Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Nekem rohadtul tetszik. A narancs-feketét és a full feketét imádom.
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Nekem ez eléggé visszalépés, de ez szinte minden arculatot cserélő csapatra igaz volt az utóbbi években.
több mint 3 éve
Cubehor
318
A narancs/fekete kombó simán a legjobb, nagyon el kéne már felejteni ezt az otthon fehér nadrágban vagyunk szokást.
több mint 3 éve
csak vicc volt 😀Fehér tigris ne márMelyik az elsőszámú?28-as. hisz mixon ül a trónon, bár szerintem a 9esnek kéne 😉
braxa88
Rush
Boyd féle kombó a legjobb
braxa88
szrintem megmarad a fekete-fehér kombó elsőszámúnak, de boyd féle nekem is jobban tetszik 😊
több mint 3 éve
Melyik az elsőszámú?28-as. hisz mixon ül a trónon, bár szerintem a 9esnek kéne 😉
braxa88
több mint 3 éve
braxa88
12 534
Melyik az elsőszámú?
több mint 3 éve
Cubehor
318
Elég ütős a Bengals color schemeje, de eddig túl jót nem sikerült belőle kihozni.Az külön gyász, hogy a fekete mez/fehér nadrág az elsőszámú hazai kombó.
Egy narancs color rush horzsolna.
több mint 3 éve
Kampman
28 331
Hétfőn mezbemutató. Ideje volt már lecserélni az eddigieket, remélem sikerült valami sokkal szebbet összehozni.Nekem nagyon tetszettek az utóbbi 20 év Bengals mezei (kivéve a color rush borzalmak), de kíváncsi leszek én is.
Mikey
több mint 3 éve
munoz
1 213
Szerintetek ki a perfekt pick 2/38-ra? Mármint azok közül, akik reálisan bent lesznek és feltételezve, hogy Chase jön az 1/5-tel.OL-be talán Cosmi, Leatherwood az akik kicsúszhatnak az első körből, esetleg, ha valamelyikükben látnak fantáziát, akkor pár helyet előrecserélve el lehet egyiküket vinni. Nem tudom, hogy mennyire opció, hogy pass rusher jöjjön, mert azért oda is kellene ember, hacsak nem húznak be az FA-ról valakit (pl. Justin Houston) , itt Gregory Rousseau vagy Jayson Oweh lehet, akit a második kör elején talán még bent lesz.
Nálam Cosmi és utána Leatherwood. Bár Cosmit a mockok többsége 20 és 30 között kiviszi, szóval ő nem annyira reális.
nasheem
Ha mégis Sewell jön, akkor a második kör elején egy WR pick azért benne lehet, elég mély ezen a poszton is a draft.
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Hétfőn mezbemutató. Ideje volt már lecserélni az eddigieket, remélem sikerült valami sokkal szebbet összehozni.
több mint 3 éve
Szerintetek ki a perfekt pick 2/38-ra? Mármint azok közül, akik reálisan bent lesznek és feltételezve, hogy Chase jön az 1/5-tel.Nálam Cosmi és utána Leatherwood. Bár Cosmit a mockok többsége 20 és 30 között kiviszi, szóval ő nem annyira reális.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Jó döntés és tényleg sok sikert neki, de fogadjunk hogy kevesebbet keres majd ott, mint keresett volna nálunk a pay cut után. Tudom, van az a szint, ahol a pénz bőven hátrébb sorolódik a szükségletek között. Csak azt sajnálom, hogy nem a klubhűség előzi 😕De ez nem Gio kritikája. Egyszerűen szar, hogy tőlünk simán lelépnek az ilyen játékosok. Létezik azért olyan franchise, ahonnan nem rohannak az aktuiális bajnokhoz a veteránok akár kisebb pénzért is.
Szerkesztette: nasheem
több mint 3 éve
Szipeter
1 652
Gio Tampába ment egy évre, jó döntés, remélem összejön neki.
több mint 3 éve
munoz
1 213
Alakul az LSU offense? Thaddeus Moss után április végén jön majd Ja’Marr Chase is? 😊
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Teljesen komolyan mondtam. Nagyon sokra tartom Kevint.Nem tudom hogy viccnek szántad vagy sem, de konkrétan az egyetlen poszt, ahol ligaelitek vagyunk. 😉Lassan a ML korszak összes karakteresebb figurájától elbúcsúzunk. AJ, Geno, Dunlap, Dalton most meg Gio. Tudom, hogy változnak az idők, de mégis furcsa...Huber szerencsére maradt.
munoz
Mikey
megyerikrisz
több mint 3 éve
Végre lesz nálunk is Ring of Honor, Paul Brown és Anthony Munoz az első két mókus, a maradék kettőt májusban szavazzák meg a bérletesek.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Nem tudom hogy viccnek szántad vagy sem, de konkrétan az egyetlen poszt, ahol ligaelitek vagyunk. 😉Lassan a ML korszak összes karakteresebb figurájától elbúcsúzunk. AJ, Geno, Dunlap, Dalton most meg Gio. Tudom, hogy változnak az idők, de mégis furcsa...Huber szerencsére maradt.
munoz
Mikey
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Lassan a ML korszak összes karakteresebb figurájától elbúcsúzunk. AJ, Geno, Dunlap, Dalton most meg Gio. Tudom, hogy változnak az idők, de mégis furcsa...Huber szerencsére maradt.
munoz
több mint 3 éve
Schefter szerint az Falcons nyitott egy letrédre, ami azért eléggé rontja a mi alkupozíciónkat egy hasonló lépéshez. El tudtam volna képzelni egy csereberét a Broncos-zal. A 9. helyen még mindenképp lett volna olyan ember, aki nagyon sokat ér nekünk. Ha a Frisco tényleg szerelmes Mac Jonesba, akkor jó eséllyel kimegy 5 QB és a Chase, Sewell, Pitts, Slater négyesből valaki mindneképp bent lenne a 9. picknél. Főleg akkor lett volna jó egy ilyen deal (és a kapott plusz pick), ha Pittsben gondolkodunk. Fasza a srác nagyon, de egy TE-ért azért elég erős az 1/5.
De ha van más potenciális partner is, akkor nem fog a Broncos még egy elsőköröst bedobni a 4 hellyel magasabb pickért. Anélkül pedig nincs értelme.
több mint 3 éve
Lassan a ML korszak összes karakteresebb figurájától elbúcsúzunk. AJ, Geno, Dunlap, Dalton most meg Gio. Tudom, hogy változnak az idők, de mégis furcsa...Hobson most tvíttelte, hogy Boyd a "rangidősünk" az támadóknál, 71 Bengals meccsel. Durva.
munoz
Szerkesztette: nasheem
több mint 3 éve
Paycutot kértek Giótól, amibe ő nem ment bele, aztán ő maga kérte az elengedését. Sajnálom, csupasziv csapatember volt.
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=fFb_NPQApDo