NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 4 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581
nos bengáliak, mondjatok egy grade-t! akár értékeléssel együtt is.

annyit olvastam külföldi csoportokban véleményeket és A+-okat, hogy a (szerintem) objektívabb magyar szurkolók véleménye is elkezdett érdekelni 😊
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 366 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Nehéz lesz megszokni, hogy NFL-ben is egyszámjegyű mezben játszik egy elkapó. Ja'Marr Uno.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 788
Itt a kickeretek 😁

www.facebook.com/watch/?v=370086997661680
steelwolf
Nem tudom mennyit próbálhatta, mire összejött. Már ha nem fake 😃
Tét meccsen is legyen ilyen pontos! 🤞

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 4 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Szórjuk a pickeket a need posztokra. Nincs ezzel a drafttal semmi baj. Jó átlagos. Bármi lehet belőle. Teven Jenkins elszalasztása persze akkor is fáj, ha inkább OGre mentünk. A sexy picket letudtuk az 1/5tel. Azóta iparosmunka megy. De annak legalább jó.

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 366 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Itt a kickeretek 😁

www.facebook.com/watch/?v=370086997661680
több mint 4 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
A két új választottunkról tud valaki valamit? Tyler Shelvin DT és D'Ante Smith OT.
Chad76
Shelvin tovább erősíti az LSU Bengals vonalat 😊 Róla lehetett olvasni, hogy az FO szereti, és a harmadik napon behúzzák. Egyelőre back up lehet, aztán majd kiderül, hogy képes lesz-e fejlődni. Reméljük, ez a 4. körös DT is úgy bejön, mint a 2010-es drafton húzott srác.
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Ma meg jöhet a kapott extra pickért a kicker😂 Van értelmezhető rugó az idei classban?
Szipeter
Evan McPherson és Jose Borregales is esélyes h draftolják.
empty taxi
McPherson bengáli is lett.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Chad76 Cincinnati Bengals 20
A két új választottunkról tud valaki valamit? Tyler Shelvin DT és D'Ante Smith OT.
több mint 4 éve
A tavalyi LBknek jár még egy év. Meglátjuk mire mennek.

több mint 4 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
Cox-ot kellett volna Sample helyett, akit szerintem 122 is vihettünk volna. Nagyon ratyi az LB sorunk...
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
Ma meg jöhet a kapott extra pickért a kicker😂 Van értelmezhető rugó az idei classban?
Szipeter
Evan McPherson és Jose Borregales is esélyes h draftolják.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Bárki bármit is mond Carmanról (én se vagyok oda érte) vág, hogy barkirol, idén más a helyzet. Nincs combine, a fele kihagyta a szezont. Nem lehet csodálkozni ha a staff arra megy, amit biztosnak vél.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 4 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
Carmant akartuk, összejött a letrade amiért nagyon jó értéket kaptunk és a harmadik körben Ossai is remek húzás. Az első két nap remekül alakult. Carman extrán motívált lesz, hazatér, szorgalmas és a nagy bengals veteránok oda vannak érte. Nem olyan nagy boldogság bengalinak lenni, így nálunk mindig sokat nyom a latba, ha valaki szeretne csatlakozni.

www.si.com/nfl/bengals/news/analyst-praises-bengals-second-round-pick-jackson-carman-could-be-best-guard-in-this-draft

több mint 4 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 613 — greenmedia10@gmail.com
Lehet olyat kerestek, aki azonnali upgradet jelenthet. Talán a többi OL emberke fejlesztendő, bár magasabb várható plafonnal. Ne felejtsük el, hogy ha nem lesz az előrelépés megkérdőjelezhetetlen, akkor elzavarnak minden edzőt.
Ossai elvileg nagy nyereség, csak kérdés miért csúszott ennyit. Ezért kicsit azért félek. Hiány posztra jött, szóval azért örülök.
Eddig nekem az osztályzat A.
SirPub
Carmanról azt írják, sokat kell még fejleszteni, hogy ember legyen a posztján.
több mint 4 éve
Ez a Carman pick elég fejvakarós. A csere még magyarázható, mert a Pats papíron sokat adott fel érte. Utána viszont voltak bent olyan emberek, akiket előzetesen sokkal többre értékeltek. Ami mellette szólhat, hogy ismerik, tudják, hogy mi várható tőle. Polack rendszerébe is illik, reméljük tényleg használható G-t tudnak belőle faragni.
A harmadik körben Ossai nálam is A+.
Innentől jön az zavarosba halászás, mondjuk van elég sok pick, reméljük használható embert is sikerül találni.
munoz
Úgy látom, hogy a közvélemény elvárta, hogy az 1-2. körben húzzunk falembert.
Mert ha Carman volt a kiszemelt, akkor jobban jártunk volna, ha a 2. körben kihúzzuk Ojularit, még a hátracsere után is megtehettük volna.
Carmant a kutya nem vitte volna a 3. kör elejéig.
több mint 4 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 788
Lehet olyat kerestek, aki azonnali upgradet jelenthet. Talán a többi OL emberke fejlesztendő, bár magasabb várható plafonnal. Ne felejtsük el, hogy ha nem lesz az előrelépés megkérdőjelezhetetlen, akkor elzavarnak minden edzőt.
Ossai elvileg nagy nyereség, csak kérdés miért csúszott ennyit. Ezért kicsit azért félek. Hiány posztra jött, szóval azért örülök.
Eddig nekem az osztályzat A.

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 4 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Ez a Carman pick elég fejvakarós. A csere még magyarázható, mert a Pats papíron sokat adott fel érte. Utána viszont voltak bent olyan emberek, akiket előzetesen sokkal többre értékeltek. Ami mellette szólhat, hogy ismerik, tudják, hogy mi várható tőle. Polack rendszerébe is illik, reméljük tényleg használható G-t tudnak belőle faragni.
A harmadik körben Ossai nálam is A+.
Innentől jön az zavarosba halászás, mondjuk van elég sok pick, reméljük használható embert is sikerül találni.
több mint 4 éve
Guard kellett. Idegesítő Reach, akárcsak tavaly. Majd elválik. Ossai viszont fasza a 3. körben.

Szerkesztette: nasheem

több mint 4 éve
Két névsor:
Burrow, Chase, Higgins, Boyd, Mixon
illetve
Jenkins, Cosmi, Radunz, Eichenberg, Dickerson, Little, Christensen.

Jól alakul eddig.
nasheem
Bent van Jenkins, erre kicserélünk. Majd Cosmi, Radunz helyett elhozzuk Carman-t? Hmm.
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Fasza, még egy csapat akiknek a meccseit nézetem minden héten! 😀
Chase 💪🏿

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Két névsor:
Burrow, Chase, Higgins, Boyd, Mixon
illetve
Jenkins, Cosmi, Radunz, Eichenberg, Dickerson, Little, Christensen.

Jól alakul eddig.

több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 017 — WHO DAT!!!!
Szerintem így hogy nem Sewell jött, lehet hogy a FO nem tervezi kezdő OT húzását, és megelékszik a Rieff, Williams kezdővel, és inkább max IOL húzások jöhetnek.

több mint 4 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Jenkins zseni lenne, sokba nem is kerülne a 33. pick. Utána pedig Ol/dl valtasban a draft végéig.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 4 éve
A második kör elején Teven Jenkins? Akár egy-két helyet felmozogva érte? A harmadikban pedig jöhetne közkívánatra a szokásos LB pick 😊
munoz
Én adnám.