NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Hm...

iktriad
Úgy látszik, nálunk hagyománya van annak hogy az egykori húzóemberek dicstelenül távozzanak...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 632 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hm...
több mint 4 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Komoly ellenérték nincs Finleyben, de egy hatodik-hetedik körös Pick is több a semminél.

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 674
Végül valami csereféleség lett ebből a kiváló QB esetből:
Bengals have agreed to trade QB Ryan Finley to the Houston Texans.
több mint 4 éve
És Atkinsról egy szó sincs?
Ennyit érdemel....?
Klaci79
Pár napja volt szó róla, várjuk a híreket. Írtam is, hogy örülnék ha maradna és bemutatna egy másodvirágzást. 🤞
Nekem személyes kedvencem, a szekrényben is 97-es számú mez lóg.
SirPub
Kiraktuk őt is. Ha nincs rá érdeklődés rohadt jó lenne visszahívni mentornak. De lesz rá kereslet. 😕

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Szerintetek mi lehet a terv?
SirPub
Burrow megoldja.

Részletesebben: Burrow talán megoldja.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Ennyit érdemel....?
Klaci79
Pár napja volt szó róla, várjuk a híreket. Írtam is, hogy örülnék ha maradna és bemutatna egy másodvirágzást. 🤞
SirPub
Volt egy szarabb szezonja, mint szinte majdnem mindenkinek a Bengalsnál 2020-ban, de állandó sérülésekkel. 9,5 milliót lehetett megtakarítani vel...úgy látszik, hogy annyit már tényleg nem ért...5,3 millió a halott pénz és egy nagy egyéniség
több mint 4 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 788
Ennyit érdemel....?
Klaci79

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 4 éve
Köszi az áttekintést!
Azért én továbbra is szívesebben látnám Sewellt, mint Ja’Marr Chase-t. Lehet utóbbi bármilyen kiváló WR, ha a QB a hátán fekszik vagy az életéért fut...

több mint 4 éve
Ennyit érdemel....?
több mint 4 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Az egészben a Bobby Hart cut a legjobb.
Valószínűleg Reiff meg RT-be. Jonah Williams meg vagy marad LT, vagy ha jön Penei Sewell, akkor bemegy G-be. Hopkins szerintem vállalható, nekem tavaly a tragikus falból inkább felfele lógott ki, ha esetleg Spain maradna, akkor a liga aljáról elmozdulnánk a középmezőny felé. Kézenfekvő lenne, hogy az 1-2. körben a drafton legalább egy ember még jöjjön az OL-be, aki azonnal kezdő lenne, későbbi körökben meg lehetne project playereket húzgálni.
több mint 4 éve
A Center és a két tackle megvan. Guard jöhet a hátsó körökből vagy akár még FAról is.
A lényeg hogy így nem vagyunk Sewell-hez, azaz poszthoz kötve. Ha kiviszik előlünk, nem kötelező reachelni tackle-ért. Sokat javul a draft mozgásterünk.

több mint 4 éve
Akkor most tulkepp hogy állunk a falban? Van 2 emberünk?

több mint 4 éve
Érdemei elismerése mellett 😊 😊 😊 😊 Hart repült.
Finley sem itt váltja meg a világot.

több mint 4 éve
Korrekt veteránnak tűnik, reméljük hoz magával némi stabilitást. Már csak az ár a kérdés.

több mint 4 éve
Végre.

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
Az OL talán legnagyobb erőssége az idei draft classnak, szal vhol megértem h legkevésbé ezzel akarnak nálatok foglalkozni FA-n, persze némi veteran presence nem ártana plusz a fenti ok miatt sztem lesznek pórul járó szabadügynökök ilyen capszűkös évben, szal lehet a jövő héten érkezik vki FA-ról is a falba.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Jó reggelt!
Perine is maradt, lesz kinek dobni a check-down-t... jájj. 😃
SirPub
Perine felé összesen 11 passz ment, 6 yard felett átlagolt, majdnem 80-as a pff grade-je a passzjátékot tekintve. Nem mondanám hogy checkdown gyár lenne, ráadásul amit kellett azt jól csinálta.
megyerikrisz
Jólvanna, én nem vagyok nagy statisztikus, csak egy laikus fotelszurker. Érzésre többnek tűnt.
Akkor egy kérdés: közmegegyezés szerint az OL a legnagyobb lyuk, de ott semmi mozgás egyelőre. Szerintetek mi lehet a terv? Vannak még olyan emberek a piacon, akikkel jól járnánk?
SirPub
A 11 pass nem az a szám, amit érdemes lenne statisztikailag boncolgatni. Ilyen kis minta mellett semmi jelentősége a 6os átlagnak. A 80as grade mondjuk jó jel. Amúgy egy hasznos játékos, ismeri a rendszert, ráadásul olcsó. Jó hogy maradt.

Az OL piac tele olyan játékossal, akik instant erősítést jelentenének nekünk. Az más kérdés, hogy hosszú távon közülük kiben érdemes gondolkodni, de ahogy most állunk Okung, Trai Turner, Reiff, Warford vagy Rick Wagner is jól jönne. Andrews ás Villanueva is paicon van, de őket én nem szeretném. Szóval van még bőven bent ember.

több mint 4 éve
....rajta kívül viszont Reiff is esélyes, vizitre érkezik. Nagyon kéne.
megyerikrisz
Vele azért kicsit nőne a draft mozgástér. Oké, Harthoz képest a nagymamám is upgrade, de Reiff tényleg elég stabil játékos. Viszont öreg, azaz nagy pénzt és hosszú szerződést nem fogunk adni neki. Reméljük nincs nagy piaca.
Curtis Samuel és Higgins is elkelt, így Galloway mellett talán csak a Fuller-TY Hilton páros maradt a potens WR-ek közül. Nem feltétlenül jó nekünk. Eddig kifejezetten olcsók voltak a WRek, reméljük nem ugrik meg az áruk és akkor versenyképes lehet az egy éves szerződésünk (amit persze nem látott senki, így csak találgatják, hogy egyáltalán egy éves-e).

Mindenesetre ott tartunk, hogy a Reiff, Ogunjobi, Galloday trio szépen meg tudná édesíteni a Lawson és WJ3 távozása miatt elég keserű FA-t.

több mint 4 éve
Jó reggelt!
SirPub
Perine felé összesen 11 passz ment, 6 yard felett átlagolt, majdnem 80-as a pff grade-je a passzjátékot tekintve. Nem mondanám hogy checkdown gyár lenne, ráadásul amit kellett azt jól csinálta.
megyerikrisz
Jólvanna, én nem vagyok nagy statisztikus, csak egy laikus fotelszurker. Érzésre többnek tűnt.
Akkor egy kérdés: közmegegyezés szerint az OL a legnagyobb lyuk, de ott semmi mozgás egyelőre. Szerintetek mi lehet a terv? Vannak még olyan emberek a piacon, akikkel jól járnánk?

több mint 4 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Jó reggelt!
SirPub

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 4 éve
Jó reggelt!

több mint 4 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Mike Thomas is maradt, 5-6. WR-nek jó. De ami fontosabb, megvan az első valóban erősítést jelentő igazolás is, Ogunjobi jött Geno helyére. Nem klasszis, de upgrade. Golladayre én is kíváncsi leszek, rajta kívül viszont Reiff is esélyes, vizitre érkezik. Nagyon kéne.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 4 éve
Gallodaynek ment ajánlat! :-o