Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 3 éve
Szipeter
1 652
Azzal tettük a legnagyobb lépést Burrow megvédéséért, hogy Jim Turnert elzavartuk. Regnálása alatt sikerült mindenkit leépítenie, jó páran visszavonultak, sérülést színleltek, vagy csak elhitték magukról, hogy szerencsétlenek. Nem lennék meglepve, ha Price visszavenné a center szerepet, és Hopkins menne ki guardba. Nekem az OL játék az sokkal inkább edző, és playhívás kérdése mint egyéni képességé (egy bizonyos szint felett, és az nem Hart szint😊. Sewell lehet hogy jóval többre képes mint Carman, de egy szar edzővel nem a megfelelő helyen játszatva nem ad annyit mint egy olyan WR aki egyéni képesség alapján bárkit megver egy az egyben.
több mint 3 éve
Nálam ez a draft B-t ér. Úgy gondolom, az idei draft elsődleges céljának Burrow megvédése kellett volna hogy legyen. Ő olyan érték, aki 10-15 évig meghatározhatja a Cinci jövőjét, ha egészséges tud maradni.Az, hogy Chase-t többre értékelik, mint Sewell-t, elfogadom. De a 2. körben az ölünkbe hullott a lehetőség, hogy első körre taksált RT húzhassunk. A macik felcserével, picket feladva kihúzták utánunk és körbeszopkodták őket, hogy milyen ügyesek voltak. Jenkins kihúzásával nálam ez egy A+ lett volna. A Burrow- J. Williams- Jenkins- Chase- Higgins ötös 8-10 évre tökéletes alapot tudott volna adni a támadóknak.
Ha viszont hátracseréltünk, akkor a helyünkön bent volt Ojulari, szintén 1. körbe várt edge. Utána, a 3. körben még simán megkaptuk volna Carman-t, ha már Ő volt a kinézett játékos. Erre a verzióra járt volna nálam az A.
Az 5. körös rúgóval viszont semmi problémám, ha tényleg jó a srác, simán megér ennyit.
több mint 3 éve
Miknar
515
Koszi mindenkinek!Egyebkent ezt a rugo dolgot nem ertem.
Messze a csapat egyik legtobb pontjat hozo posztja, nagyon latszik a kulonbseg hogy a ravens mennyi meccset nyert meg a szuper rugojanak hala, miert ilyen alulertekelt poszt draft szempontjabol, hogy az 5. Kor is meg sok helyen tulzasnak erzodik?
Egyebkent en egyetemi focit nem nezek de draft elott ha idom engedi utana nezek a jobb prospecteknek, es az egyik legmegosztobb ertekelest Ossai kapta.
Az instant kezdotol a finoman szolva fejlesztendo jatekosig mindent olvastam rola, ugyhogy Ot es Carmant iden kiemelten fogom figyelni hogy mi lesz a konkluzio rola. 😊
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Én ennyire nem értek hozzá! 😃FA-n volt sok mozgás, ami nem megszokott. Reméljük pozitív irányba lépünk el. Igaz negatívba igen nehéz volna...
Laikusként örültem volt OT-nak is a draft első körében, de itt is és elemzésekben is a WR választás mellett volt a többség, így nem szomorkodom. A többi választáshoz pedig még ennyit se értek 🤪
Azt azért remélem, hogy az új rugó miatt meg kell változtatnom az aláírásomat! 🤞😂
Szerkesztette: SirPub
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Ja, sok a pozitívum. Hiba egyedül Lawson elengedése volt. Illetve kellett volna Anarumo helyett egy jó DC. De ez meglehetősen jó holtszezon a korábbi évekhez képest.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Szipeter
1 652
nos bengáliak, mondjatok egy grade-t! akár értékeléssel együtt is.Természetesen A+ 😊. Nekem kifejezetten tetszik amit az offseasonben és a drafton csináltunk. Korábban ezek nem voltak jellemzőek a csapatra: veterán bengálikat simán kitettünk: Dunlapot, Greent, Atkinst, WJIII-t imádtam, de ebben az új csapatban már nem találták a helyüket, és a korábbi formájukat, sőt talán még a morált is rombolták. Egyedül talán Gio elengedése volt hiba, de az RB pozíció sajnos nem bír el két ilyen fizut egyik csapatban sem.
annyit olvastam külföldi csoportokban véleményeket és A+-okat, hogy a (szerintem) objektívabb magyar szurkolók véleménye is elkezdett érdekelni 😊
Miknar
Az idei év fő feladata a falak megerősítése volt, ennek maximálisan eleget tettünk. Rendkívül sok volt a bizonytalanság, kiült szezonok, combine hiánya stb, miatt bölcsen próbáltunk olyanokra lőni ahol volt valami extra infó. Chase sokkal többet tud hozzátenni a sikerhez, mint egy sztárolt tackle, és az FA után nekünk igazából G volt a legnagyobb needünk, arra meg 5. picket nem illik áldozni. A második körben meglépett hátracsere pedig nagyon jó értéket adott, ami megnyitotta a lehetőséget a legjobb kicker kihúzásához. Szerintem ez is értéken volt, mert gyakorlatilag rugó nélkül álltunk.
Összegezve nagyot léptünk előre, run defben, passrushban Burrow megvédésében, és támadási hatékonyságban is. Talán nem kell majd félrenézni a sorsdöntő FG-oknál sem. A probléma csak annyi, hogy a Browns és a Ravens is, no de sebaj az is örömmel tölt majd el, ha Pittet lenyomjuk és a csoport végén zárnak😊
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Amúgy szerintem ha McPherson az elkövetkező 10+ évre megoldja a K posztot, akkor még kevés is lesz érte az ötödik kör.
több mint 3 éve
nos bengáliak, mondjatok egy grade-t! akár értékeléssel együtt is.Hoztunk két totál kezdőt, igaz ezek közül az egyik kicker (ami fontos poszt, de talán reach volt az ötödik kör).
annyit olvastam külföldi csoportokban véleményeket és A+-okat, hogy a (szerintem) objektívabb magyar szurkolók véleménye is elkezdett érdekelni 😊
Miknar
Hoztunk egy szintén kezdő kaliber szituációs játékost, aki sokat lesz fent (Ossai). És hoztuk Carmant, aki eléggé projket játékosnak tűnik, azaz szintén reach a helyén.
A többi picket pedig legalább okos posztokra szórtuk.
Chaset akartam és olyan játékosokat, akik needre jönnek, plusz az OL minél nagyobb upgradejét (FAval együtt). Ez maradéktalanul teljesült. Elégedett vagyok. Az pedig az idő eldönti, hogy a Carman+Shelvin páros ér-e annyit, mint mondjuk Teven Jenkins ért volna. Egyedül a TE poszttal nem kezdtünk semmit, de azt hátsó körös pickkel értelmetlenség is lett volna.
Nem is a trade miatt B csak az osztályzatom, hanem mert Carman-nál még bent volt Cosmi és Radunz is. HA őket hozzuk, akkor lenne A.
Egyébként meg ilynekor bárki mondhat bármit. 3 év múlva úgysem emlékszik senki az osztályzatára, a draft értéke pedig kb akkorra derül ki 😊
Szerkesztette: nasheem
több mint 3 éve
nos bengáliak, mondjatok egy grade-t! akár értékeléssel együtt is.Jött Ja'Marr, A+
Miknar
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Miknar
515
nos bengáliak, mondjatok egy grade-t! akár értékeléssel együtt is.annyit olvastam külföldi csoportokban véleményeket és A+-okat, hogy a (szerintem) objektívabb magyar szurkolók véleménye is elkezdett érdekelni 😊
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Mikey
18 753
Nehéz lesz megszokni, hogy NFL-ben is egyszámjegyű mezben játszik egy elkapó. Ja'Marr Uno.
több mint 3 éve
SirPub
1 459
Itt a kickeretek 😁Nem tudom mennyit próbálhatta, mire összejött. Már ha nem fake 😃
www.facebook.com/watch/?v=370086997661680
steelwolf
Tét meccsen is legyen ilyen pontos! 🤞
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Szórjuk a pickeket a need posztokra. Nincs ezzel a drafttal semmi baj. Jó átlagos. Bármi lehet belőle. Teven Jenkins elszalasztása persze akkor is fáj, ha inkább OGre mentünk. A sexy picket letudtuk az 1/5tel. Azóta iparosmunka megy. De annak legalább jó.
Szerkesztette: nasheem
több mint 3 éve
munoz
1 213
A két új választottunkról tud valaki valamit? Tyler Shelvin DT és D'Ante Smith OT.Shelvin tovább erősíti az LSU Bengals vonalat 😊 Róla lehetett olvasni, hogy az FO szereti, és a harmadik napon behúzzák. Egyelőre back up lehet, aztán majd kiderül, hogy képes lesz-e fejlődni. Reméljük, ez a 4. körös DT is úgy bejön, mint a 2010-es drafton húzott srác.
Chad76
több mint 3 éve
Mikey
18 753
McPherson bengáli is lett.Ma meg jöhet a kapott extra pickért a kicker😂 Van értelmezhető rugó az idei classban?Evan McPherson és Jose Borregales is esélyes h draftolják.
Szipeter
empty taxi
több mint 3 éve
Chad76
16
A két új választottunkról tud valaki valamit? Tyler Shelvin DT és D'Ante Smith OT.
több mint 3 éve
A tavalyi LBknek jár még egy év. Meglátjuk mire mennek.
több mint 3 éve
Szipeter
1 652
Cox-ot kellett volna Sample helyett, akit szerintem 122 is vihettünk volna. Nagyon ratyi az LB sorunk...
több mint 3 éve
Ma meg jöhet a kapott extra pickért a kicker😂 Van értelmezhető rugó az idei classban?Evan McPherson és Jose Borregales is esélyes h draftolják.
Szipeter
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Bárki bármit is mond Carmanról (én se vagyok oda érte) vág, hogy barkirol, idén más a helyzet. Nincs combine, a fele kihagyta a szezont. Nem lehet csodálkozni ha a staff arra megy, amit biztosnak vél.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
Szipeter
1 652
Carmant akartuk, összejött a letrade amiért nagyon jó értéket kaptunk és a harmadik körben Ossai is remek húzás. Az első két nap remekül alakult. Carman extrán motívált lesz, hazatér, szorgalmas és a nagy bengals veteránok oda vannak érte. Nem olyan nagy boldogság bengalinak lenni, így nálunk mindig sokat nyom a latba, ha valaki szeretne csatlakozni. www.si.com/nfl/bengals/news/analyst-praises-bengals-second-round-pick-jackson-carman-could-be-best-guard-in-this-draft
Ma meg jöhet a kapott extra pickért a kicker😂 Van értelmezhető rugó az idei classban?
több mint 3 éve
Lehet olyat kerestek, aki azonnali upgradet jelenthet. Talán a többi OL emberke fejlesztendő, bár magasabb várható plafonnal. Ne felejtsük el, hogy ha nem lesz az előrelépés megkérdőjelezhetetlen, akkor elzavarnak minden edzőt.Carmanról azt írják, sokat kell még fejleszteni, hogy ember legyen a posztján.
Ossai elvileg nagy nyereség, csak kérdés miért csúszott ennyit. Ezért kicsit azért félek. Hiány posztra jött, szóval azért örülök.
Eddig nekem az osztályzat A.
SirPub
több mint 3 éve
Ez a Carman pick elég fejvakarós. A csere még magyarázható, mert a Pats papíron sokat adott fel érte. Utána viszont voltak bent olyan emberek, akiket előzetesen sokkal többre értékeltek. Ami mellette szólhat, hogy ismerik, tudják, hogy mi várható tőle. Polack rendszerébe is illik, reméljük tényleg használható G-t tudnak belőle faragni.Úgy látom, hogy a közvélemény elvárta, hogy az 1-2. körben húzzunk falembert.
A harmadik körben Ossai nálam is A+.
Innentől jön az zavarosba halászás, mondjuk van elég sok pick, reméljük használható embert is sikerül találni.
munoz
Mert ha Carman volt a kiszemelt, akkor jobban jártunk volna, ha a 2. körben kihúzzuk Ojularit, még a hátracsere után is megtehettük volna.
Carmant a kutya nem vitte volna a 3. kör elejéig.