Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 3 éve
Rossz cornernek nem mondanám de nálunk semmi extrát nem tudott nyújtani. Ha a sérülésekkel kicsit több szerencséje lesz, szerintem jót tehet neki a környezet változás.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
WJ3 szerintem k. jó CB volt, én nem értem igazából, hogy miért nem sikerült kibontakoznia. De ahogy anno AB-t levette a pályáról, az kemény volt.#Bengals agree to terms on a three-year deal with former #Cowboys CB Chidobe Awuzie, source says. Cincy continuing to make moves on defense. They liked the former second-rounder's athleticism and consistency.Végre egy használható, jó igazolás. Ugyanakkor amennyire az egyik szemem nevet, a másik annyira sír, hiszen ez gyakorlatilag pontot tett a WJ3-történet végére. Máshol lesz belőle klasszis.
Klaci79
megyerikrisz
Awuzie szerintem semmivel nem jobb, főleg a tavalyi év után...de kiváncsi leszek a számokra majd...
több mint 3 éve
Ez megint ugyanaz, mint a Lawson-Hendrickson csere. Nagyjából ugyanazt tudja, mint WJ3 (sőt, itt azért még inkább a sajátunk felé billene a mérleg). Akkor miért nem a mi fiúnkat tartjuk meg? Tagelhettük is volna...Lentebb már kifejtettem hogy miért. Igazi pénz > kamu pénz. Hány csapat igazol úgy egy "sztár" játékost "4 évre 60 millióért", hogy a második évben már nincs a fizetésében garantált tartalom?
nasheem
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Ez megint ugyanaz, mint a Lawson-Hendrickson csere. Nagyjából ugyanazt tudja, mint WJ3 (sőt, itt azért még inkább a sajátunk felé billene a mérleg). Akkor miért nem a mi fiúnkat tartjuk meg? Tagelhettük is volna...
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
#Bengals agree to terms on a three-year deal with former #Cowboys CB Chidobe Awuzie, source says. Cincy continuing to make moves on defense. They liked the former second-rounder's athleticism and consistency.Végre egy használható, jó igazolás. Ugyanakkor amennyire az egyik szemem nevet, a másik annyira sír, hiszen ez gyakorlatilag pontot tett a WJ3-történet végére. Máshol lesz belőle klasszis.
Klaci79
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
#Bengals agree to terms on a three-year deal with former #Cowboys CB Chidobe Awuzie, source says. Cincy continuing to make moves on defense. They liked the former second-rounder's athleticism and consistency.
több mint 3 éve
Majd Atkins csinál egy utolsó jó szezont! 🙄Soha nem sietünk a cut-okkal. Gondolom rápróbálunk pár DTre, aztán ha valaki összejön, akkor lépünk.
Vele mi lesz amúgy, van erről valami hír? Eddigre már azt hittem ki lesz téve...
SirPub
Zeitler pedig biztos túlságosan szereti a Gatorade-et, ezért nem jött hozzánk vissza. 😊
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Ő tudja, de valahogy nem érzek a varnyúkban SB potenciált. Nem látom, hogy átrágják magukat a Chiefs/Bills tandemen. Bár utóbbi csapatnál meg rettentő kiváncsi vagyok, hogy Allen fent tudja-e tartani az idei teljesítményt. Efelől is vannak kétségeim.Miért nem hoztuk Zeitlert? A 22 misi, 16 garantálttal, még ha felül is kellett volna licitálnunk, barátinak tűnik.Sztem Zeitler kapott volna többet is máshol, azért írt alá ennyiért, mert a Ravens-szel van esélye a gyűrűre.
ikuvihar
empty taxi
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
SirPub
1 459
A Hendrickson vs. Lawson történet nekem valamiért nem annyira gáz. Lawson kapcsán bennem az volt, hogy annak ellenére, hogy nagyon jó játékos, valamiért mégsem találták a helyét a mi 4-3-as rendszerünkbe, mert ő sokkal inkább illik egy 3-4-be. Ezzel szemben Hendrickson a Bengals DL-be talán jobban beleilleszthető. De az is tény, hogy mellé kell még valaki, aki komoly nyomást tud gyakorolni a falra, hogy jók legyenek a számai, míg tavaly Lawson "egy fecskeként próbált nyarat csinálni".Majd Atkins csinál egy utolsó jó szezont! 🙄
munoz
Vele mi lesz amúgy, van erről valami hír? Eddigre már azt hittem ki lesz téve...
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Miért nem hoztuk Zeitlert? A 22 misi, 16 garantálttal, még ha felül is kellett volna licitálnunk, barátinak tűnik.Sztem Zeitler kapott volna többet is máshol, azért írt alá ennyiért, mert a Ravens-szel van esélye a gyűrűre.
ikuvihar
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
munoz
1 213
A Hendrickson vs. Lawson történet nekem valamiért nem annyira gáz. Lawson kapcsán bennem az volt, hogy annak ellenére, hogy nagyon jó játékos, valamiért mégsem találták a helyét a mi 4-3-as rendszerünkbe, mert ő sokkal inkább illik egy 3-4-be. Ezzel szemben Hendrickson a Bengals DL-be talán jobban beleilleszthető. De az is tény, hogy mellé kell még valaki, aki komoly nyomást tud gyakorolni a falra, hogy jók legyenek a számai, míg tavaly Lawson "egy fecskeként próbált nyarat csinálni".
több mint 3 éve
Ez az amit nem tudok soha megszokni. Oké, Hendrickson sack számai szépek voltak tavaly, de összességében nem jobb játékos, mint Lawson. Hedrickson Cam Jordan túloldalán hozta ezeket a számokat, egy sokkal jobb csapatban. A százalékosan nézzük a nyomásgyakorlását, akkor az már gyengébb is, mint Lawson. De oké, legyenek egy szinten. Akkor mi a tökömért cseréljük le azt az embert, akiről biztosan tudjuk, hogy mire képes Bengáliában?Állítólag maradt volna, de kicsi volt az első ajánlat. Aláírt a Jetshez, utána pedig kényszerben voltunk, ezért fizettük túl Hendricksont. Ami viszont csúnyább, hogy Thuney családostól Bengal akart lenni, de az ajánlatunk sehol sem volt a chiefséhez képest.
Ugyan nem adtunk neki 30M garantáltat, de erre az évre a bónuszokkal 20M cash kiadást jelent. CF szempontjából pont hogy rosszabb deal.
Vagy az volt, hogy Lawson mindenképp menni akart, vagy tényleg eltaktikáztuk/elszarrágóskodtuk a szerződését.
nasheem
több mint 3 éve
Ez az amit nem tudok soha megszokni. Oké, Hendrickson sack számai szépek voltak tavaly, de összességében nem jobb játékos, mint Lawson. Hedrickson Cam Jordan túloldalán hozta ezeket a számokat, egy sokkal jobb csapatban. A százalékosan nézzük a nyomásgyakorlását, akkor az már gyengébb is, mint Lawson. De oké, legyenek egy szinten. Akkor mi a tökömért cseréljük le azt az embert, akiről biztosan tudjuk, hogy mire képes Bengáliában?Ugyan nem adtunk neki 30M garantáltat, de erre az évre a bónuszokkal 20M cash kiadást jelent. CF szempontjából pont hogy rosszabb deal.
Vagy az volt, hogy Lawson mindenképp menni akart, vagy tényleg eltaktikáztuk/elszarrágóskodtuk a szerződését.
több mint 3 éve
Megjött Carl Lawson utódja a Sainstből.For the #Bengals and pass-rusher Trey Hendrickson, it’s a 4-year deal worth $60M with $32M in the first 2 years, per @NSAFootball. https://t.co/v5tyLyjDFm
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 16, 2021
több mint 3 éve
Carl Lawson -> Jets évi 15 millióért 3 évre.
több mint 3 éve
Miért nem hoztuk Zeitlert? A 22 misi, 16 garantálttal, még ha felül is kellett volna licitálnunk, barátinak tűnik.Mert a vezetés nem tartja ennyire fontos pozíciónak az OG-t és nem szeret 30 feletti játékosokat sok pénzért igazolni/megfizetni. Egyikkel sem értek egyet, de ezt már láthattuk BigWhitnél is.
ikuvihar
több mint 3 éve
Miért nem hoztuk Zeitlert? A 22 misi, 16 garantálttal, még ha felül is kellett volna licitálnunk, barátinak tűnik.
több mint 3 éve
Nyilván, én is egyetértek a céllal. De a kérdésre nem válaszoltál. Nyilván kurva jó lenne, ha az összes elit játékos nálunk szeretné csapatni vetminért, de sajnos vannak tehetősebbek, rámenősebbek, és valljuk be vonzóbb csapatok is. A jó a rosszban, hogy a tavalyi szar OL-t nem lesz nehéz überelni, azoknál sok jobb van még most is a piacon.Thuney túl lett fizetve, LT fizetést kapott G-ként, azt elfogadom, hogy őt ennél többért nem sok értelme lett volna leigazolni. De közben szerintem mindenki egyetért azzal, hogy a franchise jövője Burrow, akit meg kellene védeni. Láttunk már egy Carlson Palmer sztorit, nem kellene ebbe a folyóba még egyszer belelépni.Azért ezzel vigyáznék. A smucig öreg nélkül már rég nem lenne foci Cincyben, ez teljesen biztos. Amúgy csak kíváncsiságbol, szerinted idén miből kellett volna kifizetni ezt a pénzt Thuneynak? Milyen bevételből? Mert sok a duma a capspace-ről, ugyanakkor kevesebbet hallani egy fontosabb dologról, a cashről. 10 éves szerződéseket strukturálnak át már a második évben, amivel marha nagyot lehet a capben trükközni, de pénzt nem lehet leakasztani a pénzfáról.Múltkor hallgattam Hörit és szerinte a Bengals FO nem nagyon szeret dolgozni 🙃A tulajdonos egy smucig öregember, ami erősen determinálja az egész szervezet működését.
steelwolf
munoz
megyerikrisz
munoz
több mint 3 éve
munoz
1 213
Thuney túl lett fizetve, LT fizetést kapott G-ként, azt elfogadom, hogy őt ennél többért nem sok értelme lett volna leigazolni. De közben szerintem mindenki egyetért azzal, hogy a franchise jövője Burrow, akit meg kellene védeni. Láttunk már egy Carlson Palmer sztorit, nem kellene ebbe a folyóba még egyszer belelépni.Azért ezzel vigyáznék. A smucig öreg nélkül már rég nem lenne foci Cincyben, ez teljesen biztos. Amúgy csak kíváncsiságbol, szerinted idén miből kellett volna kifizetni ezt a pénzt Thuneynak? Milyen bevételből? Mert sok a duma a capspace-ről, ugyanakkor kevesebbet hallani egy fontosabb dologról, a cashről. 10 éves szerződéseket strukturálnak át már a második évben, amivel marha nagyot lehet a capben trükközni, de pénzt nem lehet leakasztani a pénzfáról.Múltkor hallgattam Hörit és szerinte a Bengals FO nem nagyon szeret dolgozni 🙃A tulajdonos egy smucig öregember, ami erősen determinálja az egész szervezet működését.
steelwolf
munoz
megyerikrisz
több mint 3 éve
Azért ezzel vigyáznék. A smucig öreg nélkül már rég nem lenne foci Cincyben, ez teljesen biztos. Amúgy csak kíváncsiságbol, szerinted idén miből kellett volna kifizetni ezt a pénzt Thuneynak? Milyen bevételből? Mert sok a duma a capspace-ről, ugyanakkor kevesebbet hallani egy fontosabb dologról, a cashről. 10 éves szerződéseket strukturálnak át már a második évben, amivel marha nagyot lehet a capben trükközni, de pénzt nem lehet leakasztani a pénzfáról.Múltkor hallgattam Hörit és szerinte a Bengals FO nem nagyon szeret dolgozni 🙃A tulajdonos egy smucig öregember, ami erősen determinálja az egész szervezet működését.
steelwolf
munoz
több mint 3 éve
Megy el a piac az FO mellett. 😕Bobby hart szar, ahogy a kezdő guard duónk is a legszarabb volt a ligában. Három nap múlva is bőven lehet upgrade-elni. Viszont így már kellene nézelődni más posztok felé és ott viritani, mert épp elég baj, hogy kényszerűségből kell a drafton posztra húzzunk, jó volna szűkíteni ezen posztok listáját. Wr, DL, CB... Úgy érzem, ezzel Chase kikerült a képből, ötödikre Sewell vagy Slater lesz.
Legalább két jó ember kellene az OL-be, de mire lép a vezetés megint csak Bobby Hart kaliberű arcok maradnak a piacon.
munoz
több mint 3 éve
munoz
1 213
Múltkor hallgattam Hörit és szerinte a Bengals FO nem nagyon szeret dolgozni 🙃A tulajdonos egy smucig öregember, ami erősen determinálja az egész szervezet működését.
steelwolf
több mint 3 éve
Múltkor hallgattam Hörit és szerinte a Bengals FO nem nagyon szeret dolgozni 🙃
több mint 3 éve
munoz
1 213
Megy el a piac az FO mellett. 😕Legalább két jó ember kellene az OL-be, de mire lép a vezetés megint csak Bobby Hart kaliberű arcok maradnak a piacon.