Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 778
McPherson ismét az AFC spec játékosa a héten, teljesen megérdemelten. Azért egy újonctól szép teljesítmény, és már nem ez az első. Lassan tényleg jelmondatot kell váltanom 😃
SirPub
Az új Tucker 😉

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581
Franchise rekordot is döntött:
Eddigi 6 sikeres 50+ yardos mezőnygóljai számával

Az eddigi rekord 4 volt.

❤️
több mint 4 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 805
McPherson ismét az AFC spec játékosa a héten, teljesen megérdemelten. Azért egy újonctól szép teljesítmény, és már nem ez az első. Lassan tényleg jelmondatot kell váltanom 😃

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 4 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 276
Trey Hendrickson has a full sack in 6️⃣ straight games... the longest current streak in the NFL AND tied for the longest in team history.

😉
több mint 4 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
TJ még pihenhetne egy hetet.
SirPub
Nem fog! Ha bukják a meccset, tuti oda a rájátszásuk!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 4 éve
Érzésre mintha a félidei elemzések is ülnének, tavaly minden meccs úgy ment le, ahogy elkezdődött. Ha rosszak voltunk (általában), azok is maradtunk. Most viszont tudunk megújulni.
A Raiders most nem néz ki jól, volt baj nem kevés az utóbbi időben. Jókor játszottunk velük. Reméljük a Vasas jól elfáradt tegnap és meg tudjuk őket firkálni. TJ még pihenhetne egy hetet.

több mint 4 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 534 — Bengals fan
Ha kuka nem is volt, de döcögött. Nagyon kellettek a sárga zászlók, hogy tudjunk haladni. Az OL szenvedett, de ez várható is volt. Ahogy sikerült Burrownak 2,5-3 mp-ig megtartani a zsebet, életre kelt a támadójátékunk. Addig csak Boydnak lehetett dobni, mert bármekkora zseni Chase, még mindig Boyd tud a leggyorsabban elszakadni.
A Raiders LB sor pedig brutál magasan játszott, így a futás sem ment. És ez mind megoldódott, ahogy nyert fél mp-t a OL.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Nem tudom miért ilyen 2 arcú a csapat évek óta egy meccsen belül. Azt figyeltem meg hogy zömében 1 jó félidőnk van. Pl. Tegnap az első qka volt szerintem. Kérdés, hogy csak nekem tűnik így? Ha nem, mi lehet ennek az oka?

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 4 éve
Újabb esti meccset nyertünk. Egész új szokásokat vesz fel a csapat. Amúgy nem volt nagy a játék, de volt tartása a csapatnak. A Raidersnek jelenleg nincs identitása. Igazából egyénileg nem rosszak, de a központi akarat hiányzik. egységesebbek voltunk, így könnyen föléjük nőttünk. LÁssuk be, jókor jöttek szembe.

Jövő héten Superbowl 2!!!!

több mint 4 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 302
Az első drive után azt hittem, hogy ott folytatjuk, ahol a Browns ellen abbahagytuk. Szerencsére a D-ben ma volt tartás és az O is szorgalmasan pakolta fel a pontokat. A meccs elejét leszámítva ma (majdnem) minden sikerült (Apple INT!!! 😊 ).
Reméljük a jövő héten a Steelers ellen is hasonló formát mutat majd a csapat.
több mint 4 éve
Burrow egy csodálatos szettben érkezett Vegasba😊

www.bengals.com/photos/photo-gallery-bengals-travel-to-las-vegas-for-week-11#241d0877-23df-4ed7-962a-b86b9e9b5ca7
Szipeter
Nem tudom mi lehetett ez a fogadás, de úgy nézem csúnyán elbukta! 😂

több mint 4 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 044
Burrow egy csodálatos szettben érkezett Vegasba😊

www.bengals.com/photos/photo-gallery-bengals-travel-to-las-vegas-for-week-11#241d0877-23df-4ed7-962a-b86b9e9b5ca7
több mint 4 éve
Adom.
Mondjuk én minden meccs előtt ezt gondolom 😀

több mint 4 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 276
úgy gondolom a hétvégén el is dől melyik irányban haladunk tovább...

leegyszerűsítve, ha nyerünk: komoly aspiránsok leszünk a North megnyerésére, ha L, akkor visszaesünk a középszerbe...
több mint 4 éve
Azért azt kijelenthetjük, hogy ez egy sikeres bye week volt, már csak össze kell kapni magunkat és kipörgetni Vegasban a nyerőt. A Covid-osainkról van hír? Awuzie hiányát nem bírnánk el. Úgy tűnik Watt ismét kihagyja majd ellenünk a meccset, és BigBen-nek se egyszerű lefolyású a covid, érdekes lesz a csoport, izgi, izgi.
több mint 4 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 302
Hiányzott a Bengals meccse (na jó, az elmúlt két gyalázatos hét után azért csak mértékkel), de a sors fintora, hogy meccs nélkül a Northban mi lettünk a forduló nyertese. 😊
több mint 4 éve
Süt a nap, a varjúk is kikaptak, péntek van. Minden szép 😀

több mint 4 éve
Megvagytok még? 😮
Fel a fejjel, a bye-t talán legyőzzük... 😀

több mint 4 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 146
Jo volt 2 hete PO-rol almodozni, szerintem ez elment

Miknar
Ez szerintem most csak az elmúlt két hét csalódottsága, amire ráadásul magasról estetek mert épp egy túl hypeolt Ravens ellen sokkal jobbnak tűnt ez a csapat (amihez szerintem inkább mi asszisztáltunk, ti meg kihasználtátok ügyesen a hibáinkat).
Ahogyan az a teljesítmény nem adott teljesen valós képet úgy a Jets/Browns sem. Ennél sokkal jobb ez a Bengals szerintem és a Ravens elleni teljesítmény áll közelebb a valósághoz érzésem szerint.
Bennetek bőven meg van, hogy összeérhet még a csapat a szezon végéig.
A PO-ra az meg adhat egy boostot.
Mert a PO bőven meglehet, elnézve az AFC-t szerintem a North 3 csapatot is adni fog a PO-ba.

Szerkesztette: Snagal
több mint 4 éve
Figyu, szerintem fiatal csapat még ez, és benne vannak ezek az óriási kilengések.
Cserébe nem is most kell Super Bowlba menni, hanem mondjuk 2-3 éven belül, amikor már kellően erős a roster.
tenorx
Tökéletesen egyetértek. Van még 2 évünk. Az sem biztos hogy baj, ha idén földbeállunk. Valahogy el kellene küldeni Taylort és nagyjából ez az egyetlen esély. Vele nagyon alacsony a plafon.
Talán mutatott annyit a tehetségéből a roster, hogy egy komolyabb edző is lásson bennünk fantáziát.

A meccs pedig eldőlt az első Browns drivenál. Lehetett érezni, hogy akkor lesz esélyünk, hogy ők gyengék a támadó oldalon. Hát nem voltak azok. Így az a 2-3 hiba, ami a hátrány miatti rohanásból következik érezni lehetett, hogy sok lesz. Bőven sok lett.

több mint 4 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581
Jo volt 2 hete PO-rol almodozni, szerintem ez elment

Mindenesetre nasheem probalta itt a meg ket hete nagyon remenykedo szurkereket (koztuk engem 😀 ) kicsit visszahuzni a foldre, valoszinuleg O latta realisan. Sokat leptunk elore tavalyhoz kepest, ehhez meg Chase elso meccseken nyujtott teljesitmenye is hozzatett de itt allunk realisan.

Inkonzisztens. 2 hete hibatlan jatek, gyozelem a Ravens ellen, mult heten borzaszto jatek es vereseg a Jets ellen, most meg elso drive tokeletes jatek (flea flicker?! Tolunk? Talan az elso az evben?) picksix a redzoneban, majd MEG EGY tokeletes drive, touchdown, majd egy nagyon sima TD drive Bakerektol,
Majd elso passzbol TD ujra Bakertol…

Ehhez nem is kell sok mindent hozzatenni. A szezon nehezebbik fele most jon/vagyunk mar benne, a vedelem most kezdi azt az arcat mutatni ami azert realisnak tunt ev elejen is (sajnos)

Mindenesetre a remeny hal meg utoljara, WHO DEY!
több mint 4 éve
Ezt (is) nagyon benyeltük. Sajnos Chasenek most semmi nem jött össze, a nagy akarás folyamatos hibákba torkollott. Burrow INT--i se néztek ki jól, az elsőt rosszul dobta meg, a másodikat meg túlerőltette. Nem értem, miért nem használjuk Boydot, Chase targeteinek felét simán elvihetné, és neki jóval biztosabb a keze. Higgins se tudja, behúzni a necces labdákat sajnos.
A legnagyobb probléma még is a védelmünk, akik top5-ből két hét alatt ismét liga alja teljesítményt mutatnak. Applet el kellene zavarni, Bates bántó misstackleket csinál, a pass rush is elfogyott. +20 yardos játékokat nyelünk folyton. Jókor jön a bye, de a csoport első helye kezd elúszni, így hogy a Ravens bemákolta megint a hosszabításban. A wildcard helyekért az AFC-ben őrült versenyfutás lesz.
Szipeter
Mit mákolt be? Láttad a meccset? Írd le kérlek mi volt mák.
KeyG
Természetesen nem láttam, csak az eredményt. Hosszabbításban utolsó másodperces FG, úgy hogy ti nyertétek a pénzfeldobást, nem egy domináns sima győzelemre utal. Ehhez szerintem kell egy kis "mák". Az tény, hogy a jó csapat képes ezeket a kiélezett meccseket behúzni.
több mint 4 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Figyu, szerintem fiatal csapat még ez, és benne vannak ezek az óriási kilengések.
Cserébe nem is most kell Super Bowlba menni, hanem mondjuk 2-3 éven belül, amikor már kellően erős a roster.
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 778
Ezt (is) nagyon benyeltük. Sajnos Chasenek most semmi nem jött össze, a nagy akarás folyamatos hibákba torkollott. Burrow INT--i se néztek ki jól, az elsőt rosszul dobta meg, a másodikat meg túlerőltette. Nem értem, miért nem használjuk Boydot, Chase targeteinek felét simán elvihetné, és neki jóval biztosabb a keze. Higgins se tudja, behúzni a necces labdákat sajnos.
A legnagyobb probléma még is a védelmünk, akik top5-ből két hét alatt ismét liga alja teljesítményt mutatnak. Applet el kellene zavarni, Bates bántó misstackleket csinál, a pass rush is elfogyott. +20 yardos játékokat nyelünk folyton. Jókor jön a bye, de a csoport első helye kezd elúszni, így hogy a Ravens bemákolta megint a hosszabításban. A wildcard helyekért az AFC-ben őrült versenyfutás lesz.
Szipeter
Mit mákolt be? Láttad a meccset? Írd le kérlek mi volt mák.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve