Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 4 éve
munoz
1 213
Nincsenek nagy elvárásaim a mostani szezon kapcsán, mégis időnként úgy tűnik, mintha az FO tudatosan próbálna építkezni. Jó, az OL jobb oldala tré, oda nagyon kellett volna valami upgrade, de más posztokon már nem lógunk ki annyira lefele a ligából. Sőt a DL a szezon kezdetre szerintem simán top 10 lett, ami csökkentheti azt a nyomást az O-n is. Annó, amikor 2011-ben elindult a Bengals nagy PO sorozata, akkor is a D volt, amire épült a csapat, és amire támaszkodva aztán az első és a második körben érkezett WR-QB páros tudott támaszkodni. Jelen pillanatban mindenki a Bengalst tartja a Nord leggyengébb csapatának, de ha a DL nyomás alatt tudja tartani az ellenfeleket és nem engedi futkározni őket, akkor számomra az a három QB, akikkel szembe kerül a csapat már messze nem tűnik olyan félelmetesnek. Nem ringatom magam olyan álomban, hogy esélyünk lehet a PO-ra, hiszen még a magából állandóan viccet csináló Brows is contenderként volt tavaly kikiáltva. Abban viszont hiszek, hogy méltó ellenfele lesz a Bengals mindhárom csoport riválisnak, és végre újra jó érzéssel tudunk majd vasárnap esténként meccset nézni.
A jövőre nézve továbbra is kulcsfontosságúnak tartom, hogy az OL-t végre megerősítsék, emellett Burrow és Higgins beilleszkedését, fejlődését gondolom meghatározónak. Egy vállalható középcsapatnak gondolom a Bengalst, amely 6-10 körüli mérleggel zárhatja majd a szezont.
több mint 4 éve
Apróságok:Nyúltunk a Fins waiverről egy UDFA DEet, akit épp TE-nek képezték volna át Miamiban. Izgi.
Higgins hétfőn edz majd újra, mert összeszedett vmi apróbb sérülést. Kezdődik...
Billy Price ha már játékban nem tudott megfelelni a stáb elvárásainak, legalább súlyban meg akar. Felszedett 20 fontot. Jim Turner like this.
Amúgy mindenki hozza a szokásos camp FHoF formát. Hétfőtől full pad. Kb szerdára várható az első season ending. Who dey!
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
Mike Daniels aláírt, nem túl drágán.Former Packers’ and Lions’ DT Mike Daniels officially agreed to terms with the Bengals on a one-year deal worth up to $2.7 million, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) August 11, 2020
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
Burrow nem fog Moritz Böhringernek dobálni, ma szélnek eresztettétek a német elkapót. 😕pedig kevés helyen van annyira hazai pálya neki, mint Ohioban.
iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Tré helyzet.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Az egykori Packers DT, Mike Daniels érkezhet ebbe az amúgy is "+gyenge" D-lineba.Source: Free agent DL Mike Daniels is visiting the #Bengals and taking a physical. If all goes well, the long-time #Packers stalwart, who played last year for the #Lions, could get his reboot in Cincy.
— Ian Rapoport (@RapSheet) August 9, 2020
több mint 4 éve
Burrow nem fog Moritz Böhringernek dobálni, ma szélnek eresztettétek a német elkapót. 😕
több mint 4 éve
Mikey
18 754
Friss hír még, hogy a Cincy le akarja igazolni Brandon Allent. A mi egykori 6. körös QB-nk tavaly a Broncosban kezdett pár meccsen irányítóban, előtte McVay pallérozta az elméjét a Ramsben.Alá is írt Allen.
iktriad
több mint 4 éve
A csere OT Isaiah Prince úgy döntött, nem játszik idén.A NT Josh Tupou szintén így tett.
Mikey
több mint 4 éve
Höri ma a Bengals offszezonját vette górcső alá csapatonkénti szezonbeharangozójában. www.youtube.com/watch?v=NAkwoJe_zCE
Friss hír még, hogy a Cincy le akarja igazolni Brandon Allent. A mi egykori 6. körös QB-nk tavaly a Broncosban kezdett pár meccsen irányítóban, előtte McVay pallérozta az elméjét a Ramsben.
www.profootballrumors.com/2020/07/bengals-expected-to-sign-qb-brandon-allen
Ideális csere QB matéria.
több mint 4 éve
Mikey
18 754
Kirakta a csapat Ryan Glasgow-t. Áh, baromira sajnálom hogy az ő karrierjét is tönkrevágták a sérülések. 😕
több mint 4 éve
Burrow hivatalosan is a Cincy játékosa lett.twitter.com/AdamSchefter/status/1288153395346407424
Tee Higgins is aláírt ma.
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Így a legjobb, a következő szezon sok mindenről dönthet. Ennyi idősen nem csak a sebesség kopik, a regeneráció is lassabb. Ha 4 éven keresztül tud tolni évi 13 meccs/ 900 yardos teljesítményt, én örömmel marasztalnám.AJ Green aláírta a franchise taget. Burrow likes this.Valamint saját elmondása szerint szeretné egész karrierjét itt tölteni és majd egyszer bengáliként visszavonulni.
iktriad
Mikey
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 4 éve
meme
2 102
Ezek szerint ő is érzi, hogy a peak évei tovaszálltak. B verzió: kamuzik.Nem gondolnám.... Mindig is erre lehetett következtetni /bengáli akar maradni/ a kommunikációjából!
nasheem
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 4 éve
Ezek szerint ő is érzi, hogy a peak évei tovaszálltak. B verzió: kamuzik.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
Mikey
18 754
AJ Green aláírta a franchise taget. Burrow likes this.Valamint saját elmondása szerint szeretné egész karrierjét itt tölteni és majd egyszer bengáliként visszavonulni.
iktriad
több mint 4 éve
AJ Green aláírta a franchise taget. Burrow likes this.
több mint 4 éve
Miért? Tök reális lehet, nekem is ment ez a Maddenben! 😁🤟🤟🤟Orvosok szerint nem jó ha gyógyszerre iszol 😂Ez az igazi uborka....... 15 napja semmi?A minap azt álmodtam, hogy Burrow-val az első évében Super Bowlt nyert a csapat.
meme
Mikey
RA7RA7
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
72 évesen meghalt Ken Riley, a csapat INT rekordere.www.cbssports.com/nfl/news/ken-riley-bengals-great-who-ranks-fifth-all-time-in-nfl-interceptions-dies-at-72/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
RA7RA7
74
Orvosok szerint nem jó ha gyógyszerre iszol 😂Ez az igazi uborka....... 15 napja semmi?A minap azt álmodtam, hogy Burrow-val az első évében Super Bowlt nyert a csapat.
meme
Mikey
több mint 4 éve
zolkoo
259
Neeem, valami alulertekelt futó voltam, de abszolut egyenrangukent kezelt.Antonio Brown, te vagy az?A minap azt álmodtam, hogy Burrow-val az első évében Super Bowlt nyert a csapat.Wow! Kb egy hete éjjel a Brady családnál voltam vacsorázni meg játszani valami fogócska szerű játékot. Nem is igazán értettem miért vették meg azt a házat Tampában, mert az udvarról rémes a kilátás🙃
Mikey
zolkoo
Fast Willie
több mint 4 éve
Willie Parker
15 393
Antonio Brown, te vagy az?A minap azt álmodtam, hogy Burrow-val az első évében Super Bowlt nyert a csapat.Wow! Kb egy hete éjjel a Brady családnál voltam vacsorázni meg játszani valami fogócska szerű játékot. Nem is igazán értettem miért vették meg azt a házat Tampában, mert az udvarról rémes a kilátás🙃
Mikey
zolkoo
több mint 4 éve
zolkoo
259
A minap azt álmodtam, hogy Burrow-val az első évében Super Bowlt nyert a csapat.Wow! Kb egy hete éjjel a Brady családnál voltam vacsorázni meg játszani valami fogócska szerű játékot. Nem is igazán értettem miért vették meg azt a házat Tampában, mert az udvarról rémes a kilátás🙃
Mikey
több mint 4 éve
Mikey
18 754
Ez az igazi uborka....... 15 napja semmi?A minap azt álmodtam, hogy Burrow-val az első évében Super Bowlt nyert a csapat.
meme