NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 4 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 654
Az OL sokkal jobb lesz Burrow val és a rá szabott playbookkal, mint amilyen volt Andyvel. Én nem aggódom, az LSU nál sem volt olyan jó az OL csak hibátlan volt a rendszer, és szuper WR gárda volt körülötte. Jól lát, és jól is mozog ki a nyomás alól, szuper a wr csapatunk, nem lesz itt probléma. A védelmünk viszont sokkal nagyobb probléma volt szerintem, amit pedig nagyon jól upgradeltünk.
több mint 4 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 433 — greenmedia10@gmail.com
Egész jóra grade-elik a draftunkat a szakértők. Higgyünk nekik.
A D depth chart faszán is mutat. Na de mi ez az OL?????
Jonah Williams, Michael Jordan, Trey Hopkins, Xavier Sua-Filo, Bobby Hart. Liga bottom. Mindezt olyan tarcsival, mint Fred Johnson, Redmond vagy az "aztsemtudomkiaz" Dugas. Ki a tököm gondolja azt komolyan, hogy Burrow ilyen fallal túléli a szezont? Ha az egészsége nem roggyan bele, mentálisan akkor is megtörik.
Ha Tobinék azt gondolják hogy instant kezdőt húztunk az 5. körben, akkor is totál felelőtlenség.
nasheem
Jonah Williams, Michael Jordan, Trey Hopkins, Xavier Sua-Filo, Bobby Hart. Liga bottom. Mindezt olyan tarcsival, mint Fred Johnson, Redmond vagy az "aztsemtudomkiaz" Dugas. Ki a tököm gondolja azt komolyan, hogy Burrow ilyen fallal túléli a szezont? Ha az egészsége nem roggyan bele, mentálisan akkor is megtörik.
Ha Tobinék azt gondolják hogy instant kezdőt húztunk az 5. körben, akkor is totál felelőtlenség.
nasheem
Ezt én sem értem. A 3. körben húzhattunk volna igen jónak tűnő falembert.
Burrow jó eséllyel egész szezonban az életéért fog menekülni.
több mint 4 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
Alakul az UDFA lista is, az eddigiek közül DT Tyler Clark és TE Mitchell Wilcox neve nagyon tetszik.
több mint 4 éve
Elfér

több mint 4 éve
Brandon Wilson marad további egy évig.
több mint 4 éve
Rosst én elengedtem, nem tudok már vele potens célpontként számolni. Főleg nem egy szezon elejétől a végéig.

A falban Williams az egyetlen reményem, és az hogy valamennyire feljavítja a fal bal oldalán tevékenykedő társa teljesítményét is. Azonkívül csodák sajnos nincsenek, Burrow (és Mixon) az életéért fog harcolni, nem a nagy játékokért, és nem a stabil előrehaladásért.

A védelemben pedig remélhetőleg beválnak az új emberek, Reader, Bynes és Bell is, és akkor lehet egy közepes védelmünk. De a legtöbbet kétségtelenül az fog dobni a secondaryn, hogy nem lesz Kirkpatrick. 😊 Ezt még mindig annyira nehéz elhinni.
több mint 4 éve
cikesz Baltimore Ravens 590
Hú ezt szerintem odatettétek, marha jó kis class ez.

Utolsó LB helyett jöhetett volna a kis Moss Burrownak, de így is korrekt.

Azért a Mixon, AJ Green, Boyd,Ross, Higgins ligaszinten is veretes névsor. J Williams legyen egészséges és valahogy a falat rakjátok össze...akkor már idén is lehet bugi a jungle-ben.
több mint 4 éve
Épűlgetünk szépen...... Nekem csak az ot és te poszt hiányzik a boldogsághoz.....
meme
Sokáig nem leszel akkor boldog, azt hiszem.
Mikey
Sejtem.... 2 éve várok egy normális Te-re 😁
meme
Csak kettő? Irigyellek.
Mikey
Előtte még reménykedtem üvegtestü Eifert-ben.
meme
Ja értem. 😕 Nagyon sokszor el fogok játszani a gondolattal szerintem a jövőben amikor elmélkedős hangulatom van, hogy mi lett volna ha Eifert nem porcelánból van. Végtelenül szomorú, hogy egy ekkora zseni karrierjéből sem lett semmi a sérülékenység miatt. 😥 A 2015-ös szezonja örökké emlékezetes lesz.
több mint 4 éve
Akeem, Kareem, Hakeem. Összegyűjtöttük szépen.

Nekem tetszik a draftunk. Megfelelő posztokra jöttek játékosok, az első négy pickkel olyan, akik kezdők lesznek/lehetnek már egyből. A hátsó körök pedig lutrit jelentenek mindig, de legalább nem a szokásos WR, CB pickek jöttek, hanem a hiányposztok ott is.

Most már csak az kell, hogy legyen rendben szezon.
több mint 4 éve
meme Cincinnati Bengals 2 102
A cége meg úgyis tök mindegy.
nasheem
😁 Kft vagy Bt.... ?

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 4 éve
Nem, LB lett az is.
Egy hangyafasznyira voltunk a tökéletes drafttól. Ha 3/1-re Josh Jones jön...
NA mindegy, úgyis mindig utólag dől el, mi a jó draft. Legalább logikusan lépkedtünk. Nagy faszságot nem csináltunk. A cége meg úgyis tök mindegy.

több mint 4 éve
OL lesz az utolsó is? Lehozunk egy olyan draftot ahol se CB, se RB, se TE, pedig korábban imádtuk ellőni a pickeket ilyenekre.
több mint 4 éve
Sérült a bokája.

több mint 4 éve
És itt is a várva várt OT 😊
Adeniji. Nekem bőven radar alatti. Vki vmit tud róla?
nasheem
Seniorbowlon néztük ki őt is. Kansasba LT játszott, de az SB G volt. Elvileg a jobb oldalt meccseljük majd vele és inkább Tacklet lát bele Callahan. Mindig elalélunk a sokoldalú, bármelyik pozira pakolható OL emberektől, de ez sajna együtt jár a középszerűséggel. Mondjuk itt a 6. körben nehéz gyöngyszemet találni.

Mi van Prince-vel 3-4 körre várták 6,27 gradevel még mindig nem vitte el senki?
több mint 4 éve
Épűlgetünk szépen...... Nekem csak az ot és te poszt hiányzik a boldogsághoz.....
meme
Mikey
meme
Csak kettő? Irigyellek.
Mikey
Előtte még reménykedtem üvegtestü Eifert-ben.

több mint 4 éve
És itt is a várva várt OT 😊
Adeniji. Nekem bőven radar alatti. Vki vmit tud róla?

több mint 4 éve
meme
Mikey
meme
Csak kettő? Irigyellek.
több mint 4 éve
mind 😊
4-7

több mint 4 éve
Ma hány kör lesz?

több mint 4 éve
Még egy LB? Kareem inkább OLB, mint EDGE, nem? Mondjuk legalább jó egyetemről jött 😊
Ezek már tök mindegy pickek. A genya Ravens és az Eagels kivitte az utolsó két normális OL játékost. Most már projekt játékosok jönnek, hátha.

több mint 4 éve
Davis-Gaither!!!! Akkor sem sírtam volna, ha a második körben jön. Király!

több mint 4 éve
meme
Mikey

több mint 4 éve
meme
több mint 4 éve
Wanogho kellene még, őt szerintem nagyon vinnénk, ha kitart az 5. körig