Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 4 éve
"Torokzúzódás"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Burrow miért ment/van kórházban?
több mint 4 éve
Köszönöm a mai estét!
több mint 4 éve
Bohózat lett belőle, kár, hogy nem mi nevettünk a végén. Mondjuk a rendes játékidő végén a time managementért Taylor megérdemelne egy jó nagy tockost. Az O kapcsán nagyon kellett volna, hogy Chase mellett más is tényező legyen, a WR-ek vagy a TE-ek közül.
több mint 4 éve
Reméljük Burrownak (Taylor szerint) elég volt ennyi meccs a belerázódáshoz. Az injury riportokról ordít, hogy tömni kell az elkapókat labdával. Sajnos ez a túloldalra is igaz.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
egy kis érdekesség a meccsre:Fura de nektek fogok szurkolni, szimpi kis csapat alakul itt ahol a játékhívások a fékek. 😊
1971 óta a két csapat 13x találkozott egymással. 7-6ra vezet a bengals, (288-246 pont összesen)
22,15 pontot csináltunk áltlagba ezeken a meccseken, 18,92 pont ellenében.
hazai pályán: 4-1 a javunkra (98-ban tudott csak nyerni a GB, 123-78 pont összesen)
24,6 pont a 15,6 pont ellenében.
szóval odabaszunk most is nekik 😁
Rush
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
egy kis érdekesség a meccsre: 1971 óta a két csapat 13x találkozott egymással. 7-6ra vezet a bengals, (288-246 pont összesen)
22,15 pontot csináltunk áltlagba ezeken a meccseken, 18,92 pont ellenében.
hazai pályán: 4-1 a javunkra (98-ban tudott csak nyerni a GB, 123-78 pont összesen)
24,6 pont a 15,6 pont ellenében.
szóval odabaszunk most is nekik 😁
több mint 4 éve
Mit vártok a GB ellen? Azt gondolom az offencenek agyát eldobva kell játszani, mert ha nem teszünk fel minimum 35 pontot, akkor esélyünk nem lesz.Van esélyetek a pontesőre. Jaire nincs, Za'Darius nincs. Chase-t Boydot pakolja mindenki fantasy kezdőbe.
SirPub

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Nem a mi szintünk. Legyen egy-két jó drive és ne alázzanak meg.Legyünk mondjuk - 10-en belül az utolsó negyedben.
több mint 4 éve
Mit vártok a GB ellen? Azt gondolom az offencenek agyát eldobva kell játszani, mert ha nem teszünk fel minimum 35 pontot, akkor esélyünk nem lesz.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 4 éve
Burrow lett a hét támadójátékosa az AFC-ben. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Na mi az, még mindenki részeg a nagyszerű szezonkezdésen felbuzdulva? 😁Csendben örülünk, mert nem akarunk nagyképűnek látszódni.
SirPub
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Na mi az, még mindenki részeg a nagyszerű szezonkezdésen felbuzdulva? 😁
több mint 4 éve
Az első félidő katasztrófa volt és épp ezért nagyon értékes ez a győzelem. Ilyen mélyről mi nem szoktunk felálllni. Kellett a mázli és kellett nagyon Burrow. Baromi jól hívta át a játékokat és jó döntéseket hozott. Fizikailag én nem éreztem eddig sem limitáltnak, de mentális fék mindenképp volt nála. Kellenek az ilyen győzelemek, hogy levetkőzze. Ezért volt nagyon jó ez a meccs nekünk, mert amúgy a 3-1 ellebére sem nagyon érdemes bármi extrába gondolkodni. Meg kell nyerni a nyerhető meccseket és építeni a csapatot. Ennél több még nem lehet ebben a szezonbanm, de ez sem kevés.
több mint 4 éve
mármint a korábbiakhoz képest! 😊 ahhoz képest, hogy eddig 1&10-re többet adtátok a futó kezébe a labdát mint bárki más al igában 😀Most csak érzésre szerintem több volt a passz 1downra. De lehet csalóka volt a film.Egyforma volt, 13 futás 56 yardért és 13 passz 131 yardert. Utóbbiban volt három 20+ yardos
alatriste
SirPub
Az 50-50 sztem már ehhez képest előrelépés

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Most csak érzésre szerintem több volt a passz 1downra. De lehet csalóka volt a film.Egyforma volt, 13 futás 56 yardért és 13 passz 131 yardert. Utóbbiban volt három 20+ yardos
alatriste
több mint 4 éve
A szerzett nulla pontból gondolom ott nem volt ennyire fényes a kép 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Én csak a második félidőt láttam, nekem szemre ott minden klappolt.Nézd meg akkor az elsőt is 😊
gabokocka
több mint 4 éve
Én csak a második félidőt láttam, nekem szemre ott minden klappolt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Elég para volt a meccs az első félidő után, ahol 0-21 is lehetett volna az eredmény. Pozitív, hogy vissza tudott jönni a csapat, és kínkeservesen, de W lett.Értem, hogy nem lehet az első perctől az utolsóig dominálni, de ezek az értelmezhetetlen negyedek, félidők azért fájdalmasak.
Ami nekem feltűnő volt, hogy Bates milyen tartást ad a secondarynek, illetve most a hiányában nekem sokkal instabilabb volt a hátsó alakzat, Bell pl. időnként, mint egy fejetlen csirke szaladgált a pályán. Nagyon meg kellene tartani a srácot!
több mint 4 éve
Most csak érzésre szerintem több volt a passz 1downra. De lehet csalóka volt a film.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Egyébként halkan mondom, hogy tavaly ugyanígy, kezdtünk csak a szoros meccseket elbuktukNem akarom egy emberre fogni mert nyilván nem lehet, de a Bullock kaliberű kickerekkel pont ez volt a bajom. 2-3 extra pontot belövöldözgettek de mikor kulcs szituáció volt, rendszeresen megremegetett a láb.
nhm
Imádom ezt a Mcphearson gyereket!
Egyébként öröm erre felkelni, ritka érzés a 3-1es kezdés is errefele
(De én nasheemel értek egyet, még egy limitált Burrowal is lehet kreatívabbnak lenni a runrunpassnál, és nekem érzetre inkább limitálja Taylor ezt az Ot mint segítené)
De 3-1nél ne károgjak, jöhet a packers! 😀
több mint 4 éve
Sima... 😊Egyébként halkan mondom, hogy tavaly ugyanígy, kezdtünk csak a szoros meccseket buktuk...
Nasheem: altatunk: lassan majd elhiszik, h runrunpass a játékunk, majd a PO-ban meg pass heavy lesz, futást csak az idő pörgetéséhez használjuk, de mindig TD lesz belőle! 😀
több mint 4 éve
Uzsonna jól lakott 😄