Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 3 éve
gedam
5 908
A keret egy dolog. Szerintem ennél szarabb volt a Fins roster, mikor Floresék elvállalták a melót. A nagy különbség a franchise. Abban totál a liga alja vagyunk 😕igen, azért pont a phins megmutatta, hogy hogyan segítsd ki a rookie qb-d, ha szar a falad. szidják tuat, hogy nem mutat semmit, de főleg azért nem, mert az elsődleges szempont idén, hogy minél gyorsabban szabaduljon a labdától, ne baszassa agyon magát olyan hail maryvel, mint fitzpatrick. mindig van akinek tud checkdownt dobni. ehhez képest nálatok az ember az első forduló óta sziszegett, hogy agyon fogják verni burrowt. ez részben az ő hibája is, mert abszolút nem érezte a nyomást, főleg, ha a háta mögé keveredett a védő. de ezt látni kellett volna a stábnak, már az első meccsünkön mondtam, hogy le kéne ültetni burrowt. egy nem nfl szintű fal mögött játszott egy még nem nfl-re kész qb, úgy, hogy nem volt offseason.
nasheem
több mint 3 éve
A keret egy dolog. Szerintem ennél szarabb volt a Fins roster, mikor Floresék elvállalták a melót. A nagy különbség a franchise. Abban totál a liga alja vagyunk 😕
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Trey Hopkins ACL, ebben az idényben a 41. játékos ilyen sérüléssel...Király. Maradt Burrow előtt jonah williams és senki más. Drága FA lesz ez, ha van egy kis eszünk.
empty taxi
Közben nyilatkozott Taylor, a hét második felére áll össze a stáb, állítólag minden kinevezés az ő döntése lesz.
Anaroumót ne küldjük el, mert elnézve a jövő évi D állományunkat a lőtéri kutya nem adná ehhez az arcát, senki nem fogja elvállalni. Szó szerint senki.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Trey Hopkins ACL, ebben az idényben a 41. játékos ilyen sérüléssel...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Gondolom azért picit odapörköltek Taylornak, ha a csapatnak kommunikálnia kell arról h marad. 😀Engem nem zavar hogy marad Taylor, ha a támadófalat rendbe teszik az offszízönben. Lécci már.— Cincinnati Bengals (@Bengals) January 4, 2021
Beki
Mikey
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Engem nem zavar hogy marad Taylor, ha a támadófalat rendbe teszik az offszízönben. Lécci már.— Cincinnati Bengals (@Bengals) January 4, 2021
Beki
több mint 3 éve
A tegnapi meccsel felesleges foglalkozni. A Ravens lendületben van, kellett is nekik a győzelem, mi meg gyorsan le akartuk tudni. Remélem a sérülések nem komolyak, mert kb az egyetlen cél az volt, hogy sérülés nélkül sikerüljön zárni. Kizárólag AJ miatt sajnáltam, hogy minden szinten nullák voltunk. A stáb szerintem liga bottom. Burrow az egyetlen ok, aki miatt reménykedhetünk, hogy ide jön valami értelmesebb edző. Ez baromi kevés. Még jó college edzőket sem igazán tudunk elcsábítani. Marad a lottó. Talán bemákolunk valakit, aki ugyan középszernek tűnik, de még sem az.
Amúgy az vicces, hogy Taylor ugyanszar HCnek tűnik, de még így is sokkal jobb, mint Anarumo, Callahan vagy Simmons. Az alattuk lévő alattuk lévő edzőket gyakorlatilag nem ismerem. Felőlem jöhet-mehet bárki.
Egy értelmes DC-t és OC-t kellene találni, de olyat úgy sem fogunk, aki első ránézésre is hűdefaszának tűnik.
Szerkesztette: nasheem
több mint 3 éve
meme
2 102
Hát csak belenéztem a tegnapi meccsbe (nem kellett volna), katasztrófa a csapat. Nem tudtam eldönteni, hogy az offens, vagy a deffens szarabb! Olyan lyukakat vélek felfedezni a csapatban, hogy ezt nem 1-3 év alatt lehet rendbe rakni! Nem is értem, hogy eddig hogy lehetett ez az edzői stáb, ez a keret! Nagyon nagy takarítás kellene ide minden fronton!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
Miknar
515
Bárhol hallottad/olvastad, a próféta szóljon belőled!!Állítólag fentről szóltak Taylornak, hogy vagy nagytakarítást rendez a vállalhatatlan emberei körében, vagy a jövő heti meetingen az ő munkabiztonsága is téma lesz.OL coach, DL coach, Def. Assistant repül, ez egy szép nap.Újabb meglepően értelmes és logikus döntés, mi a manó.
megyerikrisz
Mikey
megyerikrisz
Taylornak (vagy valakinek) egyébként számomra szimpatikus volt az itt végzett munkájának az eleje. Kitették Kirkpatrickot, elkezdtek erősíteni hiányposztokra, úgy tűnt nekem végre van egy koncepció.
Aztán a meccseken valahogy nem mutatott semmit a csapat, Burrownál is úgy tűnt hogy “oldd meg 1/1” de tény hogy 2-3 mp alatt nehéz sokat mutattatni még belőle is, ha ennyire trágya a fal + szerintem Burrow legnagyobb hibája hogy vonzza a sackeket, ez egy gyenge fallal életveszélyes kombináció, meg is lett az eredménye. A mutatott játékunk viszont végig jellegtelen volt, olyan mint Taylor.
Ha jól értem, így kap egy utolsó esélyt, lesz egy egész holt szezon hogy az új stábbal kitaláljanak valamit, ha nem működik, 3. Év végével el lesz küldve, és a Bengals nézhet új edzőt. 3 év, 2 stáb, ha nem megy, nem hibáztathatjuk a csapatot, én is fiatal edzőt szerettem volna,megpróbálták a McVay utat, nem jött össze, lehet tovább próbálkozni...
több mint 3 éve
Állítólag fentről szóltak Taylornak, hogy vagy nagytakarítást rendez a vállalhatatlan emberei körében, vagy a jövő heti meetingen az ő munkabiztonsága is téma lesz.OL coach, DL coach, Def. Assistant repül, ez egy szép nap.Újabb meglepően értelmes és logikus döntés, mi a manó.
megyerikrisz
Mikey
több mint 3 éve
Mikey
18 753
OL coach, DL coach, Def. Assistant repül, ez egy szép nap.Újabb meglepően értelmes és logikus döntés, mi a manó.
megyerikrisz
több mint 3 éve
De amíg nem látjuk kik jönnek, addig nem örülnék.Mondj Turnernél rosszabb OL-edzőt.
nasheem
több mint 3 éve
Taylor időt nyer ezzel. Kitette a saját embereit. De amíg nem látjuk kik jönnek, addig nem örülnék.
több mint 3 éve
OL coach, DL coach, Def. Assistant repül, ez egy szép nap.
több mint 3 éve
KeyG
9 520
Felutotte a Covid a fejet a dzsungelban is. Nem jo ez igy az utolso fordulo elott. :/
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Nojsz..@Bengals QB Brandon Allen has been voted the @FedEx @NFL Air Player of the Week for Week 16: https://t.co/iPHPsv40TX #airandground
— NFL345 (@NFL345) December 30, 2020
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Szipeter
1 652
Allen 371 yardját csak Daltonnak sikerült lenyomnia 377vel, micsoda hét👍 Nagy kaland lenne, ha Dallas beérne PO-ba, és amilyen formában nyomják ott Dalton Brady ellen hozza majd össze a first PO Wt
több mint 3 éve
Mi ez a winning streak? Grat hozzá! Brandon Allennek meg külön örülök, hogy lett egy W-je.
több mint 3 éve
Poénnak szántam, de annak is szar volt. 😁Allen vagy Finley lesz a backup jövőre?Vagy Burrow, ahogy lentebb fejtegetted 😉🤣
megyerikrisz
Klaci79
OFF: nézem a Rams-Hawks meccset, 2020 tényleg elbaszott egy év, Ogbuehi kezdő takli.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Allen vagy Finley lesz a backup jövőre?Vagy Burrow, ahogy lentebb fejtegetted 😉🤣
megyerikrisz
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Szerintem Allen, aki ma a jövő évi helyéért játszott. 29/37, 371 yard, 2 TD, 0 IntOké, az ezer sebből vérző Texans D ellen, de ez akkor se szar stat.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Allen vagy Finley lesz a backup jövőre?