Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 3 éve
Higgins elég érett rá, hogy egyértelmű wr1 legyen? Oké, Boyd a legjobb elkapónk, de Higginsen lenne mindig a legjobb CB.Simán lehet, hogy megugraná, de azért örültem volna Gallodaynek.
Persze a draftról is jöhet első körös wr, akkor egy ilyen sor már atom erős. Guardok meg majd csak akadnak a jelenleginél sokkal jobbak. Akár FA, akár 2-3 kör. Opció lehet ez is. Reiff nagyon jól jött...
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Elkapók közül Josh Reynolds a célpont, akit edző bá jól ismer. Max ennyi írható a javára, mert ő azért nagyon más szint mint Galloday.Nem azt mondom hogy egy szint, de nem biztos hogy rosszabbul járnánk Reynoldsszal. Jó kis elkapo, olcsóbb lenne, és ami nagyon nem mindegy hogy az egyik a meccsei negyedét kihagyja sérülés miatt, a másik pedig még egyetlen meccset sem hagyott ki az NFL-ben a draftolása óta (alapszakasz). Higgins és Boyd mellé bőven jó lenne.
nasheem
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Galloday Óriás lett. 4 éves szerződést kapott 40 garantálttal. Pénzünk éppen lett volna rá, de ilyen hosszú kontaktust mi nem kötünk.WR, OL és DE is kellene még a maradékokból.
Elkapók közül Josh Reynolds a célpont, akit edző bá jól ismer. Max ennyi írható a javára, mert ő azért nagyon más szint mint Galloday.
Szerkesztette: nasheem
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Hát, a Bears-nél is ezt hitték évekig, aztán diong-doing, és ment a sírás. Nem azt mondom, hogy Bullock-ot meg kellett volna tartani, de egy jó rugó kellene.Szerintem bárki...... Ezeket a számokat az utcáról is behozzák!Jó reggelt!Az a terv, hogy nem fogtok rugni. 😉
Most nézem, hogy Bullock is távozott. Ki fog ezután rúgás közben mindkét lábára meg húzódni? 😱
SirPub
KeyG
meme
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
meme
2 102
Szerintem bárki...... Ezeket a számokat az utcáról is behozzák!Jó reggelt!Az a terv, hogy nem fogtok rugni. 😉
Most nézem, hogy Bullock is távozott. Ki fog ezután rúgás közben mindkét lábára meg húzódni? 😱
SirPub
KeyG
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
munoz
1 213
Felmerült Trai Turner leigazolása. A tavalyi éve sérülések miatt elég gyenge volt, a Chargers pedig a cap helyzete miatt kivágta. Korábban elég jó statjai voltak, mind a két oldalon játszott G poszton a Chargersben, szerintem mindenképpen erősítés lenne. Vele nem csak mennyiségben lenne meg az OL, és így a drafton lehetne BPA-zni, vagy ha valaki nagyon fel akar jönni QB-ért, és megfizeti, akár hátra is cserélhetünk.
több mint 3 éve
Az egészben a Bobby Hart cut a legjobb.Ha jön Sewell, szerintem inkább ő fog guardba menni, mint Jonah.
Valószínűleg Reiff meg RT-be. Jonah Williams meg vagy marad LT, vagy ha jön Penei Sewell, akkor bemegy G-be. Hopkins szerintem vállalható, nekem tavaly a tragikus falból inkább felfele lógott ki, ha esetleg Spain maradna, akkor a liga aljáról elmozdulnánk a középmezőny felé. Kézenfekvő lenne, hogy az 1-2. körben a drafton legalább egy ember még jöjjön az OL-be, aki azonnal kezdő lenne, későbbi körökben meg lehetne project playereket húzgálni.
munoz
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
KeyG
9 519
Jó reggelt!Az a terv, hogy nem fogtok rugni. 😉
SirPub
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Jó reggelt!Most nézem, hogy Bullock is távozott. Ki fog ezután rúgás közben mindkét lábára meg húzódni? 😱
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Hm...Úgy látszik, nálunk hagyománya van annak hogy az egykori húzóemberek dicstelenül távozzanak...
Geno Atkins was cut by Bengals with failed physical designation
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) March 19, 2021
iktriad
több mint 3 éve
Hm...Geno Atkins was cut by Bengals with failed physical designation
— Aaron Wilson (@AaronWilson_NFL) March 19, 2021
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Végül valami csereféleség lett ebből a kiváló QB esetből:Bengals have agreed to trade QB Ryan Finley to the Houston Texans.
több mint 3 éve
Kiraktuk őt is. Ha nincs rá érdeklődés rohadt jó lenne visszahívni mentornak. De lesz rá kereslet. 😕És Atkinsról egy szó sincs?Pár napja volt szó róla, várjuk a híreket. Írtam is, hogy örülnék ha maradna és bemutatna egy másodvirágzást. 🤞
Ennyit érdemel....?
Klaci79
Nekem személyes kedvencem, a szekrényben is 97-es számú mez lóg.
SirPub
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Szerintetek mi lehet a terv?Burrow megoldja.
SirPub
Részletesebben: Burrow talán megoldja.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Volt egy szarabb szezonja, mint szinte majdnem mindenkinek a Bengalsnál 2020-ban, de állandó sérülésekkel. 9,5 milliót lehetett megtakarítani vel...úgy látszik, hogy annyit már tényleg nem ért...5,3 millió a halott pénz és egy nagy egyéniségÉs Atkinsról egy szó sincs?Pár napja volt szó róla, várjuk a híreket. Írtam is, hogy örülnék ha maradna és bemutatna egy másodvirágzást. 🤞
Ennyit érdemel....?
Klaci79
SirPub
több mint 3 éve
SirPub
1 459
És Atkinsról egy szó sincs?Pár napja volt szó róla, várjuk a híreket. Írtam is, hogy örülnék ha maradna és bemutatna egy másodvirágzást. 🤞
Ennyit érdemel....?
Klaci79
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Köszi az áttekintést!Azért én továbbra is szívesebben látnám Sewellt, mint Ja’Marr Chase-t. Lehet utóbbi bármilyen kiváló WR, ha a QB a hátán fekszik vagy az életéért fut...
több mint 3 éve
munoz
1 213
Az egészben a Bobby Hart cut a legjobb.Valószínűleg Reiff meg RT-be. Jonah Williams meg vagy marad LT, vagy ha jön Penei Sewell, akkor bemegy G-be. Hopkins szerintem vállalható, nekem tavaly a tragikus falból inkább felfele lógott ki, ha esetleg Spain maradna, akkor a liga aljáról elmozdulnánk a középmezőny felé. Kézenfekvő lenne, hogy az 1-2. körben a drafton legalább egy ember még jöjjön az OL-be, aki azonnal kezdő lenne, későbbi körökben meg lehetne project playereket húzgálni.
több mint 3 éve
A Center és a két tackle megvan. Guard jöhet a hátsó körökből vagy akár még FAról is.A lényeg hogy így nem vagyunk Sewell-hez, azaz poszthoz kötve. Ha kiviszik előlünk, nem kötelező reachelni tackle-ért. Sokat javul a draft mozgásterünk.
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Akkor most tulkepp hogy állunk a falban? Van 2 emberünk?
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Korrekt veteránnak tűnik, reméljük hoz magával némi stabilitást. Már csak az ár a kérdés.
több mint 3 éve
Végre.