NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 3 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 784
Beszéljünk inkább a meccsről. Szubjektív meglátások:
Miért erőltetjük a belső futást korai down-ra? Nem jó ehhez az OL. Kívülre kicsit hatékonyabb, de nem sokkal. Uzsi kiesett sajnos, de rengeteg jó célpont lenne 6-10 yardos játékokra. Számomra továbbra is érthetetlen.
Higgins végre fellépett így, hogy Chase-re nagyon figyeltek. Még Boyd-bol látnék szívesen többet.
Burrow okosabban kezelte a nyomást, mint a Titans ellen. Voltak nagy menekülései, bár volt néhány hajmeresztő hiba is. Többnyire szerencséje volt, az INT viszont ronda volt. Van feljebb, de kiegyezek ezzel most.
A második félidei D-re elfogytak a jelzők, és nem először csináljuk meg a szezonban. Nem tudom, ki az a segédedző, aki előkészíti a félidei elemzést, de nálam vendég egy láda sörre! Kellett hozzá a Chiefs leolvadása(?)/kényelmeskedése(?) is természetesen, de akkor is. Ott volt a D, megcsinálta a játékokat, labdát szerzett. Nagy gratula!
McP. Szerintem már mindent elmondtunk korábbi hetekben. Hihetetlen magabiztosság, ami biztos, hogy rettentő sokat jelent mentálisan az egész csapatnak és az edzőknek.
Zac Taylor. Valahogy az az érzésem, hogy lelazult a HC. Kevésbé tűnt görcsösnek a bevágott képeken. A time management jó volt, nem úgy, mint a rozmárnál (első félidő végén nagyon hiányzott nekik az az időkérés, amit a challenge előtt feleslegesen kikértek). Magabiztosnak látszott Zac, jót tett neki, hogy tuti nem rúgják ki szezon végén. 😀 Viszont a futást redukálni kellene, vagy hatékonnyá tenni. Utóbbi nehéz lesz.
Két hét pihi, aztán mindent bele! Who Dey!

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 784
Ha már saját csapatnak nem tudok szurkolni, akkor játékos szinten válogatok, hogy kinek szorítok. Most ez nem releváns, elég fura érzés! 😃
Szerintem tiszteljük egymás véleményét. Ha pedig ez valakinek nem megy, akkor fröcsögjön máshol. Köszi! 😉☺️

Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Mive Gabtsi kollegát helyettesítenem kell emondanám
EZÖSSZEÁLLTMINTAGECISBUGYI
sutianap
Egyébként baromira érdekelne az ő véleménye. Ennél egy kicsit bővebben és kifinomultabban. 😀
Mikey
faszméricske ugyammá - baszóD, kláccs és az összes momentum begyűjtve, az óramanegementről még lehet kicsit reszelni...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Steve Ribbed San Francisco 49ers 405
Most fogok életemben először az AFC győztesének szorítani a Super Bowlon!
2007-óta minden SB-n mindig az NFC győztesének szurkoltam, kivétel nélkül.... de ez most másképp lesz, mert ez a mindenhonnan "összetrédelt" Rams, lófasz esti fénnyel, semmi több.
Az SB-n: HAJRÁ BENGALS!

Szerkesztette: Steve Ribbed

“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 3 éve
gedam 6 266
Ki az aki sajnálna tőletek egy SB-t? Max a Rams drukkerek 😀
bcsarli
Jelen. Remélem a rams odabasz nekik. Ki a bánat szurkol egy csoport rivalisnak de komolyan?
Norbi180
Én szoktam. Ilyen ember vagytok, elnézést!
ulpianus
Kövezzenek meg, de én is szoktam, bármelyiknek...
nagir
Ennyi. Nem kötelező tajparasztnak lenni 😊
empty taxi
én a steelersnek idén példul tudtam volna szurkolni. kemények voltak, de sportszerűek. a bengals a második meccsünkön a garbage timeban a holtsérült csapatunk ellen elkezdtek fölényeskedni. az benne marad az emberbe. meg apple is nagy twitterező. tehát most az az általános megítélése a szurkolónak, hogy aki nem szeretné, hogy a bengálok győzzenek az paraszt, mert ez egy tündibündi csapat? látom én is az nfl mémeket.
gedam
Megvannak a meccs előtti edzöi nyilatkozatok? Talán ott kell keresni az okot. Másrészt sokat elmond a sorok írójáról hogy nem valakiért hanem valaki ellen szorít.
laoce
valakiért szoktam, az a ravens. ilyenkor már inkább személyek adnak arcot számomra egy frencsájznak és az vagy szimpi vagy nem. szerintem az nem egy szurkolói álláspont, ha kiesik a csapatom akkor ennek meg ennek szurkolók. amit te csinálsz az játék a szavakkal: akkor azt mondom, hogy a ramsnek szurkolok nem azt, hogy a bengals ellen: így mánis jó ember lettem? (értsd:ha valakinek szurkolsz, akkor 100%, hogy valaki ellen is szurkolsz. ez már csak ilyen) meg nyilván ezzel valamelyest szórakoztatom magam, hogy ne fulladjon számomra érdektelenségbe a fudbollszezon ezen része. az ellenszurkolás is erős szó: ilyenkor, ha nincs bent a csapatom, akkor aszondom, hogy inkább nyerjen ez vagy az, ezért vagy azért, de nagyjából vatevör. nyerjen mindig a ravens. ilyenkor is. és akkor már inkább a rams.

Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Ha már ennyien vagytok, akkor én amondó vagyok, hogy közkívánatra nyerjen a Bengals. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
sutianap
Egyébként baromira érdekelne az ő véleménye. Ennél egy kicsit bővebben és kifinomultabban. 😀
Mikey
Lurköl azért, 17 órája volt online 😀

Én felvettem a Rams flairt most, mint #2 csapatom a Bradford draft óta - de én szintén úgy vagyok vele, hogy annak is örülnék, ha ti nyernétek. Abszolút csak a jó meccsnek szorítok.
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
sutianap

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 276 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Amig bent vagyunk, addig természetesen a Steelers-nek szurkolok, onnantól pedig annak aki életben van még a North-ból. Utána nehezebb, de találok valakit mindíg 😊
Nagyon tudtam örülni a Ravens címének anno, főleg hogy a Pats-t is eltették az útból menet közben 😊.

több mint 3 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
bcsarli
Jelen. Remélem a rams odabasz nekik. Ki a bánat szurkol egy csoport rivalisnak de komolyan?
Norbi180
ulpianus
nagir
empty taxi
én a steelersnek idén példul tudtam volna szurkolni. kemények voltak, de sportszerűek. a bengals a második meccsünkön a garbage timeban a holtsérült csapatunk ellen elkezdtek fölényeskedni. az benne marad az emberbe. meg apple is nagy twitterező. tehát most az az általános megítélése a szurkolónak, hogy aki nem szeretné, hogy a bengálok győzzenek az paraszt, mert ez egy tündibündi csapat? látom én is az nfl mémeket.
gedam
Ez azért viccesen egyoldalú nézőpont. Persze az szíved joga, hogy kinek szurkolsz, meg kinek nyomod a lekicsinylő tündibündi-szöveget, csak tessék előtte tájékozódni. Ha holtsérült a sec, nem tanácsos meccs előtt beleállni az ellenfél irányítójába meg a legjobb elkapójába. Sőt, ha még jobban megerőlteted a memóriádat, gondolj vissza egy évvel korábbra, a Ravens se fogta magát vissza garbage time-ban ellenünk, így meg pláne nem jogos a durci. 🙂
Na de részemről ez a téma ennyi, készüljünk inkább a Superbowlra. Peace!

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 3 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu
bcsarli
Norbi180
ulpianus
nagir
empty taxi
gedam
Megvannak a meccs előtti edzöi nyilatkozatok? Talán ott kell keresni az okot. Másrészt sokat elmond a sorok írójáról hogy nem valakiért hanem valaki ellen szorít.

Szerkesztette: laoce

Lou Anarumo for president
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
bcsarli
Norbi180
ulpianus
nagir
empty taxi
gedam
Mindenki annak szurkol akinek akar.
Ellenberger kijelenteni h csopriválisnak csak a gyökerek szurkolnak a rájátszásban az gyökérség.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Baasszus, én pl.
De nem akárhogy: fogalmam sincs, de a Rams közelebb áll a szívemhez, mint a Bengals. Érthető okokból. Viszont valahogy nem bánnám azt se, ha a BengD sikert hozna. Tök fura érzés, én magam is tudom, hogy ez ilyen bipoláris ph@$ztuggya mi, de na.
kishaszi
Öregszel, kisköcsi.
MacPhisto
Azbazmeg. Azért ha a flájerszt megbaszarintják essztúmáutsz az még mindig felderít. 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 3 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 958 — Detroit vs. everybody
bcsarli
<--------------------

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 3 éve
gedam 6 266
bcsarli
Norbi180
ulpianus
nagir
empty taxi
több mint 3 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 958 — Detroit vs. everybody
Baasszus, én pl.
De nem akárhogy: fogalmam sincs, de a Rams közelebb áll a szívemhez, mint a Bengals. Érthető okokból. Viszont valahogy nem bánnám azt se, ha a BengD sikert hozna. Tök fura érzés, én magam is tudom, hogy ez ilyen bipoláris ph@$ztuggya mi, de na.
kishaszi
Öregszel, kisköcsi.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 3 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
sutianap
Jaj egyem a szíved, köszi, hogy felemlegetted. Ezt tényleg hányszor leírta 😊
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Bármennyire fura, én nagyon örülök a Bengals SB-jének.

Eleve szimpatikus a csapat, az irányító, nem egy nagypofájú a vezetőedző és nagyon szépen összerakott egységekről, csendben dolgozó stábról van szó. A rúgó sztorija külön felemelő.

Másrészt baromira nem örültem volna még egy dinasztiának, hogy Mahomes folyton döntőzik.
több mint 3 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
bcsarli
Norbi180
Baasszus, én pl.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
bcsarli
Norbi180
ulpianus
nagir

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 430 — Bla, bla, bla
bcsarli
Norbi180
ulpianus

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
bcsarli
Norbi180

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 719
bcsarli
több mint 3 éve
gedam 6 266
bcsarli
jelen
több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487

Aki nem hiszi, annak utánajárnak