Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
Én nem hiszek ebben a pihentetés dologban. Aki nem sérült, játszon. Lásd tavalyi Steelers-Browns wildcard meccs. Hogy’ ki volt pihenve a Vasas, jól ki is kaptak. Úgy nem szabad nekimenni, jaj csak meg ne sérüljünk. Aki így gondolkodik menjen irodába dolgozni. Persze hülyeségekbe sem kell belemenni, de a túlzott óvatosság se jó.
SirPub
Vagy a Ravens a Titans ellen a 14-2 szezon után. Nem szabad megállítani a lendületet ha benne vagytok. Akinek van egy kisebb sérülése is az üljön de amíg van a meccsnek értelme addig játszani kell.
KeyG
Simán nyerünk... Allen-nel is. De Garrett-et ugye láttuk már mit tud, ha lelborul...
nhm
de ti most flowba vagytok és azt nem szabad megtörni. ennél jobban nem tudtok játszani, ha pihentettek az nagy hiba lesz, nyomni kell a gázt.
gedam
Már én is inkább arra hajlok, hogy nyomjuk kezdőkkel, lehet belőle simán egy örömjáték. A Browns tegnap is iszonyat dekoncentrált, demotivált volt, az utolsó fordulóra nem tudom elképzelni, hogy felszívják magukat. Taylor hétfői nyilatkozatából én azt szűrtem le hogy inkább kezdőket fog felküldeni, és egyértelmű W-re hajtunk. Zsinórban a negyedik lenne és 11-6 szezon, ami parádés.
több mint 2 éve
gedam 5 908
Én nem hiszek ebben a pihentetés dologban. Aki nem sérült, játszon. Lásd tavalyi Steelers-Browns wildcard meccs. Hogy’ ki volt pihenve a Vasas, jól ki is kaptak. Úgy nem szabad nekimenni, jaj csak meg ne sérüljünk. Aki így gondolkodik menjen irodába dolgozni. Persze hülyeségekbe sem kell belemenni, de a túlzott óvatosság se jó.
SirPub
Vagy a Ravens a Titans ellen a 14-2 szezon után. Nem szabad megállítani a lendületet ha benne vagytok. Akinek van egy kisebb sérülése is az üljön de amíg van a meccsnek értelme addig játszani kell.
KeyG
Simán nyerünk... Allen-nel is. De Garrett-et ugye láttuk már mit tud, ha lelborul...
nhm
de ti most flowba vagytok és azt nem szabad megtörni. ennél jobban nem tudtok játszani, ha pihentettek az nagy hiba lesz, nyomni kell a gázt.
több mint 2 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 254
SirPub
KeyG
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 518
SirPub

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Rövid hírek:
1. Burrow térde Taylor szerint oké.
2. Spain nem lesz a Barnák ellen és lehet hogy utána sem
3. Boyd mindenképp játszani akar, mert el akarja érni az 1000 yardot (nem fogja, mert még 172 hiányzik 😕) Illetve nagyo nvissza akar vágni.
4. van olyan fogadóoldal, ahol Taylor a favorit az év edzője címre :-o
5. A pihentetés/nem pihentetés kérdésről semmi konkrétat nem mondott edző bá.
nasheem
én is úgy látom, hogy meg akarjuk verni őket! de sztem nem jobb a 3th seed, mint a 4. de majd meglátjuk... de mindenképpen otthon kezdjük a mentelést! azért ez nagy szám! 😉
több mint 2 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Rövid hírek:
1. Burrow térde Taylor szerint oké.
2. Spain nem lesz a Barnák ellen és lehet hogy utána sem
3. Boyd mindenképp játszani akar, mert el akarja érni az 1000 yardot (nem fogja, mert még 172 hiányzik 😕) Illetve nagyo nvissza akar vágni.
4. van olyan fogadóoldal, ahol Taylor a favorit az év edzője címre :-o
5. A pihentetés/nem pihentetés kérdésről semmi konkrétat nem mondott edző bá.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Szerintem meg ha jó napot fogunk ki, bárkit megb*szunk, szóval játsszon csak mindenki szépen a Browns ellen, vágjunk vissza a megalázó első meccses vereségért, aztán lendületből nyerjünk végre egy nyomorult playoff meccset bárki ellen is. Onnantól pedig már minden ajándék.
Mikey
Szerintem már a PO is az 😉
meme
A szezon előtti várakozásaimhoz képest egyértelműen, de azért azóta kicsit megjött az étvágy. 😊
több mint 2 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
Szerintem meg ha jó napot fogunk ki, bárkit megb*szunk, szóval játsszon csak mindenki szépen a Browns ellen, vágjunk vissza a megalázó első meccses vereségért, aztán lendületből nyerjünk végre egy nyomorult playoff meccset bárki ellen is. Onnantól pedig már minden ajándék.
Mikey
Szerintem már a PO is az 😉

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
több mint 2 éve
A Vegas ellen esélyesek lennék, a Pats, Colts páros ellen pedig talán csak egy picit underdogok az edzői stáb miatt. Biztos a rossz elmékek miatt, de én a Chargerst szeretném a leginkább elkerülni a Wild Card körben. Onnatól pedig (ha lesz ilyen kérdés), tök mindegy.

Szerkesztette: nasheem

több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
Ha a papírforma eredmények születnek, akkor a Bills Pats biztos nektek pedig attól függ ki jut be a Chargers Raiders párosból. Ha előbbi akkor a Colts jön, ha utóbbi akkor a Raiders. Mindkettő nektek áll a Coltsnak csak akkor van esèlye ha a D jük erőn felül teljesít vagy Wentz vmi csoda folytán felnő Taylor mellè. Szóval egy kört mennetek kellene
dande
Ha minden papírforma és mi is nyerjük az utolsót akkor 3. kiemelés és Colts, aztán Chiefs ha bukjuk az utolsót akkor 4. Pats, aztán Titánok (Bills győzelemmel számolva). Durva, hogy januárban ilyeneket számolgatunk. Szerintem az AFC-ben a Chiefs és a Bills a legstabilabb, minden csapatszinten kiemelkedő teljesítményre képes csapat. Rajtunk kívül természetesen. Inkább Pats, Titans uton tudom magunkat elképzelni a főcsoportdöntőben, szóval lehet el kellene engedni ezt a Browns meccset. Mondjuk a PO-ban a taktikázás számolgatás sosem jó, végig kell menni és kész!
Itt lehet játszani:
 www.espn.com/nfl/playoffs/machine
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Én is játszatnám, figyelve persze, hogy ne legyen senki túlhasználva.
Szerintem nem fér bele, hogy kiessetek a rutinból.
több mint 2 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Áh, nincs az a flow vagy klubcsúcs vagy bármi, amiért Burrowt pályára tenném.
Minden play után keresztet vetek, mikor látom hogy nagyjából egészséges maradt.
Rohadtul féltem. Én semmiképp nem játszatnám.
Mixon ugyanez.
nasheem
Viszont formaban kell lenni a rajatszasban. Ott nincs pardon, nincs statisztika, nyerni kell.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Áh, nincs az a flow vagy klubcsúcs vagy bármi, amiért Burrowt pályára tenném.
Minden play után keresztet vetek, mikor látom hogy nagyjából egészséges maradt.
Rohadtul féltem. Én semmiképp nem játszatnám.
Mixon ugyanez.

több mint 2 éve
úgy gondolom mindenképpen pihenő lesz. Burrow-nak biztos. nem fogunk kockáztatni...
nhm
Szerintem meg, ha nincs komoly sérülése, akkor nem fogja kiülni a meccset. Örök vita, hogy mi az optimális? Rápihenni a rájátszásra, vagy lendületből bemenni. Bármennyire meghökkentő szerintem a második opció most jobb. Felpörgött a csapat, megvan a momentum, éppen ezért nem kellene a cseresorral kiállni. Az elején mindenképpen az első csapat álljon fel, ha mégis döcög a szekér, akkor még el lehet engedni menet közben, de felemelt kézzel a divízió győztese már csak presztízsből sem mehet fel a pályára. 😊
munoz
Természetesen igazad van, alapszituban ezt vallom én is,viszont jelen helyzetben egyszerűen nem éri meg kockáztatni senki egészségét!
Meg ugye Taylor-t sem ismerjük ebből a szempontból, meg ő se volt még ilyen helyzetben. 😊

Brown is régen... 😊

Nekem mindegy, de sérülés nélküli csapat legyen a PO-ban, ez a kérésem.
több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
úgy gondolom mindenképpen pihenő lesz. Burrow-nak biztos. nem fogunk kockáztatni...
nhm
Szerintem meg, ha nincs komoly sérülése, akkor nem fogja kiülni a meccset. Örök vita, hogy mi az optimális? Rápihenni a rájátszásra, vagy lendületből bemenni. Bármennyire meghökkentő szerintem a második opció most jobb. Felpörgött a csapat, megvan a momentum, éppen ezért nem kellene a cseresorral kiállni. Az elején mindenképpen az első csapat álljon fel, ha mégis döcög a szekér, akkor még el lehet engedni menet közben, de felemelt kézzel a divízió győztese már csak presztízsből sem mehet fel a pályára. 😊
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 748 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hurts is erről beszélt not done yet...nem is èrtem mièrt 😁
több mint 2 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
The standard is the Fucking Super Bowl! 😊

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 748 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha a papírforma eredmények születnek, akkor a Bills Pats biztos nektek pedig attól függ ki jut be a Chargers Raiders párosból. Ha előbbi akkor a Colts jön, ha utóbbi akkor a Raiders. Mindkettő nektek áll a Coltsnak csak akkor van esèlye ha a D jük erőn felül teljesít vagy Wentz vmi csoda folytán felnő Taylor mellè. Szóval egy kört mennetek kellene
több mint 2 éve

Chiefs, Titans, Bills nyerni fog... (ha nem, akkor még elsők is lehetnénk, hahhahaha)

4th seed lesz ... GYÖNYÖRŰ!!!
Azt szeretném, hogy PATS is nyerjen, (5th seed) és ellenük sikerülne megindítani a SB run-t 😉

Szerkesztette: nhm
több mint 2 éve
Miknar Cincinnati Bengals 515
Egyet aludva a tegnapira, és az eufóriára:

- Burrow ahogy a szezon elejétől indulva, sérülésből visszatérve kezdte az idényt, és ahová eljutott az utolsó 2 mérkőzésen, az valóban egy franchise QB berobbanása, talán több is annál
- Anno anno a tavalyi draft legelején én falember húzása mellett voltam, mondván bármekkora csoda elkapó érkezhet ide, ha nem tudjuk megvédeni Burrowt, úgy sem érünk semmit vele. Ebben nem kicsit tévedtem szerencsére 😊 Nem ragozom én is Chase teljesítményét, mindent elmondanak a számai, ahogyan az is, amilyen hatással lett a csapatra. A már tavaly is erős Boyd-Higgins-Mixon trióhoz behozta az egyensúlyt Chase, mindenkinek megvan a maga szerepe, és látszólag mindenki elégedett is vele. Ugyanakkor ez a fal csak minimálisan jobb mint a tavalyi. Amiben benne van Pollack munkája, J. Williams beérése 2. évre, Spain remek játéka és Reiff megbízhatósága. Tegnap láthattuk mi történik akkor, ha ebből a falból kiesnek. Ez a fal konkrétan még mindig 1 lépésnyire van az életveszélyessé nyilvánítástól, 2 jó falembernyire vagyunk attól, hogy ez az offense kis túlzással megállíthatatlan legyen.
- A defet nem tudom hová tenni, annyira nem is értek a focihoz, hogy okoskodjak, de az öltözőben valamit nagyon rendbetehettek a fejekben mert egy ligalja első félidős védelemből sikerült átfordulni és 3 ponton tartani a KC-t a 2. félidőre. Mi lehet a titok?!
- Könnyű szeretni a csapattagokat ha fut a szekér, de valahogy szezon kezdete óta az az ember érzése hogy emberileg is együtt van ez a csapat. Követem instagramon a bengalst, és nagyon érdekesek a meccs utáni feltöltött videók, Taylor beszédei, Uzomah hangja és irányítása a csapat felett
- McP-ről nem írok, SirPub kollega megtette külön, plusz én már eleget sztároltam ráadásul tökéletesen egyetértek vele. Tavaly Bullock több ilyen meccset eldöntő FG-t hagyott ki
- Csak abban bízom hogy nem megyünk rá a rekordokra Burrowékkal, és mindenki pihen a Browns ellen. Csábító, hogy a franchise valaha volt legjobbjává tegye Burrowt, de pont Garrett ellen, ezzel a cserefallal, 1 percet sem játszatnám (Tényleg, mi van Spainel vajon?)

Örömködve, reménykedve ilyen kis eszmefuttatást írni a playoff előtt: mióta rátaláltam erre a fórumra, nem volt még rá lehetőségem Bengals szurkolóként.

Jó érzés. Hozzá tudnék szokni!
több mint 2 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Tegnap minden a Burrow-Chase duóról szólt. Tény, hogy bámulatos volt a teljesítményük, és ők döntötték el a meccset. Érdemes ugyanakkor megjegyezni, hogy a kuka első félidő után a D 3 pontot engedett a KC-nek. Teljesen eltüntették Hillt és Kelce-t, miközben Mahomes sem tudott semmi extrát letenni az asztalra. Jó lenne a PO-ban ezt a védelmet látni, nem azt, amelyik folyamatosan nyelte a yardokat és kapta a TD-ket 😊
munoz
Azért én megemlíteném McP-t is. Tudom, hogy a végén “csak” 20-ról kellett berúgni, de láttunk már sok ilyet mellétekerni nagy tétnél.
Ha még Bullock volna rendesen összeszorult volna s.ggem, de így nem aggódtam (annyira). 😃

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Grat! Nálatok vége a 7 szűk esztendőnek, nálunk most kezdődik.
Ha mi nem jutunk be, akkor én mindíg a csoportból bejutónak szurkolok, úgyhogy hajrá!