NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
24
8
18:30-tól, ARENA4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Üdv JoeB az AFC Northban!Itt az 1/1 (ami borítékolható volt) semmi hozzászólás?
több mint 4 éve
Ha másodikra nem húzunk OT-t, Burrow 3 napig álmatlanul fog forgolódni az ágyában.
több mint 4 éve
meme
2 102
Na és a nagy nap....... Igazából szerintem a holnap esti körök lesznek érdekesebbek. Ti kit huznátok holnap?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
11 misi aláírási pénzt ha jol értelmezem megkapta nem?Olyat sokat nem.Azt lehet tudni mennyi pénzt keresett nagyjábol a focival?lehet pont a foci elhagyásával jött rendbe az élete.Sokan jutottak ugyanerre a konklúzióra vele kapcsolatban.
Amadeus
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
www.spotrac.com/nfl/jacksonville-jaguars/justin-blackmon-9815/
Már 13-ban is csak 4 meccset játszott, azóta meg egyet se.
iktriad
Ha igen azert abbol el lehet lenni 😃
több mint 4 éve
Olyat sokat nem.Azt lehet tudni mennyi pénzt keresett nagyjábol a focival?lehet pont a foci elhagyásával jött rendbe az élete.Sokan jutottak ugyanerre a konklúzióra vele kapcsolatban.
Amadeus
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
www.spotrac.com/nfl/jacksonville-jaguars/justin-blackmon-9815/
Már 13-ban is csak 4 meccset játszott, azóta meg egyet se.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Azt lehet tudni mennyi pénzt keresett nagyjábol a focival?lehet pont a foci elhagyásával jött rendbe az élete.Sokan jutottak ugyanerre a konklúzióra vele kapcsolatban.
Amadeus
iktriad
több mint 4 éve
lehet pont a foci elhagyásával jött rendbe az élete.Sokan jutottak ugyanerre a konklúzióra vele kapcsolatban.
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
lehet pont a foci elhagyásával jött rendbe az élete.Gondolom él és virul. Amikor pár éve fotókat lehetett róla látni, azon eléggé ki volt kerekedve(szedett fel pár kilót).Apropo Iktriad most mi van ezzel Blackmon nevezetü uriemberrel ?Tisztában voltam vele h már az Okie State-en is voltak gondok Blackmonnal, ugyanakkor mellette sztem abban is egyetértünk h nem Jacksonville volt számára az ideális hely h megküzdjön a démonjaival.1000%-ig geyteértünk. Általában alaból nem jó ómen a Jagsbe kerülni (hacsak nem már előre tudod, hogy nyaralni mész oda - helló szintén 2012-es Jags szerzemény Aaron Ross!), abba a '12-be Jagsbe meg pláne nem, aminek az öltözőjét Mularkey teljesen elvesztette a szezon felére(az idén 15. szezonjára készülő Marcedes Lewis konkrétan azt mondta róla, hogy kb. megutáltatta vele a focit abban az évben...) és csapat 25 éves történetének legrosszabb mérlege jött ki belőle.
Daltonéknál zseniálisabb practice videót meg csak a Ryan családban találni 😀
www.youtube.com/watch?v=eDukIYO7l-Q
empty taxi
iktriad
(Él még meg mit csinál ha tudod esetleg)
Rózsa Sándor (betyár)
Mostanában nem hallani arról, hogy összeütközött volna a törvénnyel, ami jó jel. Egyeske azt mondják, mióta felhagyott a focival, viszonylag rendben csendes mederben folyik az élete. Remélem jól van.
iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Le ne igazolja a Dallas.Gondolom él és virul. Amikor pár éve fotókat lehetett róla látni, azon eléggé ki volt kerekedve(szedett fel pár kilót).Apropo Iktriad most mi van ezzel Blackmon nevezetü uriemberrel ?Tisztában voltam vele h már az Okie State-en is voltak gondok Blackmonnal, ugyanakkor mellette sztem abban is egyetértünk h nem Jacksonville volt számára az ideális hely h megküzdjön a démonjaival.1000%-ig geyteértünk. Általában alaból nem jó ómen a Jagsbe kerülni (hacsak nem már előre tudod, hogy nyaralni mész oda - helló szintén 2012-es Jags szerzemény Aaron Ross!), abba a '12-be Jagsbe meg pláne nem, aminek az öltözőjét Mularkey teljesen elvesztette a szezon felére(az idén 15. szezonjára készülő Marcedes Lewis konkrétan azt mondta róla, hogy kb. megutáltatta vele a focit abban az évben...) és csapat 25 éves történetének legrosszabb mérlege jött ki belőle.
empty taxi
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
Mostanában nem hallani arról, hogy összeütközött volna a törvénnyel, ami jó jel. Egyeske azt mondják, mióta felhagyott a focival, viszonylag rendben csendes mederben folyik az élete. Remélem jól van.
iktriad
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Gondolom él és virul. Amikor pár éve fotókat lehetett róla látni, azon eléggé ki volt kerekedve(szedett fel pár kilót).Apropo Iktriad most mi van ezzel Blackmon nevezetü uriemberrel ?Tisztában voltam vele h már az Okie State-en is voltak gondok Blackmonnal, ugyanakkor mellette sztem abban is egyetértünk h nem Jacksonville volt számára az ideális hely h megküzdjön a démonjaival.1000%-ig geyteértünk. Általában alaból nem jó ómen a Jagsbe kerülni (hacsak nem már előre tudod, hogy nyaralni mész oda - helló szintén 2012-es Jags szerzemény Aaron Ross!), abba a '12-be Jagsbe meg pláne nem, aminek az öltözőjét Mularkey teljesen elvesztette a szezon felére(az idén 15. szezonjára készülő Marcedes Lewis konkrétan azt mondta róla, hogy kb. megutáltatta vele a focit abban az évben...) és csapat 25 éves történetének legrosszabb mérlege jött ki belőle.
empty taxi
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
Mostanában nem hallani arról, hogy összeütközött volna a törvénnyel, ami jó jel. Egyesek azt mondják, mióta felhagyott a focival, viszonylag rendben csendes mederben folyik az élete. Remélem jól van.
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Apropo Iktriad most mi van ezzel Blackmon nevezetü uriemberrel ?Tisztában voltam vele h már az Okie State-en is voltak gondok Blackmonnal, ugyanakkor mellette sztem abban is egyetértünk h nem Jacksonville volt számára az ideális hely h megküzdjön a démonjaival.1000%-ig geyteértünk. Általában alaból nem jó ómen a Jagsbe kerülni (hacsak nem már előre tudod, hogy nyaralni mész oda - helló szintén 2012-es Jags szerzemény Aaron Ross!), abba a '12-be Jagsbe meg pláne nem, aminek az öltözőjét Mularkey teljesen elvesztette a szezon felére(az idén 15. szezonjára készülő Marcedes Lewis konkrétan azt mondta róla, hogy kb. megutáltatta vele a focit abban az évben...) és csapat 25 éves történetének legrosszabb mérlege jött ki belőle.
empty taxi
iktriad
több mint 4 éve
Dehogy hozott volna. Blackmon egy segghulye idiota volt, aki annyira tok volt a jatekhoz es az utvonalak felehez, hogy sosem lett tenylegesen dominans. Es pont ugyanennyire volt segg az elethez is, ennek tetejeben vegezte ott ahol.Scholes már együtt gyakorol Burrowval. 😊Blackmon egy kibaszott jó elkapó volt, aki simán A.J. Green szintű karriert hozott volna, ha nem issza szét az agyát 25 éves korára.
twitter.com/ESPNNFL/status/1250154236731670530
Kétségtelen, abba a Jagsbe kerülni nem tett jót neki, de ő már előtte is piás volt. A Bucs konkrétan azért nem draftolta és cserélt le a mi helyünkre, mert egy scoutjuk kb fél évig Füves Alkesz Okie States törzshelyére járt azt figyelni, mennyit jár oda és menyit iszik ott Blackmon. Abból hogy nem őt vitték, gondolom nem keveset volt ott és fogyasztott.No igen.És akkor még Justin Blackmonról nem is beszéltünk. Bár nála nem a talent, hanem az anyag volt a legnagyobb gond.Taylor tuti olvassa a fórumot, és a mai nyilatkozatával lezárta a kérdést, nem lesz itt csere! Az elmúlt honapok "sikerei", a szenzációs aktivitásunk mind a Burrow éra kirakos darabjai. Amúgy se jó, ha sok az első körünk, mert nálunk az összes kihagyja az első évét sérülés miatt.Azért Rossnál voltak bőven szörnyűbb 1. körös WR-ek az évtizedben lásd Laquon Treadwell, Kevin White, Breshad Perriman, Phillip Dorsett, A.J. Jenkins, Jonathan Baldwin...
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Burrow Ross-val tud-e valamit csinálni, vagy végleg az évtized legnagyobb WR bustja lesz a szerencsétlen.
Szipeter
empty taxi
munoz
Mondjuk Blackmont totál megértem, odakerült WR1-nek egy olyan franchise-hoz, ahol Blaine Gabbert a franchise QB, Bob Bratkowski meg az OC. Ezt én sem bírtam volna józanul.
empty taxi
Egyébként hogy Blackmonban mennyi potenciál volt, még Bratkowskival OC-ben és Hennevel QB-ben is volt 236 yardos meccse rookieként a Texans ellen Houstonban. Kár hogy a túloldalon Matt Schaub 527 passzolt yarddal(!!!!! NÉGY!!4!) zárt, Andre Johnson meg 273 elkapottal...
iktriad
Amadeus
több mint 4 éve
Tisztában voltam vele h már az Okie State-en is voltak gondok Blackmonnal, ugyanakkor mellette sztem abban is egyetértünk h nem Jacksonville volt számára az ideális hely h megküzdjön a démonjaival.1000%-ig geyteértünk. Általában alaból nem jó ómen a Jagsbe kerülni (hacsak nem már előre tudod, hogy nyaralni mész oda - helló szintén 2012-es Jags szerzemény Aaron Ross!), abba a '12-be Jagsbe meg pláne nem, aminek az öltözőjét Mularkey teljesen elvesztette a szezon felére(az idén 15. szezonjára készülő Marcedes Lewis konkrétan azt mondta róla, hogy kb. megutáltatta vele a focit abban az évben...) és csapat 25 éves történetének legrosszabb mérlege jött ki belőle.
empty taxi
több mint 4 éve
Scholes már együtt gyakorol Burrowval. 😊Tisztában voltam vele h már az Okie State-en is voltak gondok Blackmonnal, ugyanakkor mellette sztem abban is egyetértünk h nem Jacksonville volt számára az ideális hely h megküzdjön a démonjaival.
Kétségtelen, abba a Jagsbe kerülni nem tett jót neki, de ő már előtte is piás volt. A Bucs konkrétan azért nem draftolta és cserélt le a mi helyünkre, mert egy scoutjuk kb fél évig Füves Alkesz Okie States törzshelyére járt azt figyelni, mennyit jár oda és menyit iszik ott Blackmon. Abból hogy nem őt vitték, gondolom nem keveset volt ott és fogyasztott.No igen.És akkor még Justin Blackmonról nem is beszéltünk. Bár nála nem a talent, hanem az anyag volt a legnagyobb gond.Taylor tuti olvassa a fórumot, és a mai nyilatkozatával lezárta a kérdést, nem lesz itt csere! Az elmúlt honapok "sikerei", a szenzációs aktivitásunk mind a Burrow éra kirakos darabjai. Amúgy se jó, ha sok az első körünk, mert nálunk az összes kihagyja az első évét sérülés miatt.Azért Rossnál voltak bőven szörnyűbb 1. körös WR-ek az évtizedben lásd Laquon Treadwell, Kevin White, Breshad Perriman, Phillip Dorsett, A.J. Jenkins, Jonathan Baldwin...
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Burrow Ross-val tud-e valamit csinálni, vagy végleg az évtized legnagyobb WR bustja lesz a szerencsétlen.
Szipeter
empty taxi
munoz
Mondjuk Blackmont totál megértem, odakerült WR1-nek egy olyan franchise-hoz, ahol Blaine Gabbert a franchise QB, Bob Bratkowski meg az OC. Ezt én sem bírtam volna józanul.
empty taxi
Egyébként hogy Blackmonban mennyi potenciál volt, még Bratkowskival OC-ben és Hennevel QB-ben is volt 236 yardos meccse rookieként a Texans ellen Houstonban. Kár hogy a túloldalon Matt Schaub 527 passzolt yarddal(!!!!! NÉGY!!4!) zárt, Andre Johnson meg 273 elkapottal...
iktriad
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ráadásul még néger is nem is fehér...Kevin White, azt a rohadt...Taylor tuti olvassa a fórumot, és a mai nyilatkozatával lezárta a kérdést, nem lesz itt csere! Az elmúlt honapok "sikerei", a szenzációs aktivitásunk mind a Burrow éra kirakos darabjai. Amúgy se jó, ha sok az első körünk, mert nálunk az összes kihagyja az első évét sérülés miatt.Azért Rossnál voltak bőven szörnyűbb 1. körös WR-ek az évtizedben lásd Laquon Treadwell, Kevin White, Breshad Perriman, Phillip Dorsett, A.J. Jenkins, Jonathan Baldwin...
Szipeter
empty taxi
Amadeus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
Scholes már együtt gyakorol Burrowval. 😊Blackmon egy kibaszott jó elkapó volt, aki simán A.J. Green szintű karriert hozott volna, ha nem issza szét az agyát 25 éves korára.
Szipeter
empty taxi
munoz
empty taxi
iktriad
több mint 4 éve
Magdi anyusManti Te'oTim Tebow.Ne is mond. Életem első Bears meze egy 13-as White volt. Szerinted?Kevin White, azt a rohadt...Taylor tuti olvassa a fórumot, és a mai nyilatkozatával lezárta a kérdést, nem lesz itt csere! Az elmúlt honapok "sikerei", a szenzációs aktivitásunk mind a Burrow éra kirakos darabjai. Amúgy se jó, ha sok az első körünk, mert nálunk az összes kihagyja az első évét sérülés miatt.Azért Rossnál voltak bőven szörnyűbb 1. körös WR-ek az évtizedben lásd Laquon Treadwell, Kevin White, Breshad Perriman, Phillip Dorsett, A.J. Jenkins, Jonathan Baldwin...
Szipeter
empty taxi
Amadeus
Szerintem Burrow no brainer. Egy valamit nem mond róla senki, hogy ki a barátnője? Ha az egy jó muff, akkor igenis ki kell húzni!!!
Toto21
Stez
Amadeus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
Manti Te'oTim Tebow.Ne is mond. Életem első Bears meze egy 13-as White volt. Szerinted?Kevin White, azt a rohadt...Taylor tuti olvassa a fórumot, és a mai nyilatkozatával lezárta a kérdést, nem lesz itt csere! Az elmúlt honapok "sikerei", a szenzációs aktivitásunk mind a Burrow éra kirakos darabjai. Amúgy se jó, ha sok az első körünk, mert nálunk az összes kihagyja az első évét sérülés miatt.Azért Rossnál voltak bőven szörnyűbb 1. körös WR-ek az évtizedben lásd Laquon Treadwell, Kevin White, Breshad Perriman, Phillip Dorsett, A.J. Jenkins, Jonathan Baldwin...
Szipeter
empty taxi
Amadeus
Szerintem Burrow no brainer. Egy valamit nem mond róla senki, hogy ki a barátnője? Ha az egy jó muff, akkor igenis ki kell húzni!!!
Toto21
Stez
több mint 4 éve
Scholes már együtt gyakorol Burrowval. Gondolom a nagyobb az. 😊 (És még a pár hsszel lejjebb látható kedves nej is hallható egy "All right!" erejéig.)twitter.com/ESPNNFL/status/1250154236731670530
Szipeter
empty taxi
munoz
empty taxi
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
No igen.És akkor még Justin Blackmonról nem is beszéltünk. Bár nála nem a talent, hanem az anyag volt a legnagyobb gond.Taylor tuti olvassa a fórumot, és a mai nyilatkozatával lezárta a kérdést, nem lesz itt csere! Az elmúlt honapok "sikerei", a szenzációs aktivitásunk mind a Burrow éra kirakos darabjai. Amúgy se jó, ha sok az első körünk, mert nálunk az összes kihagyja az első évét sérülés miatt.Azért Rossnál voltak bőven szörnyűbb 1. körös WR-ek az évtizedben lásd Laquon Treadwell, Kevin White, Breshad Perriman, Phillip Dorsett, A.J. Jenkins, Jonathan Baldwin...
Szipeter
empty taxi
munoz
Madden hates me.
több mint 4 éve
munoz
1 213
És akkor még Justin Blackmonról nem is beszéltünk. Bár nála nem a talent, hanem az anyag volt a legnagyobb gond.Taylor tuti olvassa a fórumot, és a mai nyilatkozatával lezárta a kérdést, nem lesz itt csere! Az elmúlt honapok "sikerei", a szenzációs aktivitásunk mind a Burrow éra kirakos darabjai. Amúgy se jó, ha sok az első körünk, mert nálunk az összes kihagyja az első évét sérülés miatt.Azért Rossnál voltak bőven szörnyűbb 1. körös WR-ek az évtizedben lásd Laquon Treadwell, Kevin White, Breshad Perriman, Phillip Dorsett, A.J. Jenkins, Jonathan Baldwin...
Szipeter
empty taxi
több mint 4 éve
Tim Tebow.Ne is mond. Életem első Bears meze egy 13-as White volt. Szerinted?Kevin White, azt a rohadt...Taylor tuti olvassa a fórumot, és a mai nyilatkozatával lezárta a kérdést, nem lesz itt csere! Az elmúlt honapok "sikerei", a szenzációs aktivitásunk mind a Burrow éra kirakos darabjai. Amúgy se jó, ha sok az első körünk, mert nálunk az összes kihagyja az első évét sérülés miatt.Azért Rossnál voltak bőven szörnyűbb 1. körös WR-ek az évtizedben lásd Laquon Treadwell, Kevin White, Breshad Perriman, Phillip Dorsett, A.J. Jenkins, Jonathan Baldwin...
Szipeter
empty taxi
Amadeus
Toto21
több mint 4 éve
Ne is mond. Életem első Bears meze egy 13-as White volt. Szerinted?Burrow csaja:
Toto21
Teszem hozzá, azért NFL QB-k minőségénel nem feltétlen a legjobb skála h milyen a csaja.
Lásd Andy Dalton:
vagy Christian Ponder:
Madden hates me.
több mint 4 éve
Toto21
5 963
Ne is mond. Életem első Bears meze egy 13-as White volt. Szerinted?Kevin White, azt a rohadt...Taylor tuti olvassa a fórumot, és a mai nyilatkozatával lezárta a kérdést, nem lesz itt csere! Az elmúlt honapok "sikerei", a szenzációs aktivitásunk mind a Burrow éra kirakos darabjai. Amúgy se jó, ha sok az első körünk, mert nálunk az összes kihagyja az első évét sérülés miatt.Azért Rossnál voltak bőven szörnyűbb 1. körös WR-ek az évtizedben lásd Laquon Treadwell, Kevin White, Breshad Perriman, Phillip Dorsett, A.J. Jenkins, Jonathan Baldwin...
Szipeter
empty taxi
Amadeus