NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
13
8
18:30-tól, ARENA4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 4 éve
meme
2 102
Épűlgetünk szépen...... Nekem csak az ot és te poszt hiányzik a boldogsághoz.....
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 4 éve
Wilson jó coverben? Én inkább tackle gyárosnak nézem. De túl sok videót nem láttam róla.Wilson qrva jó coverben, korábban CB volt.
A sok LB pickkel leginkább a pozíciós érték miatt van bajom. Kezdő OT-t húzhattunk volna Hart helyére a 3/1-gyel. Remélem Wilson tényleg ér annyit, hogy ezt elengedtük.
nasheem
Amúgy Akeem Davis-Gaither is jó, remek páros lesznek szerintem.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Mikey
18 755
Akeem Davis-Gaither is itt, nahát.
több mint 4 éve
Wilson jó coverben? Én inkább tackle gyárosnak nézem. De túl sok videót nem láttam róla. A sok LB pickkel leginkább a pozíciós érték miatt van bajom. Kezdő OT-t húzhattunk volna Hart helyére a 3/1-gyel. Remélem Wilson tényleg ér annyit, hogy ezt elengedtük.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
munoz
1 213
Ezt a Jones+Baun dolgot nem értem. De biztos van valami gond velük. Az LB poszt jó, de én Dye-t, Davis-Gaithert többre tartottam. Higgins is oké, de miért nem Mims? Logikus draft, de nem sexy.Az LB posztnál Wilson mellett talán az szólt, hogy coverben is használható, míg Dye a futás ellen, Davis-Gaither pedig pass rushban jobb. De ha a negyedik kör elején behúzzuk valamelyiket a kettő közül, akkor összességében a D oldalon szerintem már kínosan gyenge poszt nem lesz.
Vajon Josh Jones még holnap is bent lesz? 😊
nasheem
több mint 4 éve
Mikey
18 755
A Higgins pick nagyon tetszik. Egy tweetje alapján egy napon fog Greennel találkozni. Hát nemcsak találkozni fog vele, hanem csapattársa is lesz. Wilsonnal is sikerült a legnagyobb hiányposztra húzni, eddig nagyon tetszik a draft. De remélem ma az OL-t teletömjük, legalább darabra legyenek sokan, ha már minőségre nem sikerül.
Szerkesztette: Mikey
több mint 4 éve
Ezt a Jones+Baun dolgot nem értem. De biztos van valami gond velük. Az LB poszt jó, de én Dye-t, Davis-Gaithert többre tartottam. Higgins is oké, de miért nem Mims? Logikus draft, de nem sexy. Vajon Josh Jones még holnap is bent lesz? 😊
Szerkesztette: nasheem
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Fegyvere erre a szezonra még van elég.Mondtam, hogy nincs elég. Green öreg, sérülésből jön. Ross nekem nem elég bizonyított. Az első körös nagy WR rush után nálam ez egy korrekt pick. A franchise QB-nak legyen kinek passzolnia.
nasheem
több mint 4 éve
Nézegetem a Mims videókat. Felőlem jöhet ő is 2/1-re. Állat a srác és AJ nem fog maradni. Jones, Mims örülős, Baun, Dye, Fulton, Laviska nem bánós. Mindenki más, fejet falbaverős.A Blacklock pletyka, meg remélem totál kamu.
több mint 4 éve
gedam
5 908
én egyszerűen a ragaszkodást big benhez nem értem. sztem már 3 évvel minimum túl van húzva, úgy, hogy qb draft fel sem merül. ha most elhozzátok példul rosent, akkor módosítok. ti talán fel tudnátok építeni, van fal. de jelen felállásban nem működőképes ez az o.Azért ezt a magabiztos hozzászólást elteszem későbbre 😊a harmadik helyetaztán behúzza a Steelers.Üdv JoeB az AFC Northban!3 heisman győztes qb egy csoportban
Itt az 1/1 (ami borítékolható volt) semmi hozzászólás?
steelwolf
gedam
Amadeus
rozoga ben akkora akadály anyagilag, játékban, hogy azt nehéz kompenzálni
gedam
Klaci79
a bengalsból meg túl sok minden hiányzik, de burrows már az első perctől jó lesz.
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Azért ezt a magabiztos hozzászólást elteszem későbbre 😊a harmadik helyetaztán behúzza a Steelers.Üdv JoeB az AFC Northban!3 heisman győztes qb egy csoportban
steelwolf
gedam
Amadeus
gedam
több mint 4 éve
Fegyvere erre a szezonra még van elég.
több mint 4 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Igen Josh Jones lenne a legjobb. De az is benne van a pakliban, hogy Zack Baun jön, állítólag az edzői gárdának ő is nagyon tetszett.Ebbe a csoportban és Burrow miatt muszáj erősíteni OL vagy valamilyen fegyvert hozni neki.
Mindkét játékos olyan szerintem, hogy lehettek volna simán első körösek és a posztjukon az utánuk következők már egy polccal lentebb vannak.
munoz
több mint 4 éve
munoz
1 213
Igen Josh Jones lenne a legjobb. De az is benne van a pakliban, hogy Zack Baun jön, állítólag az edzői gárdának ő is nagyon tetszett.Mindkét játékos olyan szerintem, hogy lehettek volna simán első körösek és a posztjukon az utánuk következők már egy polccal lentebb vannak.
több mint 4 éve
gedam
5 908
a harmadik helyetaztán behúzza a Steelers.Üdv JoeB az AFC Northban!3 heisman győztes qb egy csoportban
steelwolf
gedam
Amadeus
több mint 4 éve
Mikey
18 755
Azok alapján, amit olvasni lehet, egyértelműen Josh Jonesnak kell lennie a 2/33-nak.A needeket rangsorolva LB-nek kellene lennie a harmadik körben, de én WR-t is örömmel fogadok, ha úgy alakul.
több mint 4 éve
Kívánságok éjszakára? Ha Josh Jones jön, nekem majdnem tök mindegy a 3. kör. Akeem Davis-Gaither vagy Dye mondjuk ízlene, bár meglepően sok LB ment eddig ki, így ők majdnem biztos, hogy nem lesznej bent.
több mint 4 éve
Hát nem lett könnyebb a csoport...
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 4 éve
meme
2 102
Szerintem idén is a Ravens! Nekünk még kell hozzà 2-3 év, ha Bur bevállik, akkor lehet köré építeni egy normális csapatot.aztán behúzza a Steelers.Üdv JoeB az AFC Northban!3 heisman győztes qb egy csoportban
steelwolf
gedam
Amadeus
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Üdv JoeB az AFC Northban!twitter.com/CalaisCampbell/status/1253480217458376704?s=20
steelwolf
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
aztán behúzza a Steelers.Üdv JoeB az AFC Northban!3 heisman győztes qb egy csoportban
steelwolf
gedam
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
OT, LB és WR. Aztán ugyanez újra. 😊
több mint 4 éve
gedam
5 908
Üdv JoeB az AFC Northban!3 heisman győztes qb egy csoportban
steelwolf
több mint 4 éve
munoz
1 213
Ez papírforma volt. Ma kell megoldani az OT és az LB needet, és akkor örülünk 😊