NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
450
54
18:30-tól, ARENA4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 5 éve
Azt hittem vasárnap nyerünk (reméltem, hogy Grudenéknek nagy lesz az arca és az is volt), de ilyen OL-lel még a normálisabb egyetemi csapatok ellen is szenvednénk. Egész jól futottunk, csináltunk pár stopot a második félidőben, de passzjátékunk kritikán aluli volt. Pedig az eredeti gameplan passz heavy lett volna. Szerencsére időben váltottunk. Finley már az első negyedben elbizonytalanodott. Pedig nem kezdett rosszul, de a folyamatos nyomás gyorsan kicsinálta. Pontatlan volt, akkor is, amikor volt ideje. Nem néztem yard/passz átlagot, de durván alacsony lehet. Még középtávolra is rettentő pontatlan. A screeneket is rossz vállra dobja. Erre mit csinálunk a meccs sorsáról döntő 4&4-re? Dobatunk vele egy hosszabbat a duplázott Willisre. Gratulálok. B@szott nagy célpontok kellenének neki, nem ilyen Erickson-féle srácok, akik törpék és még elszakadni sem tudnak. Boyd elvileg tudna, de látványosan szarik bele. Tate az egyetlen, aki legalább az 50-50-es szitukat megoldja viszonylag tűrhetően. De mint láttuk ő is kiesett (rettenet volt, amit kapott). Nem volt jó meccse Finleynek és ha így folytatjuk szezon végére pont sikerül megtörni. Bravó! És ugyan ez lesz az 1/1-es csodairányítónkkal. Fal nélkül tök mindegy kinek a farka dörzsöli a center ánuszát. Hart és Jerry a liga leggyengébb tackle párosa. Na ők pont a snapek 100%-ánál voltak fent. Maxx Crosby nem rossz, de azért nem egy Watt tesókba oltott Khalil Mack. Ez a negyedik körös újonc felzabálta és ki is fosta őket. Jól kiröhögtettük magunkat.
Mixon minden második besegítése szar. Bernard egy fokkal jobb, de nehogy már egy 90kg-s futótól várjuk azt a +1-1,5 másodpercet, ami a passzhoz kellene. Callahan és Jim Turner kéz a kézben mehet el a csába, ha ezt komolyan gondolják.
Kicsit idegesebb vagyok, mint szoktam lenni, mert oké, hogy tankolunk, de csak kellene 1-2 meccset nyerni. ez pedig pont olyan volt, amit lehetett volna. Korántsem vagyok benne biztos, hogy a Fins vagy a Jets ellene könnyebb lesz. 0-16-nál meg tuti elzavarják a teljes stábot, aminek semmi értelem. Legalább Taylor maradhatna, hogy lássuk lépünk-e -1000-ról -999-re.
Kénytelen leszek megnézni a CLE-PIT utolsó perceit, hogy kicsit feldobjam magam 😀
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 5 éve
Tomcsik
8 011
Geno sérülése is elég fura. Lehet ő is besokallt.És sajnos elég nagy is a baj.
Fél off
Tua kiskocsival távozott a Mississippi State ellen a pályáról.
nasheem
twitter.com/jimnagy_sb/status/1195807410088226817?s=21
több mint 5 éve
Geno sérülése is elég fura. Lehet ő is besokallt.Valószínű a footballból is mindörökre... :/
Fél off
nasheem
több mint 5 éve
Geno sérülése is elég fura. Lehet ő is besokallt.Fél off
több mint 5 éve
cikesz
590
Brown egy jó játékos, aki egyszerűen motiválatlan lett a szopórolleren, 100+1 ilyen eset volt már a történelemben...jól jár vele aki felszedi.Az mi WTF, hogy Dalton imitálta Jacksont az edzésen. 😀
több mint 5 éve
Nem volt jó, de senki nem jó nálunk, úgyhogy ennyi erővel mindenkit kitehetnénk. Pénz is ragad bent a kirakása miatt, mert szezon elején igazoltuk vissza. Valószínűleg mentális problémák is lehettek vele. Pletyka nem volt róla, de a pályán igen beleszarósnak tűnt. Tiszogatunk ezerrel, hogy legyen mivel magyarázni a 0-16ot.A teljesítménye meg nem csak az ő sara. A csodás D coaching folyamatosan coverbe küldte a csapat legbiztosabban szerelő védőjét. Nice. Pedig hogy örültünk a 2 Billes igazolásnak. Ennyit erről.
több mint 5 éve
[quote=MikeyPreston Brownt kirakta a csapat. Nahát.Hoppá ide vele, jöhet ismét Schwarzi keze alá. Vagy ilyen gyenge volt?
Mikey
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Preston Brownt kirakta a csapat. Nahát.
több mint 5 éve
Hát ahogy várható volt szépen lerendezték a hátsónkat. Fájt nézni mennyire esélytelen a D stop. Ez a csapat, csapatként teljesen megszűnt létezni. Nem tudom, hogy ebből milyen időtávon lehet visszajönni, de jövőre még biztos nem. Taylor ehhez súlytalan. Kicsúszott a kezéből az öltöző. Nem mondom hogy szar HC, de ehhez rutintalan, nincs tekintélye és hitele. Nyerhetetlen meccs volt számára (nem a tegnapi, hanem a szezon 😊). Elküldeni szerintem még 1-15-nél sem fogjuk, így jövőre elindul valami lassú építkezés, remélhetőleg jó drafttal. És mivel mi kizárólag draftból tudunk dolgozni (amit persze nem is bánok) így kell 2-3 év, hogy legyen eredménye. Addig jönnek a vastagon negatív szezonok és kétlem, hogy Taylor 2 ilyennél többet túlél. az egyetlen esélye, hogy senki nem fog jelentkezni a posztra 😊
Finley? Olyan volt, amilyen lehet egy nullkilométeres QB fal nélkül. Sőt, talán még jobb is. Próbálta lábon kihordani a nyomást és ebben ügyes is volt. Megúszta 2 sack-kel, ami reálisan (értsd Daltonnal) 4-5 lett volna. Persze ebből jött egy brutális fumbli és pár elszórt passz, de ilyen fal mögött ezért nem hibáztatható. A pick6 csúnya volt. Későn vette észre Peterst, pedig már olvasásnál látnia kellett volna, hogy ő vált ki jobbra. ennek ellenére megdobta a passzt Erickson felé, de próbálta úgy helyezni, hogy a DB ne érjen oda. Nem sikerült. Túlerőltett, rossz döntést hozott, rosszul kivitelezte. Randa volt, naaa.
Az első félideje ezzel együtt rendben volt. többnyire átmentünk a varjak térfelére (talán csak az első drive-ban nem). Nem haladtunk kicsit sem rosszabbul, mint Daltonnal. mondjuk Mixon ebben sokat segített neki. 60% közelében passzolt. hosszú lasztija nem volt (Mixon 24 yardosa YACból volt). 6 yard jött össze passzkísérletenként. Láttunk már ennél rosszabbat. A második félidőben mindenben kicsit romlott. Láthatóan elfáradt mentálisan. De semmi drámai. Hozott egy normális első meccset, amivel tekintettel az eredményre kb a csapat top 3 embere között volt. De nyilván sokkal több kell tőle ennél, hogy jövőre az 1/1-gyel ne valami hipertrendi hypemaschine QB-t húzzunk. Baromira szurkolok neki, de nem önmagában Finley miatt. Ilyen csapatba week1 starter újonc QBt bedobni oltári baromság. Pár hét alatt törnék meg és kerülne a süllyesztőbe. aztán soha ki nem derül, hogy elvettünk egy új Payton Manninget a világtól. A magam részéről még annak is jobban örülnék, ha egy OG-t hoznánk 1/1-re 😀
több mint 5 éve
A Coltsok fossák a szót egy terjedelmes hsz-ben, nem én.Ez esetben kérjük iktriadot, tekintse meg a mérkőzést.Én egyet láttam a statokban, de ennél szofisztikáltabb, tapasztalati véleményt olvasnék.Finley hogy játszott fal nélkül?volt 2 td passza
Látszódott a zsenije?
Sobri Jóska
Amadeus
Olyan 9000 karakteres iktriadosat.
Sobri Jóska
Mikey
Egyébként meg 'Blow for Joe'.
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Ez esetben kérjük iktriadot, tekintse meg a mérkőzést.Én egyet láttam a statokban, de ennél szofisztikáltabb, tapasztalati véleményt olvasnék.Finley hogy játszott fal nélkül?volt 2 td passza
Látszódott a zsenije?
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Én egyet láttam a statokban, de ennél szofisztikáltabb, tapasztalati véleményt olvasnék.Finley hogy játszott fal nélkül?volt 2 td passza
Látszódott a zsenije?
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 914
Finley hogy játszott fal nélkül?volt 2 td passza
Látszódott a zsenije?
Sobri Jóska
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Finley hogy játszott fal nélkül?Látszódott a zsenije?
több mint 5 éve
Szipeter
1 654
A Glenn saga után, úgy tűnik indítunk egy Green sagat is, csodálkoznék ha idén pályára lépne. Dalton leültetésével teljesen szétesett az öltöző, Taylor sajnos nagyon gyenge ahhoz, hogy ezt a káoszt összekapja. Sajnálom Finleyt mert egy lélektelen csapatot vesz át, amiből esélye sincs kihozni valami. A LJ és Ravens futójátéka percek alatt kivégzi a védelmünket. Mondjuk ellenünk biztosan nem fognak 8 perces driveokat nyomni, mint a Pats ellen, mert kb 3 play alatt végigrohannak majd rajtunk. 😁
több mint 5 éve
Nézegetem Finley lőlapját az utolsó szezonban. Szép-szép a 67,4%os pontosság és a 25/11 TD-Int mutató, de 20 yardon felül már egyetemen sem passzolt jól. 35%-os pontosság, 4 TD, 4 INT. Oké, Dalton sem volt az a kifejezett gunslinger, de a nullkilométeres Finley ellen még magasabban fog játszani minden védelem.Mint Brady fiatalon...
Lesz baja a falnak és Mixonnak.
nasheem
több mint 5 éve
Nézegetem Finley lőlapját az utolsó szezonban. Szép-szép a 67,4%os pontosság és a 25/11 TD-Int mutató, de 20 yardon felül már egyetemen sem passzolt jól. 35%-os pontosság, 4 TD, 4 INT. Oké, Dalton sem volt az a kifejezett gunslinger, de a nullkilométeres Finley ellen még magasabban fog játszani minden védelem. Lesz baja a falnak és Mixonnak.
több mint 5 éve
Tükörsima lesz, nem ide. Megvan az egymeccses előnyünk az 1/1-ért. Nem szabad elkótyavetyélni.
több mint 5 éve
Végre egy vasárnap, amin nem kaptunk ki. 😊Majd ellenünk lehet bizonyítani. 😉 Dacára a mainak, szerintem szenvedős lesz nekünk az a meccs.
Mikey
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Végre egy vasárnap, amin nem kaptunk ki. 😊
több mint 5 éve
Dalton évek óta ezen a szinten mozog. Nem franchise QB, de azért a liga bottom kezdő QB-któl is rendszeresen elég messze van. Szóval érdekes kérdés, hogy miért pont most, mert ahhoz képest amilyen védelmet kap a faltól... Ráadásul ez azért is érdekes, mert talán el lehetett volna cserélni, ahogy a nyáron 32 éves AJ Greent is, vagy éppen Eifertet. Ez azért adhatott volna egy kis boostot a rebuildhez, ilyenkor általában drágábban lehet cserélni, mint offseasonban. Nekem 1/1 tanknak tűnik, de ha Green, Boyd, Eifert, Mixon, Erickson egyszerre pályán lesz, Dalton nélkül is esélytelen, hogy legalább 1 győztes meccs nem csússzon be.Utolsó forduló csak csoportmeccs, Browns-Bengals lesz, de az utolsó előtti fordulóban tényleg Fins-Bengals, gondolom azt akartad írni. 😊
Most nézem, hogy Dolphins vs Bengals az utolsó fordulós meccs, ez ilyen történelmi trash gyanús.
Cruyffista
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
Cruyffista
3 356
Dalton évek óta ezen a szinten mozog. Nem franchise QB, de azért a liga bottom kezdő QB-któl is rendszeresen elég messze van. Szóval érdekes kérdés, hogy miért pont most, mert ahhoz képest amilyen védelmet kap a faltól... Ráadásul ez azért is érdekes, mert talán el lehetett volna cserélni, ahogy a nyáron 32 éves AJ Greent is, vagy éppen Eifertet. Ez azért adhatott volna egy kis boostot a rebuildhez, ilyenkor általában drágábban lehet cserélni, mint offseasonban. Nekem 1/1 tanknak tűnik, de ha Green, Boyd, Eifert, Mixon, Erickson egyszerre pályán lesz, Dalton nélkül is esélytelen, hogy legalább 1 győztes meccs nem csússzon be. Most nézem, hogy Dolphins vs Bengals az utolsó fordulós meccs, ez ilyen történelmi trash gyanús.
több mint 5 éve
Szipeter
1 654
Elkezdődött valami, több éves elfojtott sérelmek, őszinte nyilatkozatok jönnek elő. Dalton durcizik, mert csak 3 órával a trade zárás előtt szóltak neki, nagyon menne ő innen, és esze ágában sincs Finleyt támogatni. Green megmondta, hogy tag nuku, csak hosszútávú nagy szerződés, vagy elmegy tuti. Úgy tűnik most jött el a new dey ideje, izgi..
Szerkesztette: Szipeter
több mint 5 éve
meme
2 102
8 év 8. meccs, és pont a születésnapján ez azért tényleg durva😩.Oda 😂
Különben nem volt annyira szörnyű a londoni fellépés, végre volt értelmezhető futójáték, volt egy csomó negyedik kisérlet, amiből sokat meg is csináltunk. Az tény, hogy Dalton ezzel a fallal képtelen játszani, és már rég be kellett volna vállalni a cserét, de jobb később, mint soha.
Ha korábban piacra dobjuk Andyt, akár még kaphattunk volna érte valamit, pl a PIT simán PO csapat lenne vele 🤔.
Élőben látni a védelem működését "hihetetlen" élmény volt, amit mi zóna védekezés címén előadtunk az katasztrófa, a LB sorunk pedig értékelhetetlen. Vigl eszetlenül össze vissza rohangál, egy csomó playnél a játék közelébe sincs. Pratt se tűnik olyannak, mint akire a jövőt tudnánk építeni. Ezeket sajna a QB csere nem oldja meg.
A hétvége legnagyobb élménye, hogy Boydval sikerült kezet rázni, egy kicsit dumálni, aláírást és egy közös fotót lőni.
@meme bocs, hogy nem reagáltam, de hétfőn este kaptam meg az sms-edet, gondolom akkor már nem volt aktuális a "Kb 20 perc". Odaértél?
Szipeter
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...