Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 4 éve
no
7 304
Az volt a meglepő, hogy nem korábban. Többnyire már TC alatt elszáll a szezon nagy reménysége.A pozitiv dolog hogy megtalaltatok a frQB-t. Kore epititek a csapatot es par ev es a north kapaszkodik utanatok.
A meccsről sokat nem érdemes írni. A D viszonylag korrekt meccset tolt. Burrow a blitzeket mg nem nagyon érzi, igaz a fal még kevésbé. Volt baj.
nasheem
Igen szar a fal, es az extra blokkolok se voltak jok, Burrow is hozta a rookie hibakat, de ellenunk volt a legnehezebb dolga. Rengeteget fog tanulni belole az edzok altal es mar a visszavagon klasszisokkal jobb lesz
több mint 4 éve
Szipeter
1 654
Readernek úgy néz ki végetért a szezon, és valószínűleg Green is megy a levesbe. Az INT-nél látszott, hogy tele a töke az egésszel. Csóri Brown papa egyszer és utoljára fizetett egy rakás pénzt játékosért. Visszaálunk a majd a drafton módszerhez. Taylornak mennyi időt adunk még?? Úgy néz ki Dalton átveszi a Dallast, kiváncsi leszek mire megy arrafelé.
több mint 4 éve
Az volt a meglepő, hogy nem korábban. Többnyire már TC alatt elszáll a szezon nagy reménysége.A meccsről sokat nem érdemes írni. A D viszonylag korrekt meccset tolt. Burrow a blitzeket mg nem nagyon érzi, igaz a fal még kevésbé. Volt baj.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
#Bengals DT D.J. Reader suffered a quad injury that’s expected to knock him out for the season, sources tell me and @TomPelissero. Tests to confirm when he gets back to Cincinnati but the team is bracing for the worst for their big-ticket free agent signing.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) October 11, 2020
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Lamar és Geno is lesz. Így van rendjén.
több mint 4 éve
Dunlap kikerült a kezdőből. Várható lépés volt, megöregedett sajnos. Nulla nyomás jön felőle és az elütött lasztik sem igazán sikerültek idén. Nincs is ezzel gond, de állítólag nem beszélt vele Anarumo és/vagy Taylor. Azért ez gáz. Egy veteránnak járt volna ennyi.Pláne ha az a veterán a franchise valaha volt legjobb passzsiettetője. Amúgy fura ez nekem, Taylor nem ilyennek tűnik.
nasheem
Szerkesztette: megyerikrisz
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 4 éve
Dunlap kikerült a kezdőből. Várható lépés volt, megöregedett sajnos. Nulla nyomás jön felőle és az elütött lasztik sem igazán sikerültek idén. Nincs is ezzel gond, de állítólag nem beszélt vele Anarumo és/vagy Taylor. Azért ez gáz. Egy veteránnak járt volna ennyi.
Szerkesztette: nasheem
több mint 4 éve
Lamar Jackson második napja nem edzett, kíváncsi leszek híg, hogy játszik ellenünk vagy sem. Csípem a játékát, de nem lenne jó látni ahogy bohócot csinál a komplett LB-corpból.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
KeyG
9 520
Arena 4 adja a Bengals-Ravenst. 😊
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 4 éve
Az nálunk sincs, de Haskins még szar is 🙄😊Grat, drukkolok én is, meg irígykedek is, jó lehet, ha van egy fiatal, fasza irányítója a csapatnak 😁Csak kellene egy fal, ami megvédi. Mert a gyomrom görcsben van mikor a csapat támad.
warr_b
Mikey
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Mikey
18 754
Grat, drukkolok én is, meg irígykedek is, jó lehet, ha van egy fiatal, fasza irányítója a csapatnak 😁Csak kellene egy fal, ami megvédi. Mert a gyomrom görcsben van mikor a csapat támad.
warr_b
több mint 4 éve
Grat, drukkolok én is, meg irígykedek is, jó lehet, ha van egy fiatal, fasza irányítója a csapatnak 😁
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Igen, szakállmiki is nagy király, de én most Larryre gondoltam. 😁A kései ütéseket én is adom, gusztustalan hogy hagyják. Burrow fasza volt, bár a Jags secondary igazából nem létezett. Az OL meglepő volt, a Ravens ellen lehet ismételni. Nálam viszont ez a meccs volt az, ahol valószínűleg elvesztettem a hitemet Greenben. Kívülállóként mozgott, harmadik kísérletnél, goal line szituációban Mike Thomas volt fent helyette, stb... Remélem hogy magára talál és csökkentett lóvéért marad a franchise elő legendája, mint mondjuk Fitz Arizonában, de egyre kevesebb esélyt látok rá.Fitz mindenhol legenda, jelenleg Miamiban 😊
megyerikrisz
steelwolf
több mint 4 éve
A kései ütéseket én is adom, gusztustalan hogy hagyják. Burrow fasza volt, bár a Jags secondary igazából nem létezett. Az OL meglepő volt, a Ravens ellen lehet ismételni. Nálam viszont ez a meccs volt az, ahol valószínűleg elvesztettem a hitemet Greenben. Kívülállóként mozgott, harmadik kísérletnél, goal line szituációban Mike Thomas volt fent helyette, stb... Remélem hogy magára talál és csökkentett lóvéért marad a franchise elő legendája, mint mondjuk Fitz Arizonában, de egyre kevesebb esélyt látok rá.Fitz mindenhol legenda, jelenleg Miamiban 😊
megyerikrisz
több mint 4 éve
A kései ütéseket én is adom, gusztustalan hogy hagyják. Burrow fasza volt, bár a Jags secondary igazából nem létezett. Az OL meglepő volt, a Ravens ellen lehet ismételni. Nálam viszont ez a meccs volt az, ahol valószínűleg elvesztettem a hitemet Greenben. Kívülállóként mozgott, harmadik kísérletnél, goal line szituációban Mike Thomas volt fent helyette, stb... Remélem hogy magára talál és csökkentett lóvéért marad a franchise elő legendája, mint mondjuk Fitz Arizonában, de egyre kevesebb esélyt látok rá.
Szerkesztette: megyerikrisz
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Még a végén megtaltosodtok.. Remelem jó kis csorte lesz vasárnap. Hajrá Cicák 😊
több mint 4 éve
Mikey
18 754
Eljött az idő, amikor a Steelers fanek irigykednek a Bengals irányítójára, muhahahaaaaa. 😂
több mint 4 éve
Annyira szeretnék bandwagonolni, de azért vasas szurkolóként erős lenne. Úgyhogy csak titokban követem a meccseiteket, nagyon bírom Burrowt.
több mint 4 éve
Gratula!Ha eljön Joe
több mint 4 éve
Szipeter
1 654
Nekem tetszett, semmiképp se nevezném rettenetesen gyengének. Redmond játéka kifejezetten jónak tűnt, de majd meglátjuk jövő héten a Ravens ellen mire megy. A következő 5 meccsünk brutál nehéz lesz, nagyon kellett Burrownak az első. Boyd, Higgins, ismét nagyot mentek, Ross újra kimaradt, remélem ez így is marad, Green sajnos még mindig semmi, de legalább lefoglalja a legjobb CB-t. Sample még sem elkapó TE☹️, helyette Tate et kellene erőltetni az endzoneban.
több mint 4 éve
Hát akkor ez is pipa. Rettenetesen gyenge meccs volt, de igen hülyén nézne ki, ha fanyalognék. Burrow k jó. Ez a lényeg. A win csak azért kell, hogy mentálisan is egyben legyen.A zebrák elmennek a csába, hogy a sok véleményes late hut-ből egyet sem büntettek. A 4 meccsen volt vagy tíz. Senki ne mondja, hogy nincs benne "üzenet". Hát a jó édes anyukájuknak üzengessenek!
Oké hogy a Jags pass rush nem létező fogalom, de akkor is mókás hogy Redmond reaktíválásával mekkorát lépett az OL. Mixon is köszönte szépen.
Ja és most eljött az a hét is, amikor több pontot csináltunk mint a Ravens 😊
több mint 4 éve
Grat a teljesen megérdemelt W-hez. Vigyázzatok Culkin kölykére. Nagy kincs.
több mint 4 éve
Mixon játszik. Ők nem. #Bengals inactives vs #Jaguars:
— Marisa Contipelli (@BengalsMarisa) October 4, 2020
WR John Ross
G Keaton Sutherland
HB Trayveon Williams
CB Mackensie Alexander
DT Geno Atkins
LB Logan Wilson
K Austin Seibert #JAXvsCIN