Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Ja, félre ne érts, nem akarom ekézi Burrow-t. Normál TC nélkül az is csoda, hogy így helytállt. Sőt, ha eddig volt mondjuk 20%nyi kétely benne vele kapcsolatban, az most csökkent 15-re. Fasza kis franchise qb anyag. Az pedig hogy hol a plafon, úgysem derül ki egy meccsen (de ötön sem). Messze jobb volt nézni a tegnapi játékunkat, mint bármelyik tavalyi meccsünket. Beleértve a győzelmeket is. Jó érezni, hogy van irányító a pályán. Ez Daltonnál csak egy-egy időszakban volt meg. Nehéz megmondani mi ez, de pl amikor egy gagyi INT után elindult az utolsó drive-ra, neki elhittem, hogy végigviszi. Andynek szinte sosem. 2-3 snap kivételével nem láttam rajta ijedséget. Ez fontosabb most, mint ha 2 TD-t dobott volna, de amúgy kishitű lenne és kapkodna. Hajlamos vagyok leegyszerűsíteni a dolgokat: 90%-ban előre azt a csapatot érzem győztesnek, ahol jobb a QB. Most sajnos a 10% jött be. 😊Egyedül Taylorral van bajom, de az sem újkeletű. Egyszerűen nem látom rajta, hogy tudna építkezni. Aztán ettől úgy érzem minden szar amihez nyúl.
Mixon, AJ, Hubbard, Bates, Reader, Bynes, Pratt mind abszolút korrekt szinten focizott. Sok jó teljesítmény volt főleg a D-ben. Egyértelmű előrelépés tavalyhoz képest. És én is várom a következő meccset 😊
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
Főleg az első félidei hívásaink zavartak. Átlagosan a saját 38-ról indultunk, azaz három 1st down és már reális pontszerző távolságban is vagyunk. Na ezt sikerült egyetlen egyszer megugrani. Ha passzoltunk, akkor is csak oldalra. Persze lehet hogy az első opció mélységi volt, de kétlem. Passzkísérletenként 3,6 yardot haladtunk. Leginkább az volt a gáz, hogy mélyre nem is dobtunk.Ok, ezek a statok. De kérdem én, hogy és mikor kellett volna passzolni, ha a snap után fél másodperccel a nyakadban liheg bosa, ingram vagy linval joseph? Esélye nem volt Burrownak. A második félidőben vette elő Taylor az RPO-t, az egész jól működött, de Hartték Daltont (vagy hasonlóan "jó" mozgású irányítót) addigra rég megölették volna.
Taylor 50%-kal passzolt, Chargers futást dominálta a védőfalunk. Egy ilyen félidőt hoztunk le 7-6os előnnyel. Már akkor érezni lehetett, hogy ára lesz.
nasheem
Úgy látom egyedul vagyok aki több pozitívumot látott, de nem baj, majd péntek hajnalban megmutatjuk hog, hogy nem mi vagyunk Ohio legszarabb csapata. 🙂
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 4 éve
Főleg az első félidei hívásaink zavartak. Átlagosan a saját 38-ról indultunk, azaz három 1st down és már reális pontszerző távolságban is vagyunk. Na ezt sikerült egyetlen egyszer megugrani. Ha passzoltunk, akkor is csak oldalra. Persze lehet hogy az első opció mélységi volt, de kétlem. Passzkísérletenként 3,6 yardot haladtunk. Leginkább az volt a gáz, hogy mélyre nem is dobtunk. Taylor 50%-kal passzolt, Chargers futást dominálta a védőfalunk. Egy ilyen félidőt hoztunk le 7-6os előnnyel. Már akkor érezni lehetett, hogy ára lesz.
több mint 4 éve
Lehet bírózni, de ezt a töketlen beszari play hívást, amit Taylor művelt így bünteti a sors. Igazi Bengals meccs volt. Méltó a tradíciókhoz.Azért ezzel nem feltétlen értek egyet. Nem sűrűn hívnak 50 passzos gameplant újoncra, előszezon és pre meccsek nélkül. Volt sok rookie mistake, de szerintem sokkal több volt a bíztató jel. A Daltonhoz szokott szemnek élmény volt a zseben belüli mozgás, hogy látszik rajta nincs beszarva. Külön felüdülés volt az LB-sor, szépen berotálta harmadik downokra Wilsont és ADG-t. Bynestól semmit nem vártam, ehhez képest jól mozgott. Jonah Williams nem volt jó, de van benne lehetőség, Bosa ellen tolni az első NFL-meccsedet nem túl fasza dolog. A meccs az OL-en ment el, ez nem vitás, ettől függetlenül is meg kell említeni, hogy ami szabad volt Mike Williamsnek, az AJ-nek nem. Batesre meg majdnem targetinget fújtak, holott combmagasságban ütközte le az emberét.
És ennél könnyebb meccsünk nem nagyon lesz.
A védelem fasza lenne, ha maradt volna ép DT.
nasheem
Sok itt a meló, de már várom a Browns elleni meccset.
Szerkesztette: megyerikrisz
több mint 4 éve
Vagy leginkább azzal szembesült, hogy mennyire más kávéház az NFL. Elsőmeccses újonctól persze akkor sem illik sokkal többet várni, ha 1/1 és korszakos zseni(nek van kikiáltva), de egy átlagos kezdő QB ezt a meccset nyerte volna. A hosszú dobásait elizgulta. Nagyon figyelt rá, hogy ne adja el a laszti, de egy ártatlan pillanatban mégis sikerült. A végén szépen vitte a game winning drive-ot, de ott sem voltak tökéletesek a labdái, azért nem sikerült kifutni velük. Így nem maradt idő a befejezésre.
Van még hova fejlődnie. De TC nélkül, ilyen fos fallal és ilyen gyenge edzőkkel szenvedős első év elé néz.
Nagyon remélem hogy nem törik meg. A srácban tényleg van potenciál. Remélem ki is jön belőle előbb-utóbb.
Igazából szarok a győzelemre vagy vereségre idén. Kifejezetten csak azért akartam hogy nyerjünk, mert az ő önbizalmának nagyon kellett volna. Ha AJ elkapását megadják, akkor szépen folytatódott volna a Burrow mese. Így van egy kis döccenő a történet ívében.
több mint 4 éve
Egy gif többet mond 1000 szónál.Stafford face!
The moment Joe Burrow realized what it means to be a Bengal pic.twitter.com/ORrQ9LkSIN
— Pick Six Podcast (@picksixpod) September 13, 2020
iktriad
több mint 4 éve
Egy gif többet mond 1000 szónál. The moment Joe Burrow realized what it means to be a Bengal pic.twitter.com/ORrQ9LkSIN
— Pick Six Podcast (@picksixpod) September 13, 2020
több mint 4 éve
Lehet bírózni, de ezt a töketlen beszari play hívást, amit Taylor művelt így bünteti a sors. Igazi Bengals meccs volt. Méltó a tradíciókhoz.Burrow viszont jól nézett ki szerintem, persze volt az a rookie shovel pass, de a 2 minute drillt nagyon jól vezette.
nasheem
több mint 4 éve
Lehet bírózni, de ezt a töketlen beszari play hívást, amit Taylor művelt így bünteti a sors. Igazi Bengals meccs volt. Méltó a tradíciókhoz.És ennél könnyebb meccsünk nem nagyon lesz.
több mint 4 éve
Mikey
18 754
Látom mindenki rápörgött Burrow első meccsére, jól van. 🤭
több mint 4 éve
Szipeter
1 654
Na, Atkins nem edzett, és Taylor nem tudta megmondani, játszani fog-e vasárnap. Kezdődik. :-\Atkins és Shawn W. out, de a másik oldalon is vannak bőven a listán. Pouncey out, és az OL -uk sem fitt. Taylort el kell kapni. Nagyon kiváncsi vagyok milyen playbookot tudunk Burrownak adni.
Mikey
Szerkesztette: Szipeter
több mint 4 éve
Szipeter
1 654
Bobby Hart milyen social mediás idiótaságokat tolt, ami miatt magyarázkodnia kell? Bocs, ha volt már itt téma, nem láttam.Coviddal poénkodik. Pl Amishok azért nem kapják el mert nincs TV-jük. Muhaha. Meg a maszk használattal sem ért egyet.
nasheem
több mint 4 éve
Mikey
18 754
Na, Atkins nem edzett, és Taylor nem tudta megmondani, játszani fog-e vasárnap. Kezdődik. :-\
több mint 4 éve
Bobby Hart milyen social mediás idiótaságokat tolt, ami miatt magyarázkodnia kell? Bocs, ha volt már itt téma, nem láttam.
több mint 4 éve
Mikey
18 754
Hát ami biztos, Redmondnál rosszabb nem lehet.Alex Redmond helyére érkezett waiveren a Miamiből kirakott másodéves guard Shaq Calhoun.Ez jó nekünk? Nagyon sennilyennek tűnik. Ellenünk jó volt tavaly, de ez sok játékosra igaz.
Mikey
megyerikrisz
több mint 4 éve
Alex Redmond helyére érkezett waiveren a Miamiből kirakott másodéves guard Shaq Calhoun.Ez jó nekünk? Nagyon sennilyennek tűnik. Ellenünk jó volt tavaly, de ez sok játékosra igaz.
Mikey
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Röviden nem, majd talán a héten lesz a telekommal és a digivel utána. Mondjuk én karmolnám, ha péntekig meglenne az egyezség, elvégre nem kevés forinttal támogatom havonta az egyiketVan valami hír a közvetítésekről? Digim van, tudom nézni a meccseket magyar kommentárral ha kedvem úgy tartja?Itt érdemes információk után kutatni.
meme
bowl.hu/forum/nfl-altalanos-temak/maka-a-sport-tv-ben/2126403
iktriad
több mint 4 éve
Van valami hír a közvetítésekről? Digim van, tudom nézni a meccseket magyar kommentárral ha kedvem úgy tartja?Itt érdemes információk után kutatni.
meme
bowl.hu/forum/nfl-altalanos-temak/maka-a-sport-tv-ben/2126403
több mint 4 éve
meme
2 102
Van valami hír a közvetítésekről? Digim van, tudom nézni a meccseket magyar kommentárral ha kedvem úgy tartja?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 4 éve
Mikey
18 754
Alex Redmond helyére érkezett waiveren a Miamiből kirakott másodéves guard Shaq Calhoun.
több mint 4 éve
Mikey
18 754
Ennyire kiszámítható 53-as keretre sem emlékszem még az elmúlt 13 évből. Azt még nem tudom, hogy ez most jó vagy rossz.
több mint 4 éve
munoz
1 213
Nagy meglepetést nem hozott az 53-as keret, az előzetes találgatásokhoz képest egyedül annyi történt, hogy két QB került be, így egyel több WR maradhatott rosteren. Ami érdekes lesz, hogy az LB sorba, vagy esetleg a secondarybe próbálnak-e valakit felszedni a máshonnan elküldöttek közül.
több mint 4 éve
6000 néző kimehet a Jags és a Browns elleni hazai meccsekre. Minshew és Mayfield Burrow ellen nem hangzik rossz programnak. Today, the State of Ohio announced that it will grant a variance to the Cincinnati Bengals to host 6,000 fans at the Oct. 4 home game against the Jacksonville Jaguars and the Oct. 25 home game against the Cleveland Browns. ⤵
— Cincinnati Bengals (@Bengals) September 5, 2020
több mint 4 éve
Egy veterán CB-vel kevesebb.Back to cuts: Bengals have released veteran cornerback Torry McTyer.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 5, 2020
több mint 4 éve
Kanadai gyerek, az apja CFL Hall of Famer, kanadai középsuliban focizva adott neki ösztöndíjat a Rice, sophomore-ként All-Conference USA válogatott volt.Broncos trade DL Christian Covington and $1.5M salary to Bengals in exchange for LB Austin Calitro ($750K).Mit érdemes tudni Krisztiánról?
empty taxi
Mikey
Egy sérülésekkel tarkított junior szezon után jelentkezett a draftra, 6. körben vitte ki a Texans 2015-ben, ott kitöltötte a rookie szerződését.
Tavaly Dallasban focizott, április végén igazolta le a Broncos, ahol azonban állítólag nem fért volna az egyébként tényleg mély denveri DL-be, Elway is tisztában volt vele h a legtöbb csapatban őt nem kéne kivágni a keretszűkítéskor, ezért próbálta ellenértékre váltani, ez lett Calitro.
Itt sztem legink 3-techként fogjátok használni mint Geno cseréje, elsősorban futás ellen hasznos.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...