Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Rajta volt, egyszer láttam, hogy elkezdett foszlani a széle. Az egyik csetepatében szakadhatott le.Majd azért Burrow mezére írjátok rá a nevét, talán megérdemli! 😁Meg jobban is fogyna. 😀😀
steelwolf
ulpianus
több mint 3 éve
Majd azért Burrow mezére írjátok rá a nevét, talán megérdemli! 😁Meg jobban is fogyna. 😀😀
steelwolf

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Szerintem meg sem álltok az SB-ig. Nagyon komplex csapat és szerintem a DEF-ben is több van. Hajrá!
több mint 3 éve
Gratula a W-hez és a PO-hoz! Burrow és Chase fantasztikus páros. Remélem még sokáig fogjuk látni őket. Nektek sok örömet fognak szerezni, az aktuális ellenfélnek pedig sok gondot.
több mint 3 éve
Gratula! Ez nekünk is jól jött, így duplán is! 😊
Music City Miracle
több mint 3 éve
Hello és egyben viszlát!Teljes őrület. A leghosszabb yard nem adta meg magát, de pont így volt jó!Gratulálok ilyen szinten elcsalt mecs után ,hánynom kell töletek ,az egész évben rendesen toltak titeket a bírók . Gyalázat, na már csak azért szurkolok hogy kiesetek az elsö körben a picsába, mert kurvára nem érdemeltétek meg.
Megvan a csoport!
nasheem
Norbi180
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Majd azért Burrow mezére írjátok rá a nevét, talán megérdemli! 😁
több mint 3 éve
Grat! Nagyon jó meccs volt, megérdemelt W!
több mint 3 éve
Grat srácok, megérdemlitek a rájátszást az elmúlt évek után 😉
több mint 3 éve
Norbi! Menj a picsába a saját topicodba.... Ja ne, ott is utálnak 😊Teljes őrület. A leghosszabb yard nem adta meg magát, de pont így volt jó!Gratulálok ilyen szinten elcsalt mecs után ,hánynom kell töletek ,az egész évben rendesen toltak titeket a bírók . Gyalázat, na már csak azért szurkolok hogy kiesetek az elsö körben a picsába, mert kurvára nem érdemeltétek meg.
Megvan a csoport!
nasheem
Norbi180
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
Már csak te hiányoztál mint szar a zsebbe😊 Amúgy gratula a rájátszáshoz és mindenhez.Teljes őrület. A leghosszabb yard nem adta meg magát, de pont így volt jó!Gratulálok ilyen szinten elcsalt mecs után ,hánynom kell töletek ,az egész évben rendesen toltak titeket a bírók . Gyalázat, na már csak azért szurkolok hogy kiesetek az elsö körben a picsába, mert kurvára nem érdemeltétek meg.
Megvan a csoport!
nasheem
Norbi180
Steelers fan
több mint 3 éve
Majd jósolok a PO-ra is! És megint bejött a 2. félidő! Csak egy picit javult minden, de ez elég volt....
több mint 3 éve
AFC North Champions!!! Őrület meccs volt, még most is remegek az idegtől. Lehet pihenni, és a AFC döntőben ismételni
több mint 3 éve
Ah mindig jó buli lesz ahol megjelensz <3Teljes őrület. A leghosszabb yard nem adta meg magát, de pont így volt jó!Gratulálok ilyen szinten elcsalt mecs után ,hánynom kell töletek ,az egész évben rendesen toltak titeket a bírók . Gyalázat, na már csak azért szurkolok hogy kiesetek az elsö körben a picsába, mert kurvára nem érdemeltétek meg.
Megvan a csoport!
nasheem
Norbi180
több mint 3 éve
Teljes őrület. A leghosszabb yard nem adta meg magát, de pont így volt jó!Gratulálok ilyen szinten elcsalt mecs után ,hánynom kell töletek ,az egész évben rendesen toltak titeket a bírók . Gyalázat, na már csak azért szurkolok hogy kiesetek az elsö körben a picsába, mert kurvára nem érdemeltétek meg.
Megvan a csoport!
nasheem
több mint 3 éve
Grat, legalább a második számú Cincinnati csapat (😅) is PO, és csoportgyőztes.Csak ne legyen olyan, mint a Bearcatsnak
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Meccs kozben mar kapkodtam a levegot Burrow 4 TD tolFelreertes ne essek, nem az a hihetetlen hogy ezt tudja Burrow.
Azt mar elhittem 😊
A konstans teljesitmeny amitol oda meg vissza vagyok, a szezon eleje ota ahogy razodott vissza a ligaba, lett jobbnal jobb
WHO DEY!
🐅🐅🐅
több mint 3 éve
Gratulálok, fényes a jövő!Ha az öreg Brown nem bassza el a zsugoriságával, akkor nem látom mi állíthat meg titeket.
több mint 3 éve
Holnap nem kell menni dolgozni, lehet berúgok ma is! 😅
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Srácok! Azt gondolom, lehet itt bírózni, de eddig az év meccse volt (jan.2.). Mindkét csapat megérdemelte volna a w-t.Remélem a főcsoportdöntőn találkozunk megint!
több mint 3 éve
Grat!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Teljes őrület. A leghosszabb yard nem adta meg magát, de pont így volt jó!Megvan a csoport!
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."