NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
370
44
18:30-tól, ARENA4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Már mi ezzel a gond? Az 1/1-esnek nem árt, ha van egy elkapója azértAJ Green franchise tagelve.ez most komoly?
Beki
Amadeus
több mint 4 éve
Tudod milyen fukar a tulaj.AJ Green franchise tagelve.ez most komoly?
Beki
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
AJ Green franchise tagelve.ez most komoly?
Beki
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
AJ Green franchise tagelve.
több mint 4 éve
Mikey
18 755
No more Cordy.
több mint 4 éve
A. J. Green franchise tag?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
munoz
1 213
Miután kiderült, hogy olyan pici Burrow keze, hogy a labdát is alig tudja megfogni, ma bejelentette, hogy játszani fog a Bengalsben 😊Már csak egy normális OL-t kellene előtte, bár, ha Jonah Williams végre játszani fog, és beválik, akkor már egy lépéssel közelebb leszünk ehhez. Az FA-ról kellene még valaki, aki valóban erősítés (én személy szerint Brandon Scherff-et hoznám) és akkor már agyonverni nem fogják Burrowt.
több mint 4 éve
Nem az itt a probléma, hogy spórolós a tulaj. Nyilván Burrow úgy gondolja hogy ő jó lesz, egy fr QB-t meg mindenhol meg kell fizetni, ilyen szempontból mindegy hova kerül.Az a nagyobb baj, hogy Cincyben qrvagyenge az OL, ezzel párhuzamosan a Northban eléggé vérszívó D-k működnek, általában. Így előfordulhat, hogy a csoportban Burrow belefut néhány sok INT-es, sok sackes meccsbe. És nekem az mindig nagy kérdés, hogy aki alapvetően győzelmekhez, sikeres meccsekhez van szokva, ezt hogy tudja majd kezelni.
több mint 4 éve
Elway.Kérnék még egy nevet Eli-on kívül.Valami doktorsenkihàzi azt nyilatkozta h Burrow húzzon egy Manninget és ne jöjjön ide!Az a kellemetlen, hogy Elinak bejött.
Szerintetek?
Mondjuk durva ára lenne az 1/5 v 1/6 esetleg 1/7-ről feljönni!
steelwolf
Én is úgy hallottam hogy a Srácnak és a Papának is meg van ehhez a személyisége. Szerintem ez ma már jobban meglenne torolva, a média és a szurkolók részéről. Burrow azt mondta, szívesen játszik bárhol, mindenki eldönti ez neki mennyit mennyit jelent. Amúgy egyik FR se néz ki sokkal biztatóbban, rostert tekintve. Ami kelletlen hogy ez a legspurabb FR, nekünk a leggazdagabb a tulajunk és a legtöbbet is hajlandó költeni, plusz még Brady. Ugyan akkor más a jenki mentalitás, az egyetemen is bele nevelték hogy csinálj aranyat abból amihez érsz ne a kész dolgokba ugorj bele. Szerintem pont az egója miatt nem gondolkodik rajta komolyan hogy elfusson a kihivás elől
TSzabi
Amadeus
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
Kérnék még egy nevet Eli-on kívül.Valami doktorsenkihàzi azt nyilatkozta h Burrow húzzon egy Manninget és ne jöjjön ide!Az a kellemetlen, hogy Elinak bejött.
Szerintetek?
steelwolf
Én is úgy hallottam hogy a Srácnak és a Papának is meg van ehhez a személyisége. Szerintem ez ma már jobban meglenne torolva, a média és a szurkolók részéről. Burrow azt mondta, szívesen játszik bárhol, mindenki eldönti ez neki mennyit mennyit jelent. Amúgy egyik FR se néz ki sokkal biztatóbban, rostert tekintve. Ami kelletlen hogy ez a legspurabb FR, nekünk a leggazdagabb a tulajunk és a legtöbbet is hajlandó költeni, plusz még Brady. Ugyan akkor más a jenki mentalitás, az egyetemen is bele nevelték hogy csinálj aranyat abból amihez érsz ne a kész dolgokba ugorj bele. Szerintem pont az egója miatt nem gondolkodik rajta komolyan hogy elfusson a kihivás elől
TSzabi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
A Burrow család ohiói, de a rosszindulatú, tényleg minden draft előtt menetrendszerűen előforduló "az 1/1-es húzzon egy Manninget" pletykák terjesztőit még ez az apró tény se zavarja, hihetetlen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
gedam
5 914
én simán el tudom képzelni, ha burrow valóban nem akar itt játszani, hogy a chargersszel lebizniszeli a bengals. így is megszerezhetnék herbertet+vkit a töltőktől vagy draftcetliket.
mondjuk évek óta burrow az első qb, akire azt mondom, hogy 90%, hogy beválik. szóval nagy árat kérnék érte.
Szerkesztette: gedam
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Valami doktorsenkihàzi azt nyilatkozta h Burrow húzzon egy Manninget és ne jöjjön ide!Az a kellemetlen, hogy Elinak bejött.
Szerintetek?
steelwolf
több mint 4 éve
Valami doktorsenkihàzi azt nyilatkozta h Burrow húzzon egy Manninget és ne jöjjön ide! Szerintetek?
több mint 4 éve
Szerintem meg a 3. kör teljesen reális. Tannehill 4. kört ért a Titanoknak a padra, pedig a 2019es Tannehillnél Dalton lényegesen többre taksált. Dalton szinte biztos hogy kezdő lesz. Kezdő QB pedig kizárt hogy 3. Kör alatt kelljen el.3. kör simán jó lenne érte bármelyik más évben. Idén viszont sok a jó FA irányó és a draft is erős ezen a poszton. Ettől még látom, hogy van aki megadja érte, mert megér annyit, csak a kereslet-kínálat most ellene szól.
nasheem
több mint 4 éve
Szipeter
1 654
Daltonnak vannak korlátai, de simán be tud vinni egy normális csapatot PO ba, szóval bőven kezdő irányító szint. Mondjuk mi nagyon szarul tudunk cserélni, ezért tuti semmit nem kapunk majd érte.Szerintem meg a 3. kör teljesen reális. Tannehill 4. kört ért a Titanoknak a padra, pedig a 2019es Tannehillnél Dalton lényegesen többre taksált. Dalton szinte biztos hogy kezdő lesz. Kezdő QB pedig kizárt hogy 3. Kör alatt kelljen el.Szerintem nagyon elkeseredett egy csapatnak kell lennie valakinek ahol Daltont akarják kezdőnek...
nasheem
kapitnono
Green szerződése nagyobb fejfájás, ha a Pats tényleg akarja, akkor nem fog maradni.
több mint 4 éve
Szerintem meg a 3. kör teljesen reális. Tannehill 4. kört ért a Titanoknak a padra, pedig a 2019es Tannehillnél Dalton lényegesen többre taksált. Dalton szinte biztos hogy kezdő lesz. Kezdő QB pedig kizárt hogy 3. Kör alatt kelljen el.Szerintem nagyon elkeseredett egy csapatnak kell lennie valakinek ahol Daltont akarják kezdőnek...
nasheem
több mint 4 éve
Szerintem meg a 3. kör teljesen reális. Tannehill 4. kört ért a Titanoknak a padra, pedig a 2019es Tannehillnél Dalton lényegesen többre taksált. Dalton szinte biztos hogy kezdő lesz. Kezdő QB pedig kizárt hogy 3. Kör alatt kelljen el.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
Kondicionalis pick, talan 5. kor. Nagyon ketlem, hogy tobb, a masodik kor meg egyenesen irrelis szerintem a jelenlegi helyzetben.
több mint 4 éve
Mi lehet Dalton reális trade értéke? 2. kör? És mit kapunk érte így hogy mindenki tudja, hogy el akarjuk passzolni? Remélem sokkal kevesebbet nem. Ehhez mindösszesen annyi kell, hogy legyen min 2-3 potenciális trade partner.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
És végtére is addigra beérik Finley.Az miért lenne az? Ez a csapat nem egy QB ra van a PO-tól... szereznének egy rakás pick-et és két év alatt fel lehetne építeni a csapatot /rendszert amely vezetéséhez már nem egy 1/1 es qb hanem egy game manager is elég.Az lenne az igazi Gebasz ha nem Joe-t vinnétek 1/1-revagy mondjuk árulni az I/1-et.... 😊
ThundersNFL
Keano
Nem olyan egyértelmű ez szerintem.
gordon
Jogos.
több mint 4 éve
Csak az mind rizikozas, es a Browns azert szepen ramutatott, hogy hiaba van rengeteg picked, ha fosul lovod el oket. Burrow azert kinotte magat olyan prospectte, akit egy Daltonnal bohockodo Bengalsnak nem szabadna bennhagynia. Meg ha nem is egy Luck-szintu mindent elsopro tehetseg, azert eleg no brainer, hogy ot kell vinni. Raadasul azert azt jegyezzuk meg, hogy sok csapatnak eleg igazabol egy fasza iranyito a PO-hoz.Az miért lenne az? Ez a csapat nem egy QB ra van a PO-tól... szereznének egy rakás pick-et és két év alatt fel lehetne építeni a csapatot /rendszert amely vezetéséhez már nem egy 1/1 es qb hanem egy game manager is elég.Az lenne az igazi Gebasz ha nem Joe-t vinnétek 1/1-revagy mondjuk árulni az I/1-et.... 😊
ThundersNFL
Keano
Nem olyan egyértelmű ez szerintem.
gordon
Az viszont szerintem nem lenne elorelepes, amit te mondasz, mert a bengalsnal a Lewisos PO-s evekben pont ugyanezt mondtak, hogy az a csapat korrekt, egy game manager Daltonnal is eleg lesz, csak aztan a PO-bol meg kizugtak siman. Szerintem oda visszajutni nem lenne igazan elorelepes, tovabb kellene vegre jutni. Ahhoz viszont Burrow-t nem szabad kiereszteni a kezukbol.