Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Fantasztikus. 😃LB Logan Wilson, de ő már a harmadik meccset hagyja ki.Szuper, akkor van olyan játékos aki fontos és nem játszik? 😃Mixon játszik? 😀Fullba nyomta a héten, elvileg igen
KeyG
Szipeter
KeyG
SirPub
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
LB Logan Wilson, de ő már a harmadik meccset hagyja ki.Szuper, akkor van olyan játékos aki fontos és nem játszik? 😃Mixon játszik? 😀Fullba nyomta a héten, elvileg igen
KeyG
Szipeter
KeyG
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
A mit?!Mixon játszik? 😀Fullba nyomta a héten
KeyG
Szipeter
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
Szuper, akkor van olyan játékos aki fontos és nem játszik? 😃Mixon játszik? 😀Fullba nyomta a héten, elvileg igen
KeyG
Szipeter
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Mixon játszik? 😀
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
gedam
6 267
next year mentalityHuntley Covid listára került, szerencsénkre az illness végül hozott pozitív tesztet, így nem fertőz a meccsen, de ez para, mert bármikor átragadhat ránk is ez a nyavalya.Kurva sokaig kitartottam (termeszetesen Hunley-val is) a Ravens W tippem mellett, de most at kell tennem ratok a korongot a tippjatekban. Elengedem. Next year.
Szipeter
RedFive
több mint 3 éve
Injury update: Awuzie visszatér Reader megy Covid listára. Lehet azok a csapatok járnak jól, akik átesnek most a fertőzéseken, és a PO már védettséggel kezdik.El se jutunk a playoffig így.
Johs Johnson eddig 1:7 kezdőként, még a Washingtonnal nyert egy meccset 2018-ban 13:16 ra a Jags ellen. Nyernünk kell!!!
Szipeter
Melyik a jobb?
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Injury update: Awuzie visszatér Reader megy Covid listára. Lehet azok a csapatok járnak jól, akik átesnek most a fertőzéseken, és a PO már védettséggel kezdik. Johs Johnson eddig 1:7 kezdőként, még a Washingtonnal nyert egy meccset 2018-ban 13:16 ra a Jags ellen. Nyernünk kell!!!
több mint 3 éve
Grat a győzelemhez.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Huntley Covid listára került, szerencsénkre az illness végül hozott pozitív tesztet, így nem fertőz a meccsen, de ez para, mert bármikor átragadhat ránk is ez a nyavalya.Kurva sokaig kitartottam (termeszetesen Hunley-val is) a Ravens W tippem mellett, de most at kell tennem ratok a korongot a tippjatekban. Elengedem. Next year.
Szipeter
Szerkesztette: RedFive
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Huntley kezd a Hollóknál, de ma ő se edzett illness miatt. Nálunk Fred Johnson küzd hasonlóval, így a OL ban lesz némi gondunk, de természetesen ez fényévekre van a Ravens problémáihoz képest. Ha ezt az ezer sebből vérző csapatot nem tudjuk otthon megverni, akkor szerintem jobb is ha nem megyünk PO-ba.Mikor a Jetsnél Wilson lesérült, ugyanez volt a fáma, a csereirányítós Jetset csak megverjük?! Majd mikor White megsérült, a csereirányító cseréje is simán végig ment a pályán..
Szipeter
Nem tudom, én fázok az ilyen “sima” győzelmektől, nem is szokott nekünk bejönni, nyilván nem ezen múlik de jobban örülnék a Lamaros Ravensnek, még ha keményebb dió is lenne.
Másrészről viszont rég nem látott izgalommal várom a meccset, reális Esély POra!!
Who dey!
több mint 3 éve
Huntley kezd a Hollóknál, de ma ő se edzett illness miatt. Nálunk Fred Johnson küzd hasonlóval, így a OL ban lesz némi gondunk, de természetesen ez fényévekre van a Ravens problémáihoz képest. Ha ezt az ezer sebből vérző csapatot nem tudjuk otthon megverni, akkor szerintem jobb is ha nem megyünk PO-ba.Nyerni fogtok, de akkor basszatok oda a playoffban is. 😉
Szipeter
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Huntley kezd a Hollóknál, de ma ő se edzett illness miatt. Nálunk Fred Johnson küzd hasonlóval, így a OL ban lesz némi gondunk, de természetesen ez fényévekre van a Ravens problémáihoz képest. Ha ezt az ezer sebből vérző csapatot nem tudjuk otthon megverni, akkor szerintem jobb is ha nem megyünk PO-ba.
több mint 3 éve
Mike Thomas Covid listán, nálunk is jön a cucc sajna. Mivel a Ravensvel játszunk, ahol durván terjed ez a szar, így sanszos, hogy jövő hétre mi is nagyobb eséllyel kapjuk a csomagot, függetlenül az uncsi városunktól, kár volt Burrownak ezt bemondani☹️
több mint 3 éve
Mai napig a kedvenc Bengals touchdownom.10 years ago today...
— Cincinnati Bengals (@Bengals) December 24, 2021
📺: #BALvsCIN - 12/26 on CBS pic.twitter.com/8aEnslcwKv
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Én nem emlékszem ilyen sérüléshullámra ( + Covid ) ,mint ami a Ravenst sújtja.Nem kéne annyit discoba járni, megmondta Burrow is! 😃Mindenről szó esik, de a Ravens -30 emberéről nem. 🙂Az van, hogy simán beleszólnak, és ugye a KC hiányzók miatt a Vasas be is húzhatja az ehetit, a Barnáknak meg elég az uccsó kettőt hozni ahhoz, hogy előttünk legyenek. Szóval nincs itt semmi lefutva szerencsére/sajnos.Soha nem volt még ilyen izgi a végjáték, és ezt az egészet fűszerezi a Covid para is. Pl Kelce, és Hill nélkül a KC is verhető, most tuti nem lesznek, de jövő héten is sanszos.Szerintem nem az dönt.... Ha nyernénk a hollók ellen, meglenne a rájátszás. Barnák-Vasas már nem szólna ebbe bele.
Szipeter
meme
Szipeter
KeyG
Amúgy sajnálatos igen, de erre nincs ráhatásunk. Mint ahogy a sérülésekre sincs. Egyik évben az egyik csapat szívja meg, máskor a másik. Baj, ha nem bánjuk? ✌️
SirPub
De persze, megérdemelne már a Bengals egy kis sikerélményt és megértem, hogy izgatottak vagytok.
Én nagyon sajnáltam Burrow tavalyi sérülését, szerintem írtam is ide. Örülök, hogy nem lett következménye és jó csapat lettetek. A Bengals következő 10 éve fényesnek ígérkezik, de az O falat rendbe kell rakni. 😊
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Nem kéne annyit discoba járni, megmondta Burrow is! 😃Mindenről szó esik, de a Ravens -30 emberéről nem. 🙂Az van, hogy simán beleszólnak, és ugye a KC hiányzók miatt a Vasas be is húzhatja az ehetit, a Barnáknak meg elég az uccsó kettőt hozni ahhoz, hogy előttünk legyenek. Szóval nincs itt semmi lefutva szerencsére/sajnos.Soha nem volt még ilyen izgi a végjáték, és ezt az egészet fűszerezi a Covid para is. Pl Kelce, és Hill nélkül a KC is verhető, most tuti nem lesznek, de jövő héten is sanszos.Szerintem nem az dönt.... Ha nyernénk a hollók ellen, meglenne a rájátszás. Barnák-Vasas már nem szólna ebbe bele.
Szipeter
meme
Szipeter
KeyG
Amúgy sajnálatos igen, de erre nincs ráhatásunk. Mint ahogy a sérülésekre sincs. Egyik évben az egyik csapat szívja meg, máskor a másik. Baj, ha nem bánjuk? ✌️
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Mindenről szó esik, de a Ravens -30 emberéről nem. 🙂Az van, hogy simán beleszólnak, és ugye a KC hiányzók miatt a Vasas be is húzhatja az ehetit, a Barnáknak meg elég az uccsó kettőt hozni ahhoz, hogy előttünk legyenek. Szóval nincs itt semmi lefutva szerencsére/sajnos.Soha nem volt még ilyen izgi a végjáték, és ezt az egészet fűszerezi a Covid para is. Pl Kelce, és Hill nélkül a KC is verhető, most tuti nem lesznek, de jövő héten is sanszos.Szerintem nem az dönt.... Ha nyernénk a hollók ellen, meglenne a rájátszás. Barnák-Vasas már nem szólna ebbe bele.
Szipeter
meme
Szipeter
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Az van, hogy simán beleszólnak, és ugye a KC hiányzók miatt a Vasas be is húzhatja az ehetit, a Barnáknak meg elég az uccsó kettőt hozni ahhoz, hogy előttünk legyenek. Szóval nincs itt semmi lefutva szerencsére/sajnos.Soha nem volt még ilyen izgi a végjáték, és ezt az egészet fűszerezi a Covid para is. Pl Kelce, és Hill nélkül a KC is verhető, most tuti nem lesznek, de jövő héten is sanszos.Szerintem nem az dönt.... Ha nyernénk a hollók ellen, meglenne a rájátszás. Barnák-Vasas már nem szólna ebbe bele.
Szipeter
meme
Szipeter
Igaz.... Benéztem 1 héttel...Az van, hogy simán beleszólnak, és ugye a KC hiányzók miatt a Vasas be is húzhatja az ehetit, a Barnáknak meg elég az uccsó kettőt hozni ahhoz, hogy előttünk legyenek. Szóval nincs itt semmi lefutva szerencsére/sajnos.Soha nem volt még ilyen izgi a végjáték, és ezt az egészet fűszerezi a Covid para is. Pl Kelce, és Hill nélkül a KC is verhető, most tuti nem lesznek, de jövő héten is sanszos.Szerintem nem az dönt.... Ha nyernénk a hollók ellen, meglenne a rájátszás. Barnák-Vasas már nem szólna ebbe bele.
Szipeter
meme
Szipeter
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
Az van, hogy simán beleszólnak, és ugye a KC hiányzók miatt a Vasas be is húzhatja az ehetit, a Barnáknak meg elég az uccsó kettőt hozni ahhoz, hogy előttünk legyenek. Szóval nincs itt semmi lefutva szerencsére/sajnos.Soha nem volt még ilyen izgi a végjáték, és ezt az egészet fűszerezi a Covid para is. Pl Kelce, és Hill nélkül a KC is verhető, most tuti nem lesznek, de jövő héten is sanszos.Szerintem nem az dönt.... Ha nyernénk a hollók ellen, meglenne a rájátszás. Barnák-Vasas már nem szólna ebbe bele.
Szipeter
meme
több mint 3 éve
Soha nem volt még ilyen izgi a végjáték, és ezt az egészet fűszerezi a Covid para is. Pl Kelce, és Hill nélkül a KC is verhető, most tuti nem lesznek, de jövő héten is sanszos.Szerintem nem az dönt.... Ha nyernénk a hollók ellen, meglenne a rájátszás. Barnák-Vasas már nem szólna ebbe bele.
Szipeter
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
Joe szerint megvan az elonye annak is hogy a varos unalmasabb egy atlag NFL csapat szekhelynel. ☺
Igaza is lehet bar akkor a New Yorki csapatok lennenek halomba' coviddal.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!