NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 5 éve
malkav
2 468
Ezzel egy problémám van...ti minden évben megszopatok minket...látva a Hawks elleni teljesítményt csak azt szeretném kérni hogy a steelers-szel és a brownszal is hasonlóan játszatok mint velünk szoktatok 😀nem akartam elrontani a kedved! 😊Na de várjá..... mi van ha a MIA nem ennyire fos csak mi vagyunk olyan jók mint a PATS 😀igazad van, bár azt nem hittem volna, hogy a MIA ennyire 1/1 már most, illetve, hogy a PIT ennyire szar lesz... 😉Várjámá ... most miből hoztad ki ezt...A kései kezdés miatt tegnap elterveztem, hogy ma munkából hazaérve letöltöm a meccset, és megnézem, természetesen az eredmény tudta nélkül. Egész nap kerültem minden internetes oldalt, hazajöttem, tölteném le a meccset, és... nincs internet.A csoport egyébként nem is tűnik annyira lefutottnak, simán versenybe lehetünk akár az első helyért is, a többiek meccsét is megnézve.
Hogy a szájbabaszott kurva anyját a Diginek.* Azóta sincs net.
Szóval megnéztem telón a statokat. Ross végre robbantott és Hubbard is nagy meccset tolt a statok szerint, boldogság van. Seattle-ben ki lehet így kapni, elbengalsosozva a vezetést.
| * Meg igazából magának az életnek is a kurva anyját, mert tényleg semmi nem sikerül úgy ahogy eltervezem. Már ez sem. De ez igazából nem e topik tárgya, csak kerekebbé teszi a sztorit. |
Mikey
Szipeter
A Steelers előre beikszelhető L-t hozott, csak kicsit csúnya eredménnyel, a barnák barnáztak egyet. A Ravens meg fossávert egy szar Miamit.. itt egyedül ti hoztatok meglepetésformát. 😀 Legalábbis szerintem.
malkav
nhm
malkav
ha igazán őszinte akarok lenni, azt mondom, sztem Tőletek ez egy "kicsúszott" eredmény volt, egy nagyon indiszponált ellenféllel szemben, de aztán lehet, hogy rámcáfoltok! kíváncsian várom! 😉
nhm
több mint 5 éve
nhm
1 254
nem akartam elrontani a kedved! 😊Na de várjá..... mi van ha a MIA nem ennyire fos csak mi vagyunk olyan jók mint a PATS 😀igazad van, bár azt nem hittem volna, hogy a MIA ennyire 1/1 már most, illetve, hogy a PIT ennyire szar lesz... 😉Várjámá ... most miből hoztad ki ezt...A kései kezdés miatt tegnap elterveztem, hogy ma munkából hazaérve letöltöm a meccset, és megnézem, természetesen az eredmény tudta nélkül. Egész nap kerültem minden internetes oldalt, hazajöttem, tölteném le a meccset, és... nincs internet.A csoport egyébként nem is tűnik annyira lefutottnak, simán versenybe lehetünk akár az első helyért is, a többiek meccsét is megnézve.
Szóval megnéztem telón a statokat. Ross végre robbantott és Hubbard is nagy meccset tolt a statok szerint, boldogság van. Seattle-ben ki lehet így kapni, elbengalsosozva a vezetést.
| * Meg igazából magának az életnek is a kurva anyját, mert tényleg semmi nem sikerül úgy ahogy eltervezem. Már ez sem. De ez igazából nem e topik tárgya, csak kerekebbé teszi a sztorit. |
Mikey
Szipeter
A Steelers előre beikszelhető L-t hozott, csak kicsit csúnya eredménnyel, a barnák barnáztak egyet. A Ravens meg fossávert egy szar Miamit.. itt egyedül ti hoztatok meglepetésformát. 😀 Legalábbis szerintem.
malkav
nhm
malkav
ha igazán őszinte akarok lenni, azt mondom, sztem Tőletek ez egy "kicsúszott" eredmény volt, egy nagyon indiszponált ellenféllel szemben, de aztán lehet, hogy rámcáfoltok! kíváncsian várom! 😉
több mint 5 éve
malkav
2 468
Na de várjá..... mi van ha a MIA nem ennyire fos csak mi vagyunk olyan jók mint a PATS 😀igazad van, bár azt nem hittem volna, hogy a MIA ennyire 1/1 már most, illetve, hogy a PIT ennyire szar lesz... 😉Várjámá ... most miből hoztad ki ezt...A kései kezdés miatt tegnap elterveztem, hogy ma munkából hazaérve letöltöm a meccset, és megnézem, természetesen az eredmény tudta nélkül. Egész nap kerültem minden internetes oldalt, hazajöttem, tölteném le a meccset, és... nincs internet.A csoport egyébként nem is tűnik annyira lefutottnak, simán versenybe lehetünk akár az első helyért is, a többiek meccsét is megnézve.
Mikey
Szipeter
malkav
nhm
több mint 5 éve
nhm
1 254
igazad van, bár azt nem hittem volna, hogy a MIA ennyire 1/1 már most, illetve, hogy a PIT ennyire szar lesz... 😉Várjámá ... most miből hoztad ki ezt...A kései kezdés miatt tegnap elterveztem, hogy ma munkából hazaérve letöltöm a meccset, és megnézem, természetesen az eredmény tudta nélkül. Egész nap kerültem minden internetes oldalt, hazajöttem, tölteném le a meccset, és... nincs internet.A csoport egyébként nem is tűnik annyira lefutottnak, simán versenybe lehetünk akár az első helyért is, a többiek meccsét is megnézve.
Mikey
Szipeter
malkav
több mint 5 éve
malkav
2 468
Várjámá ... most miből hoztad ki ezt...A kései kezdés miatt tegnap elterveztem, hogy ma munkából hazaérve letöltöm a meccset, és megnézem, természetesen az eredmény tudta nélkül. Egész nap kerültem minden internetes oldalt, hazajöttem, tölteném le a meccset, és... nincs internet.A csoport egyébként nem is tűnik annyira lefutottnak, simán versenybe lehetünk akár az első helyért is, a többiek meccsét is megnézve.
Mikey
Szipeter
több mint 5 éve
Szipeter
1 654
A kései kezdés miatt tegnap elterveztem, hogy ma munkából hazaérve letöltöm a meccset, és megnézem, természetesen az eredmény tudta nélkül. Egész nap kerültem minden internetes oldalt, hazajöttem, tölteném le a meccset, és... nincs internet.Ne add fel töltsd le nézd meg, mert ilyen meccset régen játszottunk. Kifejezetten élvezetes volt. A védelem pusztított, hihetetlenül jó playeket hívtunk pl Krk blitz-sack stb. Hubbard tényleg nagyon jó volt. Az O ahhoz képest, hogy Smith vállalhatatlanul lassú, Jordan nagyon rookie, és Hart egyszerűen csak Hart elképesztő számokat hozott. Taylor látta, hogy semmire se megyünk a futássala liga egyik legjobb LB sora ellen, simán végig pass játékot hívott. ML- nél ez a meccs sima 3&out sorozatát hozta volna, a futás erőltetésével. A 15 perc szakadó esővel nem volt szerncsénk, Daltonnál kicsúszott a laszti, és rugást is ott hibáztuk el. Talán a végén Taylor neki mehetett volna a 4. nek, a punt helyett, de nem ezen múlott, már korábban meg kellett volna nyernünk ezt a meccset.
Mikey
A bírók azért a végén befújtak, majd visszanézve megerősítettek egy teljesen egyértelmű incomplete paszt fumblenak, csak hogy tényleg bangalsos legyen a lezárás.
A csoport egyébként nem is tűnik annyira lefutottnak, simán versenybe lehetünk akár az első helyért is, a többiek meccsét is megnézve.
több mint 5 éve
Mikey
18 755
A kései kezdés miatt tegnap elterveztem, hogy ma munkából hazaérve letöltöm a meccset, és megnézem, természetesen az eredmény tudta nélkül. Egész nap kerültem minden internetes oldalt, hazajöttem, tölteném le a meccset, és... nincs internet.Hogy a szájbabaszott kurva anyját a Diginek.* Azóta sincs net.
Szerkesztette: Mikey
több mint 5 éve
Ha marad az az irány, amit tegnap/ma láttunk, akkor aligha.Amúgy Gratu, jó volt a Bengals.
Dalton nem volt rossz. Egy toldozott foltozott és amúgy is gagyi fal mögött küzdött az életéért. a hawks front ráadásul nem is rossz. Ennek ellenére nagy hibája nem volt. Oké, a szakadó esőben egyszer kicsúszott a laszti, de pont akkor kezdett el esni, ami még rosszabb, mintha az elejétől szokta volna a körülményeket.
Támadásban azt kaptuk, amit várhattunk. Oké, Mixonból (és futásból) kicsit kevesebbet, Rossból meg többet. Dalton karriercsúcsokat döntögetett a passheavy playhívás miatt. Ez pl okos döntés volt, mert a futás sehogy nem ment.
A meccs egyébként összességében sokkal jobb volt, mint várhattuk. Persze a D teljesítményét nem érdemes túlhájpolni, mert a szemközti védőfal hihetetlenül gyengén teljesített. Így mind a futás, mind a passzjátékot jól kontrolláltuk. Csak aztán elbengálszkoduk a meccset, a kihagyott ziccerekkel és a pár benyelt nagy játékkal. De no problem, hosszú az út és első lépésként ez megfelelt. Leginkább azért mert a coaching nem tűnt rossznak.
nasheem
több mint 5 éve
Ha marad az az irány, amit tegnap/ma láttunk, akkor aligha. Dalton nem volt rossz. Egy toldozott foltozott és amúgy is gagyi fal mögött küzdött az életéért. a hawks front ráadásul nem is rossz. Ennek ellenére nagy hibája nem volt. Oké, a szakadó esőben egyszer kicsúszott a laszti, de pont akkor kezdett el esni, ami még rosszabb, mintha az elejétől szokta volna a körülményeket.
Támadásban azt kaptuk, amit várhattunk. Oké, Mixonból (és futásból) kicsit kevesebbet, Rossból meg többet. Dalton karriercsúcsokat döntögetett a passheavy playhívás miatt. Ez pl okos döntés volt, mert a futás sehogy nem ment.
A meccs egyébként összességében sokkal jobb volt, mint reméltem. Persze a D teljesítményét nem érdemes túlhájpolni, mert a szemközti védőfal hihetetlenül gyengén teljesített. Így mind a futás, mind a passzjátékot jól kontrolláltuk. Csak aztán elbengálszkoduk a meccset, a kihagyott ziccerekkel és a pár benyelt nagy játékkal. De no problem, hosszú az út és első lépésként ez megfelelt. Leginkább azért mert a coaching nem tűnt rossznak.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 5 éve
munoz
1 213
Többet kaptam, mint amit vártam, nagy kár, hogy bent hagyott a csapat 10 pontot a kihagyott field goal-lal és a RZ int-tel. Ez ebben a szezonban nem fér bele.Annak ellenére, hogy az OL egy nulla, és így nem volt futás sem, a támadó játék elfogadható volt. A DL kifejezetten tetszett, így a front 7 összességében szerintem jó meccset zárt. Ilyen nyomás mellett, a secondarytól jöhetett volna jobb teljesítmény, kínos volt, hogy néhány nagy játékot csúnyán benéztek. Az első félidő végén Dre nagy barom volt a büntetéssel, egy félidő munkáját döntötte romba.
több mint 5 éve
Hát, azért azt remélem, hogy Finley jobb QB lesz, mint Tebow volt. Ígéretesnek tűnik a pre meccsek alapján.Teljesen más a kettő.
nasheem
Finley kb. egy Brady 2.0, Tebowal egy teljesen új minőség képződhetett volna meg, ha nem ennyire konzervatív az NFL.
több mint 5 éve
Hát, azért azt remélem, hogy Finley jobb QB lesz, mint Tebow volt. Ígéretesnek tűnik a pre meccsek alapján.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Mondjuk a Bengals is kezdhette volna kb. két évvel korábban...Egy, a rebuild legelején lévő csapattól, mégis mit kellene várni? Egyáltalán mit szabad elvárni? Ez nem a Patriots, meg nem is a csodálatosfantasztikusnagyszerűésszent Steelers, hogy a SB, vagy a PO alap elvárás legyen.A Steelersnek már vagy 4-5 éve neki kellett volna kezdenie a rebuildnak, ahogy azt Soldinak írtam is párszor.
Mikey
Ennyivel a Bengals előrébb van, hogy nekikezdtek amikor kellett, a Steelers meg még mindig nem fogott neki érdemben. (AB meg Bell elbénázása nem a rebuild kezdőlépései, csak kármentés.)
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Egy, a rebuild legelején lévő csapattól, mégis mit kellene várni? Egyáltalán mit szabad elvárni? Ez nem a Patriots, meg nem is a csodálatosfantasztikusnagyszerűésszent Steelers, hogy a SB, vagy a PO alap elvárás legyen.A Steelersnek már vagy 4-5 éve neki kellett volna kezdenie a rebuildnak, ahogy azt Soldinak írtam is párszor.
Mikey
Ennyivel a Bengals előrébb van, hogy nekikezdtek amikor kellett, a Steelers meg még mindig nem fogott neki érdemben. (AB meg Bell elbénázása nem a rebuild kezdőlépései, csak kármentés.)
több mint 5 éve
De, bejött.Egy, a rebuild legelején lévő csapattól, mégis mit kellene várni? Egyáltalán mit szabad elvárni? Ez nem a Patriots, meg nem is a csodálatosfantasztikusnagyszerűésszent Steelers, hogy a SB, vagy a PO alap elvárás legyen.Ha Sobrinak igaza van, akkor amint Finley beáll, eljön a Kánaán*. 😊
Mikey
* Igaz ez volt a meggyőződése Tebowval kapcsolatban is, nos az annyira nem jött be. 😊
iktriad
Amikor kezdő lett egy minuszos Denvert rájátszásba vitt, és ott még egy győzelem is összejött, csak a Pats már túl nagy falat volt.
A következő évben meg már nem kapott bizalmat.
Tebow kimaxolta a lehetőségeit, de úgy nehéz nyerni, ha pályára se kerülsz, a csapatnál se vagy.
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Green mellett Glenn, Tate és Trayveon Williams sem játszik holnap. Hjajj az az O-line. Hihetetlen hogy ott tartunk, hogy Andre Smith kezd LT-ben. 😀
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Tőlem önmagában azért (képzeletbeli) szobrot kapna Taylor, ha kibaszná Kirkpatricket...
több mint 5 éve
Ez igaz.Azért Tebow kiütötte a rájátszásban a Steelerst, ha itt Finley ezt megcsinálná, szobrot kapna Cincyben. 😀Egy, a rebuild legelején lévő csapattól, mégis mit kellene várni? Egyáltalán mit szabad elvárni? Ez nem a Patriots, meg nem is a csodálatosfantasztikusnagyszerűésszent Steelers, hogy a SB, vagy a PO alap elvárás legyen.Ha Sobrinak igaza van, akkor amint Finley beáll, eljön a Kánaán*. 😊
Mikey
* Igaz ez volt a meggyőződése Tebowval kapcsolatban is, nos az annyira nem jött be. 😊
iktriad
munoz
több mint 5 éve
munoz
1 213
Azért Tebow kiütötte a rájátszásban a Steelerst, ha itt Finley ezt megcsinálná, szobrot kapna Cincyben. 😀Egy, a rebuild legelején lévő csapattól, mégis mit kellene várni? Egyáltalán mit szabad elvárni? Ez nem a Patriots, meg nem is a csodálatosfantasztikusnagyszerűésszent Steelers, hogy a SB, vagy a PO alap elvárás legyen.Ha Sobrinak igaza van, akkor amint Finley beáll, eljön a Kánaán*. 😊
Mikey
iktriad
több mint 5 éve
meme
2 102
Szerintem a következő 3 évben semelyik elvakult bengals szurkoló nem vár rájátszást.... Én már azzal elégedett lennék, hogy a rebuilding jegyében, évről évre fejlődik a csapat. Mikor megvolt a játékosállományunk hozzá, akkor sem jöttek az eredmények.... Most meg az sincs! Ha látni fogom a szisztematikus építkezés jeleit ( fölleg a drafton), akkor már elégedett leszek. Addig is marad, a "csendes" szurkolás, merengés....
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 5 éve
Egy, a rebuild legelején lévő csapattól, mégis mit kellene várni? Egyáltalán mit szabad elvárni? Ez nem a Patriots, meg nem is a csodálatosfantasztikusnagyszerűésszent Steelers, hogy a SB, vagy a PO alap elvárás legyen.Ha Sobrinak igaza van, akkor amint Finley beáll, eljön a Kánaán*. 😊
Mikey
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Egy, a rebuild legelején lévő csapattól, mégis mit kellene várni? Egyáltalán mit szabad elvárni? Ez nem a Patriots, meg nem is a csodálatosfantasztikusnagyszerűésszent Steelers, hogy a SB, vagy a PO alap elvárás legyen.
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
Sok esély nincs a Seahawks ellen, meg úgy általában nem véletlen, hogy bottom 5 csapatnak tartják a Bengalst. Én az idei szezonnak úgy futok neki, hogyha a Steelerst egyszer elkapjuk, akkor már elégedett leszek. Ugyanakkor a szezon elején az vélhetőleg előny lesz, hogy Coach T fekete ló, és nehezebb az ellenfeleknek felkészülni arra, hogy támadásban milyen játékokat hív majd.Itt aztán tényleg nincsenek nagy elvárások. Más PO-t akar vagy SB döntőt, itt az 1-15 a Steelers elleni győzelemmel már elég. Ez néha meg Lewis-nak is összejött 😂
Ami kulcs lehet, hogy az O tud-e futni. Ha konstans módon tudna így előre menni a csapat, akkor play action játékokkal akár még a passzjáték is működhet, anélkül, hogy folyamatosan sackelnék Daltont.
D oldalon az LB sor ami ugye harmatgyenge, emiatt látatlanban meg lehet jósolni, hogy az ellenfél sokat próbál majd futni, és a TE játékot erőltetni. Ha a DL meg tudja fogni a futást, és kellő hatékonysággal sikerülne terrorizálni Wilsont, akkor esetleg lenne keresnivaló.
munoz
több mint 5 éve
munoz
1 213
Sok esély nincs a Seahawks ellen, meg úgy általában nem véletlen, hogy bottom 5 csapatnak tartják a Bengalst. Én az idei szezonnak úgy futok neki, hogyha a Steelerst egyszer elkapjuk, akkor már elégedett leszek. Ugyanakkor a szezon elején az vélhetőleg előny lesz, hogy Coach T fekete ló, és nehezebb az ellenfeleknek felkészülni arra, hogy támadásban milyen játékokat hív majd.Ami kulcs lehet, hogy az O tud-e futni. Ha konstans módon tudna így előre menni a csapat, akkor play action játékokkal akár még a passzjáték is működhet, anélkül, hogy folyamatosan sackelnék Daltont.
D oldalon az LB sor ami ugye harmatgyenge, emiatt látatlanban meg lehet jósolni, hogy az ellenfél sokat próbál majd futni, és a TE játékot erőltetni. Ha a DL meg tudja fogni a futást, és kellő hatékonysággal sikerülne terrorizálni Wilsont, akkor esetleg lenne keresnivaló.