Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 3 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 032
Soha nem volt még ilyen izgi a végjáték, és ezt az egészet fűszerezi a Covid para is. Pl Kelce, és Hill nélkül a KC is verhető, most tuti nem lesznek, de jövő héten is sanszos.
több mint 4 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Összességében a tőlünk független eredmények jól alakultak. Meg kell verni a hétvégén a Ravenst, és utána a maradék 2 meccsből egyet be kell húzni, akkor megvan a csoport. Valószínűleg minden más esetben bukjuk a rájátszást.
munoz
Nagy bajban vagyunk LB fronton, ami nem jó jel a Ravens ellen. Andrews hasonló karriernapot fog csinálni mint Kittle. Most az offensenek kell megnyerni a meccset, és az nem fog menni a konzervatív playbookkal
Szipeter
az a jó, hogy a north 4 csapata mind úgy tervez, hogy megnyerik a hátralévő 2 csoportmeccset és bejutnak. én inkább egy körbevetést vizionálok és abból ki kerül ki jól, csak a jóisten tudja.
gedam
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy mindenki reménykedik, amíg szembe nem jön a realitás 😀 😀
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 957
Összességében a tőlünk független eredmények jól alakultak. Meg kell verni a hétvégén a Ravenst, és utána a maradék 2 meccsből egyet be kell húzni, akkor megvan a csoport. Valószínűleg minden más esetben bukjuk a rájátszást.
munoz
Nagy bajban vagyunk LB fronton, ami nem jó jel a Ravens ellen. Andrews hasonló karriernapot fog csinálni mint Kittle. Most az offensenek kell megnyerni a meccset, és az nem fog menni a konzervatív playbookkal
Szipeter
az a jó, hogy a north 4 csapata mind úgy tervez, hogy megnyerik a hátralévő 2 csoportmeccset és bejutnak. én inkább egy körbevetést vizionálok és abból ki kerül ki jól, csak a jóisten tudja.
gedam
Ha körbeverés van az a legrosszabb nekünk 1-3-as csoportmérleggel.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gedam 6 267
munoz
Szipeter
több mint 4 éve
munoz
több mint 4 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Ui.: Carman bust, vagy csak túl rookie? Vélemények?
Szerintem Bust lesz. Még maradhatott volna az egyetemen, de nagyon pénzt akart keresni. Viszont nem tűnik úgy, mint aki meg is akar érte dolgozni. De ez szimpla megérzés, ne legyen igazam.
SirPub
Ha most kellene tippelni, akkor sajnos szerintem is bust lesz. Azért szomorú, mert biztonsági pick volt, nem is upside-ra húztuk. De bízzunk Pollackban. Hátha embert farag belőle (is).

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 957
munoz
Kb. Win or go home meccs lesz, Ti sem fogjátok megverni a KC-t és mi sem a Ramst, 9 győzelemmel nincs WC hely.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Csak annyit fűznék hozzá: McPherson

Csalóka a mérlegünk olyan szempontból hogy tavaly gyakorlatilag minden olyan meccset elbuktunk ahol a végén kellett volna a győztes FG, vagy csak stabilan be kellett volna lőni meccs közben

Ez a srác a draftunk 2. számú sztárja egyértelműen, szerintem nélküle ez egy szoros, de negatív mérleg lenne

(Mostmár tényleg befejezem a sztárolását😎)

A meccs gyötrelem volt, de W, többet nem is érdemes beszélni róla

Miknar
Taylor fia is McPherson mezt kért karira, ő is érzi amit te😂
több mint 4 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 784
Szerintem Bust lesz. Még maradhatott volna az egyetemen, de nagyon pénzt akart keresni. Viszont nem tűnik úgy, mint aki meg is akar érte dolgozni. De ez szimpla megérzés, ne legyen igazam.

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 4 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581
Csak annyit fűznék hozzá: McPherson

Csalóka a mérlegünk olyan szempontból hogy tavaly gyakorlatilag minden olyan meccset elbuktunk ahol a végén kellett volna a győztes FG, vagy csak stabilan be kellett volna lőni meccs közben

Ez a srác a draftunk 2. számú sztárja egyértelműen, szerintem nélküle ez egy szoros, de negatív mérleg lenne

(Mostmár tényleg befejezem a sztárolását😎)

A meccs gyötrelem volt, de W, többet nem is érdemes beszélni róla

több mint 4 éve
Lehet, hogy bebeszélem magamnak, de volt egy olyan érzésem, hogy Taylor totál visszafogta az O-t. Olyan volt, mintha nem az lett volna a prioritás, hogy haladjunk, hanem csak arra figyelt, hogy ne veszítsünk labdát. Amikor hátrányba kerültünk, akkor vállalt fel a csapat kockázatot és volt egy gyors TD-drive. Amúgy összesen talán egy 20+ yardos passz volt, amit Chase nem ért el, egyébként run meg tingli-tangli passzok.
több mint 4 éve
Fú, de szenvedős volt. De nagyon kellenek az ilyen győzelmek is. Jó ha érzi Joe (és az egész offense), hogy nem rajtuk van az összes teher. Néha ebben a mai ligában is nyerhet meccset a védelem. Nézni persze nem volt jó. A meccsel is vallatni lehetett, de a sérülések még lejebb húzták az élvezeti faktort . Szegény Teddy 😕
A múlt heti nyilatkozatok után azt hittem Taylor kicsit elengedi Burrowt, de szó sincs erről. Lesznek bajok, ha Mixon sérülése komolyabb. De egyelőre örüljünk ennek a győzelemnek, mert nagyon jól építette a csapatot.

több mint 4 éve
Ez egy szenvedős, csúnya, rusnya, ocsmány W volt. De W, ez a lényeg.
Varnyúk kikaptak, mi vagyunk a csoport élén. Jó volna most már ott is maradni, mert a WildCard nagyon sűrű…

több mint 4 éve
Ez a meccs nem a támadó fociról, meg a passzokról szólt 😊
De amikor kellett, akkor villant Joe, az első félidő végén hozott egy potya FG-t, a másodikban meg Boydnak adott egy TD passzt. Az ST ma újra rendben volt, kíváncsi vagyok mikor lesz meg Money Mac első 60+ yardos FG-je.
Izgalmas lesz még a maradék pár forduló, a Northban még bárki nyerhet, és a PO-ra is rengeteg a jelentkező.
több mint 4 éve
Prince is megfázás miatt kihagyott két edzést, a végén tényleg Fred Johnson áll majd be. CB poszton elvileg Trae Waynes visszatérhetne.

Szerkesztette: Szipeter
több mint 4 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Idén nagyonis volt/van.
nasheem
Valjuk meg, volt honnan előrelépni....hátra már nem tudtunk volna!

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 4 éve
Remek, akkor alakul a L 😒

több mint 4 éve
Reiff IR-en, Awuzie covid listán

Szerkesztette: Miknar
több mint 4 éve
Ne legyetek már ilyen kishitűek. Van egy minden poszton kiegyensúlyozott csapat néhány kiemelkedő játékossal. Nézzétek már meg a jelenlegi AFC-t. Az hogy PO nem kérdés, szeintem a csoportot is behúzzátok. Ilyen visszahordós bénázás meg nem lesz minden fordulóban. Szerintem meg kell ragadni az alkalmat és a többi csapat gyengélkedését. Lehet jövőre több lesz a sérülés és a többi csapat is erősödhet. Most kell a 200%, ehhez kellene egy jó motivátor, akit még nem látok.
astroid
Ennek semmi köze a kishitűséghez. Szerintem a broncókat pl leverjük és ugyanezt vártam a 49ers ellen is. És még azt sem mondom, hogy a rájátszásban totál esélytelenek lennénk az első körben.
Szimplán annyit írtam, hogy nem gáz ha nem jön össze idén és ezért nem akasztott ki nagyon a zakó.

A csapat még nincs kész. Helyre kell tenni pár dolgot, hogy igazán esélyesek legyünk. Van rá minimum 2 évünk. Idegeskedni ráérünk majd akkor, amikor előszür érezzük, hogy nincs előrelépés. Idén nagyonis volt/van.

több mint 4 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 613 — greenmedia10@gmail.com
PO, nem PO ez idén ebben az AFC-ben nettó rulett. Minden csapatnak van Achilles sarka. Sérülések, gyenge D vagy O vagy QB, nálunk ez a HC leginkább. Az dönt, kinek lesz szerencséje.
Én nem bánom, ha idén nem jutunk be. A lényeg, hogy képben legyünk a végéig, érezze a sok fiatal a tétet. Jövőre illetve utána lehet még hozni prémium FA-t drágán, aztán lesz fejvakarós, mikor el kell kezdeni megfizetni a sztárokat: Williams, Burrow, Higgins, Jamarka stb… McPherson 😃
SirPub
Az a durva, hogy ha most a héten bukunk, még mindig nyitott lesz a csoport, mert nem látom a Ravenst (GB), Steelerst (Titánok) nyerni, és a Browns is jó ha a vizesfiúval ki tud állni ilyen Covid helyzetben, pedig ők lendületben voltak. A Ravens elleni lesz a döntő meccs a PO-ról, és csak a csoportgyőztes lesz tőlünk rájátszásban.
Szipeter
A héten nem veszítünk. Uff. 😊 (Bár ki tudja, a vírus mennyire kavar be.)
több mint 4 éve
PO, nem PO ez idén ebben az AFC-ben nettó rulett. Minden csapatnak van Achilles sarka. Sérülések, gyenge D vagy O vagy QB, nálunk ez a HC leginkább. Az dönt, kinek lesz szerencséje.
Én nem bánom, ha idén nem jutunk be. A lényeg, hogy képben legyünk a végéig, érezze a sok fiatal a tétet. Jövőre illetve utána lehet még hozni prémium FA-t drágán, aztán lesz fejvakarós, mikor el kell kezdeni megfizetni a sztárokat: Williams, Burrow, Higgins, Jamarka stb… McPherson 😃
SirPub
Az a durva, hogy ha most a héten bukunk, még mindig nyitott lesz a csoport, mert nem látom a Ravenst (GB), Steelerst (Titánok) nyerni, és a Browns is jó ha a vizesfiúval ki tud állni ilyen Covid helyzetben, pedig ők lendületben voltak. A Ravens elleni lesz a döntő meccs a PO-ról, és csak a csoportgyőztes lesz tőlünk rájátszásban.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 301
Jo a jovokep, de iden is meg boven lehet keresnivalo barki ellen, hogy ki lehessen hivni a KC-t. A bills, pats, chargers, colts, titans ( amig ilyen serult ), denver, raiders, browns ellen boven van esely es nem kell hozza sokat almodni. Persze ti is ide tartoztok, akar 500 yard es sima liba is benne van a pakliban ahogy mindenkinel.
több mint 4 éve
Ne legyetek már ilyen kishitűek… …Most kell a 200%, ehhez kellene egy jó motivátor, akit még nem látok.
astroid
Kijelentésedben a válasz kedves ellenfél drukker

PIT szurkolóként nyilván furcsa lehet hogy miért vagyunk ilyen negatívak, mióta kb egy évtizede olyan edzőtök van akinek nem volt még negatív szezonja

Én a keretünkben nem kételkedem. Tényleg! Hiányposztok persze vannak mint mindenhol de ez egy jó és szerethető csapat.

Viszont szűk 2 szezon alatt hány olyan meccse volt Burrowéknak Ahol bemutattunk egy nagy comebacket, vagy egy GW driveot? Segítek: egy sem

Azt pedig nem vagyok hajlandó elhinni, hogy ez a keret hibája

De cáfoljon rám mindenki!! Legyen PO és egy AFC döntő már akkor 😀

Szerkesztette: Miknar