NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 403
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Lehivtuk Jonah ötödik éves opcióját, helyes. #protectburrow
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Kezdő CB a második kör végén? Nem vagyok az egyetemi foci nagy ismerője, de a mockok és prospect ismertetők alapján ott olyat már elég nehezen találunk. nasheemNem kell ahhoz annak lenni, tapasztalataim, nem tudományos megfigyelésem alapján az RB mellett szerintem elit CB-t a legkönnyebb a zavarosban halászva kifogni, egy-két kisebb egyetemről érkező prospect második-harmadik körösként nem egyszer szép karriert futott be
Tariq Woolenre pl mernék fogadni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Mennyit változott a világ. Hull örül, hogy coach T hívja, a család örül, hogy a srácot a Bengals választotta. Azért szurkolóként ez is jó dolog.
több mint 3 éve
Durva lenne egy Michael Jordan - Coby Bryant - Chris Paul backcourtMehetne Chris Paul is, ő legalább Jordan poszttársa 😀Coby Bryant hátha jobban bejön majd, mint Michael Jordan.Valamelyik nap én is ezen röhögtem, hogy milyen lenne már őt is kihúzni. 😀
nasheem
munoz
Wyatt
több mint 3 éve
Mehetne Chris Paul is, ő legalább Jordan poszttársa 😀Coby Bryant hátha jobban bejön majd, mint Michael Jordan.Valamelyik nap én is ezen röhögtem, hogy milyen lenne már őt is kihúzni. 😀
nasheem
munoz

több mint 3 éve
Emerson pl simán bent lehet, és ő van az a szint. Kezdő CB-ként pedig nem merlohámfrikat kell várni, hanem bárkit aki jobb Apple-nél. Olyan pedig van bent, hidd el. Én másodikban mindenképp ide szeretnék húzni, dulcic a harmadikban, aztán tényleg jöhet Brooks mondjuk az ötödikben.Kezdő CB a második kör végén? Nem vagyok az egyetemi foci nagy ismerője, de a mockok és prospect ismertetők alapján ott olyat már elég nehezen találunk. McCrearyt is slotnak írják, Boothék pedig nem csúsznak addig.Önmagában a srác az első kör végén jó érték. Nehéz lenne egyértelműen jobbat mondani az bentmaradtak közül. De Hilton, Bell, Bates hármast én nagyon bírom1(!!!!) kör ment le a draftból, ne akarjunk egyből a piacra szaladni. Simán jöhet még kezdő CB a másodikban, kezdő TE a harmadikban, rotációs DL vagy OL a negyedikben és később is.
Örültem volna ha mind maradnak.
Az mondjuk jó hogy nem kell egyből kezdőbe dobni. Rossz, hogy marad lyukas a CB poszt. Ebből FA igazolás lesz
nasheem
megyerikrisz
Persze találhatunk gyöngyszemet, csak pont a CB poszt az,ahol ritkán sikerül jól még a top játékosok első szezonja is. Lehet inkább várnék a CBvel későbbi körökig. Coby Bryant hátha jobban bejön majd, mint Michael Jordan. Ő azért még bent lehet 3. körben is. Jöjjön inkább DT vagy TE. Dulcich és McBride közül az egyik még kis szerencsével bent lehet.
Egyébként nincs bajom az FA igazolással. Pontosabban CB-ben van a legkevesebb bajom.
nasheem
Btw én sem vagyok a piac ellen, csak fura hogy az első kör után leírjuk az egész classt.
Érdekes amúgy, hogy szó nincs Huber visszahozataláról. Rengetegen mockolták hozzánk Araizát, nemtom van alapja vagy sem.
több mint 3 éve
Coby Bryant hátha jobban bejön majd, mint Michael Jordan.Valamelyik nap én is ezen röhögtem, hogy milyen lenne már őt is kihúzni. 😀
nasheem
több mint 3 éve
Kezdő CB a második kör végén? Nem vagyok az egyetemi foci nagy ismerője, de a mockok és prospect ismertetők alapján ott olyat már elég nehezen találunk. McCrearyt is slotnak írják, Boothék pedig nem csúsznak addig.Önmagában a srác az első kör végén jó érték. Nehéz lenne egyértelműen jobbat mondani az bentmaradtak közül. De Hilton, Bell, Bates hármast én nagyon bírom1(!!!!) kör ment le a draftból, ne akarjunk egyből a piacra szaladni. Simán jöhet még kezdő CB a másodikban, kezdő TE a harmadikban, rotációs DL vagy OL a negyedikben és később is.
Az mondjuk jó hogy nem kell egyből kezdőbe dobni. Rossz, hogy marad lyukas a CB poszt. Ebből FA igazolás lesz
nasheem
megyerikrisz
Persze találhatunk gyöngyszemet, csak pont a CB poszt az,ahol ritkán sikerül jól még a top játékosok első szezonja is. Lehet inkább várnék a CBvel későbbi körökig. Coby Bryant hátha jobban bejön majd, mint Michael Jordan. Ő azért még bent lehet 3. körben is. Jöjjön inkább DT vagy TE. Dulcich és McBride közül az egyik még kis szerencsével bent lehet.
Egyébként nincs bajom az FA igazolással. Pontosabban CB-ben van a legkevesebb bajom.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Önmagában a srác az első kör végén jó érték. Nehéz lenne egyértelműen jobbat mondani az bentmaradtak közül. De Hilton, Bell, Bates hármast én nagyon bírom1(!!!!) kör ment le a draftból, ne akarjunk egyből a piacra szaladni. Simán jöhet még kezdő CB a másodikban, kezdő TE a harmadikban, rotációs DL vagy OL a negyedikben és később is.
nasheem
több mint 3 éve
Nagy volt az öröm, és gyorsan jött a pick, ami szerintem jó jel. Egyébként a választás tökéletesen illeszkedik a vezetés új irányához, és Taylor-Tobin hosszútávú terveihez. Mindig egy évvel távolabbra draftolunk, sémákba gondolkodunk, az ellenfelek erőségeire lépünk, és összhangban vagyunk az igazolásokkal, lejáró szerzikkel. 3 S játékot imádjuk, mert a futkározó QB-ket így tudjuk kezelni, az hogy Watsont is idesodorta a szél nem lett könnyebb a helyzet. Eddig ez nekem is "A" körüli, de a mai nap lesz a lényeg, jönni fog CB még tuti, simán lehet az első három kör is DEF pick.
több mint 3 éve
Az erőforrások végesek, J. Williams, Burrow, Tee, Jamar kiürítik a büdzsét. Amikor arról beszélünk, hogy mi a szexibb, megtartani a Hilton, Bell, Bates triót, vagy a Burrow, Tee, Jamar hármast, akkor azt hiszem egyértelmű a válasz 😊Oké, de én nem erről beszéltem 😉
munoz
(Tee, Jamal és Burrow így együtt akkor sem tartható meg hosszú távon, ha a teljes DB sort újoncokra cseréljük)
több mint 3 éve
Nálatok landolt a kedvenc játékosom az idei draftról. Bármilyen poszton elkarcol a secondaryben és nem csak kiba gyors, de érti is mi zajlik körülötte. Szerintem jól jártok vele, remélem jó dolga lesz 🙂A bármilyen poszt szélső CBre is igaz? Höri mintha azt mondta volna róla, hogy mélységi és slot játékos, komoly blitz képességekkel.
Boston
több mint 3 éve
Nálatok landolt a kedvenc játékosom az idei draftról. Bármilyen poszton elkarcol a secondaryben és nem csak kiba gyors, de érti is mi zajlik körülötte. Szerintem jól jártok vele, remélem jó dolga lesz 🙂
Do your job
több mint 3 éve
Az erőforrások végesek, J. Williams, Burrow, Tee, Jamar kiürítik a büdzsét. Amikor arról beszélünk, hogy mi a szexibb, megtartani a Hilton, Bell, Bates triót, vagy a Burrow, Tee, Jamar hármast, akkor azt hiszem egyértelmű a válasz 😊
több mint 3 éve
Önmagában a srác az első kör végén jó érték. Nehéz lenne egyértelműen jobbat mondani az bentmaradtak közül. De Hilton, Bell, Bates hármast én nagyon bíromÖrültem volna ha mind maradnak.
több mint 3 éve
Hill jó játékos és értéken is jó az első kör végén. De safety hozzánk? A keret egyik legerősebb posztja így is. Most mi jön majd, wr és utána qb? Akkor ennyit az 'ezentúl megfizetjük a legjobb lejárókat' projektről.Nem szexi, de egy tök korrekt döntés. Bates ugye tag alatt van, Vonn Bell pedig a szerződése utolsó évében. Ami még mellette szól, hogy coverben jó, így slotban is simán tud játszani. Nálam ez egy A- választás.
Vagy a terv, hogy CBt faragunk belőle? De hát akkor is inkább Hiltont váltja ki, nem Applet.
Azt persze értem hogy vezetőként kerülöd aa kényszerhelyzeteket, így a FO motivációja tök rendben van. De ettől még szurkolóként nem egy szexi pick, mert előrevetíti, hogy vkit elveszítesz majd azok közül, akiket szeretsz. Business as usual.
nasheem
több mint 3 éve
Hill jó játékos és értéken is jó az első kör végén. De safety hozzánk? A keret egyik legerősebb posztja így is. Most mi jön majd, wr és utána qb? Akkor ennyit az 'ezentúl megfizetjük a legjobb lejárókat' projektről.Vagy a terv, hogy CBt faragunk belőle? De hát akkor is inkább Hiltont váltja ki, nem Applet.
Azt persze értem hogy vezetőként kerülöd aa kényszerhelyzeteket, így a FO motivációja tök rendben van. De ettől még szurkolóként nem egy szexi pick, mert előrevetíti, hogy vkit elveszítesz majd azok közül, akiket szeretsz. Business as usual.
több mint 3 éve
Karlaftist egyre jobban mondogatják, ha táblán lesz, akkor valszeg nem engedjük el.
több mint 3 éve
Valahová 5 és 6 közé várják.Milyen fura, hogy lehet majd aludni a Pickünk előtt. Bírom!Első körben kitöltik a 10 percet? Kb mikor kerülünk sorra? 6:30-7:00? Szerintem DEF-be húzunk, leginkább CB.
nasheem
Szipeter
több mint 3 éve
Milyen fura, hogy lehet majd aludni a Pickünk előtt. Bírom!Első körben kitöltik a 10 percet? Kb mikor kerülünk sorra? 6:30-7:00? Szerintem DEF-be húzunk, leginkább CB.
nasheem
több mint 3 éve
Milyen fura, hogy lehet majd aludni a Pickünk előtt. Bírom!
több mint 3 éve
Elrettentő, de valós példaként írtam, még véletlenül sem kívánságként.Bármikor jöhet egy Ogbuehi.A lelki egyensúlyunk megőrzése érdekében inkább NE.
megyerikrisz
Mikey
több mint 3 éve
Bármikor jöhet egy Ogbuehi.A lelki egyensúlyunk megőrzése érdekében inkább NE.
megyerikrisz
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Bucsnál szerintem nincs rá feltétlenül szükség Mason megszerzése után, RG, RT elit, C és LT bőven jó, nem hiszem, hogy kellene ide egy 1. körös ember még, hogy jó legyen a fal. A Cowboysnál nagyon pedzegetik, igenNem lennék meglepődve, ha a szexinek számító Linderbaum helyett OG jönne. Leginkább Zion, de lehet Green is. Sokkal nagyobb lenne az upgrade, mint akár centerben karrashoz képest, akár karrast kitolva guardba.Cowboys-Titans-Bucs hármas közül kiviszik a két G-t
megyerikrisz
ThySoul

több mint 3 éve
Nem lennék meglepődve, ha a szexinek számító Linderbaum helyett OG jönne. Leginkább Zion, de lehet Green is. Sokkal nagyobb lenne az upgrade, mint akár centerben karrashoz képest, akár karrast kitolva guardba.Cowboys-Titans-Bucs hármas kiviszik a két G-t
megyerikrisz
ThySoul