NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
196
31
18:30-tól, ARENA4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Végignézve a rosteren egész elképesztő, ami OL fronton történik: Jonah Williams, MJ23, Hopkins, XSF, Hart a potenciális kezdőnk. A cserék közül egyedül Price az aki normál esetben NFL pályára léphetne. Draftról instant kezdőt nem valószínű, hogy tudunk hozni. Mégis mi a terv? Szerencsétlen Burrow...
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
A Dolphins nagyon próbálkozik elvileg az 1/1 re. Mondjuk szerintem bolondok lennétek odaadni, Burrow ritka nagy kincs lehet.dailysnark.com/dolphins-to-reportedly-attempt-blockbuster-trade-to-draft-joe-burrow/?fbclid=IwAR0ULZobPQf5Ay5H6TfpjNPw5cQuUr3_-sPEajQg6pHovFUCTJ0edVsF1s0
több mint 4 éve
Mikey
18 755
Ha máshol közepes backup szint, akkor itt jó lesz instant upgrade-nek.Ez a Dallas csere guard milyen? Szerintem soha nem láttam 😕Xavier Su'a-Filo-ra gondolsz? Hát ne reménykedj benne, hogy megváltja a világot...szerintem egy olyan közepes backup szint. Mondjuk 3év 10 millió....
nasheem
Klaci79
Ahhoz kevés vagyok, hogy megítéljem az igazolásokat, mivel, csak Bengals meccset nézek évek óta, de az örömteli, hogy mozgolódunk és a pénzt sem sajnáljuk. A legjobb FA-k nem fognak idejönni, s sajnos az is magától értetődő, hogy a közepes FA-ket is túl kell fizetni, hogy jöjjenek.
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Ez a Dallas csere guard milyen? Szerintem soha nem láttam 😕Xavier Su'a-Filo-ra gondolsz? Hát ne reménykedj benne, hogy megváltja a világot...szerintem egy olyan közepes backup szint. Mondjuk 3év 10 millió....
nasheem
több mint 4 éve
Ez a Dallas csere guard milyen? Szerintem soha nem láttam 😕
több mint 4 éve
munoz
1 213
Dennard amúgy külső CB-nek milyen volt, mert a Jags állítólag ott akarja játszatni, nem nickelben?Szerintem kívül még Dre-nél is gyengébb volt, nem véletlen, hogy nem igazán játszatták ott. A gyors WR-ek egy-egy double move-val mindig beszopatták. Aztán lehet, hogy nálatok szárnyra kap, és kiderült, hogy a Bengalsnél volt misscoaching 😊
iktriad
több mint 4 éve
Szar, de alig játszott ott. Szerintem Drenél simán jobb. Mondjuk az nem magas léc.No fene az olcsójánosnál elgurult a gyógyszer, mik ezek a dealek?Megpróbálja lenyűgözni Burrowt. Mondjuk az a Waynes igazolás ennyiért nagy WTF. Reader viszont király.
Szipeter
Dennard amúgy külső CB-nek milyen volt, mert a Jags állítólag ott akarja játszatni, nem nickelben?
iktriad
több mint 4 éve
No fene az olcsójánosnál elgurult a gyógyszer, mik ezek a dealek?Megpróbálja lenyűgözni Burrowt. Mondjuk az a Waynes igazolás ennyiért nagy WTF. Reader viszont király.
Szipeter
Inkább CB fizettünk volna túl.Vigyázz, mit kívánsz.
nasheem
twitter.com/PFF/status/1240028179982499840
Dennard amúgy külső CB-nek milyen volt, mert a Jags állítólag ott akarja játszatni, nem nickelben?
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Így van. Jó ha a snapek felénél fent lesz. Minek ekkora lét betolni egy NTre?D.J. Reader heads to Cincinnati Bengals, according to league sources. $53 million over four years, according to sources, highest paid nose tackle in NFLÉvi ~25 tackleért meg 600 double-team snapért fizetünk 13milliót. Szerencsére van bőven cap room és Reader amúgy rohadt jó a posztján PFF szerint...csak az értelmét nem látom, hogy egy ilyen töltelék pozira költünk ennyit.
MarioAna
Inkább CB fizettünk volna túl.... mármint egy értelmeset.
több mint 4 éve
Szipeter
1 654
No fene az olcsójánosnál elgurult a gyógyszer, mik ezek a dealek?
több mint 4 éve
3 év 42 misi Waynesnek, az mondjuk nagyon durva.Így főleg, bár a PFF mindig fenntartással kezelendő.
Sixo
twitter.com/PFF/status/1240028179982499840
több mint 4 éve
Egyik 1. körös Spartan helyett jött a másik.Fej után Dennard is out, ez nem jó jel, a végén még rajtunk marad a Webb-Dre szenzációs páros. Egyre nagyobb a probléma a secondaryban is.A CB Trae Waynes jött a Vikesból. Nem biztos hogy ettől jobb lesz a helyzet.
Szipeter
iktriad
több mint 4 éve
Fej után Dennard is out, ez nem jó jel, a végén még rajtunk marad a Webb-Dre szenzációs páros. Egyre nagyobb a probléma a secondaryban is.A CB Trae Waynes jött a Vikesból. Nem biztos hogy ettől jobb lesz a helyzet.
Szipeter
több mint 4 éve
Szipeter
1 654
Ha visszanézem az elmúlt év meccseit, akkor ez egy nagyon is fontos (hiány)pozi nálunk. Gyakorlatilag minden futás ellenünk úgy nézett ki, hogy kontakt után min 4yardot toltak a futón vagy simán bedőlt az RB 3 yardot. Egy jó NT aranyat ér, főleg ha van LB is a csapatban. 🤔D.J. Reader heads to Cincinnati Bengals, according to league sources. $53 million over four years, according to sources, highest paid nose tackle in NFLÉvi ~25 tackleért meg 600 double-team snapért fizetünk 13milliót. Szerencsére van bőven cap room és Reader amúgy rohadt jó a posztján PFF szerint...csak az értelmét nem látom, hogy egy ilyen töltelék pozira költünk ennyit.
MarioAna
Fej után Dennard is out, ez nem jó jel, a végén még rajtunk marad a Webb-Dre szenzációs páros. Egyre nagyobb a probléma a secondaryban is.
több mint 4 éve
Közben Darqueze Dennard lelépett a Readerért harcban lévő Jagsbe. twitter.com/RapSheet/status/1240016934411919360
Mennyire kell aggódnunk? 😊
több mint 4 éve
munoz
1 213
Azért aki a Bengals-t egy kicsit is ismeri, azt senki nem gondolta ezt komolyan. Ráadásul a Green franchise tag után az FO részéről már volt egy olyan jelzés, hogy előbb Dalton fizetését ki kell vezetni, hogy legyen elég hely a sapka alatt komoly igazoláshoz. A Dalton trade érdekes lesz, az, hogy TB elmegy Bostonból és a Bears is QB-t keres segíthet abban, hogy ne egy zsák szotyit kapjanak érte.
Az FA piac első napján kimentek a legjobb LB-k, így onnan biztosan nem fogjuk a lyukat/lyukakat betömni, így az LB sor továbbra is szedett-vedett marad. Ami viszont ezután kötelező lenne, hogy legalább az OL-t erősítsük, hogy Burrow testileg és lelkileg is túlélje az első évét.
Még jó, hogy előre bejelentette a klub, hogy durván rámegyünk az FA piacra 😀
(mondjuk ha igazán menők vagyunk, akkor elhozzuk Bradyt, hogy nevelgesse Burrow-t, Daltont meg elpasszoljuk BBnek egy első körösért😊)
nasheem
több mint 4 éve
Szipeter
1 654
Még jó, hogy előre bejelentette a klub, hogy durván rámegyünk az FA piacra 😀Rámentünk, csak ez egy olyan móka, ahol mi vagyunk a kis taknyos kölök, akit a nagyok annyival elintéznek, hogy hess pi@ba. Vicces olvasni a kinti fórumokat is, hogy a nagy vágyak és ábrándok hogy pukkannak szét egy-egy deal után.
(mondjuk ha igazán menők vagyunk, akkor elhozzuk Bradyt, hogy nevelgesse Burrow-t, Daltont meg elpasszoljuk BBnek egy első körösért😊)
nasheem
FA nálunk már ki lesz maxolva, ha Daltonért kapunk egy 4. kört🤣
több mint 4 éve
Ja tudom. Felrobbant a hírtől a minden is.
több mint 4 éve
Cuchulain82
985
Még jó, hogy előre bejelentette a klub, hogy durván rámegyünk az FA piacra 😀Brady nem marad Bostonban, szóval itt a lehetőség
nasheem
több mint 4 éve
Még jó, hogy előre bejelentette a klub, hogy durván rámegyünk az FA piacra 😀(mondjuk ha igazán menők vagyunk, akkor elhozzuk Bradyt, hogy nevelgesse Burrow-t, Daltont meg elpasszoljuk BBnek egy első körösért😊)
több mint 4 éve
Akit ráadásul ugyanaz az ügynökség képvisel, mint Joe Burrowt...Már mi ezzel a gond? Az 1/1-esnek nem árt, ha van egy elkapója azértAJ Green franchise tagelve.ez most komoly?
Beki
Amadeus
Wyatt