Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Csórikám az új Carson Palmer. Szörnyen sajnálom.most nem akarok okoskodni, mert ilyen esetben nem ízléses, de ezt ki nem látta? ellenünk tízszer szisszentem fel, olyanokat kapott. kb. 3* leírtam (nem mintha számítana), hogy amíg nincs egy közepes fal legalább le kellene ültetni. szerintem felháborító, ami történt, jets-becton szint fölötti aljasság.elhitték, hogy csak a futkározós qb-k élettartama rövid, benn a zsebben nem kapnak akkorát a qb-k
gedam
r.baggio
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
egyet seSztem sem kell annyira túlparázni, Rivers 2008.01.12-én (AFC-döntőn) szakította el az ACL-jét, a köv. szezonban ligaelső lett passzolt TD-kben, passer ratingben, yard per attemptben és adjusted yard per attemptben is.Gyereket mennyit csinàlt abban az èvben?
empty taxi
steelwolf
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
most nem akarok okoskodni, mert ilyen esetben nem ízléses, de ezt ki nem látta? ellenünk tízszer szisszentem fel, olyanokat kapott. kb. 3* leírtam (nem mintha számítana), hogy amíg nincs egy közepes fal legalább le kellene ültetni. szerintem felháborító, ami történt, jets-becton szint fölötti aljasság.Nekem erről mindig az a mondás jut eszembe, hogy minden, ami a de előtt van bullshit. 😊
gedam
Amúgy jobbulást Burrow-nak! De nekem se kétség, hogy gond nélkül vissza fog térni, és ugyanott folytatja majd, ahol abbahagyta.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Én veled ellentétben nem örülök, de attól még vannak dolgok amelyekkel érdemes szembenézni még akkor is ha nem kellemesek. 😉Nézegessél csak, sok sikert hozzá.
ozibozi
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 4 éve
ozibozi
17 193
Én veled ellentétben nem örülök, de attól még vannak dolgok amelyekkel érdemes szembenézni még akkor is ha nem kellemesek. 😉
több mint 4 éve
RG3 -ért mind irigykedtünk a csoportban anno az első évben. Utána már nem. 😉Örülök, hogy ettől ilyen kacsintgatós jó kedvre derültél.
ozibozi
több mint 4 éve
ozibozi
17 193
RG3 -ért mind irigykedtünk a csoportban anno az első évben. Utána már nem. 😉
több mint 4 éve
most nem akarok okoskodni, mert ilyen esetben nem ízléses, de ezt ki nem látta? ellenünk tízszer szisszentem fel, olyanokat kapott. kb. 3* leírtam (nem mintha számítana), hogy amíg nincs egy közepes fal legalább le kellene ültetni. szerintem felháborító, ami történt, jets-becton szint fölötti aljasság.elhitték, hogy csak a futkározós qb-k élettartama rövid, benn a zsebben nem kapnak akkorát a qb-k
gedam
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Sztem sem kell annyira túlparázni, Rivers 2008.01.12-én (AFC-döntőn) szakította el az ACL-jét, a köv. szezonban ligaelső lett passzolt TD-kben, passer ratingben, yard per attemptben és adjusted yard per attemptben is.Gyereket mennyit csinàlt abban az èvben?
empty taxi
több mint 4 éve
gedam
5 908
most nem akarok okoskodni, mert ilyen esetben nem ízléses, de ezt ki nem látta? ellenünk tízszer szisszentem fel, olyanokat kapott. kb. 3* leírtam (nem mintha számítana), hogy amíg nincs egy közepes fal legalább le kellene ültetni. szerintem felháborító, ami történt, jets-becton szint fölötti aljasság.
több mint 4 éve
Rodaron
2 077
Ja csak neki, egyszerre mind a két lábában.Burrow ACL és MCL szalagja is elszakadt 😕Ez akkor kérdésessé teszi, hogy felépül-e a következő szezon kezdetére, ez tényleg lehet 1 év.
Előbbi a nagy gáz, de azért a kettő együtt nem jó semmiképp. Rövidesen jöhet a műtét.
Klaci79
Félve kérdezem: Palmernek nem ugyanez volt?
Szokol
több mint 4 éve
Rodaron
2 077
Burrow ACL és MCL szalagja is elszakadt 😕Igen csak az a baj, hogy other structural damage-t is írnak, aminek pontos mivoltát nem igazán fogják tudni megmondani, amíg le nem megy a gyulladás...első ránézésre is súlyosabb volt ez egy "egyszerű" ACL szakadásnál. :/
Előbbi a nagy gáz, de azért a kettő együtt nem jó semmiképp. Rövidesen jöhet a műtét.
Klaci79
több mint 4 éve
Burrow ACL és MCL szalagja is elszakadt 😕Ez akkor kérdésessé teszi, hogy felépül-e a következő szezon kezdetére, ez tényleg lehet 1 év.
Klaci79
Félve kérdezem: Palmernek nem ugyanez volt?
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Burrow ACL és MCL szalagja is elszakadt 😕Előbbi a nagy gáz, de azért a kettő együtt nem jó semmiképp. Rövidesen jöhet a műtét.
több mint 4 éve
Rodaron
2 077
Plusz golyója amivel minden meccsen van egy statisztika, amiben mindig jobb lesz mint bármelyik más QB 😀Sztem sem kell annyira túlparázni, Rivers 2008.01.12-én (AFC-döntőn) szakította el az ACL-jét, a köv. szezonban ligaelső lett passzolt TD-kben, passer ratingben, yard per attemptben és adjusted yard per attemptben is.Hozzátartozik, hogy Riversnek még a tolószékből is akkora egója lesz, hogy szabad szemmel láthatjuk a holdról. Fejben fog eldőlni.
empty taxi
Amadeus
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/125182500_647696489234726_5805663523919701799_n.png?_nc_cat=103&ccb=2&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=lDa9MRmkoM0AX_ZtTFs&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=b80463590215bc9ba6d19960778bbfc0&oe=5FE3186C
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Sztem sem kell annyira túlparázni, Rivers 2008.01.12-én (AFC-döntőn) szakította el az ACL-jét, a köv. szezonban ligaelső lett passzolt TD-kben, passer ratingben, yard per attemptben és adjusted yard per attemptben is.Hozzátartozik, hogy Riversnek még a tolószékből is akkora egója lesz, hogy szabad szemmel láthatjuk a holdról. Fejben fog eldőlni.
empty taxi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Egyetertek emptyvel! Ami gyakori. 😊Szoval tavaly Mahomes is megserult. O visszajott. SB win lett. De nem ez szamit igazan. Hanem az, hogy megvan a franchise QB evekre elore. Ezt ertem mindket csapatra. Ezert mit meg nem adna legtobb csapat! Ez a szezon egyebkent sem alakult fenyesen, ha a POt nezzuk. De kit erdekelt ez eddig is? Nem ez a Bengals eve. Fejlodott volna meg, majd fog. Jol jatszott, bevaltotta a remenyeket. Ennyi a lenyeg. Ez eleg idenre, ha lehetett volna szebb is. Sokan igy is irigykedve neznek.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Sztem sem kell annyira túlparázni, Rivers 2008.01.12-én (AFC-döntőn) szakította el az ACL-jét, a köv. szezonban ligaelső lett passzolt TD-kben, passer ratingben, yard per attemptben és adjusted yard per attemptben is.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Így van. Szerintem is annyira gyakori sajnos ez az NFL-ben, hogy egy ilyen fiatal srác sokkal nagyobb lendülettel jön vissza. Pedig "ghost" Cincy és Browns fan vagyok másodállásban és már reménykedtem.Bár csak a felvételek és elmondások alapján, de a Reds csapatorvosa 9-12 hónapra teszi a teljes gyógyulást.Azért az érdekes lenne. Amerikában 6 hónap szokott lenni a felépülés (ha ACL és az a súlyosabb), itt nálunk inkább 9 hónap. De a leggyakoribb súlyos sérülés ez az NFL-ben. Szerintem semmi kétség, hogy nyomok nélkül jön majd vissza jövőre. Én ettől nem paráznék.
Igazából azzal vagyok bajban, hogy kire haragudjak. Azon kívül, hogy most mindenkire haragszom. Lehet szidni Brownékat, olyanok amilyenek, de az fix, hogy ha ők egyszer eladják ezt a csapatot, az új tulaj egy percig nem hagyja Cincyben, úgy meg már nem ugyanaz. Lehet szidni ZT-t, de igazából neki kurva pechesen jött ki ez a kezdés. A tavalyi év szvsz egy félig tudatosan hagyott rebuild volt, idén meg jött a korona. Nála sokkal jobb edzőknek is beletört volna ebbe a bicskája. Neki adnék még 1,de inkább 2 évet. Aztán ott az OC-DC poszt. Reális elvárás volt, hogy egy nulla markettel, bizonytalan (de inkább szar) kerettel rendelkező csapathoz tudjunk normális edzőt szerezni úgy, hogy az ember tudta, skype-on edzi majd a játékosokat? Ebbe egy karrier beletörhet. Jelenleg leginkább a két operatív fej, Katie Blackburn és a véresre szopkodott Duke Tobin megkövezésére hajlok, ők a felelősek az igazolásokért, ők nem hoztak Joe-nak protekciót. De ők viszont management, tehát ha az OL-edzőtől vagy az OC-tól azt hallották egész tavasszal/nyáron hogy fasza a keret, fasza a fal, akkor minek nyúltak volna közbe? Picsába, nagyon dühös vagyok. Amíg nem tudok dönteni, addig a kollektív kurva anyját mindnek.
Update
Itt a doki cikk linkje, ha valakit érdekel :
eu.cincinnati.com/story/sports/nfl/bengals/2020/11/22/joe-burrow-suffered-serious-injury-cincinnati-bengals-timothy-kremcheck/6386307002/
Ja és arról még nem is beszéltem, hogy milyen jó orvosaink vannak, ennek tanúi voltunk az elmúlt években. Simán kinézem belőlük, hogy a térdműtét közben ő is tüdőn lesz szúrva.
megyerikrisz
Jobbulást neki innen is....én meg kereshetek egy új embert fantasy-ban 😕
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Bár csak a felvételek és elmondások alapján, de a Reds csapatorvosa 9-12 hónapra teszi a teljes gyógyulást.Azért az érdekes lenne. Amerikában 6 hónap szokott lenni a felépülés (ha ACL és az a súlyosabb), itt nálunk inkább 9 hónap. De a leggyakoribb súlyos sérülés ez az NFL-ben. Szerintem semmi kétség, hogy nyomok nélkül jön majd vissza jövőre. Én ettől nem paráznék.
Igazából azzal vagyok bajban, hogy kire haragudjak. Azon kívül, hogy most mindenkire haragszom. Lehet szidni Brownékat, olyanok amilyenek, de az fix, hogy ha ők egyszer eladják ezt a csapatot, az új tulaj egy percig nem hagyja Cincyben, úgy meg már nem ugyanaz. Lehet szidni ZT-t, de igazából neki kurva pechesen jött ki ez a kezdés. A tavalyi év szvsz egy félig tudatosan hagyott rebuild volt, idén meg jött a korona. Nála sokkal jobb edzőknek is beletört volna ebbe a bicskája. Neki adnék még 1,de inkább 2 évet. Aztán ott az OC-DC poszt. Reális elvárás volt, hogy egy nulla markettel, bizonytalan (de inkább szar) kerettel rendelkező csapathoz tudjunk normális edzőt szerezni úgy, hogy az ember tudta, skype-on edzi majd a játékosokat? Ebbe egy karrier beletörhet. Jelenleg leginkább a két operatív fej, Katie Blackburn és a véresre szopkodott Duke Tobin megkövezésére hajlok, ők a felelősek az igazolásokért, ők nem hoztak Joe-nak protekciót. De ők viszont management, tehát ha az OL-edzőtől vagy az OC-tól azt hallották egész tavasszal/nyáron hogy fasza a keret, fasza a fal, akkor minek nyúltak volna közbe? Picsába, nagyon dühös vagyok. Amíg nem tudok dönteni, addig a kollektív kurva anyját mindnek.
Update
eu.cincinnati.com/story/sports/nfl/bengals/2020/11/22/joe-burrow-suffered-serious-injury-cincinnati-bengals-timothy-kremcheck/6386307002/
Ja és arról még nem is beszéltem, hogy milyen jó orvosaink vannak, ennek tanúi voltunk az elmúlt években. Simán kinézem belőlük, hogy a térdműtét közben ő is tüdőn lesz szúrva.
megyerikrisz
Jobbulást neki innen is....én meg kereshetek egy új embert fantasy-ban 😕
több mint 4 éve
Bár csak a felvételek és elmondások alapján, de a Reds csapatorvosa 9-12 hónapra teszi a teljes gyógyulást.Igazából azzal vagyok bajban, hogy kire haragudjak. Azon kívül, hogy most mindenkire haragszom. Lehet szidni Brownékat, olyanok amilyenek, de az fix, hogy ha ők egyszer eladják ezt a csapatot, az új tulaj egy percig nem hagyja Cincyben, úgy meg már nem ugyanaz. Lehet szidni ZT-t, de igazából neki kurva pechesen jött ki ez a kezdés. A tavalyi év szvsz egy félig tudatosan hagyott rebuild volt, idén meg jött a korona. Nála sokkal jobb edzőknek is beletört volna ebbe a bicskája. Neki adnék még 1,de inkább 2 évet. Aztán ott az OC-DC poszt. Reális elvárás volt, hogy egy nulla markettel, bizonytalan (de inkább szar) kerettel rendelkező csapathoz tudjunk normális edzőt szerezni úgy, hogy az ember tudta, skype-on edzi majd a játékosokat? Ebbe egy karrier beletörhet. Jelenleg leginkább a két operatív fej, Katie Blackburn és a véresre szopkodott Duke Tobin megkövezésére hajlok, ők a felelősek az igazolásokért, ők nem hoztak Joe-nak protekciót. De ők viszont management, tehát ha az OL-edzőtől vagy az OC-tól azt hallották egész tavasszal/nyáron hogy fasza a keret, fasza a fal, akkor minek nyúltak volna közbe? Picsába, nagyon dühös vagyok. Amíg nem tudok dönteni, addig a kollektív kurva anyját mindnek.
Update
Szerkesztette: megyerikrisz
több mint 4 éve
Mikey
18 753
Szerintem ne aggódjunk előre, feleslegesen.
több mint 4 éve
Hát épp ez az. Innentől csak a "Mi van Burrow-val? "; "Hogy halad a rehab?"; "Mikor térhet vissza?"; "Vajon a régi lesz-e?" kérdések jönnek majd (tök jogosan), mert igazából kizárólag ez fog számítani.Óbazz, de jó téma lesz ez a szezon hátralevő részére.Van a szezonnak hátralevő része?
nasheem
Mikey
Edzőt is úgy keresünk majd, hogy a fizetés mellett a legfontosabb az lesz számára, hogy mi van a franchise QB-nkkal. Még a DC kandidánsokat is ez fogja leginkább érdekelni. Ez a csapat akkor ér valamit, hogy van egy jó Burrow-ja. És ez a projekt most erős léket kapott. Mert persze, visszajöhet, de nyom nélkül ritkán múlik el egy ACL szakadás. Mindig ott lesz a "mi lett volna ha..." érzés. És folyamatosan ott lebeg majd minden snapnél a fejünk felett az is, hogy ha még egy ilyen peches sérülés éri Burrow, abból már egész biztosan nem jön ki franchise QB kvalitásokkal.
Persze ez még kurva messze van. Egyelőre várjuk a diagnózist és a lassan csöpögő híreket a felépüléséről.... Király hónapok jönnek.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 4 éve
Nagyon sajnálom Burrowt,jobbulást neki!
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 4 éve
Miknar
515
Találkozunk a playoff meccseken, addig számomra elég megnézni az osszefoglalókat 😕Ha ezek után nem Falembert húzunk az 1. És 2. Pickel is, elmehet az egész vezetőség a picsába...