NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
150
16
22:05
RedZone week 16
84
16
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
75
20
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
9
4
22:25
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 4 éve
Jójó elírtam😅 Mcphersonra gondoltam, a kickerünkre 😊❤️Az eddigi Nnugent/Bullockokhoz képest nekem nagyon szimpi a srác
több mint 4 éve
McPearson az kicsoda?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Már vagy 3x nekikezdtem ide írni egy kisregényt de úgy felcsesztem magam mindig, hogy visszatöröltem az egészet, most megpróbálom egy lendülettel kiírni magamból a lényegetEz a csapat simán ott lehetne az NFL TOP15ben tehetség alapján.
A D-vel nem tudom mi történt tavaly óta (valakinek van erre tippje?) de sokkal jobban mutat, az O nál meg hemzsegnek a tehetségek. Carman nálam érzésre viszont jó gyengének tűnik, már másodjára érzem azt hogy Ő lóg ki legjobban az O lineból viszont a J.Williams-Spain-Reiff hármas szerintem tök oké
Persze vannak problémák mint mindenhol, halott TE játék pl, de nem ez a fő gond itt, hanem a normális edzői munka hiánya
Amíg Taylor itt van, én nem várok nemhogy valami kiugró dolgot, de még azt sem amit minimumnak ki lehetne tűzni ezzel a kerettel: a POba jutást.
😕
Szerk: Téged továbbra sem tudlak hibáztatni McPearson ❤️ ez talán sok volt így elsőre. 2 meccset már nyertél nekünk normális távról, az utolsó pillanatokban, részemről a bizalom itt megvan
Szerkesztette: Miknar
több mint 4 éve
Kegyetlen meccs volt, még most is szétvet az ideg. Az OT ban a 49y FG elött 4és inch-nek annyira neki kellett volna menni, sőt talán vissza is nézhették volna, mert szerintem meg volt a FD. Nem lett volna szabad, ekkora nyomást tenni egy 22 éves rúgóra. Az OL katasztrófa volt, Boydot alig használjuk, TE játék megint nulla, Sample vállalhatatlan, semmit nem tud elkapni. A sérültekről van már hír, mi ez a torokbevérzés, ilyet hallotatok már? Bates se nézett ki jól.
Awuzie brutál jó volt nagyon kell a CB sorba, ne döljön ki megint, mert Appleből bohocot csinál mindenki.
több mint 4 éve
Volt pozitívum, de az OTban elkövetett amatőr hibák miatt idegesítő lett. És nem a kihagyott FG fájt a legjobban.Ez a Packers védelem simán verhető volt. Ha normális playeket hívtunk, keresték a labdát. De ha minden ötödik play nem sablon, akkor ellenük sem tudsz gördülékenyen haladni.
Összességében hozta a csapat, amit vártam, de ennek ellenére is rossz a szájíz.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
Burrow nagyon fasza, es a csapat is egyre jobban megy.Amit nem igazan ertettem hogy OT soran 4&2-nel egy korabban kihagyott FG utan miert nem probaltak meg inkabb haladni.
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 4 éve
"Torokzúzódás"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Burrow miért ment/van kórházban?
több mint 4 éve
Köszönöm a mai estét!
több mint 4 éve
Bohózat lett belőle, kár, hogy nem mi nevettünk a végén. Mondjuk a rendes játékidő végén a time managementért Taylor megérdemelne egy jó nagy tockost. Az O kapcsán nagyon kellett volna, hogy Chase mellett más is tényező legyen, a WR-ek vagy a TE-ek közül.
több mint 4 éve
Reméljük Burrownak (Taylor szerint) elég volt ennyi meccs a belerázódáshoz. Az injury riportokról ordít, hogy tömni kell az elkapókat labdával. Sajnos ez a túloldalra is igaz.
Szerkesztette: nasheem
több mint 4 éve
egy kis érdekesség a meccsre:Fura de nektek fogok szurkolni, szimpi kis csapat alakul itt ahol a játékhívások a fékek. 😊
1971 óta a két csapat 13x találkozott egymással. 7-6ra vezet a bengals, (288-246 pont összesen)
22,15 pontot csináltunk áltlagba ezeken a meccseken, 18,92 pont ellenében.
hazai pályán: 4-1 a javunkra (98-ban tudott csak nyerni a GB, 123-78 pont összesen)
24,6 pont a 15,6 pont ellenében.
szóval odabaszunk most is nekik 😁
Rush
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
egy kis érdekesség a meccsre: 1971 óta a két csapat 13x találkozott egymással. 7-6ra vezet a bengals, (288-246 pont összesen)
22,15 pontot csináltunk áltlagba ezeken a meccseken, 18,92 pont ellenében.
hazai pályán: 4-1 a javunkra (98-ban tudott csak nyerni a GB, 123-78 pont összesen)
24,6 pont a 15,6 pont ellenében.
szóval odabaszunk most is nekik 😁
több mint 4 éve
Mit vártok a GB ellen? Azt gondolom az offencenek agyát eldobva kell játszani, mert ha nem teszünk fel minimum 35 pontot, akkor esélyünk nem lesz.Van esélyetek a pontesőre. Jaire nincs, Za'Darius nincs. Chase-t Boydot pakolja mindenki fantasy kezdőbe.
SirPub

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Nem a mi szintünk. Legyen egy-két jó drive és ne alázzanak meg.Legyünk mondjuk - 10-en belül az utolsó negyedben.
több mint 4 éve
Mit vártok a GB ellen? Azt gondolom az offencenek agyát eldobva kell játszani, mert ha nem teszünk fel minimum 35 pontot, akkor esélyünk nem lesz.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 4 éve
Burrow lett a hét támadójátékosa az AFC-ben. 😊
több mint 4 éve
Na mi az, még mindenki részeg a nagyszerű szezonkezdésen felbuzdulva? 😁Csendben örülünk, mert nem akarunk nagyképűnek látszódni.
SirPub
több mint 4 éve
Na mi az, még mindenki részeg a nagyszerű szezonkezdésen felbuzdulva? 😁
több mint 4 éve
Az első félidő katasztrófa volt és épp ezért nagyon értékes ez a győzelem. Ilyen mélyről mi nem szoktunk felálllni. Kellett a mázli és kellett nagyon Burrow. Baromi jól hívta át a játékokat és jó döntéseket hozott. Fizikailag én nem éreztem eddig sem limitáltnak, de mentális fék mindenképp volt nála. Kellenek az ilyen győzelemek, hogy levetkőzze. Ezért volt nagyon jó ez a meccs nekünk, mert amúgy a 3-1 ellebére sem nagyon érdemes bármi extrába gondolkodni. Meg kell nyerni a nyerhető meccseket és építeni a csapatot. Ennél több még nem lehet ebben a szezonbanm, de ez sem kevés.
több mint 4 éve
mármint a korábbiakhoz képest! 😊 ahhoz képest, hogy eddig 1&10-re többet adtátok a futó kezébe a labdát mint bárki más al igában 😀Most csak érzésre szerintem több volt a passz 1downra. De lehet csalóka volt a film.Egyforma volt, 13 futás 56 yardért és 13 passz 131 yardert. Utóbbiban volt három 20+ yardos
alatriste
SirPub
Az 50-50 sztem már ehhez képest előrelépés

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Most csak érzésre szerintem több volt a passz 1downra. De lehet csalóka volt a film.Egyforma volt, 13 futás 56 yardért és 13 passz 131 yardert. Utóbbiban volt három 20+ yardos
alatriste
több mint 4 éve
A szerzett nulla pontból gondolom ott nem volt ennyire fényes a kép 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Én csak a második félidőt láttam, nekem szemre ott minden klappolt.Nézd meg akkor az elsőt is 😊
gabokocka