Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 4 éve
Brutál volt a vége!!! Őrület, végre megcsináltuk. Hányszor átéltük már ezt a végjátékot mindig negatív kimenetellel, de most nem. Burrow egy győztes karakter, megyünk még egyet, és ki tudja hol állunk meg.A Super Bowlig nincs megállás 😀 😀 😀
Szipeter
több mint 4 éve
Brutál volt a vége!!! Őrület, végre megcsináltuk. Hányszor átéltük már ezt a végjátékot mindig negatív kimenetellel, de most nem. Burrow egy győztes karakter, megyünk még egyet, és ki tudja hol állunk meg.
több mint 4 éve
Az megvan hogy valamennyi NFL csapat régebben nyert PO meccset, mint a Bengals?😂😂😂
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
Still undefeated in playoff games pic.twitter.com/mtVZx8ZDbI
— RedditCFB (@RedditCFB) January 16, 2022

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Ezt is megéltük. A meccset tök jól kontrolláltuk, de azért az utolsó két perc nagyon para volt, hogy mégis visszajönnek. Ennyi sérülés után nagy dolog volt, hogy a D végül megállította őket és megnyertük a meccset. 😊
több mint 4 éve
Jó ünneplést, ezt már minden Bengals fan megérdemelte! Innentől a következő években határ a csillagos ég

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
PO win! Beszarás!3-x-is 😀
nasheem
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 4 éve
Elment a mix, de talán laoce se bánja.Egy megvan!!! 😎Mindenképpen. Sosem fogadok, de most a fiam rábeszélt. 😁 Uzsi egyszer üresen marad 5 yardon.Megfogadtam hogy nyerünk, uzsonna chase és mixon touchdownt szerez. Harminckétszeres szorzó kétezret megért. 😁Uzsonna lesz a szűk keresztmetszet, de azért szurkolunk!
laoce
Ha bejön, akkor közösen isszuk el? 🙄😃
SirPub
laoce
SirPub
Megvan srácok!!!!
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 4 éve
PO win! Beszarás!
több mint 4 éve
Na gyerünk, igyunk külön külön, de ugyanarra és sokat!
több mint 4 éve
Grat srácok, jó meccs volt!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Egy megvan!!! 😎Mindenképpen. Sosem fogadok, de most a fiam rábeszélt. 😁 Uzsi egyszer üresen marad 5 yardon.Megfogadtam hogy nyerünk, uzsonna chase és mixon touchdownt szerez. Harminckétszeres szorzó kétezret megért. 😁Uzsonna lesz a szűk keresztmetszet, de azért szurkolunk!
laoce
Ha bejön, akkor közösen isszuk el? 🙄😃
SirPub
laoce
több mint 4 éve
Remélem van még hely a bandwagonon, felugranék rá, Hajrá Burrow Chase páros, vesszenek a kaszinó városi fosztogatók! 😉
több mint 4 éve
Hááát, nem voltam sok angol pub-ban, de jó sörrel ritkán találkoztam 😬Minden PUB-ban jó a sör, SIR.Már bekészítettem egy üveg bort! Azt a meccs alatt megiszom, mert megérdemlik a srácok...és én is! A megérzésem egyenlőre a w-felé hajlik 😉Én még nem tudom, mihez lesz kedvem, úgyhogy sör és bor is van a hűtőben. Meg pálinka a kamrában. Asszony aggódik… 😃
meme
SirPub
Willie Parker
több mint 4 éve
Legyen meg bmeg, legyen meg! Mindegy hogy, de LEGYEN MEEEEEEEG!
több mint 4 éve
Nem is tudok mit írni, nincs már érv, vagy gondolat, csak a szurkolói reményWHO DEY!!!
több mint 4 éve
Minden PUB-ban jó a sör, SIR.Már bekészítettem egy üveg bort! Azt a meccs alatt megiszom, mert megérdemlik a srácok...és én is! A megérzésem egyenlőre a w-felé hajlik 😉Én még nem tudom, mihez lesz kedvem, úgyhogy sör és bor is van a hűtőben. Meg pálinka a kamrában. Asszony aggódik… 😃
meme
SirPub
több mint 4 éve
Már bekészítettem egy üveg bort! Azt a meccs alatt megiszom, mert megérdemlik a srácok...és én is! A megérzésem egyenlőre a w-felé hajlik 😉Én még nem tudom, mihez lesz kedvem, úgyhogy sör és bor is van a hűtőben. Meg pálinka a kamrában. Asszony aggódik… 😃
meme
több mint 4 éve
Mindenkinek (játékos, szurkoló) úgy kell hozzáállni, hogy 31 év után ismét nyerünk a playoffban. 😊Az utolsó győzelmünk egyébként 1991 január 6-án az akkor Houston Oilers ellen volt, majd egy héttel később pont a Raiders verte meg a Bengals.
több mint 4 éve
Már bekészítettem egy üveg bort! Azt a meccs alatt megiszom, mert megérdemlik a srácok...és én is! A megérzésem egyenlőre a w-felé hajlik 😉
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 4 éve
Élőben fel sem tűnt, hogy extrán durva, mert tök ideg voltam. Utólag megnézve csoda hogy túlélte. Brutális mit kapott.Szegény Buccs még most is nyögi annak a meccsnek az utóhatásait. AB agya ott kapta a végső sokkhatást. Nem csoda hogy néha vetkőzni támad kedve.Mondjuk az egy rettentő alattomos, csúnya ütés volt.
nasheem
SirPub
több mint 4 éve
Szegény Buccs még most is nyögi annak a meccsnek az utóhatásait. AB agya ott kapta a végső sokkhatást. Nem csoda hogy néha vetkőzni támad kedve.Mondjuk az egy rettentő alattomos, csúnya ütés volt.
nasheem
több mint 4 éve
Szegény Buccs még most is nyögi annak a meccsnek az utóhatásait. AB agya ott kapta a végső sokkhatást. Nem csoda hogy néha vetkőzni támad kedve.
több mint 4 éve
Burfict 😁😁Emlékeim szerint meg sem történt az a meccs. Mondom NEM TÖRTÉNT MEG!Annak a 2015-ös(2016) PO meccsnek az emléke még mindig kísért, ...Oh, az a PO meccs! A vége előtt másfél perccel vezetünk és nálunk a labda a Vasas térfélen. Ééés kikaptunk.
Szipeter
SirPub
Mikey
Szerkesztette: laoce
Lou Anarumo for president