Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 3 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 029
Én csak azért nem merek semmit jósólni, mert tudjuk mi a másik ismert nevem a fórumon. 😊
iktriad
én azt se tudom te ki vagy 😮 😀
shagi0206
"Majd megtudod."

Ő majdnem olyan hatalmas, mint én. 😀 😀 😀
iktriad
bocs, főnix párti vagyok 😊
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 499 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Én csak azért nem merek semmit jósólni, mert tudjuk mi a másik ismert nevem a fórumon. 😊
iktriad
shagi0206
"Majd megtudod."

Ő majdnem olyan hatalmas, mint én. 😀 😀 😀
több mint 3 éve
iktriad
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 499 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 3 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
5 DT aktív, sok lesz itt a 3 középső védős felállás. Shelvin villanthatna valamit, ha már draftoltuk.
@miknar Morgant ma se ismered meg, inaktív. 🙂

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 613 — greenmedia10@gmail.com
Telefonról megnyitotta az első és második linket is

Sajnos munka végett nem fogom tudni liveban nézni a meccset így csak lélekben leszek veletek az eredménykövetőben, de minden gondolatom ekörül forog órák óta!
(Meg egy ellés körül, pont most született egy kisboci a farmon; ha nyerünk elnevezem Bengáliának 😅😍)
Miknar
Bengália, ez jó.
Annak idején nagymamáméknál kisborjú született. Arrafelé bornyúnak mondták. Kérdezték, mi legyen a neve? Én a Nők lapjában olvastam, hogy egy Bendős Blanka nevű tehén kilencven-valahány liter tejet adot, mondtam legyen a neve Blanka. Ez a név olyan kuriózum volt a 70-es évek első felében, hogy nem tudták megjegyezni. Ezért szénnel felírtam az istálló falára, kb. 80 centis betűkkel, mert a nagyszülők nem láttak túl jól.
Ma sem tudom, hogy tud egy tehén több, mint 90 liter tejet adni. Biztos valamelyik ötéves terv része lehetett.
ikuvihar
Régen minden jobb vót 😊
shagi0206
Inkább úgy mondanám, hogy teljesen más.
több mint 3 éve

Sajnos munka végett nem fogom tudni liveban nézni a meccset így csak lélekben leszek veletek az eredménykövetőben, de minden gondolatom ekörül forog órák óta!
(Meg egy ellés körül, pont most született egy kisboci a farmon; ha nyerünk elnevezem Bengáliának 😅😍)
Miknar
Bengália, ez jó.
Annak idején nagymamáméknál kisborjú született. Arrafelé bornyúnak mondták. Kérdezték, mi legyen a neve? Én a Nők lapjában olvastam, hogy egy Bendős Blanka nevű tehén kilencven-valahány liter tejet adot, mondtam legyen a neve Blanka. Ez a név olyan kuriózum volt a 70-es évek első felében, hogy nem tudták megjegyezni. Ezért szénnel felírtam az istálló falára, kb. 80 centis betűkkel, mert a nagyszülők nem láttak túl jól.
Ma sem tudom, hogy tud egy tehén több, mint 90 liter tejet adni. Biztos valamelyik ötéves terv része lehetett.
ikuvihar
Régen minden jobb vót 😊
több mint 3 éve

Miknar
Bengália, ez jó.
több mint 3 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Érdekes, de sokkal kevesebb a félelem és a görcs bennem, mint egy hete. Akkor nyerni kellett, az már ajándékkör.
Remélem a csapat is hasonlóképp érzi.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 276 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Nyerni fogtok!

több mint 3 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 784
 ibb.co/vd9cmN1
meme
Édes szíve… 😍

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133

Miknar
Ha nem, akkor is elnevezhetnéd 😁

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
... jó lenne arra kényszeríteni őket, hogy Tannehill passzaival kelljen nyerniük.
megyerikrisz
Nagyon kíváncsian várom, mit fog tudni nyújtani Tannehill. Taylor egész jól ismeri...

A mai meccset én már abszolút ajándéknak fogom fel. Legyen akármi a vége, mosolyogni fogok.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581

több mint 3 éve
 ibb.co/vd9cmN1

több mint 3 éve

Ehhhh sehogy sem jó ez😭

Szerkesztette: meme

több mint 3 éve
Szóval a mai programom...
Egyben az utánpótlás is 😁

kepkuldes.com/image/JG1RZ0
meme
Erre nekem hibát ír.😕
ikuvihar
Nekem is.
Mondjuk engem is érdekelne, hogy lehet képet beszúrni…
SirPub
Kell egy hivatkozás, és ahogy írod a kommentet, a kocka fölött van az "eszközsor", az utolsó előtti a 'kép beszúrása, az is kell hozzá. Nyilván nem mind1, hogy milyen kép, mert valamit nem fog megjeleníteni. Legalábbis ez a tapasztalat.
több mint 3 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 784

meme
Erre nekem hibát ír.😕
ikuvihar
Nekem is.
Mondjuk engem is érdekelne, hogy lehet képet beszúrni…

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve

meme
Erre nekem hibát ír.😕
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 956
GameDey, végre. Jó megérzésem van, de csak halkan, nehogy elkiabáljam. A Titans-sec nem tűnik verhetetlennek. Nyilván jó egység, különben nem lennének itt, de ott lehet keresnivalónk. DL fronton nem látok akkora bajt, mint sokan mások. Hendrickson visszatérése óriási upgrade. Ogunjobi hiányozni fog, de azért nem ő vitte a hátán az egységet. Daniels meg hiába volt Probowler, 60 snapet játszott idén, gyakorlati jelentősége nincs a hiányának. Ogu snapjeit szét kell osztani Hill és a felépülő Tupou között, ha már recseg a tüdejük akkor jöhet Karr vagy Kerr vagy mi a neve néhány snapre. Kíváncsi leszek, mennyire egészséges Henry, jó lenne arra kényszeríteni őket, hogy Tannehill passzaival kelljen nyerniük.
megyerikrisz
Én is cicákat érzek, de az is igaz, hogy 4 vendég W-t várok 😀

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve

több mint 3 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
GameDey, végre. Jó megérzésem van, de csak halkan, nehogy elkiabáljam. A Titans-sec nem tűnik verhetetlennek. Nyilván jó egység, különben nem lennének itt, de ott lehet keresnivalónk. DL fronton nem látok akkora bajt, mint sokan mások. Hendrickson visszatérése óriási upgrade. Ogunjobi hiányozni fog, de azért nem ő vitte a hátán az egységet. Daniels meg hiába volt Probowler, 60 snapet játszott idén, gyakorlati jelentősége nincs a hiányának. Ogu snapjeit szét kell osztani Hill és a felépülő Tupou között, ha már recseg a tüdejük akkor jöhet Karr vagy Kerr vagy mi a neve néhány snapre. Kíváncsi leszek, mennyire egészséges Henry, jó lenne arra kényszeríteni őket, hogy Tannehill passzaival kelljen nyerniük.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Képet hogy szúrok be ide a telóról?
meme
Saját gépről/telóról szerintem sehogy, csak netről.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Képet hogy szúrok be ide a telóról?

több mint 3 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 032
Ez a csapat is azért lehet sikeres, mert összeállt a védelem, amire tudatosan rengeteg pénzt tettünk. Persze Burrow, meg Chase, Higgins, Boyd, meg Mixon szuper teljesítmény hoznak, de a nagy győzelmeink a végén a defnek köszönhetően lettek meg. Raiders ellen nem tudtuk megcsinálni a rövid pályákat, redzoneban pocsék meccset hoztunk, és végén béna playhívással felkináltuk nekik a lehetőséget. A Chiefs ellen a második félidőben 3 ponton tartottuk a liga legjobb támadó egységét. Szóval én azt mondom, ha a védelem ma is kitart, akkor tudunk csak nyerni. A támadó oldalon pedig remélem Taylor nem lesz olyan görcsös, és tökösebb playeket hívunk, mert a Titánok ellen Mixon nem fogja tudni hozni a meccset. Szét kell passzolni őket, és mindhárom elkapót tömni labdákkal.