Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Nehéz kérdés, mert egy emberrel még mindig vékonyak vagyunk. Minimum 3 veterán kellene, ebből egy elit. Ha Sewell jön, akkor guard. Bár fene tudja. Egy jó veterán centernek lehet jobban örülnék.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Ha csak egy játékos jöhet FAról, akkor guardot vagy tacklet hoznátok? Érdekes lesz, hogy mennyire teszünk mindent fel a Sewell lapra. A Fins vagy akár a Falcons is kiviheti előttünk. Kár hogy csak 3 top QB van idén 😊
Illetve ha egy FAt bukunk, akkor Will Jack vagy Lawson legyen az?
A best case nyilván az, hogy hosszabbítunk mindkettővel és Sewellt draftoljuk, de mikor jött össze egy ilyen holtszezon nekünk?
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Lehet tudni valamit, hogy milyen jellegű lesz az új szerelés? Például a csíkozott sisak az maradni fog?Egyelőre pontosan ennyit tudni, a sisak fixen marad, a többi talány. Voltak olyan megnyilatkozások a napokban, hogy a régi klasszikus irányba megy majd az új mez. Meglátjuk.
Seda26
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Seda26
170
Lehet tudni valamit, hogy milyen jellegű lesz az új szerelés? Például a csíkozott sisak az maradni fog?
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Mondjuk nekem az év jelenete akkor is ahogy Bell kifejeli Juju kezéből a ballont! 😁
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Elég ha az utolsó 10mp-t megnézitek 😊Szép volt Joe! ☺️
twitter.com/NFL/status/1361314318634135554?s=20
nasheem
Azért az eggyel korábbi se volt rossz, ahogy Henry kiosztotta azt a maflást... nice! 😂
több mint 3 éve
Elég ha az utolsó 10mp-t megnézitek 😊twitter.com/NFL/status/1361314318634135554?s=20
több mint 3 éve
A The Athletic hozott egy cikket az FA célpontjainkról: Moton, Thuney és Hilton a top3 állítólag.Nincs híralapja. A leggázabb pozíciókra kerestek best fitet és egy tartalék, elérhetőbb opciót. Hilton helyett Troy Hill, Thuney helyett Feiler volt asszem, vagy valami ilyesmi.
Ha olvasta vki megosztaná, hogy mi az alapja? Csak újságírói találgatás vagy tényleg jöttek ilyen hírek a klubházból?
nasheem
több mint 3 éve
A The Athletic hozott egy cikket az FA célpontjainkról: Moton, Thuney és Hilton a top3 állítólag. Ha olvasta vki megosztaná, hogy mi az alapja? Csak újságírói találgatás vagy tényleg jöttek ilyen hírek a klubházból?
több mint 3 éve
Szipeter
1 652
Ugyan már Uzsonna a mi emberünk, csak nézd meg az első két meccsét, Burrow Kelcet farag belőle. Amúgy meg már járni is tud😁 eu.cincinnati.com/amp/6483658002
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Ertz elhagyja a sasokat. Nálunk lehet elférne valami alacsony pénzért, esetleg magasabb ösztönzőkkel. Elkapásban jó volt egy-két éve, nálunk meg Sample nem annyira ostromolta a csúcsokat. A többi TE-t meg hagyjuk.
több mint 3 éve
Miknar
515
én 2-3 naponta felnézek különböző cincys oldalakra, fórumokra. De amíg a fő téma az új mez, meg különböző semmit nem jelentő mock draftok, addig kétlem hogy nagyon visszatér ide az élet :/ (teljes joggal)
több mint 3 éve
Új meze lesz a cincinnati-nek. tavasszal lesz a bejelentes. 👘Reszemrol remelem nem valami új hullámos potkany mez lesz. 🐀
több mint 3 éve
Miknar
515
Kövezzetek meg, de én még egy évre megpróbálnám itt tartani, aztán lehet hogy csak azért mert a kedvenc játékosom. Én úgy gondolom hogy nála a Burrow dolog sem ment át. A Boyd-Higgins vonal sokkal jobban ment rövid passzoknál, de volt egy éve szokni a rendszert, és ha idén egy falat is tennénk Burrow elé és nem kellene 1-2 mp alatt eldobnia a labdát, még mindig lehetne egy mélységi skill player...Aztán lehet hogy ezt most csak a Green szurkoló ventillálta ki belőlem.
Viszont az edzői sor egész pofásan alakul, a draft/FA dolog izgat eléggé, ha még egy fal is kialakulna a következő szezonra, akkor..
“Örülünk? Vincent!”
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Azt én is éreztem, hogy félti magát. Lehet spórolt jövőre, hátha el tud menni valahova. Viszont így nem fog kelleni sok helyre. Lehet visszavonulás lesz ebből.
több mint 3 éve
AJ szerintem megtört lélekben. Folyamatosan azt érzem rajta, hogy fél. Persze simán lehet hogy én féltem és ezt vetítem ki a mozgására, de nagyon úgy tűnik hogy a sérülései óta nem megy bele egyetlen durvább elkapásba se. Ráadásul annyit már lassult, hogy sebességből ne tudja megverni az emberét, így tiszta elkapása alig van. Az igényeiből (fizu és target) viszont nem fog annyit leadni, hogy megérje megtartani. Lesz olyan franchise, akik még hisznek majd benne.Szóval érdemei elismerése mellett... 😕
Szerkesztette: nasheem
több mint 3 éve
Ezek után max egy prove it szerződést fog kapni, máshol. Nagy kedvencem, szerettem volna ha innen vonul vissza, de csak idén egy közepes WR3 500 yarddal többet hozott volna, mint ő.
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Btw mi lesz Green-el szerintetek? Szinte biztos nem marad, de hova mehetne? Lesz még egyáltalán piaca?
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Az mondjuk meredek lenne, ha biztosra ígérték volna neki. Ha meg beválik, akkor vagy nálunk vagy máshol esélye lesz a DC pozira. Mondjuk az tényleg lehet, hogy a Finsnél sokadik aspiránsnak érezte magát, Taylor és Brown pedig beígérte neki hogy itt első lesz a sorban. De ettől még eltűnik a liga szeme elől, pedig ha a ratyi falból csinál egy félratyit, lehet nagyobb eredmény, mintha POba visz a front7 a Miamit.HA feljavítja a falat már csak közepes szintre és HA az OL is lép egy nagyot előre, akkor a csapat is sokkal jobb lehet. Akkor pedig neki is nő az ázsiója. Csak sajnos ez két hatalmas ha, és még a secondary-ről meg a skill-Player-ekről nem is volt szó.
nasheem
több mint 3 éve
Az mondjuk meredek lenne, ha biztosra ígérték volna neki. Ha meg beválik, akkor vagy nálunk vagy máshol esélye lesz a DC pozira. Mondjuk az tényleg lehet, hogy a Finsnél sokadik aspiránsnak érezte magát, Taylor és Brown pedig beígérte neki hogy itt első lesz a sorban. De ettől még eltűnik a liga szeme elől, pedig ha a ratyi falból csinál egy félratyit, lehet nagyobb eredmény, mintha POba visz a front7 a Miamit.