NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 4 éve
NickBosa49 San Francisco 49ers 8
Nézegetem a mockokat. És hát rohadtul jobban tetszenek az 1/1 elcseréléses sorozatok. Persze csak ha Tua hozzánk tudna így kerülni. De ha jól sejtem oda max 2 helyet mehetnénk hátra. Az meg nem hoz elég prémium picket.

Nem érzem, hogy Burrow annyival jobb lenne. Egy srácra feltenni a jövőt mindig kockázatos. Még akkor is ha egy ilyen pick akár franchise sorsfordító is lehet. Csak mi pont nem az a franchise vagyunk...
nasheem
Nem teljesen értelek. Én a seggem verdesném a földhöz Burrow miatt. Mit szeretnél, mi legyen akkor, mi lenne a jó lépés? Nem teljesen értem, hogy mi az, hogy egy srácra kockázatos feltenni a jövőt? Minden lépés kockázatos, mivel lenne jobb nem kiválasztani őt?
Inkább vigyenek ki egy olyan embert, aki tuti bust lesz? Abban tényleg semmi kockázat nincs, de nem is jó lépés. 😀
Gerichill
szerintem azt akarta mondani, hogy ha mondjuk a Miami oda adja a mostani első 3 körét az idei 2.kört meg mondjuk a jövő évit akkor 1/3on ki lehetne vinni Tuat(1/5,2/33/2/39 vagy 1/18 és jövő évi első kör), mivel sokkal nem jobb játékos Burrow mint Tua így Tua is jó lenne. Így 1/18 és 1/26 feltradekkel prémium WR és OT/CB/DT érkezhetne. Jövőre meg lenne újabb 2 első kör vagy ha a 2. csere jönne létre akkor 1/3 Tua, 1/5 Okudah/SImmons és felcserével egy WR, mivel a Miami nagyon all int mondana Burrow miatt így komoly erősítés már nem lenne és magas első körös pick menne Cincinattibe. 😊
több mint 4 éve
Gerichill Denver Broncos 526
Nézegetem a mockokat. És hát rohadtul jobban tetszenek az 1/1 elcseréléses sorozatok. Persze csak ha Tua hozzánk tudna így kerülni. De ha jól sejtem oda max 2 helyet mehetnénk hátra. Az meg nem hoz elég prémium picket.

Nem érzem, hogy Burrow annyival jobb lenne. Egy srácra feltenni a jövőt mindig kockázatos. Még akkor is ha egy ilyen pick akár franchise sorsfordító is lehet. Csak mi pont nem az a franchise vagyunk...
nasheem
Nem teljesen értelek. Én a seggem verdesném a földhöz Burrow miatt. Mit szeretnél, mi legyen akkor, mi lenne a jó lépés? Nem teljesen értem, hogy mi az, hogy egy srácra kockázatos feltenni a jövőt? Minden lépés kockázatos, mivel lenne jobb nem kiválasztani őt?
Inkább vigyenek ki egy olyan embert, aki tuti bust lesz? Abban tényleg semmi kockázat nincs, de nem is jó lépés. 😀
több mint 4 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 17 206
Hihetetlen hogy mind Hart, mind Flowers még egyáltalán a ligában vannak, nemhogy kezdőként tudnak pályára lépni. Amit ezek nálunk anno leműveltek azt nem tudom szavakkal leírni.
ozibozi
Ha Flowers alatt Ereckre gondolsz, ő amióta eljött a Nagy Almából jól játszik, szóval azt úgy tűnik ti edzői stábotok cseszte el...
iktriad
de nem is Tackle pozícióban játszik értékelhetően
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hihetetlen hogy mind Hart, mind Flowers még egyáltalán a ligában vannak, nemhogy kezdőként tudnak pályára lépni. Amit ezek nálunk anno leműveltek azt nem tudom szavakkal leírni.
ozibozi
Ha Flowers alatt Ereckre gondolsz, ő amióta eljött a Nagy Almából jól játszik, szóval azt úgy tűnik ti edzői stábotok cseszte el...
több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 17 206
több mint 4 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 654
Így van Munoz. Hartot kell lecserélni valakire, mert a fal belseje hiába szar, kevésbé fontos. Egy használható tackle kellene. Nyilván nem egyszerű, mert ilyet vagy 10 csapat keres.
nasheem
Az a baj, hogy Hart valamiért a vezetés szívecsücske, nem fogják kitenni a kezdőből, és meccselve se lesz a pozija. Mondjuk 33. nak amúgy is nkább LB-t kellene húzni, mert az elején nagy lesz a OT rush. Zach Baun nekem tetszene, Murray és Queen nagy valószínűséggel kimegy addigra már, de Baun még bent lehet.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Reader hivatalosan is aláírt.
 twitter.com/RapSheet/status/1246150400035688449
több mint 4 éve
Így van Munoz. Hartot kell lecserélni valakire, mert a fal belseje hiába szar, kevésbé fontos. Egy használható tackle kellene. Nyilván nem egyszerű, mert ilyet vagy 10 csapat keres.

több mint 4 éve
Dew kivágása mellett visszajött Greg Mabin is.
 twitter.com/TheTylerDragon/status/1245046274895855620
több mint 4 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
Dre fizetéséből és a még meglévő capből (még a DM-et beleszámítva) lehet hozni egy jó falembert. Tudom, hogy nem túl hosszú a lista, de valami 1+1 évet el tudnék képzelni pl Peters esetében, és akkor Jonah Williams meg játszhatna a jobb oldalon Hart helyett. Ez sem lenne egy elit fal, de emögött talán nem vernék egyből agyon Burrow-t.
több mint 4 éve
Ja, nem lenne rossz ez az off season de ha a Williams, MJ, Hopkins, XSF, Hart ötösre bízod a koronagyémántodat, akkor idióta vagy... vagyunk.

több mint 4 éve
Miknar Cincinnati Bengals 515
Dre kivágva. Kíváncsi leszek hol talál csapatot.
nasheem
OMFG

valamiert biztos voltam benne hogy hamarabb engedjuk el AJ-t mint ezt a szerencsetlent...

Mi lesz a kovetkezo ertelmes lepes, szerzunk fal erositest es elhozzuk Burrow-t??

Ez a lepes a csapattol mar onmagaban remenykedesre ad okot😍
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
nasheem
Bulikaaa!!

Ez már a sokadik értelmes offseason move, zavart érzek az erőben.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Dennard visszajöhetne. Slotba elfér.

több mint 4 éve
Eifert megköszönte az itt töltött éveket.
 twitter.com/tylereifert/status/1243279018654339084

Dennard meg végül még se írt hozzánk alá, szóval újra FA.
több mint 4 éve
Bell szerződésének a részletei.
 twitter.com/MikeGarafolo/status/1243185242220957698
több mint 4 éve
Egy holtszezon alatt nyilván nem csinálsz contender csapatot a ligautolsóból, de a D kezdői között olyan lyukak vannak most is, mint Alexander, Bynes vagy Waynes. De a legnagyobb gond, hogy nincs normális koordinátorunk.

Ennél csak az OL állapota ramatyabb. A D pont nem is zavarna, de ha ezzel az OL-lel szoktatjuk Burrrow-t az NFLhez, azzal kb tönkretehetjük a karrierjét és a jövőnket is.

Szerkesztette: nasheem

több mint 4 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 654
Érkezett Vonn Bell 3 évre. Ő egy futás ellen igen jó box safety, így elvileg Shawn Williams mozog be LB-be majd (Cincyjungle fórumozók szerint).
MarioAna
Egyre jobban tetszik ez a Def upgrade. Végre van koncepció az igazolások mögött, igaz kicsit túl kell fizetni az embereket, de végre megteszük amit kell.
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
Eifert a sávokat foltokat váltotta és Tigrisről Jaguárra váltott 2 évre. Jay Gruden majd körbe vezeti.

És állítólag még Dalton is követheti akár őt és az egykori OC-teket oda.
iktriad
Végre elengedtük Eifertet. Pár évvel tovább húzták, mint kellett volna. Szomorú, hogy a sérülések tönkretették a karrierjét.
több mint 4 éve
Eifert a sávokat foltokat váltotta és Tigrisről Jaguárra váltott 2 évre. Jay Gruden majd körbe vezeti.

És állítólag még Dalton is követheti akár őt és az egykori OC-teket oda.
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 43 307 — Whoops, looks like something went wrong.
Végignézve a rosteren egész elképesztő, ami OL fronton történik: Jonah Williams, MJ23, Hopkins, XSF, Hart a potenciális kezdőnk. A cserék közül egyedül Price az aki normál esetben NFL pályára léphetne. Draftról instant kezdőt nem valószínű, hogy tudunk hozni. Mégis mi a terv? Szerencsétlen Burrow...
nasheem
2/1el RT
3/1el OG
két instant kezdő
braxa88
Hires a Bengals arrol, hogy kivalo falembereket draftol. Minden masodik elso korose is bust lesz az utobbi sok evben. Kicsit konnyelmu elolegezes ez, hogy annyival meg lesz oldva a fal. Vagy ha meg is lesz, szegeny Burrow...

több mint 4 éve
Mi arrafelé Drew Sample, Ogbuehi és will Clarke szerű sztárokat szokunk húzni. Mondjuk ők is lehetnek instant kezdők, csak előrébb nem vagyunk.

Szerkesztette: nasheem

több mint 4 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Végignézve a rosteren egész elképesztő, ami OL fronton történik: Jonah Williams, MJ23, Hopkins, XSF, Hart a potenciális kezdőnk. A cserék közül egyedül Price az aki normál esetben NFL pályára léphetne. Draftról instant kezdőt nem valószínű, hogy tudunk hozni. Mégis mi a terv? Szerencsétlen Burrow...
nasheem
2/1el RT
3/1el OG
két instant kezdő