Előreléptünk, javult az OL, vannak ígéretes emberek a védelemben is. Kezd arca lenni a csapatnak. Ha messzebbre nézünk, akkor ezek sokkal fontosabbak, mint a 9-8 és a 10-7 közötti minimális különbség.

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
Vitatkoznék ezzel, nagyjából a DET konzisztens csak, a többi csapat hihetetlen formajavulást vagy hanyatlást képes bemutatni egyik fordulóról a másikra. A Bengals esetén én hajlamos vagyok belelátni azt, hogy a Ravens elleni győzelem után a csapat és az edzők is elhitték, hogy sínen vagyunk, amire jött két nagy pofon. Azt gondolom, hogy a Chargers és a 49ers elleni meccsek ebből a szempontból irányadók lesznek. Két jó, de verhető ellenfél esetén, ha bénázunk, akkor tényleg nem érdemes komolyabb célokban gondolkozni, ha viszont az elmúlt két hét teljesítményét látjuk, akkor meglehet hosszú évek után a PO.
több mint 2 éve
Miknar Cincinnati Bengals 515
Jelenleg szerintem mi vagyunk az AFC de lehet az egész liga leginkonzisztensebb csapata

Tükörsima győzelem a ravens és 2 PIT meccsnél, majd szánalmas vereségek a Bears, Jets, Browns kombótól.. ahol nem is a vereség a legfőbb gond hanem hogy nyomorult 3 pontokat szereztünk

Viszont bárki bármit mond, és bárhogyan is alakul a szezon, meglett a vasas elleni oda-vissza!!! Egy Bengals szurkoló érti csak, hogy ezzel most nem a PIT-et ekézem, hanem a saját csapatom teljesítményével vagyok elégedett 😊

Tavalyhoz képest nagyon sokat fejlődtünk, még mindig nem tudjuk hogy Taylor mennyire komoly edző, de hogy ebben a csapatban van kraft, tehetség, és ambíció, az tuti 😊

Who dey!
több mint 2 éve
Tudom, hogy minden meccs más, meg kár álmodozni, mert mi mégis csak a Bengals vagyunk. De a csoportban a Browns és a Ravens is simán verhetőnek tűnik az alapján, ahogy az elmúlt hetekben játszottak. Ha ezek mellett két hazai meccset be tudnánk húzni, akkor akár a csoportgyőzelem is meglehet.
több mint 2 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 461 — Слава Україні! Героям слава!
Grat!

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Nekem ezzel a totális alázással sem volt bajom. Watt pl. azon kívül, hogy egyszer a play után lökdöste Joe-t nem csinált semmit, őt nagyon szépen blokkolták, hol a fal, hol a T és a TE, vagy ha kellett akkor az RB segített be.
Lehetett volna +50 pont, de én azért a mai teljesítménnyel meg voltam elégedve 😀
több mint 2 éve
Áh, szar ez így. Egy jó Vasast verni... na, attól állt a cerka! De egy ilyet?? Nem az igazi 😂😂😂
nasheem
Én azért így is jól alszom tőle! 😄

több mint 2 éve
Áh, szar ez így. Egy jó Vasast verni... na, attól állt a cerka! De egy ilyet?? Nem az igazi 😂😂😂

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 750 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha már Elliottot elszalasztottátok 😊
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 518
McPherson ismét az AFC spec játékosa a héten, teljesen megérdemelten. Azért egy újonctól szép teljesítmény, és már nem ez az első. Lassan tényleg jelmondatot kell váltanom 😃
SirPub
Az új Tucker 😉

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Miknar Cincinnati Bengals 515
Franchise rekordot is döntött:
Eddigi 6 sikeres 50+ yardos mezőnygóljai számával

Az eddigi rekord 4 volt.

❤️
több mint 3 éve
McPherson ismét az AFC spec játékosa a héten, teljesen megérdemelten. Azért egy újonctól szép teljesítmény, és már nem ez az első. Lassan tényleg jelmondatot kell váltanom 😃

több mint 3 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 254
Trey Hendrickson has a full sack in 6️⃣ straight games... the longest current streak in the NFL AND tied for the longest in team history.

😉
több mint 3 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
TJ még pihenhetne egy hetet.
SirPub
Nem fog! Ha bukják a meccset, tuti oda a rájátszásuk!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
Érzésre mintha a félidei elemzések is ülnének, tavaly minden meccs úgy ment le, ahogy elkezdődött. Ha rosszak voltunk (általában), azok is maradtunk. Most viszont tudunk megújulni.
A Raiders most nem néz ki jól, volt baj nem kevés az utóbbi időben. Jókor játszottunk velük. Reméljük a Vasas jól elfáradt tegnap és meg tudjuk őket firkálni. TJ még pihenhetne egy hetet.

több mint 3 éve
Ha kuka nem is volt, de döcögött. Nagyon kellettek a sárga zászlók, hogy tudjunk haladni. Az OL szenvedett, de ez várható is volt. Ahogy sikerült Burrownak 2,5-3 mp-ig megtartani a zsebet, életre kelt a támadójátékunk. Addig csak Boydnak lehetett dobni, mert bármekkora zseni Chase, még mindig Boyd tud a leggyorsabban elszakadni.
A Raiders LB sor pedig brutál magasan játszott, így a futás sem ment. És ez mind megoldódott, ahogy nyert fél mp-t a OL.

több mint 3 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Nem tudom miért ilyen 2 arcú a csapat évek óta egy meccsen belül. Azt figyeltem meg hogy zömében 1 jó félidőnk van. Pl. Tegnap az első qka volt szerintem. Kérdés, hogy csak nekem tűnik így? Ha nem, mi lehet ennek az oka?

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
Újabb esti meccset nyertünk. Egész új szokásokat vesz fel a csapat. Amúgy nem volt nagy a játék, de volt tartása a csapatnak. A Raidersnek jelenleg nincs identitása. Igazából egyénileg nem rosszak, de a központi akarat hiányzik. egységesebbek voltunk, így könnyen föléjük nőttünk. LÁssuk be, jókor jöttek szembe.

Jövő héten Superbowl 2!!!!

több mint 3 éve
Az első drive után azt hittem, hogy ott folytatjuk, ahol a Browns ellen abbahagytuk. Szerencsére a D-ben ma volt tartás és az O is szorgalmasan pakolta fel a pontokat. A meccs elejét leszámítva ma (majdnem) minden sikerült (Apple INT!!! 😊 ).
Reméljük a jövő héten a Steelers ellen is hasonló formát mutat majd a csapat.