NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
481
57
18:30-tól, ARENA4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 5 éve
Hunreeth
105
Na, akkor újra elkezdek meccset nézni, Finleyre kíváncsi vagyok. Pár évvel tovább húzták a kelleténél Dalton lecserélését.Én már akkor McCarront dobtam volna be, mikor majdnem nyertek vele egy PO-t, csak jött ugye Burfict 2x15 yardos büntije..
Mikey
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Na, akkor újra elkezdek meccset nézni, Finleyre kíváncsi vagyok. Pár évvel tovább húzták a kelleténél Dalton lecserélését.
több mint 5 éve
Egyébként ha Finley jól is szerepelne és esetleg franchise QB alapanyagnak tűnhet, mennyi vajon annak a valószínűsége, hogy nem húzunk QB-t top3-ban drafton?Ha Finley jól szerepel, akkor nem a top3-ban draftol a Bengals.
MarioAna
Simán lehet vele 4 győzelem (Dolphins, 2 Browns, Steelers, Jets, Raiders meccsekből) az meg nem top3 draftcetlit fog jelenteni.
Sobri day 😊Majd november 10-én.
gabokocka
több mint 5 éve
Szipeter
1 654
8 év 8. meccs, és pont a születésnapján ez azért tényleg durva😩. Különben nem volt annyira szörnyű a londoni fellépés, végre volt értelmezhető futójáték, volt egy csomó negyedik kisérlet, amiből sokat meg is csináltunk. Az tény, hogy Dalton ezzel a fallal képtelen játszani, és már rég be kellett volna vállalni a cserét, de jobb később, mint soha.
Ha korábban piacra dobjuk Andyt, akár még kaphattunk volna érte valamit, pl a PIT simán PO csapat lenne vele 🤔.
Élőben látni a védelem működését "hihetetlen" élmény volt, amit mi zóna védekezés címén előadtunk az katasztrófa, a LB sorunk pedig értékelhetetlen. Vigl eszetlenül össze vissza rohangál, egy csomó playnél a játék közelébe sincs. Pratt se tűnik olyannak, mint akire a jövőt tudnánk építeni. Ezeket sajna a QB csere nem oldja meg.
A hétvége legnagyobb élménye, hogy Boydval sikerült kezet rázni, egy kicsit dumálni, aláírást és egy közös fotót lőni.
@meme bocs, hogy nem reagáltam, de hétfőn este kaptam meg az sms-edet, gondolom akkor már nem volt aktuális a "Kb 20 perc". Odaértél?
több mint 5 éve
Chad76
16
Úgy gondolom a vezetőség megadta neki a lehetőséget és ő nem igen tudott vele élni.😕 Lássuk Finleyt mit tud sokkal rosszabb már nem lehet ez a szezon már elment.Sobri day 😊Daltonnak ma van a szülinapja, tud időzíteni a Bengals...
gabokocka
iktriad
több mint 5 éve
Sobri day 😊Daltonnak ma van a szülinapja, tud időzíteni a Bengals...
gabokocka
több mint 5 éve
Sobri day 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Jó bemutatómeccs volt ez Európának, biztos sok új európai Bengals fan lesz.Oh wait. 🤭
több mint 5 éve
Az ideny kellemes meglepetese Erickson. Tuaval biztos jo lesz majd.
több mint 5 éve
Már 3 meccs óta Finleynek kéne kezdenie.Viszont így, hogy megcélzódott az 1/1 valami kihagyhatatlan QB-val, Brady meg idény végén visszavonul, hátha kiköt Finley a Patsnél, hogy újabb 20 évig egyértelmű legyen a New England dominancia.
több mint 5 éve
Miamiban van, Göbinél.És Finleyt ki draftolta?Nálunk nem. Draftolta alatriste. Mit gondolsz, miért ő az egyik legnagyobb Minshew fan itt a fórumon? 😊Minshew tuti UDFA minden GM játékban. 😉Az a ba ezzelj, hogy ha túl sokáig marad még Scholes kezdő, Finley elé idehoznak a drafton egy Tuat vagy egy Herbertet (utóbbi kb annyira jó döntés lenne, mint Dalotont továbbra is kezdetni szvsz).Én láttam a meccset. 😊A pick six-e konkrétan botrányos volt.Sobrinak igaza van, kezdjen Finley. Remélem nem lesz ebből 0-16. De sajna az 1/1 vagy 1/2 simán kinéz.Már 2 meccs óta Finleynek kéne kezdenie.
iktriad
Nem elég, hogy Finley jó, Dalton nagyon nagyon szar.
Sobri Jóska
twitter.com/LaurieFitzptrck/status/1186008314544570370
iktriad
Az egész attitűdje a botrányos.
Na meg Finley kurva jó.
Sobri Jóska
Egy biztos GM Gameben nem fogom meghosszabbítani (az amúgy nekem Superbowlt nyerő) Red Riflet a holtszezonban. Kis probléma, hogy Bortles van mögötte a depth charton...
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
több mint 5 éve
És Finleyt ki draftolta?Nálunk nem. Draftolta alatriste. Mit gondolsz, miért ő az egyik legnagyobb Minshew fan itt a fórumon? 😊Minshew tuti UDFA minden GM játékban. 😉Az a ba ezzelj, hogy ha túl sokáig marad még Scholes kezdő, Finley elé idehoznak a drafton egy Tuat vagy egy Herbertet (utóbbi kb annyira jó döntés lenne, mint Dalotont továbbra is kezdetni szvsz).Én láttam a meccset. 😊A pick six-e konkrétan botrányos volt.Sobrinak igaza van, kezdjen Finley. Remélem nem lesz ebből 0-16. De sajna az 1/1 vagy 1/2 simán kinéz.Már 2 meccs óta Finleynek kéne kezdenie.
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Na meg Finley kurva jó.
Sobri Jóska
Egy biztos GM Gameben nem fogom meghosszabbítani (az amúgy nekem Superbowlt nyerő) Red Riflet a holtszezonban. Kis probléma, hogy Bortles van mögötte a depth charton...
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
több mint 5 éve
Nálunk nem. Draftolta alatriste. Mit gondolsz, miért ő az egyik legnagyobb Minshew fan itt a fórumon? 😊Minshew tuti UDFA minden GM játékban. 😉Az a ba ezzelj, hogy ha túl sokáig marad még Scholes kezdő, Finley elé idehoznak a drafton egy Tuat vagy egy Herbertet (utóbbi kb annyira jó döntés lenne, mint Dalotont továbbra is kezdetni szvsz).Én láttam a meccset. 😊A pick six-e konkrétan botrányos volt.Sobrinak igaza van, kezdjen Finley. Remélem nem lesz ebből 0-16. De sajna az 1/1 vagy 1/2 simán kinéz.Már 2 meccs óta Finleynek kéne kezdenie.
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Na meg Finley kurva jó.
Sobri Jóska
iktriad
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Minshew tuti UDFA minden GM játékban. 😉Az a ba ezzelj, hogy ha túl sokáig marad még Scholes kezdő, Finley elé idehoznak a drafton egy Tuat vagy egy Herbertet (utóbbi kb annyira jó döntés lenne, mint Dalotont továbbra is kezdetni szvsz).Én láttam a meccset. 😊A pick six-e konkrétan botrányos volt.Sobrinak igaza van, kezdjen Finley. Remélem nem lesz ebből 0-16. De sajna az 1/1 vagy 1/2 simán kinéz.Már 2 meccs óta Finleynek kéne kezdenie.
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Na meg Finley kurva jó.
Sobri Jóska
iktriad
több mint 5 éve
Az a ba ezzelj, hogy ha túl sokáig marad még Scholes kezdő, Finley elé idehoznak a drafton egy Tuat vagy egy Herbertet (utóbbi kb annyira jó döntés lenne, mint Dalotont továbbra is kezdetni szvsz).Én láttam a meccset. 😊A pick six-e konkrétan botrányos volt.Sobrinak igaza van, kezdjen Finley. Remélem nem lesz ebből 0-16. De sajna az 1/1 vagy 1/2 simán kinéz.Már 2 meccs óta Finleynek kéne kezdenie.
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Na meg Finley kurva jó.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Én láttam a meccset. 😊A pick six-e konkrétan botrányos volt.Sobrinak igaza van, kezdjen Finley. Remélem nem lesz ebből 0-16. De sajna az 1/1 vagy 1/2 simán kinéz.Már 2 meccs óta Finleynek kéne kezdenie.
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Na meg Finley kurva jó.
több mint 5 éve
A pick six-e konkrétan botrányos volt.Sobrinak igaza van, kezdjen Finley. Remélem nem lesz ebből 0-16. De sajna az 1/1 vagy 1/2 simán kinéz.Már 2 meccs óta Finleynek kéne kezdenie.
iktriad
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Sobrinak igaza van, kezdjen Finley. Remélem nem lesz ebből 0-16. De sajna az 1/1 vagy 1/2 simán kinéz.Már 2 meccs óta Finleynek kéne kezdenie.
iktriad
több mint 5 éve
Sobrinak igaza van, kezdjen Finley. Remélem nem lesz ebből 0-16. De sajna az 1/1 vagy 1/2 simán kinéz.
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Glenn nem kell ide. Majd draftolunk jó tacklet 😊Mit szívsz? Jó cucc lehet. 😀
nasheem
több mint 5 éve
Glenn nem kell ide. Majd draftolunk jó tacklet 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 5 éve
Szipeter
1 654
Nincs utálatosabb, és nehezebben viselhető jelenség annál, amikor nem elég, hogy egy csapat ótvar fos, még le is sérülnek sorban a jobb játékosai.De mi még ezt is tudjuk fokozni azzal, amikor sérülést szimulál a kezdő játékos.
* Tetszőleges 5-7 percig tartó káromkodás helye. *
Mikey
Nekem ez a Glenn ügy már a legelején büdös volt: a 2. pre meccs után "bekérte" magát a rotokollba, ahol 3 hónapot sziesztázott, a lóvét meg felveszi. Egyáltalán valaki visszanézte a meccset, hogy melyik szituban sérült meg és hogyan?
Most persze túl akarunk adni rajta, de ki az az őrült aki ad valamit egy olyan játékosért, akit tuti kivágunk.
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Nincs utálatosabb, és nehezebben viselhető jelenség annál, amikor nem elég, hogy egy csapat ótvar fos, még le is sérülnek sorban a jobb játékosai.* Tetszőleges 5-7 percig tartó káromkodás helye. *
több mint 5 éve
Látom nem lesz nagy gond abból, hogy ki lesz inaktív vasárnap.twitter.com/BengalsMarisa/status/1185244849345323010
Cordy Glennt a csapat eltiltotta erről a meccsről.
twitter.com/RapSheet/status/1185208154147246081
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Na, Jackson III is kihagy pár hetet. Csak hogy jó legyen.