Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 230 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Rossz cornernek nem mondanám de nálunk semmi extrát nem tudott nyújtani.

Ha a sérülésekkel kicsit több szerencséje lesz, szerintem jót tehet neki a környezet változás.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
#Bengals agree to terms on a three-year deal with former #Cowboys CB Chidobe Awuzie, source says. Cincy continuing to make moves on defense. They liked the former second-rounder's athleticism and consistency.
Klaci79
Végre egy használható, jó igazolás. Ugyanakkor amennyire az egyik szemem nevet, a másik annyira sír, hiszen ez gyakorlatilag pontot tett a WJ3-történet végére. Máshol lesz belőle klasszis.
megyerikrisz
WJ3 szerintem k. jó CB volt, én nem értem igazából, hogy miért nem sikerült kibontakoznia. De ahogy anno AB-t levette a pályáról, az kemény volt.
Awuzie szerintem semmivel nem jobb, főleg a tavalyi év után...de kiváncsi leszek a számokra majd...
több mint 3 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 830 — Bengalista
Ez megint ugyanaz, mint a Lawson-Hendrickson csere. Nagyjából ugyanazt tudja, mint WJ3 (sőt, itt azért még inkább a sajátunk felé billene a mérleg). Akkor miért nem a mi fiúnkat tartjuk meg? Tagelhettük is volna...
nasheem
Lentebb már kifejtettem hogy miért. Igazi pénz > kamu pénz. Hány csapat igazol úgy egy "sztár" játékost "4 évre 60 millióért", hogy a második évben már nincs a fizetésében garantált tartalom?

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Ez megint ugyanaz, mint a Lawson-Hendrickson csere. Nagyjából ugyanazt tudja, mint WJ3 (sőt, itt azért még inkább a sajátunk felé billene a mérleg). Akkor miért nem a mi fiúnkat tartjuk meg? Tagelhettük is volna...

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
#Bengals agree to terms on a three-year deal with former #Cowboys CB Chidobe Awuzie, source says. Cincy continuing to make moves on defense. They liked the former second-rounder's athleticism and consistency.
Klaci79
Végre egy használható, jó igazolás. Ugyanakkor amennyire az egyik szemem nevet, a másik annyira sír, hiszen ez gyakorlatilag pontot tett a WJ3-történet végére. Máshol lesz belőle klasszis.

több mint 3 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
több mint 3 éve
Majd Atkins csinál egy utolsó jó szezont! 🙄
Vele mi lesz amúgy, van erről valami hír? Eddigre már azt hittem ki lesz téve...
SirPub
Soha nem sietünk a cut-okkal. Gondolom rápróbálunk pár DTre, aztán ha valaki összejön, akkor lépünk.

Zeitler pedig biztos túlságosan szereti a Gatorade-et, ezért nem jött hozzánk vissza. 😊

több mint 3 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
Miért nem hoztuk Zeitlert? A 22 misi, 16 garantálttal, még ha felül is kellett volna licitálnunk, barátinak tűnik.
ikuvihar
Sztem Zeitler kapott volna többet is máshol, azért írt alá ennyiért, mert a Ravens-szel van esélye a gyűrűre.
empty taxi
Ő tudja, de valahogy nem érzek a varnyúkban SB potenciált. Nem látom, hogy átrágják magukat a Chiefs/Bills tandemen. Bár utóbbi csapatnál meg rettentő kiváncsi vagyok, hogy Allen fent tudja-e tartani az idei teljesítményt. Efelől is vannak kétségeim.

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 459
A Hendrickson vs. Lawson történet nekem valamiért nem annyira gáz. Lawson kapcsán bennem az volt, hogy annak ellenére, hogy nagyon jó játékos, valamiért mégsem találták a helyét a mi 4-3-as rendszerünkbe, mert ő sokkal inkább illik egy 3-4-be. Ezzel szemben Hendrickson a Bengals DL-be talán jobban beleilleszthető. De az is tény, hogy mellé kell még valaki, aki komoly nyomást tud gyakorolni a falra, hogy jók legyenek a számai, míg tavaly Lawson "egy fecskeként próbált nyarat csinálni".
munoz
Majd Atkins csinál egy utolsó jó szezont! 🙄
Vele mi lesz amúgy, van erről valami hír? Eddigre már azt hittem ki lesz téve...

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Miért nem hoztuk Zeitlert? A 22 misi, 16 garantálttal, még ha felül is kellett volna licitálnunk, barátinak tűnik.
ikuvihar
Sztem Zeitler kapott volna többet is máshol, azért írt alá ennyiért, mert a Ravens-szel van esélye a gyűrűre.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 213
A Hendrickson vs. Lawson történet nekem valamiért nem annyira gáz. Lawson kapcsán bennem az volt, hogy annak ellenére, hogy nagyon jó játékos, valamiért mégsem találták a helyét a mi 4-3-as rendszerünkbe, mert ő sokkal inkább illik egy 3-4-be. Ezzel szemben Hendrickson a Bengals DL-be talán jobban beleilleszthető. De az is tény, hogy mellé kell még valaki, aki komoly nyomást tud gyakorolni a falra, hogy jók legyenek a számai, míg tavaly Lawson "egy fecskeként próbált nyarat csinálni".
több mint 3 éve
Ez az amit nem tudok soha megszokni. Oké, Hendrickson sack számai szépek voltak tavaly, de összességében nem jobb játékos, mint Lawson. Hedrickson Cam Jordan túloldalán hozta ezeket a számokat, egy sokkal jobb csapatban. A százalékosan nézzük a nyomásgyakorlását, akkor az már gyengébb is, mint Lawson. De oké, legyenek egy szinten. Akkor mi a tökömért cseréljük le azt az embert, akiről biztosan tudjuk, hogy mire képes Bengáliában?
Ugyan nem adtunk neki 30M garantáltat, de erre az évre a bónuszokkal 20M cash kiadást jelent. CF szempontjából pont hogy rosszabb deal.

Vagy az volt, hogy Lawson mindenképp menni akart, vagy tényleg eltaktikáztuk/elszarrágóskodtuk a szerződését.
nasheem
Állítólag maradt volna, de kicsi volt az első ajánlat. Aláírt a Jetshez, utána pedig kényszerben voltunk, ezért fizettük túl Hendricksont. Ami viszont csúnyább, hogy Thuney családostól Bengal akart lenni, de az ajánlatunk sehol sem volt a chiefséhez képest.

több mint 3 éve
Ez az amit nem tudok soha megszokni. Oké, Hendrickson sack számai szépek voltak tavaly, de összességében nem jobb játékos, mint Lawson. Hedrickson Cam Jordan túloldalán hozta ezeket a számokat, egy sokkal jobb csapatban. A százalékosan nézzük a nyomásgyakorlását, akkor az már gyengébb is, mint Lawson. De oké, legyenek egy szinten. Akkor mi a tökömért cseréljük le azt az embert, akiről biztosan tudjuk, hogy mire képes Bengáliában?
Ugyan nem adtunk neki 30M garantáltat, de erre az évre a bónuszokkal 20M cash kiadást jelent. CF szempontjából pont hogy rosszabb deal.

Vagy az volt, hogy Lawson mindenképp menni akart, vagy tényleg eltaktikáztuk/elszarrágóskodtuk a szerződését.

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Megjött Carl Lawson utódja a Sainstből.
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Carl Lawson -> Jets évi 15 millióért 3 évre.
több mint 3 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 652
Az FA piac is pont olyan, mint a szezon: nagy tervekkel, álmokkal vágunk neki, összeraktuk a szuper falat Burrow elé, aztán már az első napon jön a pofára esés. De sebaj, amíg Ogbuehi és Newhouse elérhető van remény.😂

Szerkesztette: Szipeter
több mint 3 éve
ikuvihar
Mert a vezetés nem tartja ennyire fontos pozíciónak az OG-t és nem szeret 30 feletti játékosokat sok pénzért igazolni/megfizetni. Egyikkel sem értek egyet, de ezt már láthattuk BigWhitnél is.

több mint 3 éve
ikuvihar Cincinnati Bengals 433 — greenmedia10@gmail.com
több mint 3 éve
Múltkor hallgattam Hörit és szerinte a Bengals FO nem nagyon szeret dolgozni 🙃
steelwolf
A tulajdonos egy smucig öregember, ami erősen determinálja az egész szervezet működését.
munoz
Azért ezzel vigyáznék. A smucig öreg nélkül már rég nem lenne foci Cincyben, ez teljesen biztos. Amúgy csak kíváncsiságbol, szerinted idén miből kellett volna kifizetni ezt a pénzt Thuneynak? Milyen bevételből? Mert sok a duma a capspace-ről, ugyanakkor kevesebbet hallani egy fontosabb dologról, a cashről. 10 éves szerződéseket strukturálnak át már a második évben, amivel marha nagyot lehet a capben trükközni, de pénzt nem lehet leakasztani a pénzfáról.
megyerikrisz
Thuney túl lett fizetve, LT fizetést kapott G-ként, azt elfogadom, hogy őt ennél többért nem sok értelme lett volna leigazolni. De közben szerintem mindenki egyetért azzal, hogy a franchise jövője Burrow, akit meg kellene védeni. Láttunk már egy Carlson Palmer sztorit, nem kellene ebbe a folyóba még egyszer belelépni.
munoz
Nyilván, én is egyetértek a céllal. De a kérdésre nem válaszoltál. Nyilván kurva jó lenne, ha az összes elit játékos nálunk szeretné csapatni vetminért, de sajnos vannak tehetősebbek, rámenősebbek, és valljuk be vonzóbb csapatok is. A jó a rosszban, hogy a tavalyi szar OL-t nem lesz nehéz überelni, azoknál sok jobb van még most is a piacon.

több mint 3 éve
steelwolf
A tulajdonos egy smucig öregember, ami erősen determinálja az egész szervezet működését.
munoz
Azért ezzel vigyáznék. A smucig öreg nélkül már rég nem lenne foci Cincyben, ez teljesen biztos. Amúgy csak kíváncsiságbol, szerinted idén miből kellett volna kifizetni ezt a pénzt Thuneynak? Milyen bevételből? Mert sok a duma a capspace-ről, ugyanakkor kevesebbet hallani egy fontosabb dologról, a cashről. 10 éves szerződéseket strukturálnak át már a második évben, amivel marha nagyot lehet a capben trükközni, de pénzt nem lehet leakasztani a pénzfáról.
megyerikrisz
Thuney túl lett fizetve, LT fizetést kapott G-ként, azt elfogadom, hogy őt ennél többért nem sok értelme lett volna leigazolni. De közben szerintem mindenki egyetért azzal, hogy a franchise jövője Burrow, akit meg kellene védeni. Láttunk már egy Carlson Palmer sztorit, nem kellene ebbe a folyóba még egyszer belelépni.
több mint 3 éve
steelwolf
munoz

több mint 3 éve
Megy el a piac az FO mellett. 😕
Legalább két jó ember kellene az OL-be, de mire lép a vezetés megint csak Bobby Hart kaliberű arcok maradnak a piacon.
munoz
Bobby hart szar, ahogy a kezdő guard duónk is a legszarabb volt a ligában. Három nap múlva is bőven lehet upgrade-elni. Viszont így már kellene nézelődni más posztok felé és ott viritani, mert épp elég baj, hogy kényszerűségből kell a drafton posztra húzzunk, jó volna szűkíteni ezen posztok listáját. Wr, DL, CB... Úgy érzem, ezzel Chase kikerült a képből, ötödikre Sewell vagy Slater lesz.

több mint 3 éve
steelwolf
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 3 éve
Megy el a piac az FO mellett. 😕
Legalább két jó ember kellene az OL-be, de mire lép a vezetés megint csak Bobby Hart kaliberű arcok maradnak a piacon.